• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bærebjælker i jernholdigt metal

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grækenland

  Firmaet HALIVES S.A. har handlet med jern- og stålprodukter i Grækenland siden 1950. I dag er firmaet lokaliseret i egne lokaler, hvor der produceres hulprofiler, varmvalsede plader, hule rektangulære bjælker, runde hule rør, bjælker: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, handelsstål: Flade, firkantede, runde, vinkler, t-formede, smalle IPN bjælker, plader og varmtvalsede bånd, korrugeret stålplader, spoler, strips ark og plader, svejsede sektioner, svejsede hulprofiler, runde sorte rør, sorte og rå metalplader.

 2. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrig

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST er specialist i import og eksport af stål siden 1954 og anerkendt for sine kvaliteter som forhandler af højkvalitets stål. Vi har et tillidsforhold med de bedste europæiske fabrikanter. Ud over standardstål tilbyder vi vores sortiment af stål med høje karakteristika. Vi svarer på alle forespørgsler vedrørende vores lager, størrelser og specialkvaliteter for bjælker, pladejern, plader, rør, laminerede elementer osv.

 3. POLI-MAKS

  Ukraine

  Virksomheden POLI-MAKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 4. APROMETAL

  Frankrig

  Virksomheden APROMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koldvalsede profiler branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, og fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrig.

 5. METAL-GENT

  Belgien

  Virksomheden METAL-GENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for slanger, og metalprofiler brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRO LIGNUM

  Frankrig

  Virksomheden PRO LIGNUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Bærebjælker i jernholdigt metal, og massivt træ brancherne. Den er baseret i Frasne, Frankrig.

 2. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

  Virksomheden MOMSTEELPOR S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Pyloner, metal-, Bærebjælker i jernholdigt metal, Pyloner, metal-, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Abrantes, Portugal.

 3. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugal

  Virksomheden EDUARDO FARIA & FILHO, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Karosserier - bygning, Bærebjælker i jernholdigt metal, Karosserier - bygning, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Arrifes, Portugal.

 4. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Holland

  Virksomheden HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Stål, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Stål brancherne. Den er baseret i Veenendaal, Holland.

 5. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Frankrig

  Virksomheden ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler, børne- branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Opmagasinering og oplagring, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Opmagasinering og oplagring brancherne. Den er baseret i Cholet, Frankrig.

 1. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Schweiz

  Virksomheden SCHMOLZ+BICKENBACH AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Emmenbrucke, Schweiz.

 2. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAMO STAHL & MONTAGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 1. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanien

  Virksomheden SA DE PREFABRICADOS PREFORSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Algemesi, Spanien.

 2. FORJADOS MARFE SA

  Spanien

  Virksomheden FORJADOS MARFE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Añover De Tajo, Spanien.

 3. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 4. TELMASTAAL B.V.

  Holland

  Virksomheden TELMASTAAL B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i 'S-Heerenberg, Holland.

 5. LIMTRE H F

  Island

  Virksomheden LIMTRE H F, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, Skalkonstruktion - bygning, Bærebjælker i jernholdigt metal, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Fludir, Island.

 6. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanien

  Virksomheden MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Baralla, Spanien.

 7. J M STEEL LTD

  Irland

  Virksomheden J M STEEL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærebjælker i jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kilkenny, Irland.

 8. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanien

  Virksomheden VIGUETAS GUILLENA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Guillena, Spanien.

 1. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TM STEEL SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Bærebjælker i jernholdigt metal, og Bærebjælker i jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Chorzow, Polen.

 2. MEISTER STAHLBAU AG

  Schweiz

 3. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanien

 4. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Tyskland

 5. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Frankrig

 6. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Grundlagt i februar 2011 er Tableraíz en vigtig virksomhed inden for metalkonstruktion, som tilbyder et omfattende udvalg af løsninger, som omfatter strukturel forberedelse, forsyning og samling af strukturer til solcellepaneler. Vores ekspertise omhandler anvendelse af metalbelægninger, håndtering af licensprocesser, udførelse af arkitektoniske og bygge- og anlægstekniks produkter og vi leverer en omhyggelig overvågning af konstruktionsprojekter. Med fokus på markedet for solcellepaneler, er vi i stand til at tilbyder konkurrencedygtige løsninger inden for fotovoltaiske strukturer. Tableraíz designer løsninger til solcellesamlinger og er en pålidelig producent af strukturer til solcelleinstallationer. Vores vision er at være en vigtig spiller på markedet, at sætte grænserne for excellence inden for både konstruktionsprodukter og metalarbejdetjenester. Vi drives af et sæt af kerneværdier som omfatter etik, ansvar, engagement, holdånd og respekt, og vi er interesseret i at skabe en vedvarende effekt. Med en verden af erfaring og raffineret viden, som vi har samlet gennem årene, har vi evnen til at tilbyde unikke løsninger inden for planlægning, konstruktion og teknologi. I alle projekter kan klienterne stole på vores professionalisme, tekniske rådgivning og urokkelige forpligtelse til kvalitet. Vores erfaring omfatter forskellige aspekter: Planlægning, forsyning, rådgivning, licensering, belægninger, samling og konstruktion. Vores forpligtelse er at levere kvalitet.

 7. COPIER MACHINERY

  Holland

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1997 er Copier Machinery kommet langt siden deres begyndelse i Giessen i Holland. Vi er dedikeret til at levere maskiner og komplette løsninger til fremstilling af metalrør, sammen med en hurtig service og support over hele verden. Vi har et stort sortiment af maskiner til rørforarbejdning til skæring, affasning, endearbejde, svejsning og valserifling med fokus på innovation, stabilitet, pålidelighed og en høj kvalitet. Vores ekspertise ligger inden for maskiner til forberedelse af industrielle rør. Vi er specialiseret i roterende værktøjsdrejebænke (RTL). Vores evne til at identificere vores kunders problemer, og derefter tilbyde en løsning, er baggrunden for vores succes. For at gøre dette, kan vores standardmaskiner blive tilpasset i henhold til vores kunders komplekse rørforberedelseskrav. Takket være vores markedsviden, erfaring, kundecentrerede tilgang og ressourcer, har vi med succes skabt, produceret og leveret mere end 400 rørforberedelsesmaskiner til mere end 40 lande.

 8. FATIH WROUGHT IRON

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. blev etableret i 1983, for at kunne levere en masseproduktion af dekorative smedejernsprodukter. De var den første virksomhed i Tyrkiet inden for denne branche. Virksomheden anvender ISO 9001 kvalitetssikringssystemet og blev certificeret tilbage i 1999, hvormed de var den første producent af smedejernsprodukter i verden, som blev certificeret i henhold til ISO 9001. Virksomheden har et omfattende netværk, takket være deres 250 forhandlere som findes i ethvert område i Tyrkiet. Takket være deres dedikeres maskinfremstillingsområde, er virksomheden i stand til at; -fremstille særlige maskiner -opbygge masseproduktionslinjer -fremstille/forny blæk som bruges i produktionen -udføre vedligeholdelse og reparationer af alle maskiner. Takket være at designafdelingen er under samme tag, kan vi levere; •STØBE SPROSSER •BUEDE SPROSSER •VARMESTØBT JERN •VARMESTØBTE ELEMENTER •VARMESTØBTE SPYD •LETTE OG TUNGE BAROKKER •STØBTE GELÆNDERE/PROFILTER •TOPPE TIL STOLPER •DEKORATIVE BLADE •DEKORATIVE PLADER •METALPLADER •FORMEDE METALPLADER •MONTERINGSTILBEHØR •METALKUNST (PIRUDEM) Kontakt os for flere oplysninger!

 9. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til specialproduktioner af alle slags materialer. Vi leverer halvfabrikata, færdige dele udarbejdet i henhold til tegninger, og tilbyder endvidere forskellige metalbearbejdninger, samt sand- og støbningsprodukter. Siden 2005 har vi leveret både små og store mængder til vores internationale kunder, der delvist leveres fra vores lager i Dinslaken. Vi fremstiller og producerer i henhold til nationale og internationale normer og standarder, som f.eks. DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM eller AMS. Kontakt os gerne - vi fremsender gerne et passende tilbud. Ordrebestilling: titanium ( halvfabrikata, komponenter, folie, rundstænger, wire, skruer, møtrikker, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niobium, wolfram, molybdæn, kobber, nikkel, rustfrit stål, legeringer, sinterlegeringer)

 10. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tekniske samlinger fremstillet af metal, især wire og metalplader. Forarbejdning af wire Ø 0, 5 til 14 mm også til små serier i stål, fjederstål og rustfrit stål. Det er bevist, at der er produceret wireartikler i Vulkaneifel siden 1830. I denne næsten 200-årige tradition, har vores erfarne medarbejdere produceret kurve og gitter fra ståltråd og metalplade på Hillesheim siden 1997 ved hjælp af moderne maskiner. Udvikling, fremstilling og salg af tråd- og metalvarer til industri, storkøkkener og laboratorier samt til medicinalteknik og farmaceutisk industri, især trådkurve, gitre og stel.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bærebjælker i jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.350 Virksomheder