• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bygningsskeletter (letvægts)- metal-

Resultater for

Bygningsskeletter (letvægts)- metal- - Import eksport

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Grundlagt i februar 2011 er Tableraíz en vigtig virksomhed inden for metalkonstruktion, som tilbyder et omfattende udvalg af løsninger, som omfatter strukturel forberedelse, forsyning og samling af strukturer til solcellepaneler. Vores ekspertise omhandler anvendelse af metalbelægninger, håndtering af licensprocesser, udførelse af arkitektoniske og bygge- og anlægstekniks produkter og vi leverer en omhyggelig overvågning af konstruktionsprojekter. Med fokus på markedet for solcellepaneler, er vi i stand til at tilbyder konkurrencedygtige løsninger inden for fotovoltaiske strukturer. Tableraíz designer løsninger til solcellesamlinger og er en pålidelig producent af strukturer til solcelleinstallationer. Vores vision er at være en vigtig spiller på markedet, at sætte grænserne for excellence inden for både konstruktionsprodukter og metalarbejdetjenester. Vi drives af et sæt af kerneværdier som omfatter etik, ansvar, engagement, holdånd og respekt, og vi er interesseret i at skabe en vedvarende effekt. Med en verden af erfaring og raffineret viden, som vi har samlet gennem årene, har vi evnen til at tilbyde unikke løsninger inden for planlægning, konstruktion og teknologi. I alle projekter kan klienterne stole på vores professionalisme, tekniske rådgivning og urokkelige forpligtelse til kvalitet. Vores erfaring omfatter forskellige aspekter: Planlægning, forsyning, rådgivning, licensering, belægninger, samling og konstruktion. Vores forpligtelse er at levere kvalitet.

 2. SEMIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SEMIN er en fransk, familiedrevet industriconcern med speciale i fremstilling af byggematerialer. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til professionelle i byggebranchen til byggeri og indendørs renoveringer af boliger. Innovation er en del af vores dna, og siden 1838 har SEMIN udviklet tekniske løsninger, der er tidsbesparende og gør arbejdet nemmere på byggepladsen. SEMIN tæller 6 industrikomplekser i Frankrig, 4 i udlandet og har 650 medarbejdere. Koncernen har en omsætning på 160 M €, heraf 40% i udlandet i mere end 66 lande verden over. Kunden er i centrum af vores strategi, og vores fleksibilitet og reaktivitet, kombineret med det faktum, at vi altid har et team i felten tæt på kunden, gør en forskel. Vi forpligter os til at gøre kundeservice til en prioritet. Vores mål er at udvikle os på en ansvarlig måde med mindst mulig indvirkning på miljøet.

 3. MGR CARTS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MGR CARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vægtæpper branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, Udstyr til catering, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, vægtæpper, stof, udstyr til godshåndtering, Sækkevogne, håndværkstapeter, Udstyr til catering, og demontable manuelle vogne til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Cicerale, Italien.

 4. AGRO-MATADEX. STEEL AND METAL PROCESSING

  Polen

  Vi tilbyder international handel. Vi er leverandører af dele til landbrugsudstyr såsom fjedre og afstøbninger samt produkter til husdyravl og andre brancher. Vi arbejder med produktions-og handelsvirksomheder primært fra det vesteuropæiske område. Vi tilbyder servicer til virksomheder, der er interesseret i at outsource en del af eller den samlede produktion fra polske fabrikker. Vi er samtidig eneforhandler af rustfrit stål i top-kvalitet fra Italien.

 5. ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA

  Polen

  Virksomheden ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for reoler, og metalkurve brancherne. Den er baseret i Rzezawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

  Virksomheden METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, og metaldragere i rustfrit stål. brancherne. Den er baseret i Vagos, Portugal.

 2. AÇODECOR

  Portugal

  Virksomheden AÇODECOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, metalkonstruktion, Konstruktion af erhvervsbygninger, karme til byggesektoren, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Vila Do Conde, Portugal.

 3. LSJ ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LSJ ENGINEERING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Trapper, metal-, Trapper, metal-, og trappe efter mål brancherne. Den er baseret i Shoeburyness, Det Forenede Kongerige.

 4. FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS

  Portugal

  Virksomheden FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for metalkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Touria, Portugal.

 5. SYVADO

  Holland

  Virksomheden SYVADO, er en Engrossalg, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for stuk til metal, og facadebelægninger brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 1. OSNOVANIE SPOOO

  Belarus

  Virksomheden OSNOVANIE SPOOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder, Trådnet, konstruktion af hegn, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Zhlobin, Belarus.

 2. TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE

  Italien

  Virksomheden TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, sikkerhedsgitre, Hegn og porte, skodder efter mål, og balustrade i smedejern brancherne. Den er baseret i Lentate Sul Seveso, Italien.

 1. ALFA CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden ALFA CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Familleureux, Belgien.

 2. VITIELLO

  Belgien

  Virksomheden VITIELLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Trug, metal-, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trug, metal-, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 3. QUICKBASE FOUNDATIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden QUICKBASE FOUNDATIONS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Funderinger - fabriks-, fondamentspæle, fundamentering af bygninger, Funderinger - fabriks-, og dybe fundamenter brancherne. Den er baseret i Bromsgrove, Det Forenede Kongerige.

 4. ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE

  Frankrig

  Virksomheden ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE, er en Distributør, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for metalstrukturer brancherne. Den er baseret i La-Chapelle-Heulin, Frankrig.

 5. VALVEN EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VALVEN EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Smolyan, Bulgarien.

 6. VOULOUX

  Frankrig

  Virksomheden VOULOUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fossilt fyrede kraftværker branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Prætekniske stålbygninger, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Dallet, Frankrig.

 7. METALKOREKT

  Bulgarien

  Virksomheden METALKOREKT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i varna, Bulgarien.

 8. CONSTRUCTIONS VANNETAISES

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTIONS VANNETAISES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Stillads og stiger, Murkonstruktion og muring - fabriks-, Stillads og stiger, renoveringsarbejde, Murkonstruktion og muring - fabriks-, og færdiggørelse af bygværker brancherne. Den er baseret i Vannes, Frankrig.

 1. CLAZAY CONSTRUCTION

  Frankrig

  Virksomheden CLAZAY CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Murkonstruktion og muring - fabriks-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Murkonstruktion og muring - fabriks-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og fundamentering af bygninger brancherne. Den er baseret i Bressuire, Frankrig.

 2. DS METAL

  Litauen

  Virksomheden DS METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, cykelstativer, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Siauliai, Litauen.

 3. M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO

  Italien

  Virksomheden M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for vindbrydende net brancherne. Den er baseret i Treviso, Italien.

 4. ONILLON ET FILS MÉTALLERIE

  Frankrig

  Virksomheden ONILLON ET FILS MÉTALLERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Jallais, Frankrig.

 5. BTPMP - BATIMENTS TRAVAUX PUBLICS MIDI PYRENEES

  Frankrig

  Virksomheden BTPMP - BATIMENTS TRAVAUX PUBLICS MIDI PYRENEES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Bukning - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, og Bukning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Launaguet, Frankrig.

 6. C & C FABRICATION & MAINTENANCE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C & C FABRICATION & MAINTENANCE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Lancaster, Det Forenede Kongerige.

 7. CHAPES SYSTEMES

  Frankrig

  Virksomheden CHAPES SYSTEMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, og Indendørs ombygning brancherne. Den er baseret i Orsan, Frankrig.

 8. LASER CHAPE

  Frankrig

  Virksomheden LASER CHAPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og Stillads og stiger brancherne. Den er baseret i Lauzerville, Frankrig.

 9. AUTOSABINA METAL

  Litauen

  Virksomheden AUTOSABINA METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Plasmaskæringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trapper, metal-, Beslag til møbler, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Trapper, metal-, og Beslag til møbler brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 10. EB INOX, LDA

  Portugal

  Virksomheden EB INOX, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for bænkerækker, skillevægge, sikkerhedsrækværk, og skeletter i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Lustosa, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis