• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - provence og korsika

Resultater for

Vine - provence og korsika - Import eksport

 1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE DE MAS CARON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Frankrig, rødvine, rosévin, hvidvine, økologisk vin, vinsmagning, vinavlere, og syrah brancherne. Den er baseret i Caromb, Frankrig.

 4. SCEA DU DOMAINE DE COYEUX

  Frankrig

  Virksomheden SCEA DU DOMAINE DE COYEUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Provence og Korsika branchen. Den opererer også inden for vinkælder, vindyrkning, vine, og AOC vine brancherne. Den er baseret i Beaumes De Venise, Frankrig.

 5. MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON DES VINS CÔTES DE PROVENCE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine - Provence og Korsika branchen. Den er baseret i Les Arcs Sur Argens, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BASTIDE DE FAVE

  Frankrig

  Virksomheden BASTIDE DE FAVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Provence og Korsika branchen. Den opererer også inden for vinproduktion, rosévin, og vinproducenter brancherne. Den er baseret i Brue Auriac, Frankrig.

 2. CHATEAU DE BERNE

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU DE BERNE, der opererer inden for Vine - Provence og Korsika branchen. Den er baseret i Lorgues, Frankrig.

 3. SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD

  Frankrig

  Virksomheden SCV LES VIGNERONS DE GRIMAUD, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Grimaud, Frankrig.

 4. OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA

  Frankrig

  Virksomheden OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, Vine - Frankrig, Vine - Provence og Korsika, og Vine - Frankrig brancherne. Den er baseret i La Londe-Les-Maures, Frankrig.

 5. EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN

  Frankrig

  Virksomheden EARL DU CHATEAU DE ST MARTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Vine - Provence og Korsika, og Grøntsager, rodfrugter og knolde brancherne. Den er baseret i Taradeau, Frankrig.

 1. LES VINS BREBAN (L.V.B.)

  Frankrig

  Virksomheden LES VINS BREBAN (L.V.B.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Provence og Korsika branchen. Den er baseret i Brignoles, Frankrig.

 2. COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE VITICOLE DE PROVENCE, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Aubagne, Frankrig.

 1. CHATEAU LA CALISSE

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU LA CALISSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Pontèves, Frankrig.

 2. COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET

  Frankrig

  Virksomheden COOPERATIVE VINICOLE ROUSSET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Rousset, Frankrig.

 3. MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA

  Frankrig

  Virksomheden MICHIELS FRÈRES ET LENGAIGNE SA, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Boulogne Sur Mer, Frankrig.

 4. SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DOMAINE DE SAINTE-MARIE, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Bormes Les Mimosas, Frankrig.

 5. SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE CIVILE DU CELLIER SAINT SIDOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Provence og Korsika, og Vine - Provence og Korsika brancherne. Den er baseret i Puget Ville, Frankrig.

 6. PEYRAUD

  Frankrig