• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - friuli-venezia giulia

Resultater for

Vine - friuli-venezia giulia - Import eksport

 1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

  Italien

  Cantina di Bertiolo, der er kendt under mærket Cabert, har været kendt for sine fremragende AOC-vine siden 1960. Vores produktion er et fantastisk resultat af en enestående filosofi, som vi har fulgt med streng konskvens fra høst til det endelig produkt. For at sikre vinenes renhed og elegance bruger vi udelukkende druer fra vores egne vinmarker, der ligger midt i AOC-området Friuli Grave. Dette område besidder ideelle jordforhold til dyrkning af vin.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Italien

  Virksomheden REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Friuli-Venezia Giulia, Vine - Italien, Vine - Friuli-Venezia Giulia, vin fra friuli, og Vine - Italien brancherne. Den er baseret i Pocenia, Italien.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italien

  Virksomheden VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Veneto branchen. Den opererer også inden for Vine - Friuli-Venezia Giulia, vin fra venedig, Vine - Friuli-Venezia Giulia, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Fossalta Di Piave, Italien.

 4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Italien

  Virksomheden AZ. AGR. MOSOLO GLENI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Friuli-Venezia Giulia branchen. Den opererer også inden for vindyrkende virksomheder brancherne. Den er baseret i Faedis, Italien.

Filtre

Resultater for

Vine - friuli-venezia giulia - Import eksport

Antal resultater

4 Virksomheder

Virksomhedstype