• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vvs-installationer- husholdning

Resultater for

Vvs-installationer- husholdning - Import eksport

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I 30 år har COMET-PUMPEN været en førende producent af campingvogne, autocampere og fritidsprodukter i Europa. Vores produktsortiment omfatter dyk- og udepumper, selvansugende membranpumper, armaturer af plast og messing, lamper, emhætter og et stort udvalg af tilbehør. Via en konstant videreudvikling af vores produkter og tilpasning af dem til markedets behov og brug af moderne processer til fabrikation og montering er vi godt rustede til morgendagens krav. Vi overlader ikke vores succes til tilfældet. Vores mål er at understøtte kunderne konstruktivt og finde den bedste løsning i fællesskab. Vi fokuserer på kvalitet lige fra starten.

 2. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Velkommen til Szczawinski.pl, din pålidelige partner inden for engrossalg af forskruninger! Vi er stolte over at tilbyde et omfattende udvalg af de bedste produkter, for at imødese din forretnings krævende behov. Vores udvalg omfatter alt hvad der er nødvendigt for professionelle vandforsynings- og sanitære installationer. Fra præcisionsvandmålere til robuste gevindventiler, messingforskruninger til komprimerings- og reparationsforskruninger i støbejern, så kan vi levere alle de vigtige produkter, alt fra ét sted. Vores produkter er indkøbt fra pålidelige producenter, hvilket garanterer pålidelighed og holdbarhed. Vi bevarer et omfattende lager, så vi uden forsinkelser kan levere hvad du har brug for. Vores førsteklasses produkter har konkurrencedygtige priser, og er vores professionelle team er klar til at tilbyde rådgivning og hjælp, så du kan tage de bedste valg for din forretning. Vores produktsortiment: vandmålerenheder, vandmålere og tilbehør, messingforskruninger, galvaniserede forskruninger, gevindventiler, reparationsforskruninger, forskruninger i støbejern og tape.

 3. MK ELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MK ELEC, er en Engrossalg, der opererer inden for ELEKTRISK MATERIEL branchen. Den opererer også inden for Elektroniske komponenter, Vvs-installationer, husholdning, Elektroniske komponenter, Vvs-installationer, husholdning, og Sanitært apparatur og tilbehør brancherne. Den er baseret i Goussainville, Frankrig.

 4. FORNARA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORNARA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, kugleventil, forbindelsesdel, Vvs-installationer, husholdning, ventiler til fittings, kontraventil, Væskereguleringsventiler, ventiler, og armatur brancherne. Den er baseret i Borgomanero, Italien.

 5. ANZAPACK SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANZAPACK SL, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Stopventiler rørføring, og haner og samlinger brancherne. Den er baseret i La Muela, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for kunstneriske haner, bruserør, tilbehør til vvs-armaturer, håndtag messing, blandingstrin, reservedel til bad, brusekabine, armatur, og sanitære installationer brancherne. Den er baseret i San Maurizio D'opaglio, Italien.

 3. IDRORICAMBI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDRORICAMBI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for hane, og ZAZZERI brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. ITAL-TAP SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITAL-TAP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, haner til vaskemaskiner, haner i messing, Vvs-installationer, husholdning, bearbejdning messingrør, Vvs-installationer, industriel, fittings til hydraulik, og armatur brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 5. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEMM RUBINETTERIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for blandingstrin, blandingsbatteri enkelt, automatisk ventil med flyder, ventiler med fotocellestyring, haner i messing, blandingstrin til haner, vandhaner til hydromassage, og blandingsbatterier til brusebade brancherne. Den er baseret i Marmentino, Italien.

 1. TOGNO PLASTICS SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOGNO PLASTICS SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Forme, plast- og gummiindustrien, Sprøjtestøbning af gummi og plast, formning af plastmaterialer, støbning af skumplast, Forme, plast- og gummiindustrien, forme til plastmaterialer, Sprøjtestøbning af gummi og plast, forme til tekniske artikler, og plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Omegna, Italien.

 2. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TASSINARI RUBINETTERIE SRL, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for armatur, blandingstrin, blandingsbatteri enkelt, tidsindstillet hane, haner til køleudstyr og -anlæg, fodbetjente haner, blandingstrin i rustfrit stål, blandingstrin til haner, og ventiler med fotocellestyring brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 1. ALLSERVICE4YOU

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALLSERVICE4YOU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sauna - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Keramik - flisebelægning, gulv, JACUZZI, vægbeklædning, Vvs-installationer, husholdning, FANTINI, armatur, og Keramik - flisebelægning brancherne. Den er baseret i Zug, Italien.

 2. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 3. ANDERSEN'S VVS TEKNIK

  Danmark

  Andersen's VVS teknik er en professionel VVS virksomhed. Vi hjælper dig med at stoppe ødelagte rør, og udbedrer gerne skader i dine afløb. Vi har et professionelt team, med mange års erfaring indenfor vvsbranchen. Ja, faktisk har vi over 20 års erfaring. Mangler du derfor professionel vejledning, rådgivnign og hjælp til dine vvs opgaver, er det Andersen's VVS teknik du skla tage kontakt til. Vi holder til i Kongens Lyngby, men arbejder også gerne i hele Storkøbenhavn. Vi er naturligvis leveringsdygtige inden for alle typer af VVSarbejde, derfor kan du trygt stole på at vi kan løse din opgave.

 4. 3VVSTILBUD.DK

  Danmark

  Har du brug for en vvs-mand? På www.3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra blikkenslagere, der gerne vil byde på din vvs-opgave. Du skal blot indtaste din opgave online på under 5 minutter og i løbet af få dage vil du modtage 3 spændende tilbud. Det er som nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og du kan spare 25% på regningen ved at benytte denne gratis service. Husk at du kun får tilbud fra erfarne og godkendte vvs firmaer. Besøg 3vvstilbud.dk allerede i dag! Brug 3 minutter på at udfylde vores onlinevvsskema med informationer omkring din vvs-opgave og modtag efterfølgende gratis og helt uforpligtende tilbud på din vvs opgave fra flere blikkenslagere. Nemmere bliver det ikke! Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et VVS firma, som kan hjælpe dig. Lad os skabe kontakten for dig - uanset hvad du skal bruge en VVS installatør til. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et VVS firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave til en VVS installatør, og så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et VVS firma eller flere, der gerne vil klare din opgave for dig.

 5. SCHYBERG VVS ENTREPRISE APS

  Danmark

  Schyberg VVS Entreprise er dit VVS firma i Hørsholm og omegn. Schyberg har leveret kvalitetsløsninger gennem de sidste 30 år. Som VVS-firma beskæftiger vi os med en del forskellige opgaver, herunder vedligeholdelse og reparation af fyrrum og fjernvarmeanlæg. Vi reparerer eksempelvis tage, men tager os også af badeværelser og totalrenovering. Schyberg VVS Entreprise udfører ikke kun arbejde i Hørsholm, men også i hele Storkøbenhavn, herunder Valby og Hørsholm. Efteruddannelse er også et af nøgleordene, så vi hele tiden kan udføre vores arbejde på den bedste og mest effektive måde. Ved hele tiden at sørge for, at vi forbedrer os, og tager efteruddannelse alvorligt, kan vi fortsat forblive blandt de aller dygtigste i vores branche. Dette er blot én af de måder vi sikrer hurtige og effektive arbejdsgange. En anden måde vi forøger effektiviteten på, er ved at lade alle medarbejdere have en PDA-computer. På grund af dette, kan vores medarbejdere møde op hun kunden forberedte og vide præcist

 6. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  At tilbyde kunden den bedst mulige service er alle PRECITOOL-partneres øverste mål. Kvalitet, pålidelighed, rådgivning og løsningsfinding for alle spørgsmål om metalbearbejdning samt velfunderet markedsknowhow har et navn: PRECITOOL - tillid gennem kompetence. Produkterne er beregnet til professionel anvendelse og fremstillet af førsteklasses materialer. De opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikkerhedsaspekter. PRECITOOL - bag os står effektive partnervirksomheder i hele Tyskland og Europa. Disse partnervirksomheder gør det muligt for os at betjene alle kunder fra industri og håndværk hurtigt og optimalt. PRECITOOL tilbyder langt over 100.000 kvalitetsprodukter fra ansete producenter og handelsmærker. PRECITOOL - det moderne logistik- og servicecenter for metalbearbejdning og spåntagning. Kvalitativt førsteklasses skærende værktøjer, spåntagende værktøjer, måleværktøj, file-, slibe- og saveværktøj, hånd- og el-værktøj

 7. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden REMER RUBINETTERIE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for fabrikation af armatur, møblering til badeværelser, og brusekabine brancherne. Den er baseret i Cassano D'adda, Italien.

 8. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden DANIEL RUBINETTERIE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for armatur, og design brancherne. Den er baseret i Cassano D'adda, Italien.

 1. PORTA SRL

  Italien

  Virksomheden PORTA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for termostatstyrede blandingsbatterier, blandingsbatterier til brusebade, og blandingstrin brancherne. Den er baseret i Pella, Italien.

 2. EL MOHAJIRI

  Marokko

  Virksomheden EL MOHAJIRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for haner i messing, hane, og blandingstrin brancherne. Den er baseret i Marrakech, Marokko.

 3. SZYMUSIK

  Belgien

  Virksomheden SZYMUSIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Opvarmning, industriel - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vvs-installationer, industriel, Vvs-installationer, husholdning, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, solcellepaneler, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. TIENDAINICIA

  Spanien

  Virksomheden TIENDAINICIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Badeværelse - inventar og tilbehør, badevandskumme efter mål, og Badeværelse - inventar og tilbehør brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. HELVETIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HELVETIC GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 6. HUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HUG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Herrenberg, Tyskland.

 7. AGIRE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AGIRE GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Bad Segeberg, Tyskland.

 8. MARKUS KELLER GMBH

  Schweiz

  Virksomheden MARKUS KELLER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Gümlingen, Schweiz.

 9. TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den er baseret i Langgöns, Tyskland.

 10. NIKIFOROV PE

  Ukraine

  Virksomheden NIKIFOROV PE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vvs-installationer- husholdning - Import eksport

Antal resultater

22.248 Virksomheder