• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vindenergi - produktion

Resultater for

Vindenergi - produktion - Import eksport

 1. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEAG NEW ENERGIES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 2. NEUHÄUSER GRUPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEUHÄUSER GRUPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

 3. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Som partner til vindindustrien tilbyder vi integrerede løsninger til vindmøller inden for vores forretningsområder belastningssimulering, rotorblade, tårn og struktur. Vores viden fra mere end 30 års ingeniørydelser inden for vindenergi, samt vores medarbejderes erfaring, danner et solidt grundlag for vores projekters succes. Med en passion for vindenergi, det tværgående samarbejde mellem vores ingeniører og deres omfattende forståelse af vindkraft, udvikler vi produkter til en ren, regenerativ fremtid. Tæt samarbejde med vores kunder, åben kommunikation og hurtig og kvalificeret besvarelse af forespørgsler har den højeste prioritet for os. Fleksibilitet og kreativ tænkning fører til tilfredshed for alle involverede.

 4. REBO

  Belgien

  REBO terminalen i Oostende havn er kernen i installation og vedligeholdelse af havmølleparker i Nordsøen. Gennem de seneste 10 år har Oostende Havn været aktivt involveret i bygning og vedligeholdelse af belgiske havvindmølleparker: C-Power, Belwind 1, Northwind og Nobelwind. Der er stadig fem havvindmølleparker under planlægning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid og Seastar. Netherlands Borssele 1 & 2 bliver bygget af Dong. Oostende Havn er strategisk placeret i forhold til Borssele og er kandidat til at blive rangeringshavn under opførelsen, men også servicehavn til vedligeholdelsesarbejde på Borssele. De forskellige udførelser fra REBO terminalen, den strategiske placering og lette tilgængelighed gør Oostende Havn til en pålidelig partner: 800 meter kajanlæg, 15 hektar terminalareal med en belastningskapacitet på 20 tons/m² og løftefaciliteter til installationsfartøjer.

 5. SPARES IN MOTION

  Holland

  Spares in Motion er et uafhængigt online firma, der forbinder købere og sælgere af reservedele til vindmøller, reparation eller istandsættelse, nye og brugte vindmøller og forskellige servicer. Spares in Motion har en liste over nye og brugte dele, der udbydes til salg og hjælper operatører og firmaer der vedligeholder vindmøller med at maksimere pålideligheden og minimere omkostningerne.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Italien

  Vi arbejder på en ny prototype til genvinding af energi, som snart kommer i produktion. Det vil give vores virksomhed mulighed for at komme på det globale marked. Vi har monteret et innovativt bremsesystem til effektstyring på alle renoverede turbiner. Med de nye Enel Energia regler er effektstyring afgørende for vindmøllernes korrekte funktion.

 2. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LUVSIDE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Diessen Am Ammersee, Tyskland.

 3. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Danmark

  Virksomheden VESTAS WIND SYSTEM A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Aarhus N, Danmark.

 4. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Tyskland

  Virksomheden EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. SUD CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden SUD CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Produktion af solenergi, Vindenergi - produktion, Solenergi, Produktion af solenergi, Vindenergi - produktion, og Solenergi brancherne. Den er baseret i Vedene, Frankrig.

 1. PALS

  Grækenland

  Virksomheden PALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 2. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Virksomheden EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Energi - anlæg og udstyr til produktion, vindenergi, Vindenergi - produktion, og Energi - anlæg og udstyr til produktion brancherne. Den er baseret i Porto, Portugal.

 1. EPSILINE

  Frankrig

  Virksomheden EPSILINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Anemometre branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, vindenergi, og Vindenergi - produktion brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 2. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Tyskland

  Virksomheden CROSSWIND ENERGY SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den opererer også inden for Vindturbiner brancherne. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

 3. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LUVSIDE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Elektriske motorer og dele, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, og Elektriske motorer og dele brancherne. Den er baseret i Grünwald, Tyskland.

 4. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LTN SERVOTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Otterfing, Tyskland.

 5. NITIDE ENERGY SAVING

  Spanien

  Virksomheden NITIDE ENERGY SAVING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Getafe, Spanien.

 6. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Tyskland

  Virksomheden KUKATE WINDROTORPROFILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindenergi - produktion, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 7. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektricitet - distributionsudstyr, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, og Elektricitet - distributionsudstyr brancherne. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 8. WIND-TURBINE.COM

  Tyskland

  Virksomheden WIND-TURBINE.COM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Elektricitet - distributionsudstyr, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, og Elektricitet - distributionsudstyr brancherne. Den er baseret i Gelnhausen, Tyskland.

 1. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindenergi - produktion, Stål, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Halle (westfalen), Tyskland.

 2. ESTUDENER

  Spanien

  Virksomheden ESTUDENER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, distributionscenter, design og fabrikation af udstyr, og Energi - vedvarende brancherne. Den er baseret i Saragosse, Spanien.

 3. EDF BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden EDF BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas - produktion og distribution, Vandkraftværker, Vindenergi - produktion, Gas - produktion og distribution, Vandkraftværker, og Vindenergi - produktion brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. GEAR-TEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEAR-TEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Vindenergi - produktion, Stål, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Eggebek, Tyskland.

 5. C-POWER

  Belgien

  Virksomheden C-POWER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, vindenergi, og Vindenergi - produktion brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 6. WITTENBAUER WINDKRAFT

  Tyskland

  Virksomheden WITTENBAUER WINDKRAFT, er en Distributør, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Deggendorf, Tyskland.

 7. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INFINITE RENEWABLES LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Bridgend, Det Forenede Kongerige.

 8. VOL-V

  Frankrig

  Virksomheden VOL-V, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den opererer også inden for Biomasse-energi - produktion, Produktion af solenergi, Biomasse-energi - produktion, og Produktion af solenergi brancherne. Den er baseret i MONTPELLIER, Frankrig.

 9. WINDRADPLANUNG

  Tyskland

  Virksomheden WINDRADPLANUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Vindmøller, Energi - vedvarende, Vindenergi - produktion, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, og Vindmøller brancherne. Den er baseret i Lilienthal, Tyskland.

 10. EOS HOLDING

  Schweiz

  Virksomheden EOS HOLDING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vindenergi - produktion, Solenergi, alternative energikilder, Vedvarende energi, Vindenergi - produktion, og Solenergi brancherne. Den er baseret i Lausanne, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis