• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - trentino-alto adige

Resultater for

Vine - trentino-alto adige - Import eksport

 1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine efter champagnemetoden, Vine - Trentino-Alto Adige, mousserende vine, Vine efter champagnemetoden, vinproduktion, Vine - Trentino-Alto Adige, vinforretninger, skummende, og musserende vine engros brancherne. Den er baseret i Lana, Italien.

 2. WEINGUT PITZNER

  Italien

  Virksomheden WEINGUT PITZNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Trentino-Alto Adige branchen. Den opererer også inden for vine fra høj-adige brancherne. Den er baseret i Kardaun, Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Trentino-Alto Adige branchen. Den opererer også inden for vinsmagning, og besøg på vingårde og -kældre brancherne. Den er baseret i Chizzola, Italien.

 4. CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L.

  Italien

  Virksomheden CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Trentino-Alto Adige branchen. Den opererer også inden for mousserende vine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Cembra, Italien.

 5. CATINO FOTO S.R.L.

  Italien