• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vindmøller

Resultater for

Vindmøller - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. HANS AA OG SØNNER

  Danmark

  Hans Aa & Sønner A/S er et danskejet selskab, med produktionsenheder i Danmark, Polen og Kina. Hans Aa & Sønner A/S er verdensledende inden for produktion af presenninger til industrielt brug i almindelighed og til brug i vindmølleindustrien i særdeleshed. Firmaet leverer beskyttelsespresenninger til nogle af verdens største vindmølleproducenter.Hans Aa & Sønner A/S blev grundlagt i 1949, og siden da har Hans Aa & Sønner udviklet sig til at blive en international virksomhed med mere end 80 dedikerede medarbejdere på verdensplan. Hans Aa og Sønner A/S har specialiseret sig i at producere beskyttelsespresenninger til vindmølletårne, naceller og vinger, kort fortalt, alle former for afdækning og beskyttelse af vindmølle dele. Ingen opgave er for stor eller for lille for Hans Aa & Sønner A/S.Derudover producerer firmaet værktøjstasker til at transportere værktøj til nacellen ved service, samt enhåndsbetjente førstehjælpstasker.

 4. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Polen

  F.K.S.i M. Spomasz S.A. er en del af den internationale organisation Smulders, der bidrager til ambitiøse og unikke projekter relateret til vedvarende vindenergiproduktion i offshore og onshore zoner, udvinding af råolie og naturgas, civilingeniørarbejde og industri. Spomasz har mange års erfaring med omfattende produktion af store ståkonstruktioner. Vores hovedaktivitetsområder er: elementer til stålstrukturer til offshore vindturbinetårne og udvindingsplatforme.

 5. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Vindmøller, Krøjekranse, Reparation af lokomotiver, Vindmøller, og kornkredsløb brancherne. Den er baseret i Slavonski Brod, Kroatien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GREENSTORM SRL

  Italien

  Virksomheden GREENSTORM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindmøller branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Vindkraftanlæg, Vindturbiner, og Energi - vedvarende brancherne. Den er baseret i Olginate, Italien.

 2. SATEL SNC - ANTENNE TV

  Italien

  Virksomheden SATEL SNC - ANTENNE TV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindmøller branchen. Den opererer også inden for Antenner, radio og fjernsyn, tv-antenner, øjeblikkelig assistance, Antenner, radio og fjernsyn, og fjernsynsanlæg brancherne. Den er baseret i Lodi, Italien.

 3. ANTENNES LECLERC

  Frankrig

  Virksomheden ANTENNES LECLERC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Pyloner, metal-, Vindmøller, Stål og metaller - bearbejdning, Pyloner, metal-, Vindmøller, metalstrukturer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i La-Grande-Paroisse, Frankrig.

 4. WINDSOURCING.COM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WINDSOURCING.COM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vindmøller branchen. Den opererer også inden for vindanlæg brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. CSD INGENIEURS

  Belgien

  Virksomheden CSD INGENIEURS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitetskontrol - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Vindmøller, Jordbundsanalyse, stenbrudsdrift, teknisk serviceydelse, Vindmøller, og Jordbundsanalyse brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. SARENS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SARENS FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Vindmøller, metallurgi, virksomheder i byggesektoren, store anlægsarbejder og infrastrukturer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Dunkerque, Frankrig.

 2. KILOWATT SOLAR

  Belgien

  Virksomheden KILOWATT SOLAR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Solfangere branchen. Den opererer også inden for installationer til konditionering af varmepumper, Vindmøller, elektriske generatorer til vindenergi, og solpanel brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

 1. CDEAI

  Frankrig

  Virksomheden CDEAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vindmøller, solcelleanlæg, Vindmøller, og biomasse brancherne. Den er baseret i Varades, Frankrig.

 2. SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmepumper, industrielle branchen. Den opererer også inden for Solenergi, Miljøundersøgelse, Energibesparelse, konsulenter, Vindmøller, Solenergi, Miljøundersøgelse, Energibesparelse, konsulenter, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Sun Valley Energy, Polen.

 3. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Solfangere, Energi - vedvarende, Vindmøller, Solfangere, Energi - vedvarende, strukturer til fotovoltaiske anlæg, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 4. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektricitet - distributionsudstyr, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, og Elektricitet - distributionsudstyr brancherne. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 5. ENERGY-FIELDS GMBH

  Østrig

  Virksomheden ENERGY-FIELDS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Forchtenau, Østrig.

 6. BHT-WINDPARK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BHT-WINDPARK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Teknik - entreprenører, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Bassum, Tyskland.

 7. SEEBA ENERGY FARMING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEEBA ENERGY FARMING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Teknik - entreprenører, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Stemwede, Tyskland.

 8. E3 PLANUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E3 PLANUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Reußenköge, Tyskland.

 2. IPS INFORMATIONS- UND PLANUNGSSERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IPS INFORMATIONS- UND PLANUNGSSERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektronisk databehandling - software, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektronisk databehandling - software, og Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer brancherne. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 3. DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Osnabrück, Tyskland.

 4. HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektriske motorer og dele, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, og Elektriske motorer og dele brancherne. Den er baseret i Schuby, Tyskland.

 5. RTS WIND AG

  Tyskland

  Virksomheden RTS WIND AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 6. LOMPE UND VÖHRINGER WINDENERGIE GMBH & CO

  Tyskland

  Virksomheden LOMPE UND VÖHRINGER WINDENERGIE GMBH & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 7. UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Lohmen, Tyskland.

 8. AIRCON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AIRCON GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Leer, Tyskland.

 9. REPROJEKT HEIKO VOSS

  Tyskland

  Virksomheden REPROJEKT HEIKO VOSS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, Industrikonsulenter, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Udstyrede kontorer og industribygninger - servicer, og Industrikonsulenter brancherne. Den er baseret i Wunstorf, Tyskland.

 10. WINDKRAFT DIEMARDEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WINDKRAFT DIEMARDEN GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Friedland, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis