• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bærebjælker i jernholdigt metal

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grækenland

  Firmaet HALIVES S.A. har handlet med jern- og stålprodukter i Grækenland siden 1950. I dag er firmaet lokaliseret i egne lokaler, hvor der produceres hulprofiler, varmvalsede plader, hule rektangulære bjælker, runde hule rør, bjælker: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, handelsstål: Flade, firkantede, runde, vinkler, t-formede, smalle IPN bjælker, plader og varmtvalsede bånd, korrugeret stålplader, spoler, strips ark og plader, svejsede sektioner, svejsede hulprofiler, runde sorte rør, sorte og rå metalplader.

 2. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrig

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST er specialist i import og eksport af stål siden 1954 og anerkendt for sine kvaliteter som forhandler af højkvalitets stål. Vi har et tillidsforhold med de bedste europæiske fabrikanter. Ud over standardstål tilbyder vi vores sortiment af stål med høje karakteristika. Vi svarer på alle forespørgsler vedrørende vores lager, størrelser og specialkvaliteter for bjælker, pladejern, plader, rør, laminerede elementer osv.

 3. POLI-MAKS

  Ukraine

  Virksomheden POLI-MAKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 4. METAL-GENT

  Belgien

  Virksomheden METAL-GENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for slanger, og metalprofiler brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 5. APROMETAL

  Frankrig

  Virksomheden APROMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, og fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRO LIGNUM

  Frankrig

  Virksomheden PRO LIGNUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, og massivt træ brancherne. Den er baseret i Frasne, Frankrig.

 2. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

  Virksomheden MOMSTEELPOR S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Pyloner, metal-, Bærebjælker i jernholdigt metal, Pyloner, metal-, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Abrantes, Portugal.

 3. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Holland

  Virksomheden HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Stål, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Stål brancherne. Den er baseret i Veenendaal, Holland.

 4. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugal

  Virksomheden EDUARDO FARIA & FILHO, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Karosserier - bygning, Bærebjælker i jernholdigt metal, Karosserier - bygning, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Arrifes, Portugal.

 5. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Frankrig

  Virksomheden ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler, børne- branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Opmagasinering og oplagring, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Opmagasinering og oplagring brancherne. Den er baseret i Cholet, Frankrig.

 1. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Schweiz

  Virksomheden SCHMOLZ+BICKENBACH AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Emmenbrucke, Schweiz.

 2. TELMASTAAL B.V.

  Holland

  Virksomheden TELMASTAAL B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i 'S-Heerenberg, Holland.

 1. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAMO STAHL & MONTAGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 2. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanien

  Virksomheden SA DE PREFABRICADOS PREFORSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Algemesi, Spanien.

 3. FORJADOS MARFE SA

  Spanien

  Virksomheden FORJADOS MARFE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Añover De Tajo, Spanien.

 4. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 5. LIMTRE H F

  Island

  Virksomheden LIMTRE H F, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Skalkonstruktion - bygning, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Fludir, Island.

 6. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanien

  Virksomheden MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Baralla, Spanien.

 7. J M STEEL LTD

  Irland

  Virksomheden J M STEEL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kilkenny, Irland.

 8. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanien

  Virksomheden VIGUETAS GUILLENA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Guillena, Spanien.

 1. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TM STEEL SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Chorzow, Polen.

 2. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Frankrig

 3. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Tyskland

 4. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanien

 5. MEISTER STAHLBAU AG

  Schweiz

 6. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 7. MEDICAL CABLE TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores løkkekabler og wire til medicinsk teknologi gennemgår strenge fremstillings- og rengøringsprocesser under hensyntagen til medicinske standarder. Inden for medicinsk teknologi leverer vi stort set kun wire og reb med lav vridning og spænding, og med en renset, højglans og ensartet overfladekvalitet. Vi leverer størstedelen af ​​vores produkter inden for dette område med ekstruderet isolering fremstillet af biokompatible materialer og om nødvendigt (f.eks. til hjerteelektroder) også under hensyntagen til de relevante dielektriske værdier. Til dette har vi særligt rene produktionsområder og specialsystemer. Integrerede måle- og testfaciliteter sikrer de høje kvalitetskrav og styrer processen. Som standard tilbyder vi wireprodukter fremstillet af materialerne 1.4401, 1.4404 og 1.4441. Derudover er alle andre materialer, der kan anvendes og som er godkendt til applikationen, tilgængelige i belagte og ikke-belagte versioner.

 8. LAVA-X GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din partner til laserstrålesvejsning i vakuum! Vi betragter os selv som udbyder af løsninger og assisterer dig ved dine udfordringer inden for sammenføjningsteknik. I den forbindelse tilbyder vi dig udover udvikling, produktion og salg af produktrelaterede maskiner til laserstrålesvejsning i vakuum også den komplette procesudvikling af gennemførlighedsundersøgelsen, fra komponentfremstillingen til implementeringen af anlægget i dine produktionsomgivelser. Vores krav til bedre svejsesømme: Vores mål er det at forbedre kvaliteten og produktiviteten ved laserstrålesvejsning – og samtidig sænke omkostningerne. Gennemtænkte laser- og vakuumtekniske løsninger muliggør en øgning af effektiviteten og pålideligheden. Den brugervenlige software og den nemme betjening gør en yderligere øgning af effektiviteten muligt og mindsker sandsynligheden for fejl. Desuden kan du nyde godt af vores mangeårige ekspertise inden for system- og procesteknik. Teamet: Vi har i mere end 10 år beskæftiget os med laser- og elektronstrålesvejsning af metallisk materiale. LaVa-X-teamet består af tidligere forskere ved instituttet for svejseteknik og sammenføjningsteknik (Institut für Schweißtechnik und Fügetechnik) ved RWTH Aachen (ISF).

 9. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til specialproduktioner af alle slags materialer. Vi leverer halvfabrikata, færdige dele udarbejdet i henhold til tegninger, og tilbyder endvidere forskellige metalbearbejdninger, samt sand- og støbningsprodukter. Siden 2005 har vi leveret både små og store mængder til vores internationale kunder, der delvist leveres fra vores lager i Dinslaken. Vi fremstiller og producerer i henhold til nationale og internationale normer og standarder, som f.eks. DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM eller AMS. Kontakt os gerne - vi fremsender gerne et passende tilbud. Ordrebestilling: titanium ( halvfabrikata, komponenter, folie, rundstænger, wire, skruer, møtrikker, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niobium, wolfram, molybdæn, kobber, nikkel, rustfrit stål, legeringer, sinterlegeringer)

 10. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.156 Virksomheder