• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - italien

Resultater for

Vine - italien - Import eksport

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Verified by europages badge

  Gården La Torre har fået sit navn fra det antikke middelaldertårn fra det 10. århundrede, mesterligt restaureret, som stadig i dag er det karakteristiske element i landsbyen La Villa. Beliggende på bakkerne i San Gimignano, er landsbyen i centrum af et af de mest stemningsfulde og fascinerende landskaber i Italien og Toscana: et land med vinmarker og olivenlunde. Vi er producenter af gode vine, grappas og ekstra jomfru olivenolie. Blandt vores vine: hvide, røde, rosé. Vores produktion i stor skala giver os mulighed for at henvende os til både direkte forbrugere og virksomheder. Vi eksporterer også alle vores produkter til udlandet, toskansk vin og olie, der har været i stand til at bekræfte vores identitet ved at basere den på kvalitet.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Beliggende mellem Asti, Cuneo og Alessandria, et meget kendt område for vindyrkning, producerer og pakker Morando flaske- og kartonvine (40 millioner enheder om året). Virksomheden er hovedsageligt rettet mod distribution i stor skala, og leverer piemontesiske og nationale vine, DOCG-, DOC- og IGT-vine, mousserende vine, drikkevarer med vinaroma og vine på karton. Virksomheden er på markedet med egne mærker og private labels og er engageret i co-packer-samarbejder med vigtige nationale virksomheder i sektoren.

 3. DS2VIN SASU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DS2VIN SASU, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, vinkælder, Vine - Italien, fransk vin, og champagnekælder brancherne. Den er baseret i Pont D Ain, Frankrig.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRINK SHOP ONLINE, er en Underleverandør, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Øl, Mineralvand, Champagne og mousserende vine, likører, håndværksfremstillet øl, Drikkevarer - import-eksport, drikkevarer, og Øl brancherne. Den er baseret i Nave, Italien.

 5. AG VINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Bordeaux, Champagne og mousserende vine, Vine - Italien, vin engros, fransk vin, Vine - Bordeaux, Mousserende vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for forhandling af vin og druesaft, ekstra tør mousserende, vin fra emilia, og vine fra Romagna brancherne. Den er baseret i Bagnara Di Romagna, Italien.

 2. LA PIEMONTINA S.S.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA PIEMONTINA S.S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, landbrugsdrift, vindyrkende virksomheder, Vine - Italien, oenotek, hvidvine, ekstra tør mousserende, vinsmagning, og typiske italienske vine brancherne. Den er baseret i Sizzano, Italien.

 3. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

 4. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Landbrugsvirksomheden Le Mire di Refrontolo producerer en fortræffelig Prosecco DOGC. En Prosecco-ejendom hvor moderne vinfremstillingsfaciliteter gør det muligt at realisere en blid presning, efterfulgt af mostgæring i temperaturkontrollerede kar og efterfølgende den sekundære gæring i forseglede beholdere. Produktion og smagning. Højt oppe ved kysten i Mire, i kommunen Refrontolo, har familien Liessi produceret vin i tre generationer. Fine vine som er typiske for deres område med en elegant image og stor smag. Top kvalitetsvine fra druer fra bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, lavet med passion og professionalisme. Mellem de mest kendte: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Rødvin på fad IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Salg af vin på fad og på flaske. Internetside www.proseccolemire.it.

 5. ETNASHIRE

  Italien

  Etnashire er en online butik, hvor du vil finde et bredt udvalg af de bedste vine fra Etna og andre typiske produkter. Etna er et særligt område med en uvurderlige rigdom og repræsenterer en unik enhed i verden. Etnashire ønsker at vejlede dig på denne rejse på, hvor du kan opleve vulkanens varianter og farver. Oplev vulkanens skatte, oplev Etnashire!

 1. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på Valdobbiadene bakkerne, og som producerer den berømte "prosecco" DOCG fra Valdobbiadene, producerer omkring 800.000 flasker om året fordelt mellem perlende prosecco, klassisk vin til alle lejligheder og alle tidspunkter på dagen, en perlende prosecco Ruralia fremstillet ved traditionelle metoder, og som er frugten af en omhyggelig udvælgelse af druer og en udsøgt vinfremstilling.

 2. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italien

  Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola har gennem et halvt århundrede udført sin funktion med stor respekt for den jord og de druer, som dyrkes af over 400 medlemmer. Driften er i stand til at bearbejde 6.000 tons druer og lagre op til 54.500 hektoliter vin. Produktionsområdet, der i høj grad er præget af vindyrkning, er kendetegnet ved en kalkholdig og tør jord rig på mineralske salte.

 1. DP FOOD SRL

  Italien

  Dai Parmigiani blev oprettet i 1952 som et salgssted for pålægsvarer og oste. Det har indtil dags dato altid været drevet af samme familie og har udviklet sin aktivitet for at blive en reference inden for vin og gastronomi, anerkendt af de bedste kokke i Italien og udlandet. Salgsstedet tilbyder traditionelle luksusprodukter såsom kaviar, trøfler, laks, balsamicoeddike, oste, foie gras samt et bredt udvalg af akvavitter, AOC-vine og kendte champagner fra Italienske og udenlandske vinområder.

 2. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Historien om Lambrusco har altid fascineret digtere og forfattere af den klassiske æra (Virgil, Cato), som i deres værker taler om "amerikansk vin" (Labrusca Vitis), en vild druesort, der producerer frugt med bitter smag. Lambrusco, en mousserende rødvin med en klar rubinrød farve, der serveres ved en temperatur på 12-14° C for at få fuld glæde af dens duft og smag, stammer fra Modena og er blevet spredt på nationale og internationale markeder.

 3. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, i provinsen Siena, omkring 40 km fra Unescos verdensarv i Siena, er der århundreder gamle vinmarker, blandt andet den berømte Brunello di Montalcino, der er kendt i hele verden. Vi opretholder, spreder kendskabet til og videregiver denne vinavlstradition ved at dyrke druesorter, der vokser på marker beriget gennem de geologiske epoker, og det er dette, som gør Brunello vinen helt speciel..

 4. ACRI WINE SERVICE

  Italien

  Virksomheden ACRI WINE SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for prosecco brancherne. Den er baseret i Gussago, Italien.

 5. INCREDIBLE DESIGNS

  Holland

  Virksomheden INCREDIBLE DESIGNS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Møbler - hoteller, barer, caféer og restauranter, Hotelmøbler, Møbler - hoteller, barer, caféer og restauranter, Hotelmøbler, artikler til barer, restauranter, hoteller, og udstyr til hoteller, barer, restauranter og institutioner brancherne. Den er baseret i Doetinchem, Holland.

 6. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Apulia, Vine - Apulia, primitivo di manduria, og Ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i VILLA CASTELLI, Italien.

 7. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italien

  Virksomheden CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Apulia branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine, Vine - Italien, Vine, og primitivo brancherne. Den er baseret i Leverano, Italien.

 8. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Apulia, Vine - Italien, Vine - Apulia, og fiano brancherne. Den er baseret i San Donaci, Italien.

 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Vine - Toscana, Vine, Vine - Toscana, brunello di montalcino, og Vine brancherne. Den er baseret i Montalcino, Italien.

 2. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

  Virksomheden AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, vinproduktion, Vine - Italien, og vindyrkende virksomheder brancherne. Den er baseret i Siracusa, Italien.

 3. LEONE DE CASTRIS

  Italien

  Virksomheden LEONE DE CASTRIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Apulia, Vine - Italien, Vine - Apulia, og primitivo brancherne. Den er baseret i Salice Salentino, Italien.

 4. WINZERS WEINE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WINZERS WEINE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den er baseret i Prittriching, Tyskland.

 5. TENUTA CARBOGNANO

  Italien

  Virksomheden TENUTA CARBOGNANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for syrah brancherne. Den er baseret i Gemmano, Italien.

 6. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Italien

  Virksomheden CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for typiske italienske vine, vine, og vin fra emilia brancherne. Den er baseret i Montecchio Emilia, Italien.

 7. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Italien

  Virksomheden MEDICI ERMETE & FIGLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for bordvine, forhandling af vin og druesaft, typiske italienske vine, og vine brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

 8. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Italien

  Virksomheden ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Øl, Vine - Italien, og Øl brancherne. Den er baseret i Sorrento, Italien.

 9. SITA

  Belgien

  Virksomheden SITA, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, og Vine - Italien brancherne. Den er baseret i Courcelles, Belgien.

 10. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASTELLO MONACI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, Vine - Apulia, Vine - Italien, Vine - Apulia, primitivo, og negro amaro brancherne. Den er baseret i Salice Salentino, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis