• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vindmøller

Resultater for

Vindmøller - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som et udvidet arbejdsbord, vi er en maskinteknisk leverandør såvel som en leverandør til industrien, der har brug for individuelle transmissionsdele. Kunderne kommer fra marine, jernbane, vindkraft, specialgear/specialgear og anlægskonstruktion. Vores virksomhed investerer løbende i nye produktionsteknologier for at være forberedt på fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også meget komplekse og ekstremt krævende gear og aksler samt ringgear (også tunge maskiner! ). Derfor er ZWP med mere end 200 ansatte førende inden for fremstilling af højpræcisionsprodukter "Made in Germany". Uanset lange leveringsruter fra for eksempel Asien, betragtes vi som en pålidelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for gearteknologi, hoveddrev, maskinelementer, skibsgear, store gear, mineteknologi, gearproduktion generelt, tandaksler for kendte virksomheder og vi tilbyder dig også det strategiske partnerskab som en pålidelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter påtager vi os allerede outsourcing af produktionsvirksomheder. Det er ikke ualmindeligt, at vi er en strategisk leverandør til vindmøller, vandkraftværker, gaskompression eller centrale transmissionsdele. For eksempel bruges vores produkter også til jernbanegear, planetgear, marinedrev, industrigear og kronede gearkoblinger mv.

 2. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 3. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - GESENKSCHMIEDE - UMFORMTECHNIK - STAHLSCHMIEDE - GESENKGESCHMIEDETE TEILE

  Tyskland

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 4. ING. BÜRO RAUSCHENBACH

  Tyskland

  Virksomheden ING. BÜRO RAUSCHENBACH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindmøller branchen. Den opererer også inden for vindenergi, og ekspertise brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Polen

  F.K.S.i M. Spomasz S.A. er en del af den internationale organisation Smulders, der bidrager til ambitiøse og unikke projekter relateret til vedvarende vindenergiproduktion i offshore og onshore zoner, udvinding af råolie og naturgas, civilingeniørarbejde og industri. Spomasz har mange års erfaring med omfattende produktion af store ståkonstruktioner. Vores hovedaktivitetsområder er: elementer til stålstrukturer til offshore vindturbinetårne og udvindingsplatforme.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Kroatien

 2. GREENSTORM SRL

  Italien

 3. CLAYCRO INGENIERIA Y SERVICIOS

  Argentina

 4. CDEAI

  Frankrig

 5. SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O.

  Polen

 1. SARENS FRANCE

  Frankrig

 2. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Østrig

 1. KILOWATT SOLAR

  Belgien

 2. WINDSOURCING.COM GMBH

  Tyskland

 3. KURT STARKE - SERVICELEISTUNGEN

  Tyskland

 4. CHRISTAL-ENERGIES

  Belgien

 5. VESTAS

  Frankrig

 6. EUROZON

  Spanien

 7. CENTURY ENERGY

  Kina

 8. ABO WIND WINDPARK WENNERSTORF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. AVN ENERGY A/S

  Danmark

 2. C & D ÖLSERVICE GMBH

  Tyskland

 3. AVANTE

  Ukraine

 4. WINERGY AG

  Tyskland

 5. ECO//SUN GMBH

  Tyskland

 6. CW CONSULT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. VUPEX, A.S.

  Slovakiet

 8. MY-CHIP PRODUCTION GMBH

  Tyskland

 9. TPA HYDRAULIK UND SPEZIALMONTAGEN GMBH

  Tyskland

 10. ENERGY-FIELDS GMBH

  Østrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis