• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zirconium

Resultater for

Zirconium - Import eksport

 1. CONCEPT METAL

  Frankrig

  Concept Metal tilbyder halvfærdige og færdige produkter i ikke-jernholdige metaller og specialmetaller efter tegning. Bearbejdning & fabrikation af unikke dele eller i små, mellemstore og store serier. Concept Métal er i stand til at levere specialfremstillede halvfærdige produkter (f.eks. skitser af store størrelser, blokke, plader, rør…) Concept Metal tilbyder desuden rådgivning og assistance til valg af specialmetaller til jeres projekter med tungsten, molybdæn, tantalum… Der er også mulighed for at udføre konstruktioner eller svejsearbejde i disse specialmetaller efter forundersøgelse af vores tekniske afdeling. Vores ingeniører yder assistance inden for forskellige områder som f.eks.: mekanik, plast injektion, die casting, stempling, rumfart, nuklear, kemi, maskiner til offentlige arbejder og landbrug, metallurgi , stål, marine, jernbane, forskning eller våben.

 2. ABCR GMBH

  Tyskland

  abcr. God kemi. Vores service gør en forskel. abcr er din totalleverandør for salg, produktion samt forskning og udvikling af organiske, uorganiske og metalorganiske specialkemikalier – over 260.000 produkter i online-katalog & webshop, som nemt kan udvælges og bestilles. Syntese ønsket? Ingen problemer. Vores R&D team syntetiserer efter ordre fra dig – kompetent og enestående. abcr labs – specialkemi fra egen produktion. Med abcr labs stoler du på kvaliteten af specialkemikalier af egen produktion, som vi i Europa producerer til det internationale marked. På 6.000 kvadratmeter produktionsareal kan et internationalt team af erfarne kemikere tilbyde dig knowhow inden for forskning og udvikling af synteser, produktionsudvikling og Scale-up indtil produktionsklar tilstand i store mængder. For produktion af mængder fra kilo til ton står laboratorier og anlæg med reaktorer i mange forskellige størrelser til rådighed for dig.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 4. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

 5. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLANTE SPECIAL METALS

  Tyskland

 2. STS METALLE GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1992 har STS Metalle GmbH sat sig som opgave at anskaffe halvfabrikata og færdige dele fra lager eller produktion fra højt specialiserede metaller, ildfaste materialer, speciallegeringer, rustfrit stål og nikkelbaserede legeringer. STS Metalle GmbH samarbejder over hele verden med et stort antal udvalgte og højt kvalificerede producenter og lagerholdere, for til enhver tid, at sikre de højeste standarder inden for kvalitetssikring og logistik. Vores terminovervågning garanterer en pålidelig ordreafvikling.

 3. DR. IHME GMBH

  Tyskland

 4. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Tyskland

 5. SCMG EUROPE GMBH

  Tyskland

 1. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. WELDSTONE GMBH

  Tyskland

 1. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrig

 2. HST METALS CO.,LTD

  Kina

 3. HLMET CO., LTD.

  Kina

 4. PA-METALS GBR

  Tyskland

 5. PATRY S.R.L.

  Italien

 6. NANJING YOUTIAN METAL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kina

 7. BAGLIONI LAURA

  Italien

 8. SIGNER TITANIUM AG

  Schweiz

 1. KEROX DENTAL LTD.

  Ungarn

 2. NISOMET GMBH

  Schweiz

 3. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Tyskland

 4. PROJECTOR GMBH

  Tyskland

 5. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Tyskland

 6. DIKON GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. METALLOY METALLE - LEG

  Tyskland

 8. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Tyskland

 9. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Tyskland

 10. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland