• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinder og spoler

Resultater for

Vinder og spoler - Import eksport

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIRMA STEINNAGEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Industrielt træ, chassis i træ, spoler til kabler, spoler i træ, spoler af krydsfiner, Spoler, præcisionsbearbejdning, profiler træ, og Industrielt træ brancherne. Den er baseret i Geseke, Tyskland.

 3. ARNO FUCHS GMBH

  Tyskland

  Siden Arno Fuchs etablerede vores firma i 1950, har vi været i dialog med vores kunder. I starten drejede det sig om isoleringsmaterialer til elmotorer og transformere. I dag informerer vi vores kunder over hele verden, når det gælder kabelkonfektionering. Især når det gælder små og mellemstore serier kan vi med fordel kontaktes vedrørende kundespecifikke løsninger. Partnerskabet med over 40 producenter udgør grundlaget for en omfattende og effektiv kundevejledning. Vi ønsker at give dig sagkyndig rådgivning, levere kvalitetsmaskiner og tilbyde dig en fremragende service. Tag os på ordet, og test os. Vores produkter: Afisolerings- og krympemaskiner; Afisoleringsmaskiner til kabler; Afkortningsmaskiner til kabler; Afkortermaskiner; Afisoleringsværktøjer; Krympeværktøjer; Afisoleringsmaskiner til tråd; Afkortermaskiner til tråd; Specialmaskiner til kabelindustrien; Knive til kabelforarbejdningsmaskiner

 4. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estland

  Technomar & Adrem LTD fremstiller træbaserede produkter som: Birkefiner, lakeret krydsfiner og MDF-plader, bladningspaneler, skuffesider, trætrin, trætrapper, stilladser, bunde til anhængere og containere, træpaller, sengerammer, stolesæder, krydsfinerhylder, reoler, reoler og hylder, sportsgulve , industrigulve, egeparket, askparket, eksotiske gulve, bunde til anhængere og containere, krydsfiner til bilindustrien, industrielt krydsfiner, krydsfiner - halvfabrikata

 5. SVENSSON GROUP SARL

  Frankrig

  Virksomheden SVENSSON GROUP SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Kabler, ruller og vinder, tromler, krympemuffer til emballering, og kartoner til emballering brancherne. Den er baseret i Domevre Sur Aviere, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Frankrig

  Virksomheden FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, karton branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Vinder og spoler, spoler til tekstilindustrien, spoler, og papspoler brancherne. Den er baseret i Saint-Etienne, Frankrig.

 2. EDS LOGISTIC

  Frankrig

  Virksomheden EDS LOGISTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den er baseret i Jeumont, Frankrig.

 3. EUROCABLE

  Frankrig

  Virksomheden EUROCABLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - emballering branchen. Den opererer også inden for Spoler og vinder, og spoler af krydsfiner brancherne. Den er baseret i Plainfaing, Frankrig.

 4. PANOPACK

  Frankrig

  Virksomheden PANOPACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, trækasser, Emballage - virksomheder, og oprulningstromler brancherne. Den er baseret i Bart, Frankrig.

 5. OZREELS AMBALAJ

  Tyrkiet

  Virksomheden OZREELS AMBALAJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for spoler til kabler brancherne. Den er baseret i Kayseri-Osb, Tyrkiet.

 1. EUREEL

  Holland

  Virksomheden EUREEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spolingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, og Vinder og spoler brancherne. Den er baseret i Valkenburg, Holland.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Ukraine

  Virksomheden GALIS GLOBAL LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den er baseret i Khust, Ukraine.

 1. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for spoler til kabler, og spoler i træ brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. NORDKAPP-SL

  Spanien

  Virksomheden NORDKAPP-SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. JACOBS REELS

  Belgien

  Virksomheden JACOBS REELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Krydsfinér, og Kabler, ruller og vinder brancherne. Den er baseret i Meeuwen-Gruitrode, Belgien.

 4. UP BELVNESHPRODUCT

  Belarus

  Virksomheden UP BELVNESHPRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for spoling, og nåle til medicinsk brug brancherne. Den er baseret i Minskiy R-N, Tarasovo, Belarus.

 5. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Tyskland

  Virksomheden VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., der opererer inden for Kompoundfyldte bøjelige ledninger branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Kabelrør, Vinder og spoler, og Kabelrør brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 6. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, Vinder og spoler, Elektriske motorer og dele, og Vinder og spoler brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 7. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Polen

  Virksomheden ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Metalkonstruktion, letvægts-, Vinder og spoler, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Strzyzowice, Polen.

 8. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEINGÄRTNER KABEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Vinder og spoler, og Kabler og ledninger, elektriske og telefon- brancherne. Den er baseret i Eutingen, Tyskland.

 1. NKT HOLDING A/S

  Danmark

  Virksomheden NKT HOLDING A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Kabler, højspænding, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og Kabler, højspænding brancherne. Den er baseret i Brondby, Danmark.

 2. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Vinder og spoler, og Opførelse og nedtagning af industrianlæg brancherne. Den er baseret i CADEO, Italien.

 3. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BOBINE ROMANO S.R.L., der opererer inden for Plast - industrielle råmaterialer branchen. Den opererer også inden for Specialemballering, Vinder og spoler, Specialemballering, og Vinder og spoler brancherne. Den er baseret i Cervinara, Italien.

 4. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STEMMANN-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Informationsteknologi - materiel, Vinder og spoler, og Informationsteknologi - materiel brancherne. Den er baseret i Schüttorf, Tyskland.

 5. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., der opererer inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, Transformere, Vinder og spoler, og Transformere brancherne. Den er baseret i Campi Bisenzio, Italien.

 6. DREWMAT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DREWMAT SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Kabler, ruller og vinder brancherne. Den er baseret i Myslenice, Polen.

 7. ALEMANNO LUIGI B.M.A.

  Italien

  Virksomheden ALEMANNO LUIGI B.M.A., der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Spoler og magnterspoler, og Spoler og magnterspoler brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 8. LAPP-MULLER

  Frankrig

  Virksomheden LAPP-MULLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vinder og spoler, og Vinder og spoler brancherne. Den er baseret i Grimaud, Frankrig.

 9. BORKENER KISTENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BORKENER KISTENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Æsker og tremmekasser, træ-, og Æsker og tremmekasser, træ- brancherne. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 10. TECNO BI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNO BI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vinder og spoler branchen. Den opererer også inden for Spoler og magnterspoler, vejgodstransport, og Spoler og magnterspoler brancherne. Den er baseret i Boffalora D'adda, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis