• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinstokke

Resultater for

Vinstokke - Import eksport

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by Europages badge
 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

 3. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo, som er født i 1960'erne, har specialiseret sig i produktion og handel med skovplanter, udsmykning, middelhavsplanter, tropiske planter, palmekerner, frugttræer, citrus- og oliventræer.

 4. SOLODKI GRONA

  Ukraine

 5. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Sydafrika

 2. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

 3. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

 4. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

 5. JARDIVIGNE

  Frankrig

 1. WORLDWIDE VINEYARDS

  Frankrig

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

 3. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

 4. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrig

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DU VERNAS

  Frankrig

 6. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrig

 7. BOUGES SARL

  Frankrig

 8. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

 9. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgien

 10. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrig

 1. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

 2. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

 3. MOLLIFICIO EFFEMME SRL

  Italien

 4. ROCCA DI CASTAGNOLI

  Italien

 5. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italien

 6. LORENZATI

  Italien

 7. TESTBIP_PROD

  Frankrig

 8. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

 9. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Vingården i Forlì, der blev grundlagt i 1908, består af tre fremstillings- og forarbejdningsfaciliteter beliggende i Forlì, Predappio og Malmissole, og de producerer vine med druer fra vinstokke af tilknyttede vinavlere. Det er sorter der vokser på bakker, ved foden af ​​bakkerne eller på sletter, og garanterer for druens kvalitet. Det er druesorter som Albana, Trebbiano, Sangiovese, og Cagnina Pagadebit og yderligere nye sorter som Chardonnay og Cabernet. Dette bidrager til at udvikle en vifte af vine af stor kvalitet.

 10. VILLA DES ROIS

  Frankrig

  Virksomheden Villa des Rois ligger i det 4. arrondissement i Paris og er specialiseret i produktion og salg af fine og udsøgte champagner. Vores champagner er udvalgt fra de typiske druesorter i Champagne, hvor vinstokkene trives under optimale forhold, og afspejler med stilfulhed og elegance Villa Des Rois-husets personlighed. Vores produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vores mission: At udvælge og promovere de bedste italienske vine for at sammensætte et kvalitetsrigt, smagfuldt og festligt vinkort.