• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinstokke

Resultater for

Vinstokke - Import eksport

 1. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 3. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE ENCLOS DES ANGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for rødvine, rosévin, vindyrkning, vinkælder, hvidvine, vinstokke, fransk vin, AOC vine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Calvi, Frankrig.

 4. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE F.JAUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Languedoc Roussillon, rødvine, fransk vin, fransk rødvin, fransk vin, hvidvine, rosévin, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Ponteilla, Frankrig.

 5. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Virksomheden TRSNICA VRHPOLJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Planteskoler og skovbrug, plantepodning, vindrue, podekviste, podede stiklinger, stiklinger, vindrueplanter, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Vipava, Slovenien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

 2. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo, som er født i 1960'erne, har specialiseret sig i produktion og handel med skovplanter, udsmykning, middelhavsplanter, tropiske planter, palmekerner, frugttræer, citrus- og oliventræer.

 3. SOLODKI GRONA

  Ukraine

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italien

 5. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

 1. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Sydafrika

 2. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

 1. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

 3. JARDIVIGNE

  Frankrig

 4. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

 5. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

 6. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrig

 7. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrig

 8. BOUGES SARL

  Frankrig

 1. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

 2. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrig

 3. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgien

 4. TECHSEALAB

  Frankrig

  TECHSEALAB er en bretonsk virksomhed med speciale i vegetabilske bioteknologier fra hav og land. TECHSEALAB udvikler følgende teknologier: - fremstilling af originale aktiver (udviklet med vores egne teknologier) i væskeform, fast form eller som creme af omhyggeligt udvalgte råmaterialer og fra et enestående område beliggende i det sydlige Finistère, - formulering af færdige produkter hovedsageligt til markedet for landbrug. TECHSEALAB tilbyder naturlige løsninger med alger og planter. Disse naturlige løsninger imødekommer krav fra kunder i hele verden, hvilket viser vores bestræbelse på at blive internationale aktører. Produkter fra TECHSEALAB kan anvendes til markafgrøder, men også til vinstokke, planteskoler, frugtavl og planteskoler…

 5. INOXHERO

  Italien

 6. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

 7. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

 8. MOLLIFICIO EFFEMME SRL

  Italien

 9. ROCCA DI CASTAGNOLI

  Italien

 10. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis