• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Posa Tubi fremstiller og sælger mindre udstyr og slanger til lavtryk, medium tryk, højtryk og meget højt tryk. Vi leverer hydrauliske slanger til højt tryk og tilbyder serviceydelser i provinserne Brescia og omkring Bergamo, Milano, Trento, Verona og Vicenza. Vi arbejder i hele Italien takket være et effektivt netværk, der styrer organisationen, kontakter og leverancer. Vi er specialiseret i at levere en bred vifte af tilbehør.

 3. HEITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEITZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Rheinstetten, Tyskland.

 4. PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hockenheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 2. PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wegberg, Tyskland.

 3. WHF KOMPENSATOREN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WHF KOMPENSATOREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Mönsheim, Tyskland.

 4. BENNO LEMPER KBS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENNO LEMPER KBS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Steinfurt, Tyskland.

 5. BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Ditfurt, Tyskland.

 2. WITZENMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WITZENMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 1. STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 2. EUGEN METZGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUGEN METZGER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Möttingen, Tyskland.

 4. DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Seligenstadt, Tyskland.

 5. BERGHÖFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERGHÖFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Fuldabrück, Tyskland.

 6. IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Illingen, Tyskland.

 7. RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Himberg, Østrig.

 8. GEDACK ROHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEDACK ROHRSYSTEME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dessau-Roßlau, Tyskland.

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Aktieselskabet Baltic Tube Service blev grundlagt i 2006 med det formål at sælge nye og brugte rør og søjler i stålplader. Siden virksomhedens start har Baltic rørservice haft forskellige projekter i mange europæiske lande, der betjener udgangsporte, byggeri af rørledninger, og operationer med så få udgravninger som muligt. Baltic rørservice garanterer hurtig levering af varerne fra eget lager til et hvilket som helst land i Europa. . Vores personale vil hjælpe dig med at vælge den optimale løsning

 2. ABEILLON

  Frankrig

  Vi forhandler vores produkter over hele verden og 65% af vores omsætning kommer fra eksport. ABEILLON S.A. er et velanset firma takket være en forskning og udvikling, der har gjort os i stand til at designe produkter, der er tilpasset kundernes behov. Ydermere er ABEILLON S.A. takket være sine kompetencer i stand til at designe og fabrikere specialprodukter, der fremstilles efter kundens tegning.

 3. ISOFLEX - METALLSCHLAUCH - PRODUKTIONS - GMBH

  Tyskland

  Producent af fleksible metalslanger, også kendt som svanehals, flexaksel, flexarm, flexslange og lyslederslange.Individuelt fremstillet efter kundespecifikation.Vores produkter: • Huse til elektronikindustrien• Metalslanger• Kugleled• Fleksible slanger• Komponenter til medikoteknik• Lampemonteringssystemer• Metaldele til lampeindustrien • Lampetilbehør• Drejeled

 4. JS AUPPERLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JS AUPPERLE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Zell, Tyskland.

 5. MB DICHTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MB DICHTUNGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Jetzendorf, Tyskland.

 6. KURT KÖBERL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KURT KÖBERL GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Offenbach, Tyskland.

 7. CARL WEYDEMEYER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CARL WEYDEMEYER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 8. LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Nußloch, Tyskland.

 9. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbien

  Virksomheden COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal, Kobber og kobberlegeringer, og Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Majdanpek, Serbien.

 10. H. SEYBOLD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden H. SEYBOLD GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Düren, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis