• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Resultater for

Visable supports ukrainian companies - Import eksport

 1. JOSE-AMORALES

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Jose Amorales er en skofabrikant fra Ukraine. Vores sko er fremstillet vha. en særlig teknologi af skum fra moderne materialer såsom EVA. Udvalget af sko er særdeles alsidigt, der er sommermodeller - flade sko, slippers, crocs, mokkasiner, oversko og vintersko - ugg-støvler og støvler med pels eller flis. Vores kollektion inkluderer dame-, herre- og teenagesko. Fodtøj fremstillet i EVA har en lav vægt samtidig med det er holdbart og elastisk. Dette materiale er elastisk, resistent til deformation men vigtigst af alt, det er ikke giftigt, har ingen ubehagelig lugt og indeholder endda en antimikrobial effekt. En anden fordel ved sko fremstillet i EVA, er den lave pris. Alle sko fremstilles med den seneste teknologi. Sko som fremstilles af Jose Amorales kommer med alle nødvendige dokumenter som certificerer, at vores EVA-sko har en uforlignelig kvalitet. Produkterne gennemgår en dobbelt kvalitetskontrol. Fodtøj Jose Amorales i EVA er efterspurgt pga. de unikke egenskaber. Sommermodeller fremstillet i EVA er klare, lette, bløde, nemme at vaske, komfortable at bruge. Deres såler er elastiske, de fjedrer nemt og giver mulighed for at gå på varmt sand og sten. Disse sko er ikke kun velegnet til stranden, men også til andre udendørsaktiviteter.

 2. TRIO UKRAINE LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  TRIO UKRAINE LLC (TM TRIO) er en ukrainsk producent af innovative FAR infrarøde varmeenheder, og mindre husholdningsapparater til hjemmet, kontoret, lageret, hoteller og andre former for beboelses- og arbejdsområder. De er særdeles gode som en ekstra varmekilde foruden centralvarmesystemet som et varmesystem i hjemmet, eftersom det ikke kræver installation og yderligere udstyr. På grund af far infrarødteknologien, er disse varmeenheder særdeles økonomisk, brugbare for mennesker (tør ikke håret) og kommer med et tiltalende design. Far infrarød teknologi udsender stråler som minder om solcellebølger, som er brugbare for levende organismer, og sender varme direkte ind i objekter uden at bruge luften som for eksempel en varmeveksler. Vi har fremstillet vores egne produkter med patent siden 2010 i Kiev i Ukraine. Vores primære eksportprodukter er: varmepanel til ophængning på væggen, mobil gulvvarme og varmemåtter og -tæpper til mennesker og kæledyr. Vi anvender materialer og reservedele af den højeste kvalitet, men stadig til rimelige priser, hvilket opnås takket være enkle men effektive teknologiske løsninger og tilgange. Vores bedstsælgende produkt er et varmepanel som hænges på væggen (med billede på fronten), som bruger mindre energi end traditionelle varmere, den er nem at transportere og kan fremstilles med et individuelt billede i høj opløsning (firmalogo, virksomhedsmotto, kommerciel reklame, politik meddelelse, familiebillede osv.). Vi inviterer nationale distributører og grossister i Europa og andre lande til at kontakte os, for et langvarigt samarbejde.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 4. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 5. KRUK LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KRUK LLC er en alsidig landbrugsvirksomhed der hovedsageligt specialiserer sig inden for produktion af foderblandinger: behandling af sojaprodukter, inklusive olie, mel og fuldfed ekstruderet soja. Soja, som er et produkt med højt kalorieindhold og proteinindhold, er en universal foder for alle former for dyr, fugle og fisk, hvilket betydeligt forbedrer den økonomiske effektivitet af kreaturer. I 2018 blev sneglefarmen "FERMA EKOW" grundlagt baseret på KRUK LLC, som specialiserer sig i kultivering af gourmetsnegle. En anden afdeling er produktionen af grillbriketter, som har fundet brugere i både Ukraine og i udlandet. Gennem deres mere end 30 års historie, har KRUK LLC kontinuerligt fremhævet deres status som en pålidelig producent og partner. Virksomhedens høje arbejdsniveau understøttes af ISO 22000-kvalitetsadministrationssystemet og adskillelige priser, inklusive:

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INTELKOM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Intelkom er en førende virksomhed inden for produktion af børnelegetøj i plast, som er beliggende i Ukraine. Vores virksomhed fremstiller lejetøj i forskellige kategorier såsom babyer, badekar, legetøj til badet, potter, legetøj du kan ride på og mange andre. Vi tilbyder samarbejde med private label. Virksomhedens mission er at udføre børnenes drømme om det perfekte legetøj fremstillet i plast og metal – et legetøj der ikke kun er sikkert, nemt at forstå men også stimulerende for børnenes udvikling.

 2. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Ukraine

  Verified by europages badge

  I 1998 blev vores fabrik opført, og vi begyndte at behandle solsikkefrø med en kapacitet på 30 tons pr. skift. I februar 2002 blev varemærket "Royal Smack" registreret, og herefter blev firmaet Victor and K's produkter produceret under dette mærke. I 2002 blev mayonnaisen sat i produktion. 11 typer mayonnaise med forskelligt fedtindhold blev produceret og solgt i forskellige praktiske emballager, såsom: glaskrukker, polymerbokse, dåser, bakker, glas, pillepakker, doypacks.

 3. JNL PPTE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company er en ukrainsk producent og eksportør af kornsorter, mel og bælgfrugter. JNL blev grundlagt i 1992 og har opnået et omdømme som en pålidelig leverandør og forretningspartner i den globale landbrugs- og industrisektor. JNL producerer og eksporterer behandlede flækærter, knuste ærter, perlebyg, hirse, hvede, raps og solsikkeprodukter. JNL leverer til Tyskland, Holland, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien UAE og andre lande.

 4. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, støbejern branchen. Den opererer også inden for Kedler, støbejern, Forretningsgaver, plader i støbejern, gryder og pander, paellapander, gryder og pander, slip-let gryder og pander, pander til ristning af kastanjer, og pander brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraine.

 5. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Dyreopdræt, produktion af landbrugsmaskiner, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrug - installation og udstyr, landbrugsarbejder, landbrugsprodukter, Dyreopdræt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kitaygorod, Ukraine.

 1. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Olivenolie, Ikke-chokoladeholdigt slik, Kornprodukter og kornsorter, brød til cøliaki, småkager uden gluten, retter uden gluten, pasta uden gluten, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Novomoskovsk, Ukraine.

 2. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fliser branchen. Den opererer også inden for inddækninger til bygninger og tage, fliser og skilte bygning, hjemmelavede fliser, personaliserede fliser, flise, tagsten i glasbeton, fliser og skilte til offentlige lokaler, bygningsplade, og Sinter brancherne. Den er baseret i Cherkasy, Ukraine.

 3. UDEN-UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden UDEN-UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Lofter, Ildsteder, vægmonterede radiatorer med infrarøde stråler, varmeanlæg, infrarøde varmeapparater, varmeapparater, termostater, forvarmere, og apparater til elektrisk opvarmning brancherne. Den er baseret i Kropyvnytskyi, Ukraine.

 4. PUMPIDUP

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUMPIDUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, 'gourmet fødevarer, Karamelbolsjer, pindemad, popcorn, konfekt, sunde måltider, kiks, og frø brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. VND FURNITURE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden VND FURNITURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sofaer branchen. Den opererer også inden for Møblering - materiel, Lænestole, Træprodukter, Senge, sengestel og madrasser, Tæpper, sengetæpper, dyner og edderdunsdyner, Soveværelsesmøbler, senge, stole, og Møblering - materiel brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 6. BARGY UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARGY UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, helse- og naturkost, energibar, Velvære og fitness, og naturkost brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 7. INGAS LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden INGAS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftarter, medicinske branchen. Den opererer også inden for Gasser, komprimerede og fortættede, Kvælstof, Gas - produktion og distribution, Gasblandinger, komprimerede gasser, lavtemperaturs gas, Gasser, speciel og blandet, specielle gasser, og gasser laboratorier brancherne. Den er baseret i Yuzhne, Ukraine.

 8. KIEV SHIPPING LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIEV SHIPPING LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Skibsmæglere branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kornprodukter og kornsorter, udlejning af både, hvede, Landbrug - import-eksport, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMES AGRI-COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompostorm, gødning branchen. Den opererer også inden for Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, Tørv og kompost, Gødning og jordforbedringsmidler, Naturgødning, organisk gødning, flydende gødning, Gødning til korndyrkning, og Gødning til træavl brancherne. Den er baseret i Znamianka, Ukraine.

 2. CLIXAR

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLIXAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for forsegling med høj sikkerhed, sikkerhedssegl, sæder til emballage, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Odesa, Ukraine.

 3. MILINAL (LLC UNIT CRAFT)

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILINAL (LLC UNIT CRAFT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tasker branchen. Den opererer også inden for tegnebøger, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Rivne City, Ukraine.

 4. ATON SERVICE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATON SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Udstyr til industriel udsugning, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr brancherne. Den er baseret i Kolchyno, Ukraine.

 5. ECO BERRY FARM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECO BERRY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frugter, Frugter, frosne og dybfrosne, Landbrug - import-eksport, morbær, Frosne bær, pakkede blåbær, jordbær, og pakkede jordbær brancherne. Den er baseret i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraine.

 6. ZIA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Farvestoffer til fødevarer, smagsstoffer til konditorvarer, produkter til færdige kageblandinger, smagsstoffer og essenser til konditorindustrien, kemiske farvestoffer til fødevareindustrien, naturlige farvestoffer til fødevarer, pynt til bagværk, og yerocolors brancherne. Den er baseret i Odesa, Ukraine.

 7. GFS LLC / YOGODA

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFS LLC / YOGODA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - koncentrater og pulver, Te, Honning, Krydderier, Tropiske frugter, te, Saft og nektar af frugter og grøntsager, Drikkevarer - koncentrater og pulver, og drikkevarer og juice af eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 8. ALTE FOODS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALTE FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, hindbær, Frosne bær, frosset frugt, Blåbær anthocyan, økologisk frugt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 9. GNP FRUITS LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden GNP FRUITS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for tørrede æbler, æbler i salgsemballage, vitaminer, korn til appetitvækkere morgenmad og mellemmåltider, sunde måltider, indpakning af tørret frugt, økologiske fødevarer, æbler import eksport, og tørrede økologiske frugter brancherne. Den er baseret i Ivano-Frankivsk, Ukraine.

 10. MILIGUS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILIGUS, er en Engrossalg, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tøjeksport, tøjkonfektion, tøj engros, arbejdstøj, militærtøj, herrekonfektioner, outdoor beklædning, lædervarer til militært brug, og rygsække til militæret brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
screen europages
En side til din virksomhed
Tilføj min virksomhed