• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer

Resultater for

Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer - Import eksport

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din kompetente partner i levnedsmiddelindustrien. Firmaet A. Schmidt & Co. GmbH har i over 65 år udviklet specifikke stabiliseringssystemer til levnedsmiddel- og delikatesseindustrien. Vi indretter os efter dine individuelle krav og udvikler højfunktionelle stabiliseringssystemer til dig. Takket være vores fleksible produktion kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet. Vores portefølje: Fiskemodningsmidler (med og uden krydderurter og krydderier til f.eks. sild og laks, fiskeinjektion, fiskefars, fiskefrikadeller, fiskepølse, pateer, surimi, rogn- og shrimpsbehandling, mayonnaiser, salatcreme, dressing, varme og kolde saucer (med og uden tilsat æggeblomme / mælkeæggehvide), saucer og cremer til helkonserves, bundne supper, ketchup, marinader, panadetilsætning, desserter, madvarer, levnedsmiddeladditiver, blanding som underleverance

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRINOVA EUROPE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Sport - kost, aminosyrer, Askorbinsyre, planteekstrakter, sødemidler, vitaminer, vanillin, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

 4. MARIBELL TM

  Ukraine

  Virksomheden MARIBELL TM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for blandinger til drikkevarer, citronsaft, koncentreret frugtsaft, og chokolade brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 5. BARUCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BARUCH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NUTRI-AD INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden NUTRI-AD INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Additiver til fødevarer, kemiske tilsætningsstoffer, naturlige tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, og tilsætningsstoffer til kød brancherne. Den er baseret i Dendermonde, Belgien.

 2. VAZPORTS TRADING COMPANY

  Mexico

  Virksomheden VAZPORTS TRADING COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den er baseret i Zapopan, Mexico.

 3. POFF CONSULT AB

  Sverige

  Virksomheden POFF CONSULT AB, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for rådgivning revision brancherne. Den er baseret i Gävle, Sverige.

 4. M.P.M. DE BLOCK

  Belgien

  Virksomheden M.P.M. DE BLOCK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer, råstoffer til medicinalindustrien, rengøringsmidler, industrielle desinfektionsmidler, og Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer brancherne. Den er baseret i Reet, Belgien.

 5. QINGDAO LONG RIVER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden QINGDAO LONG RIVER INDUSTRY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 1. TANJAH EQUIPEMENTS

  Marokko

  Virksomheden TANJAH EQUIPEMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den er baseret i Tanger, Marokko.

 2. HEILONGJIANG PROVINCE SHANGZHI LVYE BERRY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HEILONGJIANG PROVINCE SHANGZHI LVYE BERRY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den er baseret i Shangzhi, Kina.

 1. USER FOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden USER FOOD, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for pulverdrikke brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 3. CONSTAB POLYOLEFIN ADDITIVES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Inden for fremstilling af masterbatches til biaksialt orienterede polypropylen (BOPP-)-folier er vi blandt de førende på markedet. Vi tilbyder masterbatch-løsninger, der blandt andet anvendes til fremstilling af slutprodukter af høj kvalitet inden for emballagefolie (BOPP, CPP, PE), polykarbonatplader, emballage i landbruget og afledte produkter, biopolymeranvendelse, flammehæmmende anvendelse, rør, fibre, fleece, ikke-vævede stoffer, ekstrusionsblæseformer, sprøjtestøbning. I form af hjælpestoffer forenkler de forarbejdningen af plaststoffer eller bidrager som tilsætningsstoffer til de påkrævede produktegenskaber. Siden 2003 har vi tilhørt KafritGroup. Vores masterbatches og KafritGroups ditto anvendes i hele verden. Vi anser os selv som en nyskabende, mellemstor tysk virksomhed med hovedsæde i Rüthen tæt på Dortmund (Tyskland). Cirka 120 medarbejdere er ansat der.

 4. LAMBIOTTE & CIE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. er førende på verdensmarkedet inden for produktion af kemiske forbindelser, kaldet acetaler . Deres fysisk-kemiske egenskaber og lave toksikologiske og økotoksikologiske effekter gør dem til efterspurgte alternativer for industrien vedrørende formulering af innovative og sikrere produkter både til anvendelse i erhverslivet og til den almene befolkning. Takket være deres alsidighed kan acetaler bruges i en lang række færdige produkter og til forskellige anvendelser såsom lak- og malingfjernere samt alle slags rengøringsprodukter til industri og bolig, kosmetisk og teknisk spray; plast, kompositmaterialer og polyurethanskum; maling, blæk og klæbemidler; farmaceutisk syntese, veterinærområdet og agrokemi. Via vores distributionsnetværk forlader 98% af den årlige produktion Belgien, hvoraf de 30% går til markeder uden for Europa (Nordamerika, Sydamerika, Mellemøsten, Asien).

 5. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH har siden 1968 været specialist i udvikling og fremstilling af masterbatches og additiver. Individuelt udarbejder vi farveløsninger ud fra et stort antal plastbærere (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU m.m.) for at kunne tilbyde vores kunder optimale løsninger. Desuden tilbyder vi farveindstilling på stedet (Color Mobil Service) og sikrer derved en problemfri produktindstilling. Vores produktportefølje på området masterbatches omfatter desuden compounds, pigmenter, flydende farver og specialbatches (effektpigmenter, multify-koncentrater og kombinationsbatches). Det alsidige additivprogram omfatter: Antifog, UV-beskyttelse, flammehæmmende midler, antistatiske midler, antiblokering m.m. Vores løsninger benyttes med succes i anvendelser til bygge-, automobil-, elektro-, kosmetik- og levnedsmiddelindustrien samt til medicinalteknik eller generel emballageindustri.

 6. WILLY BENECKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjerteligt velkommen hos Willy Benecke. Virksomheden blev grundlagt i 1954 af Willy Benecke. Den forhandler og producerer naturlige gummier og harpikser til næringsmiddelindustrien og forskellige andre områder. Virksomheden er centralt beliggende i hansestaden Hamborg og har et verdensomspændende logistiknet og over 20 afdelinger i udlandet. 7.000 m2 lagerareal, eget laboratorium samt produktion og forædling garanterer kontinuerligt højeste kvalitet. Virksomheden blev i 1982 overtaget af Dietmar Hauser og ledes i dag i tredje generation af Thorsten og Soeren Hauser. Takket være sin mangeårige erfaring og anvendelse af topmoderne teknologi kan den især borge for kvalitet, kontinuitet og pålidelighed. Dette understreges af den uafhængige certificering i henhold til standarderne IFS og FSSC 22000, der er anerkendt på verdensplan.

 7. TILLMAN GMBH LUXEMBOURG

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden Tillman er verdensomspændende gennem et netværk af datterselskaber i Belgien, Tyskland, Frankrig og Luxembourg. . Tillman Matériaux de Construction Chimiques er global leder på markedet for tilsætningsstoffer til beton og mørtel. Forskning og produktion er samlet i moderselskabet der ligger i Megchelen i Gueldre orientale (Holland).

 8. INKA SWEET KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden INKA SWEET KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Sukker, Udvinding af naturlige råstoffer, sødemidler, Sukker, Additiver til fødevarer, og Privat label brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 1. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden D - INGREDIENTS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, kemisk syre til fødevareindustri, naturlige fortykningsmidler til fødevareindustri og konservesindustri, Tilsætningsstoffer, fødevarer, naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer til drikkevareindustrien, tilsætningsstoffer, farvestoffer og pigmenter til fødevarer, og naturlige tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Bonate Sopra, Italien.

 2. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Spanien

  ANVISA fremstiller alt inden for formuleringer til fremstilling af produkter til fødevaresektoren, især til tilberedning af slagtervarer.

 3. WESSELING

  Spanien

  Virksomheden WESSELING, er en Distributør, der opererer inden for Additiver, cement og mørtel branchen. Den opererer også inden for tilsætningsstoffer brancherne. Den er baseret i Alicante, Spanien.

 4. LUBRICHIM

  Belgien

  Virksomheden LUBRICHIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for smøremiddel på plantebasis, og tilsætningsstoffer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. SCA DE VINIF D'EMBRES ET CASTELMAURE

  Frankrig

 6. COCKTAILBALL

  Belgien

  Virksomheden COCKTAILBALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer til drikke branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Cocktails, færdiglavede, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Cocktails, færdiglavede brancherne. Den er baseret i Heers, Belgien.

 7. SOUTHCORP INVESTMENTS FRANCE

  Frankrig

 8. CHATEAU DE CORCELLES EN BEAUJOLAIS

  Frankrig

 9. CUFIC

  Ukraine

  Virksomheden CUFIC, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Additiver til fødevarer, og lecithin brancherne. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 10. SOCIETE DU CHATEAU TOUR PRIGNAC

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis