• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinstokke

Resultater for

Vinstokke - Import eksport

 1. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 3. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE ENCLOS DES ANGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for rødvine, rosévin, vindyrkning, vinkælder, hvidvine, vinstokke, fransk vin, AOC vine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Calvi, Frankrig.

 4. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE F.JAUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Languedoc Roussillon, rødvine, fransk vin, fransk rødvin, fransk vin, hvidvine, rosévin, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Ponteilla, Frankrig.

 5. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRSNICA VRHPOLJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Planteskoler og skovbrug, plantepodning, vindrue, podekviste, podede stiklinger, stiklinger, vindrueplanter, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Vipava, Slovenien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

 2. VIVAI RUSSO SSA

  Italien

  Vivai Russo, som er født i 1960'erne, har specialiseret sig i produktion og handel med skovplanter, udsmykning, middelhavsplanter, tropiske planter, palmekerner, frugttræer, citrus- og oliventræer.

 3. SOLODKI GRONA

  Ukraine

  Virksomheden SOLODKI GRONA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for vindrueplanter, stiklinger, og drue brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italien

  Virksomheden WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, plantepodning, Rådgivning inden for etablering af vingård, Vinplanter, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 5. VITISERVE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VITISERVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd, og Tilsåning og beskyttelse af sæd brancherne. Den er baseret i Sommerhausen, Tyskland.

 1. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Sydafrika

  Virksomheden DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Pretoria, Sydafrika.

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

  Virksomheden ENRIC REGULL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, vindrueplanter, Vinplanter, Planteskole for vin, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Vilafranca Del Penedes, Spanien.

 1. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgien

  Virksomheden CANTINA ITALIANA (LA), er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, alkoholholdige drikkevarer, Vinstokke, og typiske italienske vine brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

 2. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SARDA VIGNETI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for vindistrikt, og stiklinger brancherne. Den er baseret i Santa Giusta, Italien.

 3. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS CORTÉS, SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Cheste, Spanien.

 4. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS PLANTVID SL, er en Distributør, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Aielo De Malferit, Spanien.

 5. JARDIVIGNE

  Frankrig

  Virksomheden JARDIVIGNE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Sainte Livrade Sur Lot, Frankrig.

 6. AMV-AGRO LTD

  Bulgarien

  Virksomheden AMV-AGRO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Vinplanter brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 7. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrig

  Virksomheden PEPINIERES GUILLAUME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Planteskole for vin, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Charcenne, Frankrig.

 8. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrig

  Virksomheden PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Vix, Frankrig.

 1. BOUGES SARL

  Frankrig

  Virksomheden BOUGES SARL, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Camiran, Frankrig.

 2. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanien

  Virksomheden CESAR GILABERT SOLANES, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Beniarrés, Spanien.

 3. GRUPO NC

  Argentina

  Virksomheden GRUPO NC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for handel og eksport brancherne. Den er baseret i Salta, Argentina.

 4. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrig

  Virksomheden PEPINIERES HEBINGER SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den er baseret i Eguisheim, Frankrig.

 5. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgien

 6. TECHSEALAB

  Frankrig

  Verified by europages badge
 7. INOXHERO

  Italien

  Virksomheden INOXHERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Master, metal- branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, forankringer, Landbrug - installation og udstyr, tilbehør til plantning af vinstokke, og Formning af tråd brancherne. Den er baseret i Torbole Casaglia, Italien.

 8. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italien

  Virksomheden SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for vinstok med campanie druer, og aglianico brancherne. Den er baseret i San Prisco, Italien.

 9. LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S.

  Italien

  Virksomheden LES CRETES SOC. AGR. DI CHARRÈRE & C. S.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Val d'Aosta branchen. Den opererer også inden for Vine, vinstok med val d'aoste druer, og Vine brancherne. Den er baseret i Aymavilles, Italien.

 10. MOLLIFICIO EFFEMME SRL

  Italien

  Virksomheden MOLLIFICIO EFFEMME SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tilbehør til plantning af vinstokke brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis