• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologiske- fødevarer

Resultater for

Økologiske- fødevarer - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by Europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. HOYER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  HOYER Multilog tilbyder logistik- og lejeløsninger inden for IBC og trykbeholdere og råder over en flåde på mere end 45.000 beholdere i rustfrit stål. Virksomhedens hovedsæde befinder sig i Hamborg, og ud over et godt tag i det europæiske marked har HOYER Multilog også en stærk markedsposition i USA og i Asien. I 2017 blev franske CCR også en del af HOYER koncernen. Ud over udlejning af beholdere i rustfrit stål tilbyder HOYER Multilog også en bred vifte af tjenesteydelser. Hertil hører fleetmanagement, transport af tomme og fyldte beholdere, rensning samt vedligeholdelse og reparation. HOYER Multilog er din etablerede og pålidelige partner med mange års erfaring inden for fødevare-, kosmetisk og kemisk industri. HOYER Multilog har den optimale IBC eller trykbeholder til stort set ethvert produkt. Størstedelen af beholderne har en volumen på mellem 200 og 1.650 liter.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. RAFI POLAND

  Polen

  Verified by Europages badge

  Rafi Poland trendsættende fødevarebutik, som tilbyder førsteklasses certificerede originale produkter. Naturlige, økologiske produkter er sundere, derfor vokser kosttilskudsindustrien i hele verden, og som et resultat af videnskabelig research for at finde det optimale produkt, der er fri for kunstige smagsstoffer, farver og kemiske medicinalvarer. TRENDS INDEN FOR ØKOLOGISKE & NATURLIGE HONNINGPRODUKTER: Med Care Golden Royal Honey VIP Ingredienser - naturligt booster kosttilskud for hormonet testosteron. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Tongkat Ali): Det indeholder flere fytokemikalier som har en stimulerende effekt på mænds sundhed og vitalitet. Naturlige produkter af rå honning fra verdens største bier i skovene i Sydøstasien. Kvaliteten af denne lokale rå honning er den bedste i verden, fordi dens næringsindhold er så enestående. RADIX PANAX GINSENG: Tages det oralt, kan det eventuelt øge mandens fertilitet, fordi det aktiverer det system i kroppen, der øger produktionen af nogle hormoner. DRONNINGEGELÉ: Den er et meget næringsrigt kosttilskud, som er rig på proteiner og B-vitaminer, der modvirker stress. TILBUD: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, Økologisk honning, Kopi Vitamin kaffe, Black Bull Don’t Quit Royal Honey, Royal Honey For Her, Dose vital Honey, Etumax Vip Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, Kosttilskud, Secret Miracle Honey, Honey Bae, Bio Herbs kaffe, Mplus Honey, Hilti Honey. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SUNFLOWERFAMILY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SunflowerFamily er frem for alt en hjertesag. Vi vil være med til at forme fremtiden for den økologiske branche, hjælpe med at løfte den op på et nyt niveau. Vi tror, at et meget vigtigt tema for os alle i fremtiden vil være den veganske ernæring – og den vil vi gøre endnu nemmere, men samtidig også bedre, med vores produkter. Derfor pusler vi derhjemme i vores åbne køkken, hvor vi udvikler og afprøver nye opskrifter med familie og venner. Hvorfor? Fordi nydelse, selskab og kreativitet er ligeså vigtige for os som bæredygtighed. Det skal afspejle sig i vores produkter: Vi vil vise, at man kan forene alle disse værdier på en fantastisk og lækker måde. God mad for et lykkeligt liv, ganske enkelt! Det vil glæde os, hvis du også bliver en del af SunflowerFamily!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. DIET PROM LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden DIET PROM LLC hvis hovedkontor ligger i byen Wladimir, blev grundlagt i 2010. Vi er specialiseret inden for fremstilling af levnedsmidler for en sund ernæring, samt levnedsmidler til diæter og diabetikere. Disse kan købes under mærket MINI CALORIE, og kan på nuværende tidspunkt købes i lande som Rusland, Kazakhstan, Hviderusland, Georgien, Turkmenistan og Kyrgyzstan. Produkter med mærket MINI CALORIE indeholder, som navnet antyder, færre kalorier end deres mere sukkerholdige tilsvarende produkter. Et vigtigt mål for os, er udviklingen af nye, unikke produkter. Vi var for eksempel den første virksomhed der fremstillede hårde kiks med stevia, fruktosesukker, sukkerknalder med stevia og butterdej med fruktose. Vores virksomhed er kendetegnet gennem en høj aktivitet inden for marketing. Vi anvender forskellige distributionskanaler og har regelmæssige reklamekampagner - med rabatkampagner, konkurrencer eller gaver.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italien

  Verified by Europages badge

  Den økologiske landbrugsvirksomhed, Bonizio - B&B. I landsbyen i hjertet af Alta Murgia Nationalparken, befinder Montegrosso sig. En lille autentisk landsby, rig på historie, natur og magi. Her, halvvejs mellem havet, bakkerne i Castel del Monte og Murgia, har den økologiske landbrugsvirksomhed, Bonizio, produceret vin og ekstra jomfruolivenolie i generationer. Bonizio-virksomheden kan regne med en udsøgt vinproduktion. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano og Montepulciano.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. EASTMEDO SP. Z O.O. / EVERVIT JUICE

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. ETIK ET BIO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by Europages badge
 4. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

  Verified by Europages badge
 5. RADZIOWI SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 6. LA TERRA DA

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Rusland

  Virksomheden Dobriye Traditsii har produceret diætmad og økologiske fødevarer samt mellemmåltider siden 2013. Der er mere end 500 artikler af sunde, naturlige fødevarer: 13 slags tedrik af almindelig gederams (Ivan-Chay) og andre urteteer, honning og produkter fra bier, 23 slags jordnøddesmør og nøddesmør (Urbech), frugtkonserves, syltetøj og marmelader, kondenseret kokosmælk og nøddemælk, økologiske frugtchips, superfoods, fuld-stændigt naturlige slags nougat, starterkulturer, proteinbarer og glutenfrie småkager. Det er virksomhedens egne produktionsressourcer, muligheden for at bestille en bred vifte af for-skellige naturlige fødevarer i små, mellemstore eller store partier, farvestrålende embal-lage og en villighed til at tage sig tid til hver enkelt kunde, der adskiller Dobri-ye Traditsii fra andre leverandører af økologiske fødevarer. Dobriye Traditsii står klar til at levere sunde fødevarer til detailhandlen, store supermarkedskæder, distributører og virksomhedskunder i hele verden.

 8. LE SAUZET

  Frankrig

  LE SAUZET er specialiseret i produktion af økologiske produkter. Vores virksomhed omfatter to aktiviteter: Vingården med Domaine LOU PAS D'ESTRECH, hvor vi er økologisk vinproducent (siden 1984) og oprettelsen af ​​SAUZET i samme ånd af autenticitet med kvalitetsprodukter til fremstilling af økologisk eddike. I dag er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af naturlige og aromatiserede eddiker og sikre sporbarheden samt den geografiske oprindelse af vores råvarer. Oprettelsen af SAUZET har ført til ordreproduktion af Bio-eddike i 1987 baseret på vinproduktionen. Alle vores produkter er garanteret økologiske og certificeret ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Vi tilbyder et sortiment under private label til store detailhandlere. Vi deltager hvert år på messerne SIAL og SIRAH på standen "SUD DE FRANCE", hvor vi gerne vil præsentere vores produkter og tilbyde smagsprøver.

 9. AMAZONIA BIO

  Belgien

  Amazonia Bio, et brasiliansk-belgisk certificeret økologisk selskab, der leverer bæredygtigt avlet produkter fra Amazonas. Amazonia Bio gør det muligt for familielandbrug i den brasilianske regnskov af handle "fair trade" med nærende og sund økologisk kost. kost. Amazonia Bio leverer højkvalitets certificerede økologiske, friske råvarer og næringsrige produkter og ingredienser. Kunderne er: fødevare- og drikkevarebranchen, den farmaceutiske og den kosmetiske industri samt distributører, forhandlere, co-pakkere og cateringfirmaer fra isforhandlere, bagerier, konfekture- og fødevaretilsætningsbranchen. Amazonia Bio leverer frugt, frisk eller i koncentrater, rene eller frystørret pulver. Samt urter, frø, olier og smøremidler. Virksomheden fremstiller omhyggeligt sine råvarer og styrer kvaliteten og certificeringen af sporbarheden i hver etape. Produkterne kan leveres indpakket i materialer der er i overensstemmelse med lovgivningen.

 10. NUTTYS LLC

  Rusland

  Den højeste produktkvalitet, unik opskrift, streng kvalitetskontrol på alle faser af produktionen, førende partnere, alt dette - produktion og handelsvirksomhed for Nattys® naturlige nøddesmør. Nattys® nøddesmør er produceret af udvalgte førsteklasses nødder, uden tilføjelse af sukker, olie, konserveringsmidler, emulgatorer og stabilisatorer. Produktionen er placeret i Moskva, og alle Nattys® produkter overholder alle kvalitets- og sikkerhedsstandarderne i den Euroasiatiske overensstemmelse, produktionen kontrolleres af Hazard Analysis and Critical Control Points systemet, og overholder ISO 22000 administrationssystemet for fødevaresikkerhed. Produktionsniveauet overholde de Europæiske standarder. I Rusland kan Nattys® jordnødde- og nøddesmør findes i de forskellige handelsnetværker: Х5 RetailGroup, METRO CC, Globus, Lenta, Magnitare er virksomhedens nøglepartnere. Virksomheden er fokuseret på eksport til lande i EU, CIS og USA. Vi er åben for samarbejde med handelsnetværk og leverandører.

 1. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrig

  "Hjemmelavet" fremstilling og forhandling af friskpresset frugtjuice. Udvalget af frugtjuice fra Jean-Louis Bissardon bliver hele tiden udvidet og omfatter traditionel frugtjuice som orange, æble, druer, tomat; juice af velsmagende sammensætninger: æble-kvæde, æble-solbær og mere sjældne smagsnuancer!

 2. SPECTRUMS EUROPE SAS

  Frankrig

  SPECTRUMS Europe importerer og distribuerer til professionelle, udelukkende via B2B, en række produkter indeholdende cannabis olie, rige på cannabidiol (CBD), fytocannabinoider og naturlige terpener, uden THC, ifølge europæisk og fransk lovgivning.Vi tilbyder kunderne halvfærdige produkter, bulk og en gros. Vi er hovedimportør og -distributør i Europa for FoliumBiosciences, der ligger i Colorado i USA.

 3. GRÆSKE SPECIALITETER

  Danmark

  Økologisk græsk olivenolie, presset på stenmølle. Lav opvarmningstemperatur, udsøgt smag og kvalitet. Økologisk safran. Desuden et sortiment af køkkenredskaber udført i oliventræ. Alle varer importeres direkte fra producenterne.

 4. BELHA GLOBAL TRADE

  Tyrkiet

 5. YABAN FOOD LTD.

  Tyrkiet

 6. MCÖ PRODUCTION

  Frankrig

 7. AROMAS E BOLETOS

  Portugal

 8. MONDIAL UBERTI'S

  Frankrig

 9. OLIMPEX CHEMICALS BV

  Holland

 10. GAIA GREEK

  Grækenland

Filtre

Resultater for

Økologiske- fødevarer - Import eksport

Antal resultater

5.543 virksomheder