• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boring og testboring - udstyr

Resultater for

Boring og testboring - udstyr - Import eksport

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Efter grundlæggelsen i 1987 ved handelsmanden Reimund Freund og teknikeren Raimund Foidl er Rover Technik Freund und Foidl GmbH i dag en veletableret virksomhed med sæde i Lennestadt (Südwestfalen) med kerneaktiviteter inden for produktion, salg og rådgivning om underjordisk rørlægning. Herunder fokuseres især på bore- og rammeteknik, såvel vandret som lodret. Pålidelighed, kombineret med hurtighed og fleksibilitet. Med denne filosofi tilbyder vi, i modsætning til store koncerner, vores kunder alle de fordele, der kendetegner en virksomhed med korte tjenesteveje og hurtige beslutninger. I mere end 20 år med Rover Technik har vi gennemført og varetaget mange krævende projekter inden for underjordisk rørlægning, både i og uden for Tyskland. De konstant gode resultater understreger den effektive anvendelse af vores udstyr og kvaliteten af vores rådgivning.

 2. PROJECT DRILL

  Italien

  Verified by europages badge

  Handel med nye og bearbejdede maskiner og udstyr til perforering til brønde, pæle, mikropæle, stikprøver. Slampumper, rotationshoveder, skruestik, ankerspil. Borerig, boremaskiner, pumper, alle forsynet med overensstemmelsescertificering og CE-mærke, godkendelses- og typegodkendelsessager. Assistance på byggepladser og reparation med specialiseret personale. Salg af 100 % istandsatte og funktionsdygtige maskiner i hele verden.

 3. DIMAFOR SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIMAFOR SARL, er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den er baseret i Pace, Frankrig.

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABBRUCH UND BAU S.R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den er baseret i Mansfeld, Tyskland.

 5. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Tyskland

  I mere end 20 år har InovaTools (Eckerle & Ertel GmbH) ligget i hjertet af Bayern og været kendt for topkvalitet og -service. Til kunder i hele verden og fra mange forskellige brancher udvikler og fremstiller vi vores INOVAtools, standard- & specialværktøjer, enkeltværktøjer og småserier, præcisionsdele og maskiner. De sikrer økonomisk og kvalitetsmæssigt effektiv fremstilling, herunder for eksempel maskinfremstilling, inden for luftfartsteknik og i bilindustrien. Vores løsning: Finder du på vores hjemmeside: Fræserværktøj til bilindustrien, præcisionsværktøj til luftfartsteknik, fremstilling af gevindfræsere, fræserværktøj, specialboreværktøj i helmetal, spåtagningsværktøj etc.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH er en moderne, mellemstor virksomhed inden for fremstilling af specialmaskiner. De to ejere, Jan von Gescher og Reinhard Siek, grundlagde virksomheden i 2010, efter at de i flere år havde samarbejdet i en maskinfremstillingsvirksomhed med prominente kunder. Det er VGS' mål er fremstille individuelle maskiner efter kundernes specielle ønsker. Alle medarbejdere hos VGS Automatisierungstechnik har mange års erfaring med planlægning, konstruktion og realisering af delvist særdeles komplekse maskiner og anlæg. Produktionen er opbygget i henhold til de mest moderne og omkostningseffektive principper. Her er 3 faktuelle oplysninger om produktionen: Konstruktionen af maskinerne sker ved hjælp af CAD-systemer inden for to- og tredimensionel gengivelse. Det samlede halareal er på cirka. 700 km2, monteringsområdet har en længde på 30 meter og en bredde på 15 meter. Meget tunge komponenter kan flyttes med en halkran, der kan løfte op til 10 tons.

 2. EPD

  Frankrig

  EPD er en virksomhed med speciale i boreudstyr, nyt udstyr (Forhandler i Frankrig af mærkerne CMV, Massenza, PETROGEN) og brugt. Vi har følgende til rådighed: vandboring, boring, fundamenter, stenbrud, olieboring, bor, kompressor, mudderpumpe, tredelt borehoved, bor, multihammer, mejsel, stænger, pæle. CFA, specialist i jordvarme. CLUSTER MULTIHAMMER. Alle dele fås på bestilling.

 3. HB DRILLING

  Belgien

  Virksomheden HB DRILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og konstruktion af maskiner til vandbehandling brancherne. Den er baseret i Fontaine-L'Eveque, Belgien.

 4. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den er baseret i Eppertshausen, Tyskland.

 5. REPRO HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden REPRO HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Byggepladsinstallationer og udstyr, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, Boring og testboring - udstyr, Byggemaskiner, Byggepladsinstallationer og udstyr, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Mechernich, Tyskland.

 1. BURENERGOSERVIS PUE

  Belarus

  Virksomheden BURENERGOSERVIS PUE, er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for jordboremaskiner, stænger til jordlægning, perforeringsapparater til udgravning af brønde, og boremaskiner til miner og stenbrud brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Italien

  Virksomheden TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Landmålingsudstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, opførelse af pilotis, små pæle, Boring og testboring - udstyr, og geognostiske og geofysiske undersøgelser brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italien

  Virksomheden C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Skilifte, stolelifte og kabinelifte, industrianlæg, og Skilifte, stolelifte og kabinelifte brancherne. Den er baseret i Acqui Terme, Italien.

 2. PARTNER ENGINEERING COMPANY

  Spanien

  Virksomheden PARTNER ENGINEERING COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg til boring af vandbrønde brancherne. Den er baseret i Portbou, Spanien.

 3. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, boremaskine, udboreværktøj, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Meinersen, Tyskland.

 4. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Algerien

  Virksomheden FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT, er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - bygning og offentlige arbejder, Geoteknik - borings- og testboringsudstyr, og Import-eksport - bygning og offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Constantine, Algerien.

 5. TENCNO POZZI 2002

  Italien

  Virksomheden TENCNO POZZI 2002, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, vandboringer, boring af artesiske brønde, Boring og testboring - udstyr, og Geoteknik - borings- og testboringsudstyr brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 6. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOSONDEDILE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for undersøgelse, borede pæle, boring af brønde, og jordskælvsbestandige konstruktioner brancherne. Den er baseret i Sant'agata Li Battiati, Italien.

 8. ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for borehamre til udgravning af gange brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. AUXILIAR EURO INDUSTRIAL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden AUXILIAR EURO INDUSTRIAL, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for hydrauliske boremaskiner til miner og stenbrud, Diamantborekroner, og penetrometre brancherne. Den er baseret i Mostoles, Spanien.

 2. BERGAMASCHI MASSIMO TRIVELLAZIONI

  Italien

  Virksomheden BERGAMASCHI MASSIMO TRIVELLAZIONI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for perforation, boring og udgravning af brønde, anlæg til hævning af vand, Γεωθερμία, og søgning efter vand brancherne. Den er baseret i Rivanazzano Terme, Italien.

 3. MBI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden MBI FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, Boring og testboring - udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, Boring og testboring - udstyr, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lespinasse, Frankrig.

 4. PROKOLSPECSTROY

  Belarus

  Virksomheden PROKOLSPECSTROY, er en Underleverandør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 5. RPM DRILLING EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden RPM DRILLING EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for boring i klipper brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. WOLF ZONDERVAN

  Belgien

  Virksomheden WOLF ZONDERVAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggepladsinstallationer og udstyr, Boring og testboring - udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggepladsinstallationer og udstyr, Boring og testboring - udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. SONDAGENS DO OESTE

  Portugal

  Virksomheden SONDAGENS DO OESTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Bygningsarbejde, Boring og testboring - udstyr, Bygningsarbejde, Boring og testboring - udstyr, boring af artesiske brønde, og geologiske undersøgelser brancherne. Den er baseret i GUIA-POMBAL, Portugal.

 8. GEOACTIV PIOTR TAŃSKI

  Polen

  Virksomheden GEOACTIV PIOTR TAŃSKI, er en Underleverandør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 9. EBERHARD FRANCE-FAMMAB

  Frankrig

  Virksomheden EBERHARD FRANCE-FAMMAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Fræsning - værktøjsmaskiner, Boring og testboring - udstyr, Håndværktøj, ikke-automatisk, værktøjsdesign, Fræsning - værktøjsmaskiner, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Saverne, Frankrig.

 10. BAIER SARL

  Frankrig

  Virksomheden BAIER SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, Boring og testboring - udstyr, kerneprøveudtagning, blandeanlæg, og specialværktøj brancherne. Den er baseret i Mondeville, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Boring og testboring - udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.790 Virksomheder