• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vvs-installationer- industriel

Resultater for

Vvs-installationer- industriel - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hovedsædet for BORSIG Gruppe, er BORSIG GmbH som er placeret i Berlin. Strategisk lederskab fokuserer på tre områder: Gruppens udvikling: Produkt- og markedsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering og opfølgelse, økonomisk styring og kontrol, personalestyring. BORSIG står for kvalitet, pålidelighed og innovativ styrke fra Tyskland. Vores højt kvalificerede ingeniører og teknikere er forpligtet til kun at udvikle, fremstille og samle de bedste systemer og maskiner på slutlokationen. Vores produkter er effektive, pålidelige og en investering i fremtiden, selv under de mest vanskelige forhold. Hver af vores produktionssteder i Berlin, Gladbeck og Meerane har deres egne fremragende kvaliteter. Hvad de har til fælles er, at de er udstyret med de nyeste teknologier, innovative produktionsprocesser og kvalitetskontrol og -kontrol, der er uafhængig af produktions- og produktlinjer.

 3. I.V.A.R. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  IVAR producerer innovative produkter til opvarmning og sanitære anvendelser, udelukkende fremstillet i Italien: ventiler til varmepaneler, moduler til direkte aflæsning, enheder til varmefordeling, rør og fittings, transformerstationer til varmekraftværker, fordelingsmanifold, varmesystemer og -paneler, komponenter til solenergi og geotermiske systemer.

 4. METALLIC FLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos METALLIC FLEX tilbyder vi dig løsninger med membranbælg eller UHV-manipulator samt vakuumventiler, hjørneventiler eller drejegennemføringer til præcis og sikker bevægelse, tætninger, føringer og indføring af dine prober eller substrater i et vakuumkammer. I vores online-katalog finder du passende UHV-komponenter og udvalgte vakuumkomponenter til individuel brug i fremragende kvalitet.Vi fører et bred sortiment af produkter til effektive enheder og anlæg inden for vakuumteknik. I den forbindelse leverer vi fremragende kvalitetsprodukter til førende virksomheder og institutter. Lad dig overbevise af de følgende sider, og send os din forespørgsel på vakuumkomponenter og vakuumdele som membranbælge, flangekomponenter, fittings, UHV-manipulatorer, vakuum-gennemføringer, vakuum-måleudstyr eller Sputter-Targets.

 5. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det renommerede firma WESA opfylder med sit omfattende sortiment af kuglehaner, varme-, rørlednings- og industriarmaturer alle ønsker og behov inden for sanitets-, varme- og teknisk engroshandel. Vores produkter omfatter: Armaturer, rørledningsarmaturer, flangekuglehaner, kuglehaner, afspærringsspjæld, rustfri stålarmaturer, smudsfangere (armaturer), kuglehaner af rustfrit stål, spjæld, kontraventiler

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 2. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden kan se tilbage på næsten 150 års historie. Begyndelsen går tilbage til 1867, da OHL blev grundlagt i Limburg. Næsten 60 år senere, i 1923, blev Gutermuth-virksomheden grundlagt i Frankfurt, og i 1992 fusionerede de to virksomheder. Siden da har OHL Gutermuth Industrial Valves været en førende producent af industrielle ventiler. Industrielle ventiler til alle nøglebrancher. Vi leverer til hele branchen. Spektret af vores industrikunder spænder fra udsugningsluftteknologi til sukkerfabrikker. Når der kræves specialtilpassede armaturer, afspærringsventiler af høj kvalitet og pålidelige kontrolventiler, anvendes vores industrielle armaturer.

 3. DMN SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DMN-WESTINGHOUSE er en af de globalt førende udbydere af cellehjulssluser og ventiler til en bred vifte af anvendelser i transport af bulkgods. Vi betjener vores kunder med et globalt net af engagerede salgspartnere og vores egne afdelinger. På vores egne produktionssteder i Nederlandene, Tyskland og USA fremstiller cellehjulssluser og ventiler af høj kvalitet, som vi konfigurerer til alle krav, hvert behov og hver anvendelse i vidt forskellige brancher. Som uafhængig virksomhed ser DMN-WESTINGHOUSE det som sin opgave at forsyne alle inden for håndtering af bulkgods med topkvalitet, som står sin prøve år efter år. Cellehjulssluserne og afledningssystemerne fra DMN-WESTINGHOUSE er egnet til mange forskellige brancher, f.eks. dyrefoder, kunststoffer, mejeriprodukter, medicin, foder, farver, babymad, biomasse, dæk. akvakultur, mineraler, fødevarer (kaffe, korn, sukker osv.), kosmetik, genbrug, kemikalier, batterier. Et høj grad af professionalisme er vigtigt for os hos DMN-WESTINGHOUSE for at værne om vores ry. Vi ønsker at udvide vores forretning og skærpe vores virksomhedsprofil. Vores adfærdskodeks giver os retningslinjer for den måde vi agerer og er et vigtigt løfte om at arbejde efter de ti principper i UN Global Compact og de gældende mål for bæredygtig udvikling.

 4. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i mere end 120 år produceret hydraulik- forbindelsesteknik, rørforskruninger og spændebånd i stål, rustfrit stål og messing, kuglehaner, skueglas og olieøjer. Vores speciale er rørforskruninger i overensstemmelse med DIN 2353 hhv. ISO 8434-1. Ud over stål er rustfrit stål samt messing og aluminium standardmateriale. Vores produktsortiment omfatter desuden mange andre løsninger. Mærkenavnet BLAGO kommer af BLanke Armaturen Bad GOdesberg og blev i forbindelse med internationaliseringen opfundet til nemmere og bedre genkendelse. Grundlæggelsen går tilbage til 1887. Siden har virksomheden altid tilpasset sig markedets og kunders behov og diversificeret sig tilsvarende. I dag arbejder 3. og 4. generation sammen hånd i hånd for at guide virksomheden ind i industriens tidsalder 4.0.

 5. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 2. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din partner for alt omkring emnet vandstråleskæring og kan tilbyde førsteklasses komponenter til højtrykspumper og skærehoveder passende til de fleste producenter. Størstedelen af vores reservedele får vi fremstillet i USA, hvor teknologien til vandstråleskæring havde sin oprindelse allerede i 1970erne. Derfor kan vi tilbyde dig produkter, som rummer årtiers erfaring og udvikling. Som autoriseret WSI-forhandler leverer vi færdigt udviklede og pålidelige højtrykspumper, der imødekommer de høje krav i vandstråleskæringsindustrien. Skæring med vandstråle bliver stadig mere præcis og finder nye anvendelsesområder som f.eks. inden for mikrovandstråleskæring. Med KATANA2 fra den japanske producent SUGINO kan vi også betjene kunder med høje præcisionskrav og således levere et alternativ eller supplement til tråderoderingsanlæg eller højpræcise laserskæresystemer.

 1. AZ INTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AZ INTEC GmbH - din certificerede partner siden 1979. Vi er en familievirksomhed med fokus på udvikling, produktion og OEM. Vi tilbyder et fuldt program af produkter og løsninger til en lang række anvendelser. Enkeltvis eller i kundespecifikke plug & play-moduler, der er forberedt til jeres produktion. Produkter: • Stop- og reguleringsventiler• Armaturer• Konfektionerede slanger af elastomer (gummi og plast)• Korrugerede rør og slanger af rustfrit stål • Præisoleret solarslange• CATS®-monteringssystem • Andre monteringssystemer Medier: • Varmegas• Teknisk gas• Ilt• Drikkevand Vores produkter og moduler findes i: • Varmevekslere• Medicinske anvendelser• Åndedrætsværn• Fornybar energi• Solfangeranlæg• Varme- og køleteknik• HVAC• Fjernvarme• Automobil• Bygningsteknik• Kemisk industri• Varmeledning• Sikkerhedsteknik• Husinstallationer (vand og gas) - CATS® selvmonterende system

 2. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Trebur, Tyskland.

 3. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, er en Distributør, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Plader og rør, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, fittings i rustfrit stål, Ventiler, magnet-, rørtilbehør, flanger i rustfrit stål, spændebøjler, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 4. TRANSFLUID

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSFLUID, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Fittings i rustfrit stål, pakninger til armatur, Samlestykker, vvs, og fittings i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ste Hélène Du Lac, Frankrig.

 5. FORNARA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORNARA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, kugleventil, forbindelsesdel, Vvs-installationer, husholdning, ventiler til fittings, kontraventil, Væskereguleringsventiler, ventiler, og armatur brancherne. Den er baseret i Borgomanero, Italien.

 6. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 7. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Manometerventiler, kileremme, klapkontraventiler, Symmetriske tilslutningsstykker itl slanger, og belven brancherne. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 8. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Steinfeld-Mühlen, Tyskland.

 1. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Sankt Augustin, Tyskland.

 2. GOMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOMA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 3. PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Obrigheim, Tyskland.

 4. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 5. BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Maintal, Tyskland.

 6. DIEBOLD & STREICH KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIEBOLD & STREICH KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Albstadt, Tyskland.

 7. VENTAIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VENTAIX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Ventiler brancherne. Den er baseret i Monschau, Tyskland.

 8. APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Viersen, Tyskland.

 9. SCHLAUCH24 GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLAUCH24 GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 10. BIELENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIELENBERG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vvs-installationer- industriel - Import eksport

Antal resultater

20.599 Virksomheder