• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • båndtransportører

Resultater for

Båndtransportører - Import eksport

 1. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

 2. MESUTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovativ teknologi, førende knowhow. MESUTRONIC Gerätebau GmbH har i over 25 år produceret innovativ metaldetekteringsteknik til industrielle anvendelser. Med udgangspunkt fra firmaets sæde i Kirchberg i Wald forsyner vi vores globalt agerende kunder med højt udviklede metaldetektorer, metalseparatorer og røntgeninspektionssystemer. Vores innovationsglæde får os gang på gang til at levere toppræstationer, så vi med rette kan betragte os som en af teknologiførerne inden for metal- og fremmedlegemedetektering. Inden for segmenterne food, pharma, hygiejne, plast, tekstil, træ og minedrift varter vi op med et bredt produktsortiment, hvormed du kan beskytte dine produktionsmaskiner og i sidste ende dine kunder mod uønskede fremmedlegemer. Som en virksomhed drevet af ejeren, har vi i årtier haft tillid til Tyskland og dets medarbejdere. Med deres energi og knowhow, gør de vores førsteklasses systemer mulige.

 3. HENNIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores kundespecifikke Hennig-produkter beskytter dine maskiner mod korrosion, aflejringer og tilsmudsning. Hennig produktionsafdelinger befinder sig i USA, Tyskland, Tjekkiet, Frankrig, Brasilien, Storbritannien, Bosnien-Herzegovina, Japan og Sydkorea. Vores servicecentre finder du overalt i verden. Hennig producerer: Teleskop-stålafdækninger: Alle typer afdækninger, vandrette og lodrette, i stort set enhver størrelse. Bælge: Syede og forseglede etc., tilpasset til dine behov. Spåntransportører og filtersystemer: Spåntransportører tilpasset kundeønsker, CDF-system med kontinuerlig selvrengøring. Maskinbeklædninger: Til beskyttelse af menneske og maskine. Rullegardinafdækninger og fleksible afdækningsskørter: Beskytter føringsbaner og udsatte maskindele. Andre produkter: Flex-Protect-systemer, teleskopfjedre, afstrygersystemer, gravafdækninger, foldeafdækninger, rulledørsystemer.

 4. FORBO SIEGLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Om os – innovative koncepter inden for produktion, materialeflow og logistik er væsentlige konkurrencefaktorer i dag. Højtydende fladremme samt transportbånd og procesbånd spiller ofte en vigtig rolle. Førende industrivirksomheder over hele verden regner derfor med specialisterne fra Forbo Movement Systems som deres kompetente partnere inden for udvikling af ​​fremtidsorienterede løsninger til kørsel, transport og fremstilling. Resultatet: Omfattende branchespecifikke produktprogrammer for vores kunder. Vores værdier – som en global markedsleder for transportsystemet, tilbyder vi vores kunder førsteklasses løsninger for at garantere, at deres forretningssucces forbliver på sporet. Vores engagement og ekspertise giver vores interessenter lovende udsigter. Gennem vores verdensomspændende tilstedeværelse med 300 servicesteder, ønsker vi at fastholde og udvide vores position som en global aktør. Vi er overbeviste om, at kvalitet og dens konstante forbedring er af central betydning. Dette kommer både til udtryk i vores højkvalitets og økonomiske produkter, samt i en kompetent og kundeorienteret rådgivning. Vi opfører os konsekvent på den måde, vi gerne vil have dem omkring os til at opføre sig: som en pålidelig partner.

 5. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din kompetente og pålidelige teknologipartner til automatisering i maskinkonstruktion. Bräuer Systemtechnik GmbH er en mellemstor virksomhed, som ligger i det sydøstlige Tyskland. Som erfaren og pålidelig systemleverandør er vi aktive i både bilbranchen, fødevareindustrien og inden for medikoteknik. Vores ingeniørafdeling tilbyder de bedste forudsætninger for udvikling og produktion af produktløsninger af høj kvalitet inden for modstandssvejsning og materialehåndtering. Skræddersyede løsninger til elektrodebearbejdning samt automatisering af svejseprocesser hører til vores produktudbud såsom kundespecifikke materialehåndteringsanlæg i lille format. I over 10 år har vores kvalitetsstyring været certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, og i 2016 indførte virksomheden miljøstyring i henhold til DIN EN ISO 14001: 2015 og blev certificeret i overensstemmelse hermed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH er din pålidelige partner inden for driv-, transport- og lastkæder samt kædehjul og specialprodukter. Erfaring og kompetence danner grundlaget for vores produkter i høj kvalitet. Nyd godt af vores tjenesteydelser gennem hele værdikæden: Lige fra rådgivning og udvælgelse af de bedst egnede komponenter til færdiggørelse af selve produktet. Ud over specialkæder, kædehjul og specialudviklede kædeløsninger af enhver slags tilbyder vi også en stort udvalg af standardprodukter samt individuelle totalløsninger, der tager afsæt i lige netop din virksomheds behov. Årelang erfaring og overholdelse af aktuelle DIN-standarder sikrer, at vi kan levere førsteklasses, egenproducerede produktudviklinger. Uanset hvor tilfredse vores kunder allerede måtte være med vores produkter, så arbejder vi fortsat på at øge vores produkters kvalitet og performance.

 2. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores omfattende leveringsprogram inkluderer den individuelle drev- og transportteknologiløsning til alle brancher. Fra fødevareindustrien til maskinteknik, emballageindustri, metalforarbejdning, bilindustri, landbrug og jordbrug, træforarbejdning, genbrug og affaldshåndtering, skumindustri, stenforarbejdning, møbelproduktion, logistik, postdistributionscentre, pakkecentre, trykkeri- og papirindustri og tværsektor for alle brancher. Vi leverer transportbånd, tandremme til transport og kørsel, også med passende efterbehandling, såsom en bred vifte af belægninger og profiler, tandremskiver, tandremme, flade tandremme, rund tandremme, kileremme og robuste tandremme, der er skræddersyet til din specifikke anvendelse eller krav. Som en moderne partner med fuld service tilbyder vi nu sofistikerede løsninger til de forskellige og konstant voksende krav til drev og transportteknologi. KEIPER YDELSE I BEVÆGELSE!

 3. TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS, der har været specialist i drivremme og transportbånd siden 1936, er en alsacisk producent, der anbefaler og udvikler tekniske løsninger, der altid går i retning af bedre resultater og baseret på højprofilerede partnere som GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals har samtidig for nylig taget patent på fremgangsmåden for udførelse af demonterbare mekaniske samlinger til drivremme med takker i polyuretan og transportbånd under mærket ERO JOINT®. Vores forsknings og udviklingsafdeling har mulighed for alle former for beregning og tests til at dimensionere din transmission eller udvikle produkter, der er tilpasset dine formål. Vores struktur, vores ressourcer og vores organisation giver os mulighed for at hjælpe dig i en nødsituation. (Pris og ventetid i telefonen). Vores team af montører er til disposition og sikrer montering af drivremme og bånd i din virksomhed. fremstilling af interne designe produkter til specifikke formål.

 4. ERO JOINT .TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 5. EDER PTFE SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi fremstiller PTFE-belagt glas og remme med aramidtekstil. Med mere end 35 års erfaring og ekspertise blandt vores specialiserede hold af tekniske rådgivere og produktionsmedarbejdere, samt vores udvalg af de bedste, tilgængelige materialer på markedet, et professionelt valg af led, forstærkninger og guidesystemer, leverer vi PTFE-løsninger til forskellige brancher og industrier over hele verden. Vores nuværende teknologi inden for produktion og vedligeholdelse kombinerer alle de banebrydende løsninger som bruges globalt. Vi er ikke kun den største producent af PTFE-remme i Polen, vi er også den tredjestørste virksomhed i Europa. Vores mål er at blive førende på det europæiske marked inden 2030. Takket være jævnlige investeringer ser vi fremtiden i møde med optimisme og selvsikkerhed. Vi ved, at det fremragende håndværk bag vores PTFE-remme er en kvalitetsstandard for andre producenter af PTFE-remme.

 1. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Melucci srl, grundlagt af Giovanni Melucci har været på markedet siden 50'erne, er vokset over tid inden for lejedistribution, med speciale inden for transmission, tilføjelse af remme, remskiver, kæder, kroner, tandhjul osv. af samarbejdet mellem verdens førende inden for industrielle forsyninger. SKF, Timken, Ina og Nadella er universelt anerkendt som førende inden for deres respektive markedssegmenter.

 2. WIRE BELT COMPANY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Wire Belt Co. Ltd skaber transportbånd i metal som er skræddersyet til forskellige anvendelser, hvilket forbedrer proceseffektiviteten. Vores udvalg omfatter forskellige transportbånd med trådnet, som understøtter de specifikke behov inden for bearbejdning af fødevarer, tekstiler, elektronik, landbrug, automobil og mere. Med en global tilstedeværelse og den bedste kundeservice, garanterer vi en hurtig global distribution. Et pålideligt branchenavn: Vi er velkendt for vores forståelse af dine behov, og levering af de optimale løsninger.

 1. WIRE BELT COMPANY OSTERLOH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wire Belt er den globalt førende producent af åbenmaskede transportbånd og transportanlæg af rustfrit stål.

 2. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY fremstiller og leverer standardudstyr og skræddersyet udstyr til håndtering af afgrøder, fra rensning til omfattende bearbejdning. Produkter og tjenester går fra primære renseløsninger til produktionslinjer til afskalning, olieudtrækning og valg af chilier. Vores produkter omfatter: •Afskalningsmaskine til solsikkefrø •Luftfilterrenser •Kornpolering •Tyngdekraftadskiller •Afstener til korn •Farvesorteringsmaskine •Impulsstråle til opsamling af støv i poser osv. For at se mere henvises der til vores hjemmeside.

 3. SAUTEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Transportører, overhead- og gulv-, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Transportører, overhead- og gulv-, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tourcoing, Frankrig.

 4. BENNE SA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENNE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Transportører, overhead- og gulv-, Transportører, overhead- og gulv-, pakkelinje, og Landbrugsfødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Castres, Frankrig.

 5. MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPN - MECÂNICA DE PRECISÃO DO NORTE, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Finmekanik, bånd til transportør og elevatorer, sortering, Bunkerbånd, CNC-drejedele, sikkerhedsskinner, Båndtransportører, og små hjul brancherne. Den er baseret i Amarante, Portugal.

 6. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Transportkæder, Kæder, Kompensatorer, Båndtransportører, Transportkæder, skruesnekker, Kæder, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

 7. BUETTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUETTNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for transportkæder, dokumentfoldemaskiner, og Vertikaltransportører brancherne. Den er baseret i Walldürn, Tyskland.

 8. HUMBERT & POL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUMBERT & POL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Spenge, Tyskland.

 1. GLOBAL NASTRI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLOBAL NASTRI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for løftebånd, bånd i gummi, bånd til løfteapparater, og skrabere brancherne. Den er baseret i Roncade, Italien.

 2. BINDER GMBH FÖRDERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BINDER GMBH FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Burgstetten, Tyskland.

 3. FRIEDRICH BENIEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH BENIEN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. ITWH INDUSTRIE- HEBE- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITWH INDUSTRIE- HEBE- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Lebach, Tyskland.

 5. BONINO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BONINO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vibratorer, industrielle - installationer branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, vibrationsfødeapparater, Båndtransportører, Transportbånd til levnedsmiddelindustrien, tragter, vibrator, fødeledninger til transportbånd, bånd til mekaniske godstransportapparater, og Vakuumtransportbånd brancherne. Den er baseret i Alessandria, Italien.

 6. MODUTECH BELTING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MODUTECH BELTING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Neuenkirchen, Tyskland.

 7. INTERROLL FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INTERROLL FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 8. MPK INDUSTRIEANLAGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPK INDUSTRIEANLAGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Mainhardt, Tyskland.

 9. APULLMA MASCHINENFABRIK A. PULSFORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden APULLMA MASCHINENFABRIK A. PULSFORT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Lutten (oldb.), Tyskland.

 10. ISH-SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISH-SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den er baseret i Hüfingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis