• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bukning - stål og metaller

Resultater for

Bukning - stål og metaller - Import eksport

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Grundlagt i februar 2011 er Tableraíz en vigtig virksomhed inden for metalkonstruktion, som tilbyder et omfattende udvalg af løsninger, som omfatter strukturel forberedelse, forsyning og samling af strukturer til solcellepaneler. Vores ekspertise omhandler anvendelse af metalbelægninger, håndtering af licensprocesser, udførelse af arkitektoniske og bygge- og anlægstekniks produkter og vi leverer en omhyggelig overvågning af konstruktionsprojekter. Med fokus på markedet for solcellepaneler, er vi i stand til at tilbyder konkurrencedygtige løsninger inden for fotovoltaiske strukturer. Tableraíz designer løsninger til solcellesamlinger og er en pålidelig producent af strukturer til solcelleinstallationer. Vores vision er at være en vigtig spiller på markedet, at sætte grænserne for excellence inden for både konstruktionsprodukter og metalarbejdetjenester. Vi drives af et sæt af kerneværdier som omfatter etik, ansvar, engagement, holdånd og respekt, og vi er interesseret i at skabe en vedvarende effekt. Med en verden af erfaring og raffineret viden, som vi har samlet gennem årene, har vi evnen til at tilbyde unikke løsninger inden for planlægning, konstruktion og teknologi. I alle projekter kan klienterne stole på vores professionalisme, tekniske rådgivning og urokkelige forpligtelse til kvalitet. Vores erfaring omfatter forskellige aspekter: Planlægning, forsyning, rådgivning, licensering, belægninger, samling og konstruktion. Vores forpligtelse er at levere kvalitet.

 2. ATOM KARINCA LASER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1996 er Atom Karinca en enestående kontraktproducent inden for teknik og laserskæring, som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vores urokkelige forpligtelse til excellence er rodfæstet i vores højteknologiske infrastruktur som omfatter et fabriksområde på 3.000 m2, en moderne maskinpark og et hold bestående af 60 særdeles højttrænede professionelle, som har mulighed for at arbejde i døgnskift, for at garantere en problemfri produktion for vores værdsatte kunder. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vi kontinuerligt udviklet os, og gik ind på markedet på laserskæring i 2005. Vores dedikation til fremskridt kan tydeligt ses i vores kontinuerlige investeringer og forbedrende initiativer. Vores omfattende tjenester omfatter: •Laserskæring •Pladebøjning •Cylinderbøjning •Fremstilling af svejsede dele •Elektrostatisk pulverlakering •Monteringstjenester •Plademetal salgsmaskinpark: LASERSKÆRING MASKINPARK 6 KW skærekræft | 4000x2000 mm pladebehandlingsområde 6 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 4 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 2, 5 KW skærekræft | 2500x1250 mm pladebehandlingsområde VORES PLADEBØJNINGSMASKINER 7 akser CNC pladebøjningsmaskine 5 akser CNC pladebøjningsmaskine 4 akser CNC pladebøjningsmaskine Hos Atom Karinca leverer vi til vores globale kunder, uden geografiske grænser. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vores erfarne team er dedikeret til at forstå og opfylde dine unikke krav. Din succes er vores engagement.

 3. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 er KALELILER FASTENERS en førende producent af stålfastgørelsesanordninger som er beliggende i Ankara i Tyrkiet. Vi leverer førsteklasses produkter og er den foretrukne globale leverandør af fastgørelsesanordninger. Med en produktionsfacilitet på 14.000 m2, som omfatter et afdækket område på 10.000 m2 i Ankara/Saray, kombinerer vi vores enorme viden med en kundecentreret tilgang. Hos KALELILER FASTENERS er kundetilfredshed i fokus. Vi leverer bolte, hovedbolte, ankerbolte og møtriksbeskyttelser med varme smedningsmetoder og kolde støbningsmetoder. Vores ekspertise omfatter forskellige typer af stålfastgørelsesanordninger, og vi tilbyder elektrogalvaniserede og varmdyppede galvaniserede belægninger. Vi specialiserer os også i belægninger med geomet og zinknikkel, ved at fokusere på større bolte og særlige fastgørelsesanordninger gennem varm smedning. Vi leverer til forskellige industrier såsom energi, konstruktion, industrielle dele, stålkonstruktion, lufthavnskonstruktion, raffinaderier og maskinbranchen. Vores avancerede maskiner og udstyr gør os i stand til at fremstille en enestående kvalitet af vores skræddersyede dele. Vores kapacitet omfatter automatisk skæring, varm smedning, kold formning, maskinbearbejdning, gevindrulning, varmebehandling, belægning og kvalitetskontrol. Under KLR-mærket leverer vi bolte og skruer fra M12 til M80 i diameter, gevindstænger og bolte fra M8 til M220 mm og møtrikker fra M20 til M80 i længde. Vi tilbyder også ankerbolte, U-bolte og J-bolte og har en omfattende lagerbeholdning af forskellige fastgørelsesanordninger. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm er forpligtet til at levere en service til vores værdifulde kunder, som ikke ses andre steder. Grundlagt på teknisk ekspertise og tillidsfulde samarbejder, prioriterer vi kundetilfredshed gennem innovative løsninger. Med en omfattende viden og erfaring opnået gennem mange år, er vi fremragende inden for produktionsprocesser som omfatter laserskæring, guillotine skæring, kantbænksbøjning, svejsning, montering og malet produktion. Vores kerneprincipper ligger ved rettidige løsninger samt en garanti for problemfrie leveringer af de bedste produkter. Vi er stolte over at skabe en kultur af pålidelig og kundecentreret tilgang hos Teknik Çizgi Kesim Büküm, ved at tilbyde vores kunder den bedste service excellence. Vores dedikation til kvalitet understøttes af vores ISO 9001-2015-, ISO 14001- og ISO 45001-certifikater. Med vores højteknologiske kvalitetslaboratorium anvender vi det seneste udstyr til processer som skæring, stansning, polering og mere! Vi opretholder særdeles strenge kvalitetskontroller under den fulde produktionsproces. Hos Teknik Çizgi Kesim Büküm afspejler vores certifikater og avancerede laboratorieegenskaber vores urokkelige engagement til at levere produkter og tjenester som kontinuerligt overstiger de højeste branchestandarder. Kontakt os i dag for at få excellence på ethvert område!

 5. COPIER MACHINERY

  Holland

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1997 er Copier Machinery kommet langt siden deres begyndelse i Giessen i Holland. Vi er dedikeret til at levere maskiner og komplette løsninger til fremstilling af metalrør, sammen med en hurtig service og support over hele verden. Vi har et stort sortiment af maskiner til rørforarbejdning til skæring, affasning, endearbejde, svejsning og valserifling med fokus på innovation, stabilitet, pålidelighed og en høj kvalitet. Vores ekspertise ligger inden for maskiner til forberedelse af industrielle rør. Vi er specialiseret i roterende værktøjsdrejebænke (RTL). Vores evne til at identificere vores kunders problemer, og derefter tilbyde en løsning, er baggrunden for vores succes. For at gøre dette, kan vores standardmaskiner blive tilpasset i henhold til vores kunders komplekse rørforberedelseskrav. Takket være vores markedsviden, erfaring, kundecentrerede tilgang og ressourcer, har vi med succes skabt, produceret og leveret mere end 400 rørforberedelsesmaskiner til mere end 40 lande.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LENZKÄMPER er en af ​​de førende leverandører af bøjede tråddele på det tyske marked. I mere end 90 år har LENZKÄMPER specialiseret sig i produktion af teknisk komplekse bøjede ledningsdele og samlinger med høje sikkerhedskrav. Vi fremstiller ikke kun individuelle bøjede ledningsdele, men også komplekse svejsede enheder og hybridkomponenter fremstillet af wire, metalplader og plast. Takket være vores fleksible maskinpark kan vi på en økonomisk måde fremstille små og store serier til dig. Takket være den interne værktøjsbutik kan prototyper også realiseres med kort varsel. For at give kunden den perfekte fordel, lægger vi stor vægt på kundeorienteret rådgivning. Tekniske løsninger udvikles og udarbejdes sammen med kunden. Vi lover en problemfri overgang mellem teknisk rådgivning, prototype og serieproduktion.

 3. ALMETEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1993 har Almetec stået for førsteklasses produkter af aluminium. Det er vores krav at levere den højeste kvalitet og samtidig skåne de naturlige ressourcer - og det gør vi for vidt forskellige brancher: - Medicinteknik - Computerindustri - Tag- og facadebyggeri - Bilindustri - Møbelindustri - Maskinkonstruktion - Vind- og solcelle - Energiteknik - Fødevareindustri - Messekonstruktion og displaymarked. Vores styrker ligger både i udvikling, konstruktion, produktion og montering af komplette delmontager. Disse består i reglen af specielt på hinanden afstemte aluminiumprofilsystemer, som, under hensyntagen til alle kundens ønsker, bliver udviklet, så de er klar til produktion. Hvert år forarbejder vi over 2.500 t aluminium og rustfrit stål til kvalitetsløsninger. I den forbindelse strækker sig vores produktion fra fremstillingen af prototyper og små serier til et helt års behov for enkelte kunder. På anmodning emballeret i æske, fragtfrit.

 4. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familievirksomheden Wilh. Kämper er en specialist inden for trådomformningsteknik og har produceret i Lüdenscheid, Tyskland siden 1888. Wilh. Kämper er din tekniske problemløser. Fra udviklingen, prototypefremstillingen og den lille serie til serieproduktionen løser vi alle tekniske problemer inden for alt hvad der har med tråd at gøre. Eksempler på vores teknologier: - Bøjning i 3 niveauer - Prægning - Fasning - Rifling - Gevindvalsning - Reduktion - Gevindskæring - Svejsning- Kapning - Stansning - Fladgøring - Stukning Vi forarbejder alle materialer, der kan omformes (bl.a. ståltråd, fjedertråd, tråd af rustfrit stål, NE-metaltråd) inden for målene 1, 5 mm til 10 mm Ø og på anmodning realiserer vi alle overflader

 5. BASAK LAZER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres begyndelse tilbage i 1983, har Basak Laser kontinuerligt sat branchestandarder som en enestående producent, der specialiserer sig i præcisionsbehandling og anvendelse af plademetal. Vores alsidige udvalg af tjenester omfatter: •Fiberlaser •Pressebremse •Cylinderbøjning •Sakseskæring •Argon-svejsning •Aluminumssvejsning •Svejset fremstilling •Laserskæring af smedejern •Se mere på vores hjemmeside, inklusive modulært smedejern! Basak Laser har udvidet deres erfaring til at omfatte maskinfremstilling og produktion af reservedele, og leverer til et stort udvalg af brancher, inklusive automobil, marine og elevatorer gennem vores datterselskab Basak Machine. Vores vision er at forbedre vores omdømme som den bedste virksomhed, kendt for deres fokuserede tilgang til kvalitet og effektivitet, samt sikre, at vores medarbejdere, leverandører og værdsatte kunder er tilfredse. Vi er fokuseret på vores forpligtelse til at forblive i front når det kommer til tekniske udviklinger, og skabe en kultur af innovation. Derudover er vi stolte over vores produktion af campingudstyr under vores sekundære mærke Basak Camping. Vores tilgang til samarbejde med vores kunder forbliver grundstenen, så vi kontinuerligt kan levere enestående projekter. Kontakt os i dag for at få yderligere oplysninger, og lad os starte en produktiv dialog i forbindelse med dine anmodninger.

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 2. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjekkiet

  Verified by europages badge
 1. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. NURER MAKINA LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NURER MAKINA LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Valseværker - maskiner og installationer, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Valsning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Bukning - stål og metaller, automatiske pakkemaskiner, CNC-fræsearbejde, og Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. ARTIL S.N.C. DI NANNINI GIORGIO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTIL S.N.C. DI NANNINI GIORGIO & C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Drejning - stål og metaller, TIG-svejsning, bearbejdning af plader og rør, Laser - skære- og svejsemaskiner, falsning af metal, og Bukning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Argelato, Italien.

 5. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL-TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Slibning - stål og metaller, Slibning - værktøjsmaskiner, Valseværker - jernholdigt metal, Gevindstål, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Gniezno, Polen.

 6. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, SMÅ METALDELE, præcisionsdrejning, CNC-formning, præcisionsfræsning, cnc prototyper, og cnc skæring brancherne. Den er baseret i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 7. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 8. ATLANTIC CINTRAGE SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATLANTIC CINTRAGE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kervignac, Frankrig.

 1. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANCKE-ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, smedekunst, bjælker i letmetal, Svejsning af stål, hugning af træagtige materialer, Produktion og lakering af stålprodukter, og Stålkonstruktioner og møbelelementer brancherne. Den er baseret i Ostrow Wielkopolski, Polen.

 2. NOVELTY STEEL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVELTY STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, vandvarmer, svejsning i aluminium, stålbeholdere, transportbånd, laserskæring, Stampemaskiner, og vibrerende sold brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 3. EGLI FEDERNFABRIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden EGLI FEDERNFABRIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Volketswil, Schweiz.

 4. RT-LASERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RT-LASERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 5. KÖLLE STANZBIEGETEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KÖLLE STANZBIEGETEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lauterstein-Weißenstein, Tyskland.

 6. BERGER METALLWAREN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERGER METALLWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Menden, Tyskland.

 7. JÖRG HOFMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JÖRG HOFMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Waldenbuch, Tyskland.

 8. HAPO BAU- U. MÖBELBESCHLAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAPO BAU- U. MÖBELBESCHLAG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 9. STAHLRUNDBAU HANKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHLRUNDBAU HANKE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Flöha, Tyskland.

 10. SMO CNC-ROHRBIEGETECHNIK METALLBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMO CNC-ROHRBIEGETECHNIK METALLBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rørbukningsarbejde, CNC-bøjedele, bukkemaskiner til profiler, Rustfri stålrørprofiler, balustrade i rustfrit stål, og bukkemaskiner til rør brancherne. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bukning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

35.440 Virksomheder