• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • fødevareforarbejdning

Resultater for

Fødevareforarbejdning

DanmarkFyns AmtDetailsalg
  1. PORC MERCATUS APS

    Danmark

    Porc Mercatus eksporterer danske smågrise til det europæiske marked. Vores kerneforretning er eksport af ​​3-race, danske smågrise og slagtesvin til det europæiske marked. Vi tilbyder en komplet service, herunder transport, veterinærgodkendelse, officiel registrering og udarbejdelse af den nødvendige eksportdokumentation. Baseret på gensidig tillid og samarbejde, vil vi gennem fremragende service og fokus på langsigtede relationer, være en attraktiv og pålidelig og inspirerende partner for vores kunder. Porc Mercatus er en godkendt eksportør af levende svin produceret i Danmark. Hvis du ønsker at købe unge får eller slagtegrise så bed om et personligt tilbud.

  2. UNDER LINDETRÆET

    Danmark

    Chefkok Brian Madsen, som i dag regerer i køkkenet hos gourmet restaurant Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en baggrund fra blandt andet Zürichs bedste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - det borger i sig selv for kvaliteten og madoplevelsen. Mad ud af huset i Odense er en oplevelse i sig selv og koster ikke en mindre formue, hvilket du vil kunne se og læse her på vores hjemmeside. Prøv for eksempel månedens menu med 3 eller 5 retter, du vil med garanti ikke blive skuffet. Se også de mange billeder fra vores idylliske restaurant og bygning, der er mere end 200 år gammel, nænsomt restaureret så den i dag fremstår som oprindeligt men med hypermoderne faciliteter - og med en beliggenhed side med H.C. Andersens hus.