• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vvs-installationer- husholdning

Resultater for

Vvs-installationer- husholdning - Import eksport

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  I 30 år har COMET-PUMPEN været en førende producent af campingvogne, autocampere og fritidsprodukter i Europa. Vores produktsortiment omfatter dyk- og udepumper, selvansugende membranpumper, armaturer af plast og messing, lamper, emhætter og et stort udvalg af tilbehør. Via en konstant videreudvikling af vores produkter og tilpasning af dem til markedets behov og brug af moderne processer til fabrikation og montering er vi godt rustede til morgendagens krav. Vi overlader ikke vores succes til tilfældet. Vores mål er at understøtte kunderne konstruktivt og finde den bedste løsning i fællesskab. Vi fokuserer på kvalitet lige fra starten.

 2. ANZAPACK SL

  Spanien

 3. FORNARA SPA

  Italien

 4. FISC ITALIANA SRL

  Italien

 5. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Italien

 2. HUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. MARKUS KELLER GMBH

  Schweiz

 4. IDRORICAMBI

  Italien

 5. ITAL-TAP SRL

  Italien

 1. HYDROPLAST

  Italien

 2. TOGNO PLASTICS SNC

  Italien

 1. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Italien

 2. G.T. COMIS SPA

  Italien

 3. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italien

 4. FIRMA R. A. HESSMER

  Tyskland

 5. VEMA S.R.L.

  Italien

 6. B & W INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 7. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Tyskland

 8. TECHNODATA GMBH

  Tyskland

 1. GNUTTI CIRILLO SPA STAMPAGGIO METALLI A CALDO

  Italien

  Gnutti Cirillo spa er en virksomhed der er specialiseret i varmstøbning og mekanisk formning af messing, aluminium og andre ikke-jernholdige metaller. Gnutti Cirillo spa, der blev grundlagt i 1951 af Cirillo Gnutti producerer værktøj og forme, og har i mere end 50 år været en førende international virksomhed inden for branchen. Vores store tekniske know-how giver os mulighed for at imødekomme alle anmodninger, realisere produkter fra designfasen til produktionen og tilbyde teknisk support under hele processen (co-engineering). Gnutti Cirillos kvalitetssystem skal sikre at kunden er tilfreds ved at gennemføre forbedringer, der involverer hele virksomheden. Kvaliteten af vores produkter er frugten af engagement i alle afdelinger og er baseret på valorisering af de menneskelige ressourcer. Vores kvalitet er resultatet af opnåede certificeringer, der fremhæver vores strategiske valg. Certificeret: UNI EN ISO 9001.

 2. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. er specialiseret i produktion af badeværelser, køkkenhaner, ventiler og VVS tilbehør. Virksomheden har 40-års erfaring og har leveret en bred vifte af produkter til topbrands på det globale marked, f.eks. USA, Sydamerika, UK, Europa og Asien. Sinotap ejer en fabrik på 15500㎡, har over 200 medarbejdere og en komplet produktionsproces, herunder trykstøbning, CNC, polering og belægning. Sinotap har sit eget uafhængige R&D team og udvikler selv alle forme. Virksomheden har etableret et funktionelt testlaboratorium med perfekt testudstyr, der kan opfylde kundernes højeste krav til standardprøvning. Sinotap har fremragende teknologi inden for udvikling og produktion af skylleventiler og termostatiske armaturer. For Sinotap har OEM og ODM forretning altid første prioritet. Der er et ungt team med nye ideer såvel som et erfarent produktionsteam med faglige færdigheder. Sinotap tilbyder unikt, smart design, god service og små priser.

 3. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  At tilbyde kunden den bedst mulige service er alle PRECITOOL-partneres øverste mål. Kvalitet, pålidelighed, rådgivning og løsningsfinding for alle spørgsmål om metalbearbejdning samt velfunderet markedsknowhow har et navn: PRECITOOL - tillid gennem kompetence. Produkterne er beregnet til professionel anvendelse og fremstillet af førsteklasses materialer. De opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikkerhedsaspekter. PRECITOOL - bag os står effektive partnervirksomheder i hele Tyskland og Europa. Disse partnervirksomheder gør det muligt for os at betjene alle kunder fra industri og håndværk hurtigt og optimalt. PRECITOOL tilbyder langt over 100.000 kvalitetsprodukter fra ansete producenter og handelsmærker. PRECITOOL - det moderne logistik- og servicecenter for metalbearbejdning og spåntagning. Kvalitativt førsteklasses skærende værktøjer, spåntagende værktøjer, måleværktøj, file-, slibe- og saveværktøj, hånd- og el-værktøj

 4. ANDERSEN'S VVS TEKNIK

  Danmark

  Andersen's VVS teknik er en professionel VVS virksomhed. Vi hjælper dig med at stoppe ødelagte rør, og udbedrer gerne skader i dine afløb. Vi har et professionelt team, med mange års erfaring indenfor vvsbranchen. Ja, faktisk har vi over 20 års erfaring. Mangler du derfor professionel vejledning, rådgivnign og hjælp til dine vvs opgaver, er det Andersen's VVS teknik du skla tage kontakt til. Vi holder til i Kongens Lyngby, men arbejder også gerne i hele Storkøbenhavn. Vi er naturligvis leveringsdygtige inden for alle typer af VVSarbejde, derfor kan du trygt stole på at vi kan løse din opgave.

 5. 3VVSTILBUD.DK

  Danmark

  Har du brug for en vvs-mand? På www.3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra blikkenslagere, der gerne vil byde på din vvs-opgave. Du skal blot indtaste din opgave online på under 5 minutter og i løbet af få dage vil du modtage 3 spændende tilbud. Det er som nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og du kan spare 25% på regningen ved at benytte denne gratis service. Husk at du kun får tilbud fra erfarne og godkendte vvs firmaer. Besøg 3vvstilbud.dk allerede i dag! Brug 3 minutter på at udfylde vores onlinevvsskema med informationer omkring din vvs-opgave og modtag efterfølgende gratis og helt uforpligtende tilbud på din vvs opgave fra flere blikkenslagere. Nemmere bliver det ikke! Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et VVS firma, som kan hjælpe dig. Lad os skabe kontakten for dig - uanset hvad du skal bruge en VVS installatør til. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et VVS firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave til en VVS installatør, og så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et VVS firma eller flere, der gerne vil klare din opgave for dig.

 6. PORTA SRL

  Italien

 7. EL MOHAJIRI

  Marokko

 8. SOPAL

  Tunisien

 9. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

 10. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Italien

Filtre

Resultater for

Vvs-installationer- husholdning - Import eksport

Antal resultater

24.517 virksomheder