• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • vindenergi - produktion

Resultater for

Vindenergi - produktion - Import eksport

  1. TWK-ELEKTRONIK GMBH

    Tyskland

    Måle- og automatiseringsteknikken er marked i vækst, hvor vi udvikler og producerer kundespecifikke sensorer til anlægs- og maskinbyggeri. Vores voksende sensorikprogram danner grundlag for vores kunders teknologiske innovationsprodukter. Mere end 50 års erfaring inden for udvikling, fremstilling og salg af sensorer er drivkraften bag nye teknologiske landevindinger. Vores kunder har i den forbindelse glæde af sensorik til alle tænkelige krav, som er af høj kvalitet, men frem for alt også sikker. Funktionel sikkerhed for mennesker og maskiner – det garanterer vi som mangeårig producent af kvalitetssensorik. Vores succes er baseret på de engagement og den holdånd, som vores mere end 100 medarbejdere viser, og som med deres dygtighed og arbejde sikrer, at vi kan gøre de nyeste teknologier og kvalitetsstandarder til virkelighed

  2. LUVSIDE GMBH

    Tyskland

  3. NEUHÄUSER GRUPPE

    Tyskland

  4. STEAG NEW ENERGIES GMBH

    Tyskland

  5. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

    Tyskland

    Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Som partner til vindindustrien tilbyder vi integrerede løsninger til vindmøller inden for vores forretningsområder belastningssimulering, rotorblade, tårn og struktur. Vores viden fra mere end 30 års ingeniørydelser inden for vindenergi, samt vores medarbejderes erfaring, danner et solidt grundlag for vores projekters succes. Med en passion for vindenergi, det tværgående samarbejde mellem vores ingeniører og deres omfattende forståelse af vindkraft, udvikler vi produkter til en ren, regenerativ fremtid. Tæt samarbejde med vores kunder, åben kommunikation og hurtig og kvalificeret besvarelse af forespørgsler har den højeste prioritet for os. Fleksibilitet og kreativ tænkning fører til tilfredshed for alle involverede.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. REBO

    Belgien

    REBO terminalen i Oostende havn er kernen i installation og vedligeholdelse af havmølleparker i Nordsøen. Gennem de seneste 10 år har Oostende Havn været aktivt involveret i bygning og vedligeholdelse af belgiske havvindmølleparker: C-Power, Belwind 1, Northwind og Nobelwind. Der er stadig fem havvindmølleparker under planlægning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid og Seastar. Netherlands Borssele 1 & 2 bliver bygget af Dong. Oostende Havn er strategisk placeret i forhold til Borssele og er kandidat til at blive rangeringshavn under opførelsen, men også servicehavn til vedligeholdelsesarbejde på Borssele. De forskellige udførelser fra REBO terminalen, den strategiske placering og lette tilgængelighed gør Oostende Havn til en pålidelig partner: 800 meter kajanlæg, 15 hektar terminalareal med en belastningskapacitet på 20 tons/m² og løftefaciliteter til installationsfartøjer.

  2. SPARES IN MOTION

    Holland

    Spares in Motion er et uafhængigt online firma, der forbinder købere og sælgere af reservedele til vindmøller, reparation eller istandsættelse, nye og brugte vindmøller og forskellige servicer. Spares in Motion har en liste over nye og brugte dele, der udbydes til salg og hjælper operatører og firmaer der vedligeholder vindmøller med at maksimere pålideligheden og minimere omkostningerne.

  3. HIFI WIND SPA

    Italien

    Vi arbejder på en ny prototype til genvinding af energi, som snart kommer i produktion. Det vil give vores virksomhed mulighed for at komme på det globale marked. Vi har monteret et innovativt bremsesystem til effektstyring på alle renoverede turbiner. Med de nye Enel Energia regler er effektstyring afgørende for vindmøllernes korrekte funktion.

  4. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

    Portugal

  5. SUD CONCEPT

    Frankrig

  1. EPSILINE

    Frankrig

  2. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

    Tyskland

  1. PALS

    Grækenland

  2. VESTAS WIND SYSTEM A/S

    Danmark

  3. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

    Kina

  4. EOS HOLDING

    Schweiz

  5. ESTUDENER

    Spanien

  6. LTN SERVOTECHNIK GMBH

    Tyskland

  7. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

    Tyskland

  8. INFINITE RENEWABLES LIMITED

    Det Forenede Kongerige

  1. C-POWER

    Belgien

  2. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

    Kina

  3. NINGXIA JUNJIE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

    Kina

  4. NEOWIND

    Belgien

  5. SOCER

    Tunisien

  6. SOCIETÀ ELETTRICA ITALIANA

    Italien

  7. OVERLINE

    Chile

  8. QINGDAO RICHUAN PRECISION MACHINERY CO., LTD

    Kina

  9. YANGZHOU SHENZHOU WIND-DRIVEN GENERATOR CO., LTD

    Kina

  10. ENERGIES NEUVES

    Frankrig