• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zirconium

Resultater for

Zirconium - Import eksport

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

 2. ABCR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  abcr. God kemi. Vores service gør en forskel. abcr er din totalleverandør for salg, produktion samt forskning og udvikling af organiske, uorganiske og metalorganiske specialkemikalier – over 260.000 produkter i online-katalog & webshop, som nemt kan udvælges og bestilles. Syntese ønsket? Ingen problemer. Vores R&D team syntetiserer efter ordre fra dig – kompetent og enestående. abcr labs – specialkemi fra egen produktion. Med abcr labs stoler du på kvaliteten af specialkemikalier af egen produktion, som vi i Europa producerer til det internationale marked. På 6.000 kvadratmeter produktionsareal kan et internationalt team af erfarne kemikere tilbyde dig knowhow inden for forskning og udvikling af synteser, produktionsudvikling og Scale-up indtil produktionsklar tilstand i store mængder. For produktion af mængder fra kilo til ton står laboratorier og anlæg med reaktorer i mange forskellige størrelser til rådighed for dig.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 4. WHS SONDERMETALLE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WHS SONDERMETALLE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Grünsfeld, Tyskland.

 5. PLANTE SPECIAL METALS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANTE SPECIAL METALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Breisach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STS METALLE GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1992 har STS Metalle GmbH sat sig som opgave at anskaffe halvfabrikata og færdige dele fra lager eller produktion fra højt specialiserede metaller, ildfaste materialer, speciallegeringer, rustfrit stål og nikkelbaserede legeringer. STS Metalle GmbH samarbejder over hele verden med et stort antal udvalgte og højt kvalificerede producenter og lagerholdere, for til enhver tid, at sikre de højeste standarder inden for kvalitetssikring og logistik. Vores terminovervågning garanterer en pålidelig ordreafvikling.

 2. DR. IHME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DR. IHME GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN

  Tyskland

  Virksomheden HWN TITAN GMBH INGENIEURTECHNIK IN SONDERWERKSTOFFEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 4. GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRAEVEN METALLTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Zirconium, tank under tryk, og Zirconium brancherne. Den er baseret i Tönisvorst, Tyskland.

 5. WELDSTONE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WELDSTONE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Rosenheim, Tyskland.

 1. SCMG EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCMG EUROPE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Zirconium branchen. Den opererer også inden for tungsten brancherne. Den er baseret i Bad Harzburg, Tyskland.

 2. RHECODOR SPECIAL METALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RHECODOR SPECIAL METALS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Kalefeld, Tyskland.

 1. NISOMET GMBH

  Schweiz

  Virksomheden NISOMET GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Wädenswil, Schweiz.

 2. RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RHEINMETALL WAFFE MUNITION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Tråd og kabler, stål-, Plader til sænksmedning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Zirconium, Tråd og kabler, stål-, Plader til sænksmedning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Unterlüß, Tyskland.

 3. BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BURKARD METALLPULVERVERTRIEB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Specialstål, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål, Specialstål, Metaller, ædel- og special-, og Zirconium brancherne. Den er baseret i Bad Iburg, Tyskland.

 4. SIGNER TITANIUM AG

  Schweiz

  Virksomheden SIGNER TITANIUM AG, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Freienbach, Schweiz.

 5. BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUSS & BUSS SPEZIALMETALLE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Sagard, Tyskland.

 6. DIKON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DIKON GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Metalkonstruktion, letvægts-, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Metalkonstruktion, letvægts-, og Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 7. ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden ROBEMETALL GMBH TITAN & METALLHANDELSGESELLSCHAFT, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Rockenberg, Tyskland.

 8. PROJECTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROJECTOR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Metalkonstruktion, letvægts-, Industrielle beslag, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Metalkonstruktion, letvægts-, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. PA-METALS GBR

  Tyskland

  Virksomheden PA-METALS GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Giebelstadt, Tyskland.

 2. MOKAWA

  Tyskland

  Virksomheden MOKAWA, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler, stål-, Plader til sænksmedning, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler, stål-, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Heimsheim, Tyskland.

 3. INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX

  Schweiz

  Virksomheden INTERMÉTAL SA, COMPAGNIE DES MÉTAUX, er en Distributør, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Lausanne, Schweiz.

 4. LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden LITTY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler, stål-, Plader til sænksmedning, Zirconium, Stål og metaller - bearbejdning, Tråd og kabler, stål-, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Grabenstätt, Tyskland.

 5. METALLOY METALLE - LEG

  Tyskland

  Virksomheden METALLOY METALLE - LEG, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 6. EVEK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EVEK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Metaller, ædel- og special-, og Zirconium brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 7. LEGRAS - ZIRANDCO

  Frankrig

  Virksomheden LEGRAS - ZIRANDCO, er en Detailsalg, der opererer inden for Zirconium branchen. Den opererer også inden for køb og salg af laboratorier, og Søgning efter lokale serviceudbydere i udlandet brancherne. Den er baseret i Courtomer, Frankrig.

 8. NANJING YOUTIAN METAL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden NANJING YOUTIAN METAL TECHNOLOGY CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Najing, Kina.

 9. S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE

  Tyskland

  Virksomheden S.I ENGINEERING CAM / NESTING SOFTWARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Zirconium, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Gau-Odernheim, Tyskland.

 10. HST METALS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HST METALS CO.,LTD, der opererer inden for Zirconium branchen. Den er baseret i Shenyang, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis