• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • alkoholfri læskedrikke

Resultater for

Alkoholfri læskedrikke - Import eksport

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 3. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle specialiserer sig i at fremstille og levere premium drikkevarer, som er skræddersyet til mærkets unikke identiteter. Dedikeret til at skabe unikke drikkevarer uden alkohol, som tydeligt fremhæver essensen bag hvert mærke, er vi enestående når det kommer til specialiserede drikkevarer som forbrugerne foretrækker. Vores omfattende tjenester omfatter hele produktionsprocessen, fra koncept til produktudvikling til indpakning og distribution. Gennem vores samarbejde med førende producenter over hele Europa, tilbyder vi personaliseret smag, emballagedesign og markedsføringsstrategier, hvilket garanterer, at hver enkelt drikkevare efterlader et varigt minde. Vi udvikler forskellige produkter for HORECA og FMCG såsom pasta, ris, æg osv. Drevet af vores forpligtelse til kvalitet og innovation, bringer vi passion og kreativitet til enhver aspekt af vores arbejde. Vores mål er ikke kun at levere forfriskende lækre drikkevarer, men også skabe historier der sikrer vedvarende forhold mellem kunderne og mærkerne. Med Brandsparkle bliver enhver slurk en mulighed for at skabe en mindeværdig oplevelse, for vores klienters slutkunder.

 4. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 5. ARUFEL S.R.O.

  Slovakiet

  Verified by europages badge

  Arufel s.r.o., som blev oprettet i et lille cafeteria tilbage i 2014, anvender en fusion af innovation og forpligtelse inden for den globale FMCG-sektor. Dets grundlæggere, Michal og Martin, tænker tilbage på deres beskedne opstart, hvor de nu er en del af excellence på det internationale handelsmarked. Takket være en kombination af innovativ tankegang, hårdt arbejde og global udvidelse, har Arufel s.r.o. redefineret import-/eksportmarkedet, ved at starte som en lille virksomhed der nu har en førende position i FMCG-branchen, med deres hovedkvarter i Presov i Slovakiet. I dag er Arufel kendt som en vigtig spiller inden for FMCG eksport og import og distribution, hvor de tilbyder et omfattende produktudvalg til mere end 40 globale lande, hvilket rodfæster deres status som en pålidelig global partner. Deres portefølje omfatter velkendte mærker som Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola og Nescafé, hvilket fremhæver deres forpligtelse til at imødese de alsidige behov hos deres partnere. Virksomhedens drift liger i deres avancerede lager i Slovakiet, med 12 læssebåse, en kapacitet til 3.500 paller, og det bedste lagerstyringssystem (WMS). Denne facilitet som er udstyret med moderne mærknings- og pakkelinjer, sikrer en optimal produkthåndtering. Arufel's succes drives af et dedikeret hold af professionelle, hvis ekspertise og passion for fremragende service ikke ses andre steder. Denne forpligtelse til excellence afspejles yderligere i vores "ALT INKLUDERET" servicepakke, som tilbyder omfattende løsninger fra produktindkøb til global levering, inklusive kvalitetskontroller, fastklæbning,

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASTERS FOOD DRINK, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, og drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol brancherne. Den er baseret i Épinay-Sous-Sénart, Frankrig.

 2. TIMGAD STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMGAD STORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Oliven, Kartofler, Alkoholfri drikkevarer, Alkoholfri læskedrikke, Olivenolie, dadler, pakkede dadler, og meloner brancherne. Den er baseret i Martigues, Frankrig.

 3. CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. ESRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESRA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 5. OPPTHA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OPPTHA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Neutraubling, Tyskland.

 1. SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 2. KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Oelde, Tyskland.

 1. FIRSTFOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRSTFOODS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Indkøbscentraler, Drikkevarer, Brød, Alkoholfri læskedrikke, Indkøbscentraler, onlinesalg af fødevarer, distribution af fødevarer, eksport af fødevareprodukter, og import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, Drikkevarer, termopapir i ruller, Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Weiswampach, Luxembourg.

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 4. IMAGRAM

  Frankrig

  La SARL IMAGRAM er et fransk firma og fabrikant af naturlig limonade af høj kvalitet grundlagt i 1856. SARL IMAGRAM innoverer og tilbyder nu en bred vifte af økologisk saftevand og aromatiseret limonade lavet med respekt for fædrenes metoder og opskrifter. Vi tilbyder et bredt udvalg af læskedrikke under varemærket ELIXIA. Varieret smag og smagsvarianter: limonade af morellokirsebær, aromatiseret limonade, limonade af passionsfrugt, chokoladelimonade, blommelimonade, agavelimonade...

 5. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Østrig

  Virksomheden HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Spiritus, drikkevarer med te, energidrikke, Alkoholfri drikkevarer, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Lauterach, Østrig.

 6. ALOE VERA HELLAS

  Grækenland

  Virksomheden ALOE VERA HELLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Fødevaretilskud, økologisk landbrug, Alkoholfri læskedrikke, frugtjuice uden sukker, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 7. SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA

  Italien

  Virksomheden SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for orangeade, limonade, og kulsyreholdige drikkevarer brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

 8. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, drikkevarer engros, energidrikke, og Læskedrikke brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Neuenkirchen, Tyskland.

 2. VON ARISTO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VON ARISTO GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Graben, Tyskland.

 3. OGUZ HOLDING

  Tyrkiet

  Virksomheden OGUZ HOLDING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 4. VITALYV INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden VITALYV INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Kosmetik, kosttilskud, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Ponte San Pietro, Italien.

 5. RIEME BOISSONS

  Frankrig

  Virksomheden RIEME BOISSONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for limonade, citronsaft, safter, og koncentreret frugtsaft uden alkohol brancherne. Den er baseret i Morteau, Frankrig.

 6. TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO

  Tyskland

  Virksomheden TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Rostock, Tyskland.

 7. BEVY EXPRESS

  Italien

  Virksomheden BEVY EXPRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Alkoholfri læskedrikke, vand med brus, Vand - produktion og distribution, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 8. FURYA ENERGY

  Frankrig

  Virksomheden FURYA ENERGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Kulsyreholdige drikkevarer brancherne. Den er baseret i Pau, Frankrig.

 9. KURSK BREWERY, LLC

  Rusland

  Virksomheden KURSK BREWERY, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Øl branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Cider og pærevin, Drikkevarer - import-eksport, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, og Cider og pærevin brancherne. Den er baseret i Kursk, Rusland.

 10. SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS)

  Belgien

  Virksomheden SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Økologisk limonade, alkoholfrie drikkevarer, drikkevarer med frugt, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Schaerbeek, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis