• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zooteknik - laboratorier

Resultater for

Zooteknik - laboratorier - Import eksport

 1. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Europroject startede i 1998. Takket være en afdeling for design og et tæt samarbejde med associerede virksomheder kan virksomheden tilbyde nøglefærdige anlæg til opdræt af vagtler, duer, kyllinger og høns. Vores produktion er beregnet til både store industrielle landbrug og små familieopdræt, hvilket giver os mulighed for at opfylde alle krav.

 2. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Spanien

  Virksomheden CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zooteknik - laboratorier branchen. Den er baseret i Cuenca, Spanien.

 3. ACADEMIACARTABLANCA

  Spanien

  Virksomheden ACADEMIACARTABLANCA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zooteknik - laboratorier branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. CHXOUT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CHXOUT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zooteknik - laboratorier branchen. Den er baseret i Durham, Det Forenede Kongerige.

 5. CENTRO ANENDO

  Spanien

  Virksomheden CENTRO ANENDO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zooteknik - laboratorier branchen. Den opererer også inden for afdelinger for børnehjælp, fysioterapi, og servicer og aktiviteter i forbindelse med husdyravl brancherne. Den er baseret i Málaga, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CEFOP

  Belgien

  Virksomheden CEFOP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grunduddannelse, videregående uddannelser og specialer branchen. Den opererer også inden for Coaching og professionel rådgivning, Zooteknik - laboratorier, Coaching og professionel rådgivning, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Mons, Belgien.

 2. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Italien

  Virksomheden ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - laboratorier, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Reggio Calabria, Italien.

 3. INSEME S.P.A.

  Italien

  Virksomheden INSEME S.P.A., der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Husdyr - serviceydelser, Zooteknik - laboratorier, Husdyr - serviceydelser, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 4. SEMENITALY - S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SEMENITALY - S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - laboratorier, racekvæg, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 5. NOVAGEN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NOVAGEN S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Husdyr - serviceydelser, Zooteknik - laboratorier, Husdyr - serviceydelser, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Podenzano, Italien.

 1. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.B.S. ITALIA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Husdyr - serviceydelser, Zooteknik - laboratorier, Husdyr - serviceydelser, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Cremona, Italien.

 2. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italien

  Virksomheden CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, er en Engrossalg, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Husdyr - serviceydelser, Zooteknik - laboratorier, Husdyr - serviceydelser, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 1. AVICOLA ROSSI SRL

  Italien

  Virksomheden AVICOLA ROSSI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - laboratorier, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Faenza (Ra), Italien.

 2. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZOO PROGRESS S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Husdyr - serviceydelser, Zooteknik - laboratorier, Husdyr - serviceydelser, og Zooteknik - laboratorier brancherne. Den er baseret i Persico Dosimo, Italien.

 3. CO.F.A.ZO. (SOC.COOP.R.L.)

  Italien

 4. A.PRO.ZOO

  Italien

 5. VEREINIGUNG DER SÜDTIROLER TIERZUCHTVERBÄNDE GEN.U.LANDW.GES.

  Italien

 6. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Italien

 7. COOPERATIVA AGRICOLA PRATOFONTANA

  Italien

 8. RAMELLINI PIERANGELO

  Italien

 1. PRODUZIONI E COMMERCIALIZZAZIONI ZOOTECNICHE S.R.L.

  Italien

 2. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italien

 3. CHARLES RIVER LABORATORIES FRANCE

  Frankrig

 4. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Italien

 5. ROCCI ROMOLO

  Italien

 6. STALLA SAN FORTUNATO SOCIETA' COOP. A R.L.

  Italien

 7. CO.PRO.ZOO. COOPERATIVA PRODUTTORI ZOOTECNICI ( S.R.L. )

  Italien

 8. C.A.FR.I.

  Italien

 9. ARRIGONI AVE

  Italien

 10. ASSOCIAZIONE ALLEVATORI DEL FRIULI

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis