• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fræsning - værktøjsmaskiner

Resultater for

Fræsning - værktøjsmaskiner - Import eksport

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til PARSMEGA, din enestående destination for banebrydende teknologiske løsninger inden for store landbrugsproduktioner. Vores dedikerede R&D-afdeling skaber innovation inden for kornsiloer, korntørrere, møller, møllesystemer, maskiner til produktion af pasta samt industrielle kølesystemer. Som en vigtig del af PARSMEGA-familien prioriterer vi en enestående kundesupport og levering af førsteklasses produkter. PARSMEGA specialiserer sig i skræddersyede projekter, og tilbyder omfattende løsninger på tværs af forskellige brancher, for at imødese vores kunders unikke behov. Vi leverer til klienter i mere end 32 lande, i særdeleshed i Centralasien, Europa og Afrika, og vores forpligtelse er fortsat at udvide vores globale rækkevidde, samtidig med vi hæver vores servicestandarder. Vi præsenterer vores datterselskab SOLLS SHOES, som drives under PARSMEGA gruppen. Velkendt for at fremstille et alsidigt udvalg af fodtøj til damer og herrer, har SOLLS SHOES en højteknologisk produktionsfacilitet i Gaziantep, med et erfarent team som garanterer en daglig produktion af tusindvis af førsteklasses produkter. Vores dedikation til innovation og excellence stadfæster vores position som den foretrukne leverandør til butikskæder, og en pålidelig eksportør til flere lande. Her skal bemærkes vores samarbejde med velkendte navne som DS Damat, Boyner og andre, som er et bevis på den enestående kvalitet og håndværk som definerer SOLLS SHOES. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 3. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I spændingsfeltet mellem den traditionelle mellemstore familievirksomhed og globalt agerende udbyder af innovative løsninger til spåntagende fabrikation udvikler HELLER gruppen en enestående global virksomhedskultur. HELLER har i 120 år været en succesfuld mellemstor familievirksomhed, selvstændig og i familieeje. Kontinuitet på medejerniveau og i ledelsen er og bliver program. Til årsmidten af 2013 blev fire oldebørn til firmaets grundlægger og dermed fjerde generation af familien delagtiggjort i forberedelserne til et generationsskifte i virksomheden. Berndt Heller fortsætter som formand for bestyrelsen. Det, der blev startet for 120 år siden med syv svende og tre lærlinge, er i dag vokset til en globalt agerende virksomhed med over 2.500 kvalificerede medarbejdere, der kan være stolt af sin succeshistorie og se fremtiden i møde med sindsro.

 4. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din kompetente og pålidelige teknologipartner til automatisering i maskinkonstruktion. Bräuer Systemtechnik GmbH er en mellemstor virksomhed, som ligger i det sydøstlige Tyskland. Som erfaren og pålidelig systemleverandør er vi aktive i både bilbranchen, fødevareindustrien og inden for medikoteknik. Vores ingeniørafdeling tilbyder de bedste forudsætninger for udvikling og produktion af produktløsninger af høj kvalitet inden for modstandssvejsning og materialehåndtering. Skræddersyede løsninger til elektrodebearbejdning samt automatisering af svejseprocesser hører til vores produktudbud såsom kundespecifikke materialehåndteringsanlæg i lille format. I over 10 år har vores kvalitetsstyring været certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, og i 2016 indførte virksomheden miljøstyring i henhold til DIN EN ISO 14001: 2015 og blev certificeret i overensstemmelse hermed.

 5. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en tysk producent af bearbejdningscentre til den 5-aksede fræs- og drejefræsbearbejdning af stål, aluminium, kulfiber/GFK, til nedenstående industrier: - Værktøj og formkonstruktion - Rustningsindustrien- Aerospace - Automotive - Almen maskinkonstruktion. Takket være årtiers erfaring inden for produktionsmiddelindustrien og i vidt forskellige industribrancher kan EDEL Werkzeugmaschinen GmbH levere skræddersyede og kundeorienterede løsninger. Udvidelsen af produktporteføljen er blev fremmet konsekvent og markedsorienteret siden grundlæggelsen af vores virksomhed. Således har vi altid det mål, at vores maskiner har alle mærke- og segmenttypiske attributter, som vores kunder kender, påskønner og forventer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Göttingen. Siden sin grundlæggelse i 1986 har Wissner udviklet, konstrueret, bygget og installeret flere generationer af højpræcise CNC-fræse- og laserskæremaskiner. Mange års erfaring og en højinnovativ tilgang gør det muligt for virksomheden at tilbyde mange forskellige, moderne maskiner.Wissner er stolte over at være en førende producent af pålidelige HSC-fræse- og lasermaskiner. HSC-fræsemaskiner fra Wissner er højpræcise og af topkvalitet. Med den innovative, patenterede „Hold & Press“-teknologi kan kunderne opnå betydelige besparelser i deres produktionsprocesser.Wisseners produktportefølje omfatter maskiner, værktøj og serviceydelser, der bruges inden for forskellige industrisegmenter, som f.eks. maskinkonstruktion, luftfart, reklame og belysning, møbler, legetøj og i dentalindustrien.

 2. CERATIZIT

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  I mere end 100 år har CERATIZIT udviklet og produceret ekstremt hårdt materiale til skæreværktøj og slidbeskyttelsesløsninger. Virksomheden fremstiller højt specialiserede skæreværktøj, indsatser og stænger i wolframcarbid. CERATIZIT GROUP er markedsleder inden for fremstilling af skære- og præcisionsværktøj, stænger og præforme. CERATIZIT GROUP er også markedsleder inden for flere anvendelsesområder for sliddele, udvikling af vellykkede nye typer hårdmetal, cermet og keramiske kvaliteter.

 3. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Nordenham, Tyskland.

 4. FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Warngau, Tyskland.

 5. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Etziken, Schweiz.

 1. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

 2. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Fræsning - værktøjsmaskiner, Valsning - stål og metaller, CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-formning, CNC-drejedele, CNC bearbejdning, CNC Drejning, og CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. P&M TOOLS CONSTRUCTION

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden P&M TOOLS CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Svejsning - stål og metal, Slibning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Kragujevac, Serbien.

 2. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROMEX BG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukkeværktøjsmaskiner, Plader og rør, Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. JUS - JELIC & SOHN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUS - JELIC & SOHN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den er baseret i Denkendorf, Tyskland.

 4. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Det ejerstyrede firma Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH har eksisteret i over 25 år. I løbet af denne periode har et team af højt kvalificerede medarbejdere udviklet mere end 30 maskinserier. Virksomheden lægger særlig vægt på fleksibilitet, hvilket vil sige: der leveres "skræddersyede løsninger", og ikke "standardmaskiner". Afhængigt af kravene, kan maskinens udstyr skræddersys og tilpasses til kundernes specielle applikationer og anvendelser. Der kan opnås en arbejdsbredde på op til 3 meter. Vores kunder i ind- og udland har i mange år været tilfredse med vores viden om vores fræsemaskiner.

 5. STARRAG GMBH

  Tyskland

  Starrag Group er en teknologisk førende producent af præcisionsværktøjsmaskiner til fræsning, drejning, boring og slibning af emner fremstillet af metal, kompositmaterialer og keramik. Vores kunder inkluderer førende virksomheder inden for luftfarts-, energi-, transport- og industrisektoren. Porteføljen af ​​værktøjsmaskiner i kombination med omfattende teknologi og tjenester gør det muligt for kunderne at foretage betydelige forbedringer i produktiviteten. Produkterne sælges under Starrag-mærket og inkluderer produktområderne Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop+Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag og TTL. Gruppen af ​​virksomheder med hovedkontor i Rorschach/Schweiz driver produktionssteder i Schweiz, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Indien, samt salgs- og servicevirksomheder i de vigtigste kundelande. Starrag Group Holding AG er noteret på SIX Swiss Exchange.

 6. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Schweiz

  Internt engineering, egen produktion og verdensomspændende salg med en meget høj kvalitetsstandard. Siden Triag AG blev grundlagt i 1990, har vi udviklet og produceret spændesystemer til bearbejdning. Som en pioner inden for sofistikerede spændeløsninger og med vores unikke interface, der fungerer som basis for en lang række spændevarianter, har vi etableret et godt ry på det globale marked. Det er vi stolte af, og vi passer på det. Siden den 1. juli 2013 har vi koncentreret os om udvikling, produktion og verdensomspændende distribution af vores spændesystemer under firmanavnet Triag International AG. For vores kunder fremmer vi det størst mulige udbytte af deres systemer, takket være vores brede udvalg af modulær spændeteknologi eller med emnespecifikke specialløsninger. I Hünenberg nær Zug fremstiller vi vores 3D-modulære spændesystemer på moderne produktionsmaskiner i schweizisk kvalitet. Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø og vores miljø, fordi det er den eneste måde, vi kan betjene vores kunder på en åben og bæredygtig måde.

 7. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH er en moderne, mellemstor virksomhed inden for fremstilling af specialmaskiner. De to ejere, Jan von Gescher og Reinhard Siek, grundlagde virksomheden i 2010, efter at de i flere år havde samarbejdet i en maskinfremstillingsvirksomhed med prominente kunder. Det er VGS' mål er fremstille individuelle maskiner efter kundernes specielle ønsker. Alle medarbejdere hos VGS Automatisierungstechnik har mange års erfaring med planlægning, konstruktion og realisering af delvist særdeles komplekse maskiner og anlæg. Produktionen er opbygget i henhold til de mest moderne og omkostningseffektive principper. Her er 3 faktuelle oplysninger om produktionen: Konstruktionen af maskinerne sker ved hjælp af CAD-systemer inden for to- og tredimensionel gengivelse. Det samlede halareal er på cirka. 700 km2, monteringsområdet har en længde på 30 meter og en bredde på 15 meter. Meget tunge komponenter kan flyttes med en halkran, der kan løfte op til 10 tons.

 8. M&M A/S MASKIN & FINMEKANIK

  Danmark

  Har du brug for en virksomhed til at stå for dine spåntagende bearbejdninger? Hos M&M A/S Maskin & Finmekanik udfører vi alt inden for spåntagende bearbejdninger, lige fra drejning, høvling, boring og fræsning. Uanset om du producerer kameraer, instrumenter eller chokolade. Vi sørger for, at dine maskiner er godt kørende. Vi har specialiseret os i produktion af prototyper og enkeltstyks, men har du behov for serieproduktion, udfører vi også disse. Vi anvender særligt CNC fræsning, som betyder, at vi kan producere ensartede og komplekse emner til dine maskiner. Dermed får du emner af høj kvalitet, og vi kan endda lave dem hurtigere end ved normal fræsning. Det skyldes, at CNC fræsning er en form for højhastighedsfræsning, hvor skærehastigheden er 5-10 gange højere end ved traditionel fræsning. Derfor kan vi også færdiggøre emnerne i én arbejdsgang. Har du store emner, der skal fræses, klarer vi med vores maskiner desuden CNC fræsning på op til tre meter. Vi kan altså klare stort set alt til dine maskiner.

 1. ASA-TOR

  Danmark

  ASA-tor er beliggende i Langeskov på Fyn er specialister i CNC-drejning, CNC fræsning og Big Science. Som en af de førende aktører indenfor alt i CNC og produktionsmodning er ASA-tor ikke nogen ny spiller på markedet for moderne maskinfabrikker. De har siden 1946, hvor virksomheden startede ud som Maskinfabrik, har man kunne finde landets bedste maskinfabrik med CNC speciale på fabrikken i Langeskov. Virksomheden hjælper mange af deres kunder i deres interne produktionsprocesser, og kan være behjælpelige med montage og test og endnu vigtigere produktionsmodning af dine produkter og derved optimere forskellige led i produktionen. CNC betyder at man har en stor produktionsmaskiner, som ved at bruge computere kan producere rigtig mange ens og komplekse dele i metaller eller andet materiale. CNC står for Computer Numerisk Controlleret og kan bruges til mange forskellige processer og produktioner. Hos ASA-tor er man særligt god til CBC-fræsning, og med stor erfaring og ekspertise kan de altid udføre fræsning lige efter dit ønske eller behov. Virksomhedens kunder er at finde i alle brancher som relaterer sig til automation, fødevarer, produktion af medicinalprodukter, men i høj grad også maritime kunder i hele landet. Er dit projekt af mere international karakter, skal du ikke ryste på hånden.

 2. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Schweiz

  DMG MORI SEIKI-koncernen er verdens førende producent af spåntagende værktøjsmaskiner og tilbyder innovative tjenesteydelser for maskinernes samlede livscyklus samt software- og energiløsninger. Dertil hører forretningsområderne drejning, fræsning, Advanced Technologies (Ultrasonic / Lasertec) og ECOLINE-produktlinjen samt produkter inden for Electronics og Automation og områderne Services og Energy Solutions. Vores virksomheds succes er båret af 7.013 medarbejdere.

 3. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjekkiet

  Firmaet TVD - Industrial production har en lang tradition ikke kun som en producent af sine egne produkter, men også som en betroet og pålidelig leverandør af produkter, der lever op til kravene fra udenlandske indenlandske partnere -. Fremstilling af styreskabe, datakabinetter, HUP kabinetter- Pulverlakering - fremstilling af metal og komponenter

 4. F. ZIMMERMANN GMBH

  Tyskland

  F. Zimmermann GmbH er en af verdens førende hightech-udbydere af portalfræsemaskiner og horisontal-bearbejdningscentre med meget store arbejdsrum, enorm dynamik og spåntagningsydelse. Virksomheden har over 200 medarbejdere verden over og forfølger det klare mål at tilbyde den passende løsning til sine kunder og garantere en høj rentabilitet: „Quality made in Germany“. Specialmaskinerne finder anvendelse globalt inden for automobil-, fly- og maskinkonstruktion.

 5. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Tjekkiet

  CNC forarbejdning af plastik - prototyper, enkelt- og serieproduktion. Støbning og svejsning af plastmaterialer. Salg af halvfabrikata - ark, stænger, rør (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textit, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Produkter, services: ◾CNC bearbejdning af plasti◾plast til høje temperaturer, til byggeri og andet plast◾maskinforarbejdning af Al, HPL, textit◾polyamid, polyethylen, polyurethan, teflon, nylon◾polyurethan elastomer.

 6. DIAGER SAS

  Frankrig

  DIAGER SA er Europas førende producent af betonbor med 20 millioner værktøj fremstillet pr. år. 55 års erfaring og investeringer giver i dag Diager mulighed for at imødekomme de mest krævende industrivirksomheder fra design til industriel produktion. Carbidværktøj af høj kvalitet til maskinindustrien, flyindustrien, bilindustrien mv. Diager udviklet Brickster-plus bor specielt til boring af hule sten mv.

 7. ENGRA MASCHINEN

  Schweiz

  Vi har i 25 været specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af rejfemaskiner. Vores produkter: Rejfemaskiner, kantfræsemaskiner, kantslibemaskiner, kantslibemaskiner til træbearbejdning, glaskantslibemaskiner, afgratningsfræsere, facetteringsmaskiner, afgratning af metaldele

 8. RETOS VARNSDORF S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden RETOS VARNSDORF S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for eftersyn af maskiner, og værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Varnsdorf, Tjekkiet.

 9. MODYMA

  Tjekkiet

  Virksomheden MODYMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for fabrikation af maskiner til tømmerkonstruktioner og udstyr i stål, kobber, kobber, og af ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Jaromer, Tjekkiet.

 10. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Boremaskiner, industrielle drejebænke, Boremaskiner, cnc boring, og fræsere brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis