• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vitaminer og provitaminer

Resultater for

Vitaminer og provitaminer - Import eksport

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Laboratoriet NUTERGIA startede i 1989 og er specialiseret i produktion af kosttilskud. NUTERGIA blev oprettet på et intiativ af biofarmaceuten Claude Lagarde og er den første producent af mikroernæring i Frankrig. Den er i dag det tredje største laboratorium for kosttilskud i Frankrig. NUTERGIA står for udvikling, R&D, fremstilling, forsendelse og salg. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® er et af laboratoriets mærker; Det giver menneskekroppens celler den mest aktive næring takket være nogle mikronæringsstoffer, der forstærkes, når de indtages, og som afgifter og omstrukturerer vores celler. Med et udvalg på over 24 produkter for alle fysiske lidelser har NUTERGIA kontrol over proceduren fra start til slut, fra udvælgelse af formler til salg af produkterne. NUTERGIA garanterer desuden respekt for hele sporbarhedskæden og kvalitetskontrol.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AKVION, JSC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vi, VTF-AKVION Group, er en af de førende farmaceutiske producenter af naturlige og enestående produkter til et sundt liv. I dag omfatter koncernen mere end 300 enheder: medicinske produkter, kosttilskud, kosmetik. Retningslinjer - privat-label og varemærke. Produkterne har patenter til kompositioner og industrielle design samt registrerede varemærker. Desuden gennemgår alle vores råvareleverandører certificeringsprocesser i relation til stoffernes produktionsprocesser. Alle dele af fabrikken er omfattet af kvalitetspas, som indeholder bekræftelse på mængden af aktive stoffer. Vi arbejder med partnere over hele verden inden for følgende områder: Brandede produkter Produktion af dine egne varemærkeprodukter Lønproduktion. Produktionsprocessen og administrationssystemerne i vores virksomhed er godkendt i henhold til internationale certifikater som ISO 22000: 2005 GMP-0065-000310/18.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SopharTops – så medicin fungerer korrekt! Indkapslingen af aktive stoffer i SopharTops bæresystemer øger: Penetration i huden, biotilgængelighed, stabilitet af de aktive stoffer, sænker omkostninger, patenterede bæresystemer, mere effektive end konventionelle liposomer, SopharTops har kosmetisk virkning, kan også bruges til kosttilskud, kundetilpassede indkapslingsprojekter. Dr. Gabriele Blume har 25 års erfaring indenfor området med liposomer. Har et tæt samarbejde med den farmaceutiske teknologi fra FSU JenaWarum bæresystemerne? HUDEN er en effektiv BARRIERE. Den beskytter mod udtørring og miljømæssige påvirkninger. Dermed vil vandopløselige stoffer og store molekyler ikke, eller næsten ikke, gå ind i huden. Ved at indkapsle de mest fleksible lipidvesikler, såsom SopharTops, kan sådanne stoffer også transporteres til levende hudlag. Og ved hjælp af andre aktive stoffer, bliver penetrationsmuligheden øget endnu mere.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  ExperChem har fokus på råstoffer til kosmetik- og kosttilskudsindustrien. Udsøgte råstoffer til kosmetik, dertil tæller primært virkestoffer, som anvendes til fremstilling af kosmetikprodukter: Hyaluronsyre, peptider, vitaminer og antioxidanter samt talrige planteekstrakter og konserveringsstoffer. I den forbindelse har vi også fokus på innovative trends. Vi tilbyder vores kunder også stoffer, som er egnet til brug i naturkosmetik, råstoffer fra kontrolleret, økologisk produktion (kbA). At være en kompetent partner for sine kunder inden for markedet af råstoffer til kosmetik, betyder at forstå sit marked. Og for netop dette marked betyder det, at man påtager sig et stor ansvar. Specialiseringen inden for vores produktportefølje af råstoffer, der kræver en forklaring, har gjort os til eksperter. Vores mangeårige erfaring giver os mulighed for at forsyne markedet med individuelle produktløsninger og høje kvalitetsstandarder.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com er et B2B farmaceutisk markedsplads som forbinder farmaceutiske producenter med købere over hele verden. For platformskøbere – distributører, salgs- og markedsføringsorganisationer, licensvirksomheder, apotekkæder, grossister – hjælper de med at opbygge en produktforsyning ved at forbinde dem direkte med kvalificerede producenter fra hele verden. For platformssælgere – CTD-ejere, farmaceutiske producenter, udlicenteringsvirksomheder – hjælper de med at finde købere, afslutte aftaler, underskrive kommercielle aftaler og betydeligt reducere tiden for at sende produktet på markedet. Vi hjælper farmaceutiske leverandører med at øge deres markeder, ved at forbinde dem med 10.000+ mulige, kvalificere købere fra 127 lande. Baseret i EU er Pipelinepharma.com det eneste europæiske B2B farmaceutiske markedsplads for færdige dosisformuleringer med verificerede, opdaterede oplysninger. Markedspladsen har mere end 85.000 CTD-filer med færdige dosisformuleringer fra 1.800 GMP-producenter. Ved at være en af de største og erfarne databaser inden for medicin globalt, er Pipelinepharma.com det bedste valg når det kommer til indkøb af differentierede generiske og biosimilar farmaceutiske produkter som er vanskelig at indkøbe. Medicinske enheder og nutraceutical vil også være tilgængelig på platformen i 2022. Pipelinepharma.com teamet samler 30+ farmaceutiske forretningsudviklingseksperter, mæglere og konsulenter med en omfattende erfaring inden for europæisk farmaceutisk virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FEPADIET

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Fepadiet befinder sig i Madrid og har siden 2001 distribueret og solgt ernæringsmæssige kosttilskud og kosmetikprodukter. Dens mål er at tilbyde en fremragende kundeservice og den ypperligste kvalitet inden for produktserier og udvalg. Det er vigtigt at understrege, at produktserien FEPA lever op til den europæiske lovgivning.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. NIETIET GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. SAARFIT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. APLANTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. DIE NEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

  Verified by Europages badge
 9. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. VITA INVEST

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. PHYBE UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. BENIVIO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp er en ung og moderne virksomhed fra Hamborg, der tilbyder en unik produktionsproces til liposomale formuleringer. Disse kosttilskud bringer de aktive ingredienser direkte og intakt ind i blodomløbet. Dette er virkelig revolutionerende, fordi mange aktive stoffer har vist en lavere biotilgængelighed, især når de tages i høje doser. Et stort antal af de tabletter og piller der findes på markedet, har derfor kun en meget begrænset effekt. Dette ændrer sig dramatisk med liposomale formuleringer. Vi bruger det fulde potentiale af vores ingredienser. Til produktion af liposomale formuleringer bruger vi en proprietær proces med maskiner og teknologier fra vores eget værksted og vores forsknings- og udviklingsafdeling. Som en ISO 22000-certificeret producent, er PlantaCorp stadig en af ​​de få virksomheder i Tyskland, med et enormt forspring.

 9. EVOLUTION GMBH

  Østrig

  EVOLUTION har været et ejerstyret østrigsk familiefirma i mere end 30 år. Vores hovedkvarter ligger i Villach, i regionen Wörthersee. Som en førende producent af innovative, naturlige ernæringstilskud og organisk kosmetik, er vi specialisten når det kommer til holistiske produkter inden for sundhed, figur, fitness og skønhed. De holistiske produkter fra EVOLUTION mærket er registreret og beskyttet i varemærkeregisteret. Siden 1987 er de med succes solgt via apoteker, økologiske butikker, skønheds- og wellnesshoteller, internt salg og vores partnere. Holistisk betyder for os: At kun gennem en kombination af grove og subtile energier, kan vi opnå optimal biotilgængelighed og effektivitet med vores naturlige kosttilskud. Men det er ikke alt: Med vores kvalitetskriterier demonstrerer vi også holisme, der er i harmoni med naturen. Evolution produkterne er underlagt strenge internationale kvalitetsstandarder.

 10. FALCONE SPECIALITIES AG

  Schweiz

  Sammen med Falcone Bauchemie AG og Polyrex Additives AG hører Falcone Specialities AG til Falcone Holding AG. Siden 1994 har den schweiziske virksomhed tilbudt individuelle løsninger og produkter af høj kvalitet inden for kemiske specialiteter og tilsætningsstoffer til fødevarer.Som bindeled mellem vores mangeårige kunder og vores internationalt førende leverandører skaber vi viden, som sætter nye standarder inden for nytænkning, som beskytter miljøet og giver vores kunder økonomiske fordele. Hos os drejer det sig ikke kun om serviceorienterede tilbud og rådgivning; vi opfordrer dig til at fortælle os om dine forestillinger og ønsker. Sammen udarbejder vi dine fremtidsorienterede løsninger.