• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vitaminer og provitaminer

Resultater for

Vitaminer og provitaminer - Import eksport

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrig

  Laboratoriet NUTERGIA startede i 1989 og er specialiseret i produktion af kosttilskud. NUTERGIA blev oprettet på et intiativ af biofarmaceuten Claude Lagarde og er den første producent af mikroernæring i Frankrig. Den er i dag det tredje største laboratorium for kosttilskud i Frankrig. NUTERGIA står for udvikling, R&D, fremstilling, forsendelse og salg. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® er et af laboratoriets mærker; Det giver menneskekroppens celler den mest aktive næring takket være nogle mikronæringsstoffer, der forstærkes, når de indtages, og som afgifter og omstrukturerer vores celler. Med et udvalg på over 24 produkter for alle fysiske lidelser har NUTERGIA kontrol over proceduren fra start til slut, fra udvælgelse af formler til salg af produkterne. NUTERGIA garanterer desuden respekt for hele sporbarhedskæden og kvalitetskontrol.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

 4. HAMDARD

  Tyrkiet

  Hamdard Pharmaceuticals er en førende tyrkisk producent af farmaceutiske produkter, som blev grundlagt i 2013. Vores mission er at levere effektive produkter af en enestående kvalitet, som støtter vores kunders sundhed og velvære. I forbindelse med ayurveda fremstiller vi produkter som imødeser vores kunders behov, ved at bruge de unikke planter fra Anatolien. Som et resultat af dette, er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af mærker, såsom Plantus, Plantus Cosmetics, Doala og Maxiliv, som er vores produktsortiment inden for kosttilskud og hudpleje. Vores fuldt integrerede facilitet i Kastamonu dækker et område på omkring 5.000 kvadratmeter, og er udstyret med den nyeste teknologi, for at fremstille urtemedicin, vitaminer og kosttilskud. Vi har et hold af læger og tekniske specialister som specialiserer sig i ayurveda og phytoterapi, hvilket garanterer, at vi fremstiller førsteklasses, naturlige, beskyttende og sundhedsstøttende produkter som overholder internationale kvalitetsstandarder. Vi er stolte over at tilbyde forskellige sundhedsstøttende produkter, som spænder fra kosttilskud til kontraktfremstilling for vores kunder. Hos Hamdard Turkey er vi forpligtet til at vokse, både indenlandsk og udenlandsk, ved at tilbyde vores kunder det bedste fra naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 5. GLOBALBLEND SP. Z O.O.

  Polen

  GLOBALBLEND SP. Z O.O er en polsk virksomhed der har specialiseret sig i kontraktfremstilling af kosttilskud, fødevareprodukter til særlig næringsmæssig og medicinsk brug. Vi udvikler og fremstiller produkter til forskellige anvendelser, såsom sportsernæring, sundhedsprodukter, drikke, farmaceutisk, nutraceutisk eller øjeblikkelige fødevareprodukter. Vores kvalificerede team fremstiller produkter af den højeste kvalitet til kunder fra hele verden, hovedsageligt i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Vi har fuld kontrol over vores førsteklasses produktionsprocesser, fra indkøb af råmaterialer fra vores troværdige leverandører til blanding og emballering af slutprodukterne. Vores facilitet producerer i overensstemmelse med HACCP- og GMP-standarderne. Vi arbejder med pulver-, væske- og kapselprodukter. For at afrunde vores tilbud, tilbyder vi engrossalg af råmaterialer til produktion. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEE-N PHARMA

  Tyrkiet

  Etableret i 2010 leverer BEE-N Company farmaceutiakse produkter fra Ankara i Tyrkiet. Vi leverer et fuldt udvalg af brand og generisk medicin, forbrugsvarer til hospitaler, sundheds- og wellnessprodukter, testsæt og produkter til personlig pleje. Vores virksomhed arbejder på at tilbyde en unik service for hver enkelt kunde, for at imødese deres behov og krav på kort tid. Vi er glade for at sælge og leverer særlige farmaceutiske produkter til forskellige dele af verden. Vi har et stort produktsortiment: •Generiske lægemidler som sælges uden recept •Generiske lægemidler på recept •Branded lægemidler som sælges uden recept •Branded lægemidler på recept •Basis medicinsk udstyr •Sundheds- og wellnessprodukter •Produkter til personlig pleje og meget mere, som alt kan findes på vores hjemmeside. Vi er forpligtet til skabelse, markedsføring og levering af banebrydende, højkvalitets medicin og medicinske forbrugsvarer til læger, klinikker og hospitaler. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. UBIOPHARMA LABORATORIOS

  Spanien

  Den farmaceutiske virksomhed Laboratorios Ubiopharma S.L. blev grundlagt den 24. december 1927. Dens hovedaktivitet består af fremstilling og salg af egne farmaceutiske produkter samt salg af andres varer. Registreringsnummer 1247.

 4. SCHNEIDER SOLUTIONS SEBASTIAN SCHNEIDER

  Tyskland

 5. WIEDEMANN PHARMA GMBH BIOLOGISCH-PHARMAZEUTISCHE PRÄPARATE

  Tyskland

 1. SAARFIT GMBH

  Tyskland

 2. NIETIET GMBH

  Tyskland

 1. S3 HANDEL UND DIENSTLEISTUNGEN UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 2. LEBENSKRAFTPUR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. APLANTIS GMBH

  Tyskland

 4. FIT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

 5. HANSE LABS GMBH

  Tyskland

 6. DIE NEMS GMBH

  Tyskland

 7. GLOBAL FINE MARKET

  Belgien

 8. ACU PHARMA UND CHEMIE GMBH

  Tyskland

 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

 2. KEWELOH ANIMAL HEALTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. SWAY SPORTS & HEALTH GMBH

  Østrig

 4. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Tyskland

 5. BIOPHARMATEC GMBH

  Tyskland

 6. NAKO NATURALS GMBH

  Tyskland

 7. R(H)EIN NUTRITION UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

 8. CG CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. BENIVIO GMBH

  Tyskland

 10. W&R BIOLINE GMBH

  Tyskland