Italien
Fabrikant/ Producent
L'Istituto Lusofarmaco d'Italia blev grundlagt i Milano i 1951. Vi har gennem årene produceret Procillina, Neobroncobiotico, Probantim og især haloperidol, der stadig den dag i dag bidrager væsentligt til behandlingen af psykoser. Virksomhedens øjeblikkelige succes har ført til en række strategiske omlægninger i Italien.
Fabrikant/ Producent
6, str. 6 Edificio L
20089 Rozzano - Italien
Tyrkiet
Emballage til skønhedsprodukter, kosmetik og farmaceutiske produkter med æsker i papir Kan tilpasses til dit design og brand
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaosmør er resultatet af presning af kakaolud (eller -masse) under meget højt tryk. Når kakaosmørret er opsamlet i flydende tilstand, pakkes det i 25 kg papkasser og køles ned for at blive transporteret til vores kunder. Kakaosmør forbliver fast ved en temperatur på 270 °C, men begynder at smelte ved 27,70 °C og smelter helt ved 350 °C. Når kakaomassen presses, kommer kakaosmørret først i naturlig tilstand og bevarer den fulde smag af kakao. En yderligere proces udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke chokoladens lugt og smag. Kakaosmør bruges til at fremstille chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Ud over fødevarer bruges kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidante egenskaber og smørende natur.
Anmod om et pristilbudOpret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.