ASA-TOR

ASA-tor er beliggende i Langeskov på Fyn er specialister i CNC-drejning, CNC fræsning og Big Science. Som en af de førende aktører indenfor alt i CNC og produktionsmodning er ASA-tor ikke nogen ny spiller på markedet for moderne maskinfabrikker. De har siden 1946, hvor virksomheden startede ud som Maskinfabrik, har man kunne finde landets bedste maskinfabrik med CNC speciale på fabrikken i Langeskov. Virksomheden hjælper mange af deres kunder i deres interne produktionsprocesser, og kan være behjælpelige med montage og test og endnu vigtigere produktionsmodning af dine produkter og derved optimere forskellige led i produktionen. CNC betyder at man har en stor produktionsmaskiner, som ved at bruge computere kan producere rigtig mange ens og komplekse dele i metaller eller andet materiale. CNC står for Computer Numerisk Controlleret og kan bruges til mange forskellige processer og produktioner. Hos ASA-tor er man særligt god til CBC-fræsning, og med stor erfaring og ekspertise kan de altid udføre fræsning lige efter dit ønske eller behov. Virksomhedens kunder er at finde i alle brancher som relaterer sig til automation, fødevarer, produktion af medicinalprodukter, men i høj grad også maritime kunder i hele landet. Er dit projekt af mere international karakter, skal du ikke ryste på hånden.

Aktivitet

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

 • Fræsning - værktøjsmaskiner
 • CNC fræsning
 • BIG science
 • bearbejdning
 • CNC Drejning

Yderligere informationer

Udgiv min virksomheds indhold

Nøgletal

 • 1 – 10
  antal ansatte

Organisation

 • Hovedaktivitet
  Virksomhedens art
  Detailsalg

Markeder og handelsområder

Kundeområder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Salgsoplysninger

Incotermer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Betalingsmåder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Banker

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

En lignende side til din virksomhed? Bliv fundet. Det er nemt at oprette din virksomheds webside på EUROPAGES. Tilføj din virksomhed
104 v

Opret gratis din konto for at opdatere dine oplysninger og forøge din synlighed

Synlighed

Indhold

Klassificering

Virksomhedens resultatindikatorer:
ASA-TOR

Dine indikatorer er på det laveste niveau. Opdater dine oplysninger og tilføj nyt indhold (tekst, logo, nøgleord) for at forbedre din synlighed og klassificering.

Jeg opretter min konto

i 5 lette, hurtige og gratis etaper

Bloggen ASA-TOR,
tilmeld din virksomhed nu!

HELPDESK