Belgien
Multi-Category
Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.
Frankrig
Bruges som en infusion i vand, mælk eller en vegansk drik for at opnå en subtil, fedtfri kakaosmag.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaopulver er en næringsrig fødevare, som på samme tid indeholder fedt med højt kalorieindhold, rigeligt protein og kulhydrat. Kakaopulver indeholder også en vis mængde alkaloid, theobromin og thein. Deres funktion er at udvide blodkarrene og fremme blodcirkulationen. Kakaoprodukter er meget gavnlige for menneskers sundhed.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaosmør er resultatet af presning af kakaolud (eller -masse) under meget højt tryk. Når kakaosmørret er opsamlet i flydende tilstand, pakkes det i 25 kg papkasser og køles ned for at blive transporteret til vores kunder. Kakaosmør forbliver fast ved en temperatur på 270 °C, men begynder at smelte ved 27,70 °C og smelter helt ved 350 °C. Når kakaomassen presses, kommer kakaosmørret først i naturlig tilstand og bevarer den fulde smag af kakao. En yderligere proces udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke chokoladens lugt og smag. Kakaosmør bruges til at fremstille chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Ud over fødevarer bruges kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidante egenskaber og smørende natur.
Anmod om et pristilbudLitauen
Kakaopulver er en næringsrig fødevare, som på samme tid indeholder fedt med højt kalorieindhold, rigeligt protein og kulhydrat. Kakaopulver indeholder også en vis mængde alkaloid, theobromin og thein. Deres funktion er at udvide blodkarrene og fremme blodcirkulationen. Kakaoprodukter er meget gavnlige for menneskers sundhed.
Anmod om et pristilbudOpret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.