• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zink og zinklegeringer

Resultater for

Zink og zinklegeringer - Import eksport

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  bdp Group blev grundlagt i 1992 og har 150 ansatte. Deres hovedkontor ligger i Berlin med yderligere 14 kontorer i Bulgarien, Kina, Tyskland, Polen, Spanien og Schweiz. Datterselskabet bdp Mechanical Components, der har eksisteret siden 1982, er en specialistudbyder inden for international indkøb af støbt, smedet, bearbejdnings- og bildele til europæiske produktionsvirksomheder fra Kina og Østeuropa. Vi leverer til mere end 50 europæiske kunder inden for bilindustrien, maskinteknik, jernbane, energi, gas og flydende transport. Det hele fra en og samme leverandør: Modelkonstruktion, indledende prøver, ledsagende produktion (opstart), serieproduktion, optimering. Produktkvalitet. Strategisk indkøb: Optimering af indkøbsprocesser, reduktion af indkøbsomkostninger. Valg af egnede leverandører, leverandøraudits: Vurdering af teknisk produktion og kvalitetsfærdigheder. Kvalitetskontrol på stedet: Produktionsovervågning, varekontrol inden afsendelse

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  METALÚRGICA FONSECA & FLORA fremstiller og sælger zink- og aluminiumanoder, samt et udvalg af forarbejdede dele som er tilpasset hver klient inden for skibsbygning, reparation og vedligeholdelse. Vi fremstiller ZINC-IT brand katodebeskyttelsesanoder og udvikler præcisionsmetalarbejde for at kontrollere rust på metaloverflader sammen med skibsbygningsbranchen.

  Alle produkter for "zink og zinklegeringer"

 3. GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL

  Tyskland

  Virksomheden GRILLO-WERKE AG GESCHÄFTSBEREICH METALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 4. DIPL.-ING. HERWIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIPL.-ING. HERWIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for affedtning, bly, og aluminium brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 5. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Holland

  Virksomheden METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bly og blylegeringer branchen. Den opererer også inden for Zink og zinklegeringer, zink, bly, og Zink og zinklegeringer brancherne. Den er baseret i Maastricht, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HZD - DRUCKGUSS HAVELLAND GMBH

  Tyskland

  HZD har været en pålidelig serviceudbyder og partner til fremstilling og forarbejdning af zinkstøbte dele siden 1991. Vores virksomhed er kendt takket være langvarige forretningsforbindelser med vores kunder, gennem vores patenterede zinkskum -ZINCOPOR- og gennem vores regelmæssige deltagelse i forskningsprojekter i støberibranchen. Med vores ekspertise tilbyder vi en enestående kundeoplevelse i øjenhøjde, og finder den rigtige løsning til alle udfordringer. Konkursen ramte os hårdt i 2019. Men vi klarede os. Vi var endda i stand til at opretholde vores position på markedet under konkursen. Siden august 2020 har du kunnet finde os under det nye firmanavn HZD - Druckguss Havelland GmbH. Vores mål er klart og defineret: Kundeorientering, kvalitet og omkostningseffektivitet - for en bæredygtig og sikker vækst og udvikling af vores virksomhed. Vi producerer fleksibelt og pålideligt fra standardprodukter til komplekse skræddersyede produkter.

 2. ZINCO GROUP. SRL

  Italien

  Zinco Group blev grundlagt i 80'erne som en lille familievirksomhed med fabrikation af skorstensrør og byggeartikler. I årenes løb har virksomheden specialiseret sig især inden for produktion af udstødningsrør til røg og rammer til skydedøre. I dag er Zinco Group godt kendt at entreprenørvirksomheder overalt med et struktureret netværk af butikker, over hele Italien og i Europa.

 3. GLORIA KEY

  Belarus

 4. ID CASTING

  Frankrig

 5. SOMEIL - ZAMAK DIE CASTING

  Portugal

 1. COLIMET SRL

  Italien

 2. YALÇIN HIRDAVAT-ZAMAK KALIP ZAMAK BASKI- -ZINKDRUCKGUSS FORMENBAU

  Tyrkiet

 1. ARTUR MONSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

 3. MINA GALVANIZ

  Tyrkiet

 4. AKKOZA METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. TESTAS

  Belgien

 6. AZ PRESSOFUSIONI

  Italien

 7. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italien

 8. A PLUS GALVANIZ

  Tyrkiet

 1. DIALOG-LIBRTI LLC

  Ukraine

 2. ZAMA PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

 3. INZA Y PLAS, S.L.

  Spanien

 4. ASG METAL

  Tyrkiet

 5. JENERS DRUCKGUSSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. BRUSCHI S.P.A.

  Italien

 7. ALUZINFER - FUNDIÇÃO INJECTADA, L.DA

  Portugal

 8. ZINGA METALL & CO. LTD

  Ukraine

 9. SIOBRA

  Frankrig

 10. NIMET MADEN

  Tyrkiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis