• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brød og kager

Resultater for

Brød og kager - Import eksport

 1. ZENKAR GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZENKAR GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Brød, diætbrød, og Brød brancherne. Den er baseret i Osmangazi / Bursa, Tyrkiet.

 2. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza ligger i Albano Laziale nei Castelli Romani (Rom) og er et bageri med en trækulsovn til bagning af typisk landbrød fra Genzano og Lariano. Romersk pizza, pizza uden krydderier og tomat, pizza fra Velletrana og produktion af typiske bagerprodukter fra Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza skiller sig ud ved kvaliteteten af sine autentiske produkter. Il Michelangelo della Pizza tilbereder hver dag pizzaer med eller uden tomat og med naturligt gær. Arrangør af forfriskninger.

 3. SLADO

  Ukraine

  Slado er en virksomhed der var i stand til at lancere håndlavet i en masseproduktion af konfekt, ved at fremstille et førsteklasses og naturligt produkt. "Slado" er en ukrainsk virksomhed der specialiserer sig i produktion, pakning og salg af bulk konfektblandinger, professionelle dekorationsprodukter og søde dekorationer til konfektprodukter. Du kan finde mere end 3.000 produkter baseret på markedsforskning, en unik formulering, industrielle designs og fremstillingsprocesser. Konfektelskere vil altid finde nye produkter at eksperimentere med. Den vigtigste ting for os, er produktets høje kvalitet og en tilfreds kunde! Slado er om smag og skønhed!

 4. PANIFICIO CLEFRA

  Italien

  Vi tilbyder catering- og buffetservice med afhentning i butikken til receptioner, ferniseringer og fødselsdage. Vi leverer desserter såsom panettone, colomba og andre letfordærvelige produkter med bestilling per telefon eller ved at kontakte hovedkontoret. For særlige produkter som pastiera napolitaina, panettone, colomba eller kagebunde skal bestillingerne modtages længere tid i forvejen.

 5. ELISA FOOD

  Italien

  Pizzadej... naturligt gær. Den høje produktionskapacitet, den punktlige levering og kvaliteten af produkterne gør Elisa Food til en pålidelig partner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MATAŞ MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MATAŞ MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. TARIFIQ FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TARIFIQ FOODS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, bagerprodukter, halal, Brød og kager, og tørret pasta brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 3. KYIVKYI BKK

  Ukraine

  Virksomheden KYIVKYI BKK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, og Brød og kager brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraine

  Virksomheden PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for lebkuchen, slik, Frugtkonserves, syltetøj og marmelade, og sandkage brancherne. Den er baseret i Snovsk, Ukraine.

 5. GILLI SRL

  Italien

  Virksomheden GILLI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, skiveskåret brød, speltbrød, Brød og kager, og rugbrød brancherne. Den er baseret i Pineta-Laives, Italien.

 1. FABIAN SRL

  Italien

  Virksomheden FABIAN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Torbole Casaglia, Italien.

 2. MAKOSAN MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKOSAN MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Bestik i plast, affaldsposer, og automatisk pakkelinje brancherne. Den er baseret i Pendik / Istanbul, Tyrkiet.

 1. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italien

  Virksomheden TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for typiske produkter, og nougat og små stykker nougat brancherne. Den er baseret i Alimena, Italien.

 2. DETRIGO, LDA

  Portugal

  Virksomheden DETRIGO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, dybfrosne bagerprodukter, dybfrosne konditorkager, iskager, og Brød og kager brancherne. Den er baseret i Benedita, Portugal.

 3. FIRINCI DEPOM

  Tyrkiet

  Virksomheden FIRINCI DEPOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for industriovne brancherne. Den er baseret i Karatay, Tyrkiet.

 4. BRIGHT-EXPORT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden BRIGHT-EXPORT LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI

  Tyskland

  Virksomheden GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Brød og kager, Bagværk, bageri, landbrød, og Brød og kager brancherne. Den er baseret i Edling, Tyskland.

 6. PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT

  Ukraine

  Virksomheden PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for frosne fødevarer, dybfrossen brød, og frosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Kherson, Ukraine.

 7. BAKKERS VLAANDEREN

  Belgien

  Virksomheden BAKKERS VLAANDEREN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for bageri brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 8. FORTUNE COOKIES SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden FORTUNE COOKIES SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, Te, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, små pasta til børn, Brød og kager, Te, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. EL HORNO DE JOSU

  Spanien

  Virksomheden EL HORNO DE JOSU, er en Detailsalg, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Barakaldo, Spanien.

 2. BAKKERIJ POT

  Holland

  Virksomheden BAKKERIJ POT, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Barendrecht-Rotterdam, Holland.

 3. KOLACI BEOGRAD

  Serbien

  Virksomheden KOLACI BEOGRAD, er en Distributør, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Småkager, chokolader, fyldt chokolade, Småkager, og Håndlavet chokolade brancherne. Den er baseret i Belgrade, Serbien.

 4. FRANZELUTA SA

  Moldavia

  Virksomheden FRANZELUTA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 5. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Italien

  Virksomheden IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Formello, Italien.

 6. KIRECBURNU BAKERY

  Tyrkiet

  Virksomheden KIRECBURNU BAKERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. QUAYSIDE BAKERY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden QUAYSIDE BAKERY, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Brød og kager, bagerprodukter, levering til bagere, Brød og kager, og distribution af fødevarer brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 8. DENISLUX

  Luxembourg

  Virksomheden DENISLUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset, bagerprodukter, Bagværk, dekorationer til kager, og Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset brancherne. Den er baseret i Wandhaff Capellen, Luxembourg.

 9. LE BONBON FRANC

  Holland

  Virksomheden LE BONBON FRANC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Warmond, Holland.

 10. MOO MOO CAKES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MOO MOO CAKES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den er baseret i Sudbury, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis