• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • alkoholfri læskedrikke

Resultater for

Alkoholfri læskedrikke - Import eksport

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. PARIS RHUM CLUB

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 5. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASTERS FOOD DRINK, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, og drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol brancherne. Den er baseret i Épinay-Sous-Sénart, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OPPTHA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OPPTHA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Neutraubling, Tyskland.

 2. ESRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESRA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 3. CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 5. KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Oelde, Tyskland.

 1. FIRSTFOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRSTFOODS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Indkøbscentraler, Drikkevarer, Brød, Alkoholfri læskedrikke, Indkøbscentraler, onlinesalg af fødevarer, distribution af fødevarer, eksport af fødevareprodukter, og import af fødevarer brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 2. ROBERT MEISNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT MEISNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Heide, Tyskland.

 1. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NS TRADE SP Z O O, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Babymad, Drikkevarer, Mejeriprodukter, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Frosne og dybfrosne varer, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, Drikkevarer, termopapir i ruller, Alkoholfri drikkevarer, Drikkevarer - import-eksport, Import-eksport - papir og karton, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Weiswampach, Luxembourg.

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

  Alle produkter for "alkoholfri læskedrikke"

 4. IMAGRAM

  Frankrig

  La SARL IMAGRAM er et fransk firma og fabrikant af naturlig limonade af høj kvalitet grundlagt i 1856. SARL IMAGRAM innoverer og tilbyder nu en bred vifte af økologisk saftevand og aromatiseret limonade lavet med respekt for fædrenes metoder og opskrifter. Vi tilbyder et bredt udvalg af læskedrikke under varemærket ELIXIA. Varieret smag og smagsvarianter: limonade af morellokirsebær, aromatiseret limonade, limonade af passionsfrugt, chokoladelimonade, blommelimonade, agavelimonade...

 5. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, drikkevarer engros, energidrikke, og Læskedrikke brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 6. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Østrig

  Virksomheden HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Spiritus, drikkevarer med te, energidrikke, Alkoholfri drikkevarer, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Lauterach, Østrig.

 7. ALOE VERA HELLAS

  Grækenland

  Virksomheden ALOE VERA HELLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt- og grønsagsjuice branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Fødevaretilskud, økologisk landbrug, Alkoholfri læskedrikke, frugtjuice uden sukker, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 8. SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA

  Italien

  Virksomheden SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for orangeade, limonade, og kulsyreholdige drikkevarer brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Neuenkirchen, Tyskland.

 2. VON ARISTO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VON ARISTO GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Graben, Tyskland.

 3. VITALYV INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden VITALYV INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Kosmetik, kosttilskud, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Ponte San Pietro, Italien.

 4. RIEME BOISSONS

  Frankrig

  Virksomheden RIEME BOISSONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for limonade, citronsaft, safter, og koncentreret frugtsaft uden alkohol brancherne. Den er baseret i Morteau, Frankrig.

 5. TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO

  Tyskland

  Virksomheden TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Rostock, Tyskland.

 6. FURYA ENERGY

  Frankrig

  Virksomheden FURYA ENERGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Kulsyreholdige drikkevarer brancherne. Den er baseret i Pau, Frankrig.

 7. SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS)

  Belgien

  Virksomheden SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareautomater branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Økologisk limonade, alkoholfrie drikkevarer, drikkevarer med frugt, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Schaerbeek, Belgien.

 8. BEVY EXPRESS

  Italien

  Virksomheden BEVY EXPRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Alkoholfri læskedrikke, vand med brus, Vand - produktion og distribution, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 9. BAD HARZBURGER MINERALBRUNNEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden BAD HARZBURGER MINERALBRUNNEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Bad Harzburg, Tyskland.

 10. WATERLOGIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WATERLOGIC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis