• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vitaminer og provitaminer

Resultater for

Vitaminer og provitaminer - Import eksport

 1. NATROLABS A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2015 er Natrolabs en kontraktproduktionsvirksomhed baseret i Tyrkiet, som specialiserer sig i kosttilskud, personlig pleje og kosmetik. Vores forpligtelse til excellence afspejles i vores systematiske og effektive arbejdsforhold, omfattende investeringer, internationalt anerkendte certifikationer og en fokuseret tilgang til kundetilfredshed. Vores ekspertise omfatter et omfattende udvalg af produkter inden for kosttilskud og dermo-kosmetik. Inden for kosttilskud tilbyder vi omfattende tjenester på tværs af alle trin, inklusive produktion, kvalitetssikring, udenlandsk handel, forretningsudvikling, drift, projektkoordination, design, forskning og udvikling og licensering. Inden for dermo-kosmetik arbejder vi med produktion af ansigtsplejecremer, vaskegel og skum til ansigtet, cremer til kroppen, hudplejeserum, hudplejemasker og peelingprodukter, hudplejetonic, hårplejeprodukter (såsom shampoo, balsam, masker), hårstylingprodukter, olie til hårpleje, samt plejeprodukter til øjenbryn og øjenvipper. Vores produktionskapacitet giver mulighed for et alsidigt udvalg af kontraktproduktion og påfyldningstjenester, inklusive tabletter, kapsler, vitaminer, kosmetik, shampoo og cremer. For yderligere oplysninger om vores tjenester, samt se hvordan vi kan imødese dine særlige behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

 2. HAMDARD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Hamdard Pharmaceuticals er en førende tyrkisk producent af farmaceutiske produkter, som blev grundlagt i 2013. Vores mission er at levere effektive produkter af en enestående kvalitet, som støtter vores kunders sundhed og velvære. I forbindelse med ayurveda fremstiller vi produkter som imødeser vores kunders behov, ved at bruge de unikke planter fra Anatolien. Som et resultat af dette, er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af mærker, såsom Plantus, Plantus Cosmetics, Doala og Maxiliv, som er vores produktsortiment inden for kosttilskud og hudpleje. Vores fuldt integrerede facilitet i Kastamonu dækker et område på omkring 5.000 kvadratmeter, og er udstyret med den nyeste teknologi, for at fremstille urtemedicin, vitaminer og kosttilskud. Vi har et hold af læger og tekniske specialister som specialiserer sig i ayurveda og phytoterapi, hvilket garanterer, at vi fremstiller førsteklasses, naturlige, beskyttende og sundhedsstøttende produkter som overholder internationale kvalitetsstandarder. Vi er stolte over at tilbyde forskellige sundhedsstøttende produkter, som spænder fra kosttilskud til kontraktfremstilling for vores kunder. Hos Hamdard Turkey er vi forpligtet til at vokse, både indenlandsk og udenlandsk, ved at tilbyde vores kunder det bedste fra naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 3. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 4. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  GLOBALBLEND SP. Z O.O er en polsk virksomhed der har specialiseret sig i kontraktfremstilling af kosttilskud, fødevareprodukter til særlig næringsmæssig og medicinsk brug. Vi udvikler og fremstiller produkter til forskellige anvendelser, såsom sportsernæring, sundhedsprodukter, drikke, farmaceutisk, nutraceutisk eller øjeblikkelige fødevareprodukter. Vores kvalificerede team fremstiller produkter af den højeste kvalitet til kunder fra hele verden, hovedsageligt i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Vi har fuld kontrol over vores førsteklasses produktionsprocesser, fra indkøb af råmaterialer fra vores troværdige leverandører til blanding og emballering af slutprodukterne. Vores facilitet producerer i overensstemmelse med HACCP- og GMP-standarderne. Vi arbejder med pulver-, væske- og kapselprodukter. For at afrunde vores tilbud, tilbyder vi engrossalg af råmaterialer til produktion. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Den farmaceutiske virksomhed Laboratorios Ubiopharma S.L. blev grundlagt den 24. december 1927. Dens hovedaktivitet består af fremstilling og salg af egne farmaceutiske produkter samt salg af andres varer. Registreringsnummer 1247.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. TINY TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TINY TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for Produktudvikling - outsourcing, vitaminer, Magnesium, jern, flasker til emballering, kosttilskud med essentielle olier, design i lønarbejde, forskning i kemikalier til medicinalindustrien, og forskning og udvikling brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. BARGY UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARGY UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, helse- og naturkost, energibar, Velvære og fitness, og naturkost brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Nassau, Tyskland.

 1. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE, er en Distributør, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Ambach, Tyskland.

 2. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Engrossalg, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 1. APLANTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden APLANTIS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Huglfing, Tyskland.

 2. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANSE LABS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Ritterhude, Tyskland.

 3. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIT INGREDIENTS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Haibach, Tyskland.

 4. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTL POWER FOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sport - kost branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Fyldning af hårde gelatinekapsler, Fremstilling af kosttilskud, aminosyrer, Kulhydrater, proteinintegratorer, proteiner, og proteinfattige diætetiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Grimma, Tyskland.

 5. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for knusning af plast på kontraktbasis, sigtning, og mælkesyre brancherne. Den er baseret i Apolda, Tyskland.

 6. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Neuenkirchen, Tyskland.

 7. BIOPHARMATEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOPHARMATEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for vitaminer, og Magnesium brancherne. Den er baseret i Worms, Tyskland.

 8. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Laatzen, Tyskland.

 1. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 2. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NAKO NATURALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter og urter til parfumeri branchen. Den opererer også inden for Vitaminer og provitaminer, Tilsætningsstoffer til levnedsmiddelindustrien, og Vitaminer og provitaminer brancherne. Den er baseret i Bardowick, Tyskland.

 3. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden W&R BIOLINE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Meerbusch, Tyskland.

 4. BENIVIO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENIVIO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 6. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp er en ung og moderne virksomhed fra Hamborg, der tilbyder en unik produktionsproces til liposomale formuleringer. Disse kosttilskud bringer de aktive ingredienser direkte og intakt ind i blodomløbet. Dette er virkelig revolutionerende, fordi mange aktive stoffer har vist en lavere biotilgængelighed, især når de tages i høje doser. Et stort antal af de tabletter og piller der findes på markedet, har derfor kun en meget begrænset effekt. Dette ændrer sig dramatisk med liposomale formuleringer. Vi bruger det fulde potentiale af vores ingredienser. Til produktion af liposomale formuleringer bruger vi en proprietær proces med maskiner og teknologier fra vores eget værksted og vores forsknings- og udviklingsafdeling. Som en ISO 22000-certificeret producent, er PlantaCorp stadig en af ​​de få virksomheder i Tyskland, med et enormt forspring.

 7. FALCONE SPECIALITIES AG

  Schweiz

  Sammen med Falcone Bauchemie AG og Polyrex Additives AG hører Falcone Specialities AG til Falcone Holding AG. Siden 1994 har den schweiziske virksomhed tilbudt individuelle løsninger og produkter af høj kvalitet inden for kemiske specialiteter og tilsætningsstoffer til fødevarer.Som bindeled mellem vores mangeårige kunder og vores internationalt førende leverandører skaber vi viden, som sætter nye standarder inden for nytænkning, som beskytter miljøet og giver vores kunder økonomiske fordele. Hos os drejer det sig ikke kun om serviceorienterede tilbud og rådgivning; vi opfordrer dig til at fortælle os om dine forestillinger og ønsker. Sammen udarbejder vi dine fremtidsorienterede løsninger.

 8. SOPHARCOS, DR. GABRIELE BLUME

  Tyskland

  SopharTops – så medicin fungerer korrekt! Indkapslingen af aktive stoffer i SopharTops bæresystemer øger: Penetration i huden, biotilgængelighed, stabilitet af de aktive stoffer, sænker omkostninger, patenterede bæresystemer, mere effektive end konventionelle liposomer, SopharTops har kosmetisk virkning, kan også bruges til kosttilskud, kundetilpassede indkapslingsprojekter. Dr. Gabriele Blume har 25 års erfaring indenfor området med liposomer. Har et tæt samarbejde med den farmaceutiske teknologi fra FSU JenaWarum bæresystemerne? HUDEN er en effektiv BARRIERE. Den beskytter mod udtørring og miljømæssige påvirkninger. Dermed vil vandopløselige stoffer og store molekyler ikke, eller næsten ikke, gå ind i huden. Ved at indkapsle de mest fleksible lipidvesikler, såsom SopharTops, kan sådanne stoffer også transporteres til levende hudlag. Og ved hjælp af andre aktive stoffer, bliver penetrationsmuligheden øget endnu mere.

 9. EVOLUTION GMBH

  Østrig

  EVOLUTION har været et ejerstyret østrigsk familiefirma i mere end 30 år. Vores hovedkvarter ligger i Villach, i regionen Wörthersee. Som en førende producent af innovative, naturlige ernæringstilskud og organisk kosmetik, er vi specialisten når det kommer til holistiske produkter inden for sundhed, figur, fitness og skønhed. De holistiske produkter fra EVOLUTION mærket er registreret og beskyttet i varemærkeregisteret. Siden 1987 er de med succes solgt via apoteker, økologiske butikker, skønheds- og wellnesshoteller, internt salg og vores partnere. Holistisk betyder for os: At kun gennem en kombination af grove og subtile energier, kan vi opnå optimal biotilgængelighed og effektivitet med vores naturlige kosttilskud. Men det er ikke alt: Med vores kvalitetskriterier demonstrerer vi også holisme, der er i harmoni med naturen. Evolution produkterne er underlagt strenge internationale kvalitetsstandarder.

 10. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

  Tyskland

  ExperChem har fokus på råstoffer til kosmetik- og kosttilskudsindustrien. Udsøgte råstoffer til kosmetik, dertil tæller primært virkestoffer, som anvendes til fremstilling af kosmetikprodukter: Hyaluronsyre, peptider, vitaminer og antioxidanter samt talrige planteekstrakter og konserveringsstoffer. I den forbindelse har vi også fokus på innovative trends. Vi tilbyder vores kunder også stoffer, som er egnet til brug i naturkosmetik, råstoffer fra kontrolleret, økologisk produktion (kbA). At være en kompetent partner for sine kunder inden for markedet af råstoffer til kosmetik, betyder at forstå sit marked. Og for netop dette marked betyder det, at man påtager sig et stor ansvar. Specialiseringen inden for vores produktportefølje af råstoffer, der kræver en forklaring, har gjort os til eksperter. Vores mangeårige erfaring giver os mulighed for at forsyne markedet med individuelle produktløsninger og høje kvalitetsstandarder.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis