• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - italien

Resultater for

Vine - italien - Import eksport

 1. FATTORIA LA TORRE

  Italien

  Gården La Torre har fået sit navn fra det antikke middelaldertårn fra det 10. århundrede, mesterligt restaureret, som stadig i dag er det karakteristiske element i landsbyen La Villa. Beliggende på bakkerne i San Gimignano, er landsbyen i centrum af et af de mest stemningsfulde og fascinerende landskaber i Italien og Toscana: et land med vinmarker og olivenlunde. Vi er producenter af gode vine, grappas og ekstra jomfru olivenolie. Blandt vores vine: hvide, røde, rosé. Vores produktion i stor skala giver os mulighed for at henvende os til både direkte forbrugere og virksomheder. Vi eksporterer også alle vores produkter til udlandet, toskansk vin og olie, der har været i stand til at bekræfte vores identitet ved at basere den på kvalitet.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italien

  Beliggende mellem Asti, Cuneo og Alessandria, et meget kendt område for vindyrkning, producerer og pakker Morando flaske- og kartonvine (40 millioner enheder om året). Virksomheden er hovedsageligt rettet mod distribution i stor skala, og leverer piemontesiske og nationale vine, DOCG-, DOC- og IGT-vine, mousserende vine, drikkevarer med vinaroma og vine på karton. Virksomheden er på markedet med egne mærker og private labels og er engageret i co-packer-samarbejder med vigtige nationale virksomheder i sektoren.

 3. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

 4. LA PIEMONTINA S.S.A.

  Italien

 5. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italien

  La Cave Coopérative har produceret rød- og hvidvin i 50 år. Le Pressoir fremstiller ekstrajomfruolivenolie. Særegenhed: produktion af rød og hvid Kasher-vin efter produktion Kosher hvid og rødvin efter rabbinernes gamle opskrift. Udover Bianco di Pitigliano AOC producerer vi også: AOC Sovana og Sangiovese Sovana Superiore lagret på tønder. Andre DOC og IGT vine, både tør og brut mousserende Aldobrandesco andre AOC og IGT vine, to mousserende brut og tør Aldobrandesco. Og endelig Grappa del Fauno fra vinstokken Chardonnay.

 2. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Vingården i Forlì, der blev grundlagt i 1908, består af tre fremstillings- og forarbejdningsfaciliteter beliggende i Forlì, Predappio og Malmissole, og de producerer vine med druer fra vinstokke af tilknyttede vinavlere. Det er sorter der vokser på bakker, ved foden af ​​bakkerne eller på sletter, og garanterer for druens kvalitet. Det er druesorter som Albana, Trebbiano, Sangiovese, og Cagnina Pagadebit og yderligere nye sorter som Chardonnay og Cabernet. Dette bidrager til at udvikle en vifte af vine af stor kvalitet.

 3. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Landbrugsvirksomheden Le Mire di Refrontolo producerer en fortræffelig Prosecco DOGC. En Prosecco-ejendom hvor moderne vinfremstillingsfaciliteter gør det muligt at realisere en blid presning, efterfulgt af mostgæring i temperaturkontrollerede kar og efterfølgende den sekundære gæring i forseglede beholdere. Produktion og smagning. Højt oppe ved kysten i Mire, i kommunen Refrontolo, har familien Liessi produceret vin i tre generationer. Fine vine som er typiske for deres område med en elegant image og stor smag. Top kvalitetsvine fra druer fra bakkerne i Conegliano-Valdobbiadene, lavet med passion og professionalisme. Mellem de mest kendte: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Rødvin på fad IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Salg af vin på fad og på flaske. Internetside www.proseccolemire.it.

 4. ETNASHIRE

  Italien

  Etnashire er en online butik, hvor du vil finde et bredt udvalg af de bedste vine fra Etna og andre typiske produkter. Etna er et særligt område med en uvurderlige rigdom og repræsenterer en unik enhed i verden. Etnashire ønsker at vejlede dig på denne rejse på, hvor du kan opleve vulkanens varianter og farver. Oplev vulkanens skatte, oplev Etnashire!

 5. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Italien

  Vingården Drusian Francesco, som ligger på Valdobbiadene bakkerne, og som producerer den berømte "prosecco" DOCG fra Valdobbiadene, producerer omkring 800.000 flasker om året fordelt mellem perlende prosecco, klassisk vin til alle lejligheder og alle tidspunkter på dagen, en perlende prosecco Ruralia fremstillet ved traditionelle metoder, og som er frugten af en omhyggelig udvælgelse af druer og en udsøgt vinfremstilling.

 1. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italien

  Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola har gennem et halvt århundrede udført sin funktion med stor respekt for den jord og de druer, som dyrkes af over 400 medlemmer. Driften er i stand til at bearbejde 6.000 tons druer og lagre op til 54.500 hektoliter vin. Produktionsområdet, der i høj grad er præget af vindyrkning, er kendetegnet ved en kalkholdig og tør jord rig på mineralske salte.

 2. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Italien

  I Montalcino, i provinsen Siena, omkring 40 km fra Unescos verdensarv i Siena, er der århundreder gamle vinmarker, blandt andet den berømte Brunello di Montalcino, der er kendt i hele verden. Vi opretholder, spreder kendskabet til og videregiver denne vinavlstradition ved at dyrke druesorter, der vokser på marker beriget gennem de geologiske epoker, og det er dette, som gør Brunello vinen helt speciel..

 1. DP FOOD SRL

  Italien

  Dai Parmigiani blev oprettet i 1952 som et salgssted for pålægsvarer og oste. Det har indtil dags dato altid været drevet af samme familie og har udviklet sin aktivitet for at blive en reference inden for vin og gastronomi, anerkendt af de bedste kokke i Italien og udlandet. Salgsstedet tilbyder traditionelle luksusprodukter såsom kaviar, trøfler, laks, balsamicoeddike, oste, foie gras samt et bredt udvalg af akvavitter, AOC-vine og kendte champagner fra Italienske og udenlandske vinområder.

 2. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Italien

  Historien om Lambrusco har altid fascineret digtere og forfattere af den klassiske æra (Virgil, Cato), som i deres værker taler om "amerikansk vin" (Labrusca Vitis), en vild druesort, der producerer frugt med bitter smag. Lambrusco, en mousserende rødvin med en klar rubinrød farve, der serveres ved en temperatur på 12-14° C for at få fuld glæde af dens duft og smag, stammer fra Modena og er blevet spredt på nationale og internationale markeder.

 3. ACRI WINE SERVICE

  Italien

 4. CANTINE D'URSO S.R.L.

  Italien

 5. CASCINA FEIPU DEI MASSARETTI

  Italien

 6. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italien

 7. TENUTA CARBOGNANO

  Italien

 8. WINZERS WEINE E.K.

  Tyskland

 1. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Italien

 2. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Italien

 3. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Italien

 4. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Italien

 5. G.A.F.A. S.R.L.

  Italien

 6. SITA

  Belgien

 7. AVERYS WINE MERCHANTS

  Det Forenede Kongerige

 8. VINI CANGIANI SRL

  Italien

 9. MIDI ITAL PRODOTTI

  Frankrig

 10. CANTINE DI MEZZALUNA

  Italien