• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinfremstilling - maskiner- udstyr og anlæg

Resultater for

Vinfremstilling - maskiner- udstyr og anlæg - Import eksport

 1. BUCHER VASLIN

  Frankrig

  Bucher Vaslin er specialiseret i udvikling, fremstilling og forhandling af fremgangsmåder og materiel til vinfremstilling over hele verden: modtagelse og forberedelse af høst, trykluft presning og lodret, tangential filtrering af bundfald, vine og vinkarbunde. Vi fremstiller materiel til optisk sortering til høst med høj præcision.

 2. JM INOX TECHNOLOGIE

  Frankrig

  Virksomheden JM INOX TECHNOLOGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for laserskæring, Kar formet som cylinder og parallelepipedum, anlæg og udstyr til brygning af øl, og pasteuriseringsanlæg til frugtjuice brancherne. Den er baseret i Prades Le Lez, Frankrig.

 3. BARED SRL

  Italien

  Virksomheden BARED SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner og materiel, Udstyr og anlæg til træk under pres, Vinfremstilling - maskiner og materiel, vinmaskiner engros, og Udstyr og anlæg til træk under pres brancherne. Den er baseret i Codognè, Italien.

 4. CADALPE SRL

  Italien

  Virksomheden CADALPE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, anlæg og udstyr til brygning af øl, distillationskolonner, udstyr til koncentration, og Vingæringstanke brancherne. Den er baseret i Vazzola, Italien.

 5. PULEO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PULEO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner og materiel, Vinfremstilling - maskiner og materiel, persekar til vinindustrien, og vinmaskiner brancherne. Den er baseret i Marsala, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAZAUX ROTORFLEX

  Frankrig

  Virksomheden CAZAUX ROTORFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for fabrikation af pumper, og stempelpumper brancherne. Den er baseret i Montussan, Frankrig.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Italien

  Virksomheden TMCI PADOVAN SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, pasteuriseringsanlæg til frugtjuice, væskefiltre, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, og Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vittorio Veneto, Italien.

 3. C.E.M. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden C.E.M. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner og materiel branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, anlæg og udstyr til vinindustrien, og Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. THEMAS

  Frankrig

  Virksomheden THEMAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for amforaer brancherne. Den er baseret i Pernes Les Fontaines, Frankrig.

 5. TNP

  Ukraine

  Virksomheden TNP, er en Engrossalg, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 1. PMH VINICOLE

  Frankrig

  Virksomheden PMH VINICOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for lobulærpumper, og pumper til vinindustrien brancherne. Den er baseret i Montanay, Frankrig.

 2. AMOS INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden AMOS INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, maskiner til landbrugsfødevarer, druebeholder, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Beaune, Frankrig.

 1. RTB SRL

  Italien

  Virksomheden RTB SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner og materiel, Vinfremstilling - maskiner og materiel, tangentialfiltrering, ønologiske tilsætningsstoffer, og ønologiske produkter brancherne. Den er baseret i Gallo D'alba, Italien.

 2. GIMAR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIMAR S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Beholdere, metal-, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Beholdere, metal-, vinfremstillere, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, og beholdere til opbevaring brancherne. Den er baseret i Occimiano, Italien.

 3. PE DIONIS

  Ukraine

  Virksomheden PE DIONIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for cabernet-merlot brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 4. ARTENA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARTENA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for vintønder, produkter til ønologi, og oenologiske garvesyrer brancherne. Den er baseret i Gemonio, Italien.

 5. NEXO WINES, S.L.

  Spanien

  Virksomheden NEXO WINES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, personlige mærkevarer, kælder, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, og Privat label brancherne. Den er baseret i Requena, Spanien.

 6. VINOROB

  Ukraine

  Virksomheden VINOROB, er en Detailsalg, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for vinkælder, og vinpresser brancherne. Den er baseret i Uzhgorod, Ukraine.

 7. COCCINELLAWINE

  Tyrkiet

  Virksomheden COCCINELLAWINE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den opererer også inden for vine med alkohol brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. CFA

  Tyrkiet

  Virksomheden CFA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, efterfyldning, vin til kød, vinbarer smagning af vin, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. DANANIKA LTD

  Bulgarien

  Virksomheden DANANIKA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg branchen. Den er baseret i Zlataritsa, Bulgarien.

 2. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Frankrig

  Virksomheden SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vine - Bordeaux, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Le Puy, Frankrig.

 3. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 4. OMETTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OMETTO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Ponte San Nicolo', Italien.

 5. CAVE DE BISSEY

  Frankrig

  Virksomheden CAVE DE BISSEY, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Bissey Sous Cruchaud, Frankrig.

 6. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Frankrig

  Virksomheden COOP LES COTEAUX DU LANDION, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Meurville, Frankrig.

 7. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Frankrig

  Virksomheden LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Rougiers, Frankrig.

 8. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Frankrig

  Virksomheden SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Puilacher, Frankrig.

 9. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Frankrig

  Virksomheden CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, der opererer inden for Vine efter champagnemetoden branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Talairan, Frankrig.

 10. INOX MAREMMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INOX MAREMMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Vingæringstanke, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Gavorrano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis