• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bærebjælker i jernholdigt metal

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grækenland

  Firmaet HALIVES S.A. har handlet med jern- og stålprodukter i Grækenland siden 1950. I dag er firmaet lokaliseret i egne lokaler, hvor der produceres hulprofiler, varmvalsede plader, hule rektangulære bjælker, runde hule rør, bjælker: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, handelsstål: Flade, firkantede, runde, vinkler, t-formede, smalle IPN bjælker, plader og varmtvalsede bånd, korrugeret stålplader, spoler, strips ark og plader, svejsede sektioner, svejsede hulprofiler, runde sorte rør, sorte og rå metalplader.

 2. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrig

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST er specialist i import og eksport af stål siden 1954 og anerkendt for sine kvaliteter som forhandler af højkvalitets stål. Vi har et tillidsforhold med de bedste europæiske fabrikanter. Ud over standardstål tilbyder vi vores sortiment af stål med høje karakteristika. Vi svarer på alle forespørgsler vedrørende vores lager, størrelser og specialkvaliteter for bjælker, pladejern, plader, rør, laminerede elementer osv.

 3. POLI-MAKS

  Ukraine

 4. METAL-GENT

  Belgien

 5. PRO LIGNUM

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

 2. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Holland

 3. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. FORJADOS MARFE SA

  Spanien

 5. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Tyskland

 1. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanien

 2. LIMTRE H F

  Island

 1. MEISTER STAHLBAU AG

  Schweiz

 2. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugal

 3. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Schweiz

 4. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Frankrig

 5. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanien

 6. TELMASTAAL B.V.

  Holland

 7. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polen

 8. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanien

 1. APROMETAL

  Frankrig

 2. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanien

 3. J M STEEL LTD

  Irland

 4. TRANSFORMADOS SIDERURGICOS DE LOS BARROS SA

  Spanien

 5. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Tyskland

 6. HANDLING EQUIPMENT PLANT

  Rusland

 7. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Frankrig

 8. COPIER MACHINERY

  Holland

  Grundlagt i 1997 er Copier Machinery kommet langt siden deres begyndelse i Giessen i Holland. Vi er dedikeret til at levere maskiner og komplette løsninger til fremstilling af metalrør, sammen med en hurtig service og support over hele verden. Vi har et stort sortiment af maskiner til rørforarbejdning til skæring, affasning, endearbejde, svejsning og valserifling med fokus på innovation, stabilitet, pålidelighed og en høj kvalitet. Vores ekspertise ligger inden for maskiner til forberedelse af industrielle rør. Vi er specialiseret i roterende værktøjsdrejebænke (RTL). Vores evne til at identificere vores kunders problemer, og derefter tilbyde en løsning, er baggrunden for vores succes. For at gøre dette, kan vores standardmaskiner blive tilpasset i henhold til vores kunders komplekse rørforberedelseskrav. Takket være vores markedsviden, erfaring, kundecentrerede tilgang og ressourcer, har vi med succes skabt, produceret og leveret mere end 400 rørforberedelsesmaskiner til mere end 40 lande.

 9. CONCEPT METAL

  Frankrig

  Concept Metal tilbyder halvfærdige og færdige produkter i ikke-jernholdige metaller og specialmetaller efter tegning. Bearbejdning & fabrikation af unikke dele eller i små, mellemstore og store serier. Concept Métal er i stand til at levere specialfremstillede halvfærdige produkter (f.eks. skitser af store størrelser, blokke, plader, rør…) Concept Metal tilbyder desuden rådgivning og assistance til valg af specialmetaller til jeres projekter med tungsten, molybdæn, tantalum… Der er også mulighed for at udføre konstruktioner eller svejsearbejde i disse specialmetaller efter forundersøgelse af vores tekniske afdeling. Vores ingeniører yder assistance inden for forskellige områder som f.eks.: mekanik, plast injektion, die casting, stempling, rumfart, nuklear, kemi, maskiner til offentlige arbejder og landbrug, metallurgi , stål, marine, jernbane, forskning eller våben.

 10. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  ARA-T Advance GmbH er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til specialproduktioner af alle slags materialer. Vi leverer halvfabrikata, færdige dele udarbejdet i henhold til tegninger, og tilbyder endvidere forskellige metalbearbejdninger, samt sand- og støbningsprodukter. Siden 2005 har vi leveret både små og store mængder til vores internationale kunder, der delvist leveres fra vores lager i Dinslaken. Vi fremstiller og producerer i henhold til nationale og internationale normer og standarder, som f.eks. DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM eller AMS. Kontakt os gerne - vi fremsender gerne et passende tilbud. Ordrebestilling: titanium ( halvfabrikata, komponenter, folie, rundstænger, wire, skruer, møtrikker, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niobium, wolfram, molybdæn, kobber, nikkel, rustfrit stål, legeringer, sinterlegeringer)

Filtre

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.668 virksomheder