• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zink og zinklegeringer

Resultater for

Zink og zinklegeringer - Import eksport

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  bdp Group blev grundlagt i 1992 og har 150 ansatte. Deres hovedkontor ligger i Berlin med yderligere 14 kontorer i Bulgarien, Kina, Tyskland, Polen, Spanien og Schweiz. Datterselskabet bdp Mechanical Components, der har eksisteret siden 1982, er en specialistudbyder inden for international indkøb af støbt, smedet, bearbejdnings- og bildele til europæiske produktionsvirksomheder fra Kina og Østeuropa. Vi leverer til mere end 50 europæiske kunder inden for bilindustrien, maskinteknik, jernbane, energi, gas og flydende transport. Det hele fra en og samme leverandør: Modelkonstruktion, indledende prøver, ledsagende produktion (opstart), serieproduktion, optimering. Produktkvalitet. Strategisk indkøb: Optimering af indkøbsprocesser, reduktion af indkøbsomkostninger. Valg af egnede leverandører, leverandøraudits: Vurdering af teknisk produktion og kvalitetsfærdigheder. Kvalitetskontrol på stedet: Produktionsovervågning, varekontrol inden afsendelse

 2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 3. COLIMET SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  COLIMET har halvtreds års europæisk erfaring inden for ikke-jernholdige metaller. Den arbejder inden for korrosionsbeskyttelsessektoren og er førende inden for metalliseringssystemer, som den tilbyder som en industriel diversificering til metalsandblæsning og industriel maling for at levere Korrosionsbeskyttelsesbelægninger til stålkonstruktioner, der holder mere end 70 år uden mellemliggende vedligeholdelse. Leverer: -Zink- og zink-/aluminiumtråde af Vertic Zinc Wire OY fra Pori Finland -Metaliseringssystemer med elektrisk lysbuesprøjtning af OSU-Hessler fra Bochum Tyskland -Sugnings-, filtrerings- og støvopsamlingssystemer fra industrielle processer. Markedsføring af metaltråde (tin, aluminium, kobber, bronze, messing, corten, rustfrit stål osv.) til korrosionsbeskyttelse og slidbeskyttelsesbelægninger af finsk, italiensk, spansk og tysk produktion. Fordeler kugler, grus og anoder af zink; loddetråde og tinlegeringer; tinanoder. Takket være internationale relationer er COLIMET aktiv i Europa-Østen-Nordafrika.

 4. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge
 5. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFALENZINN J. JOST KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lodning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, Tinlegeringer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, anoder, og Blødlod brancherne. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 2. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Zink og zinklegeringer, zink, bly, og Zink og zinklegeringer brancherne. Den er baseret i Maastricht, Holland.

 3. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIPL.-ING. HERWIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for affedtning, bly, og aluminium brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 4. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Tyskland

  HZD har været en pålidelig serviceudbyder og partner til fremstilling og forarbejdning af zinkstøbte dele siden 1991. Vores virksomhed er kendt takket være langvarige forretningsforbindelser med vores kunder, gennem vores patenterede zinkskum -ZINCOPOR- og gennem vores regelmæssige deltagelse i forskningsprojekter i støberibranchen. Med vores ekspertise tilbyder vi en enestående kundeoplevelse i øjenhøjde, og finder den rigtige løsning til alle udfordringer. Konkursen ramte os hårdt i 2019. Men vi klarede os. Vi var endda i stand til at opretholde vores position på markedet under konkursen. Siden august 2020 har du kunnet finde os under det nye firmanavn HZD - Druckguss Havelland GmbH. Vores mål er klart og defineret: Kundeorientering, kvalitet og omkostningseffektivitet - for en bæredygtig og sikker vækst og udvikling af vores virksomhed. Vi producerer fleksibelt og pålideligt fra standardprodukter til komplekse skræddersyede produkter.

 5. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group blev grundlagt i 80'erne som en lille familievirksomhed med fabrikation af skorstensrør og byggeartikler. I årenes løb har virksomheden specialiseret sig især inden for produktion af udstødningsrør til røg og rammer til skydedøre. I dag er Zinco Group godt kendt at entreprenørvirksomheder overalt med et struktureret netværk af butikker, over hele Italien og i Europa.

 1. NORDIC OVERFLADEBEHANDLING A/S

  Danmark

  Galvanisering, forkromning, fornikling, forzinkning, kemisknikkel, rundslibning, vibratorslibnning/polering

 2. GLORIA KEY

  Belarus

  Virksomheden GLORIA KEY, er en Multi-Category, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Korrosionsbeskyttende coating, Elektrolytisk forzinkning, Korrosionsbeskyttende coating, og galvaniske behandlinger brancherne. Den er baseret i Zhodino, Belarus.

 1. ID CASTING

  Frankrig

  Virksomheden ID CASTING, er en Underleverandør, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Arbois, Frankrig.

 2. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Tyrkiet

  Virksomheden YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Karatay/konya, Tyrkiet.

 3. INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS

  Frankrig

  Virksomheden INJECTION ZAMAK ET TRAITEMENTS, er en Underleverandør, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Saint-Amand Montrond, Frankrig.

 4. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ARTUR MONSE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 5. MINA GALVANIZ

  Tyrkiet

  Virksomheden MINA GALVANIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for pæle til belysning, og installering af sikkerhedsbarrierer på vej og motorveje brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION

  Frankrig

  Virksomheden STE INDUSTRIELLE DE MICRO INJECTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Zink og zinklegeringer, Zink og zinklegeringer, og fabrikation af små dele brancherne. Den er baseret i Dampierre-Les-Bois, Frankrig.

 7. SIOBRA

  Frankrig

  Virksomheden SIOBRA, er en Underleverandør, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for sprøjtning med zamak, Støbegods i magnesium, magnesiumlegeringer, og støberier trykstøbning brancherne. Den er baseret i Arbois, Frankrig.

 8. S. ERASMO ZINKAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden S. ERASMO ZINKAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for støberi, trykstøbning zink aluminium, fusion af zink under tryk, og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 1. ASG METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ASG METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. BRUSCHI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BRUSCHI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Abbiategrasso, Italien.

 3. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugal

  Virksomheden ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for sprøjtning med zamak, og støbte dele i zamak brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 4. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHUN & VOLLERIN S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, Bly og blylegeringer, Zink og zinklegeringer, metallegeringer, og nikkellegering brancherne. Den er baseret i Buccinasco, Italien.

 5. SILAR

  Frankrig

  Virksomheden SILAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Beauchamp, Frankrig.

 6. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukraine

  Virksomheden ZINGA METALL & CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Dnepr, Ukraine.

 7. NIMET MADEN

  Tyrkiet

  Virksomheden NIMET MADEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for zink og legeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. A PLUS GALVANIZ

  Tyrkiet

  Virksomheden A PLUS GALVANIZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for zink, aluminiumsstænger, kobber, og industrielle kemikalier brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for Zink og zinklegeringer, fusion af zink under tryk, trykstøbning zink aluminium, og Zink og zinklegeringer brancherne. Den er baseret i Roletto, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis