• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - rioja

Resultater for

Vine - rioja - Import eksport

 1. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BODEGAS NAJERILLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Rioja, ung vin, rødvine, Vine, crianzas, garanteret ægte vin, og vinfremstillingsvirksomheder brancherne. Den er baseret i Arenzana De Abajo-La Rioja, Spanien.

 2. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanien

  Firmaet Bodegas Solana de Ramírez Ruiz følger de lokale traditioner i Abalos og har arbejdet i årevis med vindyrkning, -udvikling og opelskning af egne vine: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Mærker: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, hvidvin, ung vin, Crianza classique, Crianza supérieur, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Besøg. Prøvesmagning. Vinkælder. Restaurant for grupper.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanien

  Vi er vinavlere i Badarán, Rioja Alta, og arbejder kun med druer fra egne vinmarker i Tempranillo, Grenache og ViuraNous til vores hvidvin, rosé og unge rødvin. Vores mærker er CHAVAL og RIVALIA. Vine med oprindelsesbetegnelsen Rioja. Udsøgt vinhøst.

 4. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spanien

  Ung rødvin crianza og reserva. Hvidvin på tønde. kvalitetsgodkendt Rioja. Vi udvikler omhyggeligt vore udvalg af røde og hvide vine med frugten fra vores egne vinmarker, Rondan mærke vundet adskillige nationale og internationale priser.

 5. BODEGAS OLMAZA

  Spanien

  Familiedomæne med direkte salg fra 3 vinbønder af tre forskellige generationer. Dette domæne, der ligger på ejendommen kaldet « milla de oro », er et DOC domæne (svarende til vores AOC) i Rioja beliggende i San Vicente de la Sonsierra og der er 40 ha vin. Der laves fire forskellige vine, 3 røde vine fra forskellige gårde (joven, Crianza og Reserva) og en hvidvin på vinbærme. Viña Olmaza - unge røde og hvide vine, Olmaza Autor - Crianza Udvalgt Vinhøst, Osluna - Særlig Reserve.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BODEGAS BENETAKOA

  Spanien

  Benetakoa vingård strækker sig over et område på 20 hektar vin, der består af gamle på fra 20 til 80 år, der ikke giver så stort udbytte men er af meget god kvalitet. Vi har unge vine, der bevarer deres friske og frugtagtige egenskaber som vores fremragende vin, og vin der er lagret i tre år herunder et års modning på egetræsfade.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Spanien

  Vingården, der ligger i Uruñuela midt i Rioja Alta, producerer fremragende unge vine, reservas og crianzas. De mest kendte navne er: SEÑORÍO DE UREÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS og LÁGRIMAS DE MARÍA.

 3. STEWART HILL WALKER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden STEWART HILL WALKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Spanien, rødvine, vineksportør, Vine, og Vine - Spanien brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den er baseret i San Vicente De La Sonsierra-La Rioja, Spanien.

 5. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIALIZADORA ENEO SL., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Spanien, og ekstra tør mousserende brancherne. Den er baseret i Haro, Spanien.

 1. SPANISH TRUE

  Spanien

  Virksomheden SPANISH TRUE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG

  Spanien

  Virksomheden VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for vinproducenter brancherne. Den er baseret i Mendavia, Spanien.

 1. BODEGAS GOMEZ AGUIRRE SA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS GOMEZ AGUIRRE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Alcanadre, Spanien.

 2. BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for vinkælder, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, bordvine, rødvine, Vine - Rioja, og vinkælder brancherne. Den er baseret i Uruñuela-La Rioja, Spanien.

 4. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

  Tyskland

  Virksomheden CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN, er en Engrossalg, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for spansk skinke, iberisk chorizo, hypermarkeder, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. RM RIOJA GROUP

  Spanien

  Virksomheden RM RIOJA GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for vinkælder brancherne. Den er baseret i Laguardia, Spanien.

 6. A & R INTERNACIONAL

  Spanien

  Virksomheden A & R INTERNACIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for fine krydderiprodukter, ekstra jomfruolie, øl, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Logroño-La Rioja, Spanien.

 7. BODEGAS RAMÓN BILBAO

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS RAMÓN BILBAO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den er baseret i Haro, La Rioja, Spanien.

 8. ANAVAL GOURMET S. COOP

  Spanien

  Virksomheden ANAVAL GOURMET S. COOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for eksport af skinke, Design og udsendelse af digitale dokumenter, og distribution af mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Beniajan, Spanien.

 1. BODEGA CONTADOR

  Spanien

  Virksomheden BODEGA CONTADOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for importeret vin, eksport, import af drikkevarer, og distribution af drikkevarer brancherne. Den er baseret i Rioja, Spanien.

 2. BODEGAS MOYA-PALAFOX

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS MOYA-PALAFOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, vinkælder, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. BODEGAS D LUIS R

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS D LUIS R, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den er baseret i Lanciego, Spanien.

 4. VENTA CON DENOMINACION

  Spanien

  Virksomheden VENTA CON DENOMINACION, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Rioja branchen. Den opererer også inden for vine med alkohol brancherne. Den er baseret i La Rioja, Spanien.

 5. CORPORACION LUVIENNE , INC.

  Spanien

  Virksomheden CORPORACION LUVIENNE , INC., er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Vine - Rioja, Drikkevarer - import-eksport, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Laredo, Cantabria, Spanien.

 6. BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Torremontalbo, Spanien.

 7. BODEGAS FRANCO ESPAÑOLAS SA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS FRANCO ESPAÑOLAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Logrono, Spanien.

 8. BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Logrono, Spanien.

 9. SIERRA CANTABRIA SA

  Spanien

  Virksomheden SIERRA CANTABRIA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i San Vicente De La Sonsierr, Spanien.

 10. BODEGAS MIGUEL MERINO S.L.

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS MIGUEL MERINO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Rioja, og Vine - Rioja brancherne. Den er baseret i Briones, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis