• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bygningsskeletter (letvægts)- metal-

Resultater for

Bygningsskeletter (letvægts)- metal- - Import eksport

 1. SEMIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SEMIN er en fransk, familiedrevet industriconcern med speciale i fremstilling af byggematerialer. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til professionelle i byggebranchen til byggeri og indendørs renoveringer af boliger. Innovation er en del af vores dna, og siden 1838 har SEMIN udviklet tekniske løsninger, der er tidsbesparende og gør arbejdet nemmere på byggepladsen. SEMIN tæller 6 industrikomplekser i Frankrig, 4 i udlandet og har 650 medarbejdere. Koncernen har en omsætning på 160 M €, heraf 40% i udlandet i mere end 66 lande verden over. Kunden er i centrum af vores strategi, og vores fleksibilitet og reaktivitet, kombineret med det faktum, at vi altid har et team i felten tæt på kunden, gør en forskel. Vi forpligter os til at gøre kundeservice til en prioritet. Vores mål er at udvikle os på en ansvarlig måde med mindst mulig indvirkning på miljøet.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

 3. AGRO-MATADEX. STEEL AND METAL PROCESSING

  Polen

  Vi tilbyder international handel. Vi er leverandører af dele til landbrugsudstyr såsom fjedre og afstøbninger samt produkter til husdyravl og andre brancher. Vi arbejder med produktions-og handelsvirksomheder primært fra det vesteuropæiske område. Vi tilbyder servicer til virksomheder, der er interesseret i at outsource en del af eller den samlede produktion fra polske fabrikker. Vi er samtidig eneforhandler af rustfrit stål i top-kvalitet fra Italien.

 4. ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA

  Polen

  Virksomheden ARCOM SP.J ARTUR WILK ROBERT ZIĘBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for reoler, og metalkurve brancherne. Den er baseret i Rzezawa, Polen.

 5. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

  Virksomheden METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Vinduer, aluminiums-, Trapper, metal-, og metaldragere i rustfrit stål. brancherne. Den er baseret i Vagos, Portugal.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AÇODECOR

  Portugal

  Virksomheden AÇODECOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tagudhæng, metal- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, metalkonstruktion, Konstruktion af erhvervsbygninger, karme til byggesektoren, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Vila Do Conde, Portugal.

 2. LSJ ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LSJ ENGINEERING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Trapper, metal-, Trapper, metal-, og trappe efter mål brancherne. Den er baseret i Shoeburyness, Det Forenede Kongerige.

 3. FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS

  Portugal

  Virksomheden FAUSTINO & FERREIRA SA. - ESTRUTURAS METÁLICAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for metalkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Touria, Portugal.

 4. SYVADO

  Holland

  Virksomheden SYVADO, er en Engrossalg, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for stuk til metal, og facadebelægninger brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 5. OSNOVANIE SPOOO

  Belarus

  Virksomheden OSNOVANIE SPOOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder, Trådnet, konstruktion af hegn, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Zhlobin, Belarus.

 1. TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE

  Italien

  Virksomheden TAGLIABUE F.LLI S.N.C. DI ELIO E CARLO TAGLIABUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, sikkerhedsgitre, Hegn og porte, skodder efter mål, og balustrade i smedejern brancherne. Den er baseret i Lentate Sul Seveso, Italien.

 2. VOULOUX

  Frankrig

  Virksomheden VOULOUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fossilt fyrede kraftværker branchen. Den opererer også inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Prætekniske stålbygninger, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Dallet, Frankrig.

 1. SERMECA STÉPHANOISE

  Frankrig

  Virksomheden SERMECA STÉPHANOISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Beklædning, metal, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, metalskelet, Beklædning, metal, og Tæppe brancherne. Den er baseret i LA RICAMARIE, Frankrig.

 2. VALOR

  Polen

  Virksomheden VALOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Przytkowice, Polen.

 3. UNIC ROTAREX SRL

  Rumænien

  Virksomheden UNIC ROTAREX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for fremstilling af rammer i rustfrit stål, og bærende metalstrukturer til byggeri brancherne. Den er baseret i Bistrita, Rumænien.

 4. S.M.TECH MICHAŁ SIWIEC

  Polen

  Virksomheden S.M.TECH MICHAŁ SIWIEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Knurów, Polen.

 5. M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO

  Italien

  Virksomheden M.P.S. DI SALVALAGGIO PAOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for vindbrydende net brancherne. Den er baseret i Treviso, Italien.

 6. CHAPES SYSTEMES

  Frankrig

  Virksomheden CHAPES SYSTEMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, og Indendørs ombygning brancherne. Den er baseret i Orsan, Frankrig.

 7. A. PANNECOUCKE

  Belgien

  Virksomheden A. PANNECOUCKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Kedelarbejde, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 8. KRONO SYSTEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KRONO SYSTEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Mansue', Italien.

 1. BTPMP - BATIMENTS TRAVAUX PUBLICS MIDI PYRENEES

  Frankrig

  Virksomheden BTPMP - BATIMENTS TRAVAUX PUBLICS MIDI PYRENEES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Bukning - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, og Bukning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Launaguet, Frankrig.

 2. VALVEN EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VALVEN EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og Bygningsskeletter (letvægts), metal- brancherne. Den er baseret i Smolyan, Bulgarien.

 3. EB INOX, LDA

  Portugal

  Virksomheden EB INOX, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for bænkerækker, skillevægge, sikkerhedsrækværk, og skeletter i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Lustosa, Portugal.

 4. LASER CHAPE

  Frankrig

  Virksomheden LASER CHAPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, Stillads og stiger, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Bygningsskeletter (letvægts), metal-, og Stillads og stiger brancherne. Den er baseret i Lauzerville, Frankrig.

 5. ALFA CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden ALFA CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Familleureux, Belgien.

 6. METALKOREKT

  Bulgarien

  Virksomheden METALKOREKT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i varna, Bulgarien.

 7. DS METAL

  Litauen

  Virksomheden DS METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, cykelstativer, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Siauliai, Litauen.

 8. RACKSANDROLLS

  Polen

  Virksomheden RACKSANDROLLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Stara Kiszewa, Polen.

 9. ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE

  Frankrig

  Virksomheden ATELIERS DE METALLERIE DECORATIVE, er en Distributør, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den opererer også inden for metalstrukturer brancherne. Den er baseret i La-Chapelle-Heulin, Frankrig.

 10. C & C FABRICATION & MAINTENANCE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C & C FABRICATION & MAINTENANCE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsskeletter (letvægts), metal- branchen. Den er baseret i Lancaster, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis