• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologiske- fødevarer

Resultater for

Økologiske- fødevarer - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 3. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 4. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 5. MN Própolis

  Brasilien

  Verified by europages badge

  MN Propolis er den førende producent og eksportør af eksklusiv grøn propolis som er fremstillet i staten Minas Gerais i Brasilien. Vi specialiserer os i grøn propolis og vi har anvendt bæredygtige processer i mere end 30 år. Efterspørgslen for propolis er steget på grund af studier af dets primære sammensætning Artepillin-C. Vi fremstiller forskellige typer af propolis, hvor vores bedstsælger er frysetørret ekstrakt – et vandopløseligt pulver der forenkler håndteringen af propolis under fremstillingsprocessen. Den rå propolis som vi bruger har de højeste niveauer af bioaktive sammensætninger, og det færdige pulver bevarer ikke blot disse niveauer, men også dets organoleptiske egenskaber. Vi arbejder udelukkende med grøn propolis, vores produkter er standardiserede og kontrolleret baseret på indholdet af Artepellin-C, Flavonoider og Phenolic. Vores kunder køber dette produkt til at fremstille kapsler, superfoods, superdrikke, slik og hudplejeprodukter. MN Propolis adskiller sig blandt de største producenter af propolis, og eksporterer unikke og standardiserede produkter over hele verden. Gennemse vores katalog og kontakt vores team!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SPIRUPEP'S SPIRULINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Spirupep’s Spiruline er en familiedrevet gård, der har eksisteret i 65 år, og som i dag ledes af to unge og meget energiske landmænd! Rachel og Samuel danner en duo af "Super-Farmers" og repræsenterer med stolthed den 3. generation af dette landbrugseventyr. Deres spirulina-gård bygger på en solid økologisk model og fungerer udelukkende på biobrændsel, hvilket giver et minimalt miljøaftryk. De to kreative gårdejere har løbende opfundet, skabt og udviklet produkter, der fremmer deres kostbare lille alge, "spirulina". Fremstillet med stor omhu og traditionelt knowhow, spirulina besidder en lang række gode egenskaber: Den er kendt for at indeholde mange antioxydanter, en gavnende virkning på immunforsvaret samt vægtstabiliserende egenskaber. Takket være et højt indhold af proteriner, kan denne alge gå under betegnelsen "superfoods".

 2. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean er en grossist som er beliggende i nærheden af Wroclaw i Polen. Vi arbejder med friske grøntsager og frugt. Men er også til stede på markedet for frosne grøntsager og frugt, tørret frugt, traditionelle og biologiske produkter, champignoner, spiselige roer og rødder – import/eksport. Vi leverer grøntsager og frugt, og giver vores kunder frisk, højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 3. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Oliven, Fødevarer - import-eksport, madhonning, Frugtmos, tomatkoncentrat, Økologiske marmelader, olivenolie, Oliven, og økologiske oliven brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

 4. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. ETIK ET BIO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETIK ET BIO, er en Distributør, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Økologiske, fødevarer, Biokosmetik - produkter, Øko-chokolade, og tørrede økologiske frugter brancherne. Den er baseret i Olivet, Frankrig.

 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMART CLAUPACK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Indpakning, Specialemballering, Krydderier, Krydderier og ekstrakter, Møtrikker til skruer, aromatiske planter, Fødevareekstrakter, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Targoviste, Rumænien.

 2. FERME DE LA ROUSSE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERME DE LA ROUSSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, øko-pølser, svinekødspålæg, og øl på flasker brancherne. Den er baseret i La Fouillade, Frankrig.

 1. BIOALTECH

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOALTECH, er en Engrossalg, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, proteinintegratorer, Vegetabilske olier, økologiske olier, spiselige alger, og kosttilskud brancherne. Den er baseret i Formigine, Italien.

 2. LES NOMINETTES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES NOMINETTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Pasta, pastafabrik, økologisk pasta, produktion af tørret pasta til fødevarer, tørret hvedepasta, produktion af pasta, Pasta, håndværkspasta, og tagliatelle brancherne. Den er baseret i Condé-Sur-Marne, Frankrig.

 3. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATAZA PTY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Biscuitter, Ikke-chokoladeholdigt slik, Drikkevarer - import-eksport, Honning, macadamianødder, honning fra eukalyptus, Økologiske, fødevarer, og Vine - Australien brancherne. Den er baseret i Sydney, Australien.

 4. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NERANO GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, Diætmad og økologiske fødevarer, Økologiske, fødevarer, helsekost engros, diætetiske produkter, Diætkost, Kornprodukter til morgenmad, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Marki, Polen.

 5. AYIURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AYIURE, er en Distributør, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Chips brancherne. Den er baseret i Tonneins, Frankrig.

 6. AGRONIK LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGRONIK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for økologisk spelt, økologisk mel, og økologiske landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Yambol, Bulgarien.

 7. GNP FRUITS LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GNP FRUITS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for tørrede æbler, æbler i salgsemballage, vitaminer, korn til appetitvækkere morgenmad og mellemmåltider, sunde måltider, indpakning af tørret frugt, økologiske fødevarer, æbler import eksport, og tørrede økologiske frugter brancherne. Den er baseret i Ivano-Frankivsk, Ukraine.

 8. LA MYA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MYA, er en Distributør, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, jordnødder, produktion og engrossalg, økologiske fødevarer engros, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Arras, Frankrig.

 1. MAYA GOLD TRADING

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYA GOLD TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Sukker, Fødevarer - import-eksport, kokosolie, økologiske fødevarer engros, Økologiske aromastoffer, biologiske produkter, Økologiske, fødevarer, og Sukker brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 2. K2 GARDEN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden K2 GARDEN SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Økologiske, fødevarer, cajounødder, fødevareindustri, Landbrugsfødevareindustrien, biologiske produkter, ØKOLOGISK LANDBRUG, økologiske madvarer, og økologiske fødevarer engros brancherne. Den er baseret i Rouen, Frankrig.

 3. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRESH FUTURE SP.Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Økologiske, fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Grønsager, friske, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrug - import-eksport, grøntsager friske, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 4. DIET PROM LLC

  Rusland

  Virksomheden DIET PROM LLC hvis hovedkontor ligger i byen Wladimir, blev grundlagt i 2010. Vi er specialiseret inden for fremstilling af levnedsmidler for en sund ernæring, samt levnedsmidler til diæter og diabetikere. Disse kan købes under mærket MINI CALORIE, og kan på nuværende tidspunkt købes i lande som Rusland, Kazakhstan, Hviderusland, Georgien, Turkmenistan og Kyrgyzstan. Produkter med mærket MINI CALORIE indeholder, som navnet antyder, færre kalorier end deres mere sukkerholdige tilsvarende produkter. Et vigtigt mål for os, er udviklingen af nye, unikke produkter. Vi var for eksempel den første virksomhed der fremstillede hårde kiks med stevia, fruktosesukker, sukkerknalder med stevia og butterdej med fruktose. Vores virksomhed er kendetegnet gennem en høj aktivitet inden for marketing. Vi anvender forskellige distributionskanaler og har regelmæssige reklamekampagner - med rabatkampagner, konkurrencer eller gaver.

 5. SIBERIA GOLD LLC

  Rusland

  Siberian Gold LLC er en fabrik i Rusland der piller og forarbejder friske pinjekerner fra Sibirien. Siberian Gold er placeret i Moskva regionen. Vi specialiserer os i produktion af pinjekerner, forskellige kerner og frø (sennep, hamp, hør). Ved hjælp af farvesortering, kan vi opnå en høj grad af renselse af frø og kerner. Siberian Gold tilbyder 100 % naturlig koldpressede olier såsom cederolie, hørfrøolie, hampolie (uraffineret) uden andre urenheder. Alle varer som eksporteres sendes til vores varelager i Hamborg. Det betyder, at du kan købe vores produkter direkte fra det tyske varehus. Alle vores produkter vokser naturligt i de økologiske rene områder i Sibirien. Vores forarbejdningsteknologi giver os mulighed for at bevare alle vitaminer, en naturlig smag og de fordelagtige egenskaber i alle vores produkter. Siberian Gold tilføjer og bruger aldrig modificering, blæk, kemiske additiver og stoffer.

 6. LE SAUZET

  Frankrig

  LE SAUZET er specialiseret i produktion af økologiske produkter. Vores virksomhed omfatter to aktiviteter: Vingården med Domaine LOU PAS D'ESTRECH, hvor vi er økologisk vinproducent (siden 1984) og oprettelsen af ​​SAUZET i samme ånd af autenticitet med kvalitetsprodukter til fremstilling af økologisk eddike. I dag er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af naturlige og aromatiserede eddiker og sikre sporbarheden samt den geografiske oprindelse af vores råvarer. Oprettelsen af SAUZET har ført til ordreproduktion af Bio-eddike i 1987 baseret på vinproduktionen. Alle vores produkter er garanteret økologiske og certificeret ECOCERT SAS.FR-BIO-01. Vi tilbyder et sortiment under private label til store detailhandlere. Vi deltager hvert år på messerne SIAL og SIRAH på standen "SUD DE FRANCE", hvor vi gerne vil præsentere vores produkter og tilbyde smagsprøver.

 7. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 8. AMAZONIA BIO

  Belgien

  Amazonia Bio, et brasiliansk-belgisk certificeret økologisk selskab, der leverer bæredygtigt avlet produkter fra Amazonas. Amazonia Bio gør det muligt for familielandbrug i den brasilianske regnskov af handle "fair trade" med nærende og sund økologisk kost. kost. Amazonia Bio leverer højkvalitets certificerede økologiske, friske råvarer og næringsrige produkter og ingredienser. Kunderne er: fødevare- og drikkevarebranchen, den farmaceutiske og den kosmetiske industri samt distributører, forhandlere, co-pakkere og cateringfirmaer fra isforhandlere, bagerier, konfekture- og fødevaretilsætningsbranchen. Amazonia Bio leverer frugt, frisk eller i koncentrater, rene eller frystørret pulver. Samt urter, frø, olier og smøremidler. Virksomheden fremstiller omhyggeligt sine råvarer og styrer kvaliteten og certificeringen af sporbarheden i hver etape. Produkterne kan leveres indpakket i materialer der er i overensstemmelse med lovgivningen.

 9. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrig

  "Hjemmelavet" fremstilling og forhandling af friskpresset frugtjuice. Udvalget af frugtjuice fra Jean-Louis Bissardon bliver hele tiden udvidet og omfatter traditionel frugtjuice som orange, æble, druer, tomat; juice af velsmagende sammensætninger: æble-kvæde, æble-solbær og mere sjældne smagsnuancer!

 10. SPECTRUMS EUROPE SAS

  Frankrig

  SPECTRUMS Europe importerer og distribuerer til professionelle, udelukkende via B2B, en række produkter indeholdende cannabis olie, rige på cannabidiol (CBD), fytocannabinoider og naturlige terpener, uden THC, ifølge europæisk og fransk lovgivning.Vi tilbyder kunderne halvfærdige produkter, bulk og en gros. Vi er hovedimportør og -distributør i Europa for FoliumBiosciences, der ligger i Colorado i USA.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Økologiske- fødevarer - Import eksport

Antal resultater

5.074 Virksomheder