• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vindenergi - produktion

Resultater for

Vindenergi - produktion - Import eksport

 1. NEUHÄUSER GRUPPE

  Tyskland

  Virksomheden NEUHÄUSER GRUPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STEAG NEW ENERGIES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vindenergi - produktion branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 3. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Som partner til vindindustrien tilbyder vi integrerede løsninger til vindmøller inden for vores forretningsområder belastningssimulering, rotorblade, tårn og struktur. Vores viden fra mere end 30 års ingeniørydelser inden for vindenergi, samt vores medarbejderes erfaring, danner et solidt grundlag for vores projekters succes. Med en passion for vindenergi, det tværgående samarbejde mellem vores ingeniører og deres omfattende forståelse af vindkraft, udvikler vi produkter til en ren, regenerativ fremtid. Tæt samarbejde med vores kunder, åben kommunikation og hurtig og kvalificeret besvarelse af forespørgsler har den højeste prioritet for os. Fleksibilitet og kreativ tænkning fører til tilfredshed for alle involverede.

 4. REBO

  Belgien

  REBO terminalen i Oostende havn er kernen i installation og vedligeholdelse af havmølleparker i Nordsøen. Gennem de seneste 10 år har Oostende Havn været aktivt involveret i bygning og vedligeholdelse af belgiske havvindmølleparker: C-Power, Belwind 1, Northwind og Nobelwind. Der er stadig fem havvindmølleparker under planlægning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid og Seastar. Netherlands Borssele 1 & 2 bliver bygget af Dong. Oostende Havn er strategisk placeret i forhold til Borssele og er kandidat til at blive rangeringshavn under opførelsen, men også servicehavn til vedligeholdelsesarbejde på Borssele. De forskellige udførelser fra REBO terminalen, den strategiske placering og lette tilgængelighed gør Oostende Havn til en pålidelig partner: 800 meter kajanlæg, 15 hektar terminalareal med en belastningskapacitet på 20 tons/m² og løftefaciliteter til installationsfartøjer.

 5. SPARES IN MOTION

  Holland

  Spares in Motion er et uafhængigt online firma, der forbinder købere og sælgere af reservedele til vindmøller, reparation eller istandsættelse, nye og brugte vindmøller og forskellige servicer. Spares in Motion har en liste over nye og brugte dele, der udbydes til salg og hjælper operatører og firmaer der vedligeholder vindmøller med at maksimere pålideligheden og minimere omkostningerne.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HIFI WIND SPA

  Italien

  Vi arbejder på en ny prototype til genvinding af energi, som snart kommer i produktion. Det vil give vores virksomhed mulighed for at komme på det globale marked. Vi har monteret et innovativt bremsesystem til effektstyring på alle renoverede turbiner. Med de nye Enel Energia regler er effektstyring afgørende for vindmøllernes korrekte funktion.

 2. LUVSIDE GMBH

  Tyskland

 3. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 4. SUD CONCEPT

  Frankrig

 5. EPSILINE

  Frankrig

 1. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

 2. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Tyskland

 1. PALS

  Grækenland

 2. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Danmark

 3. EOS HOLDING

  Schweiz

 4. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Tyskland

 5. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. ESTUDENER

  Spanien

 7. C-POWER

  Belgien

 8. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 1. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  Kina

 2. NINGXIA JUNJIE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

 3. NEOWIND

  Belgien

 4. OVERLINE

  Chile

 5. ENGIE GREEN

  Frankrig

 6. SOCIETÀ ELETTRICA ITALIANA

  Italien

 7. QINGDAO RICHUAN PRECISION MACHINERY CO., LTD

  Kina

 8. YANGZHOU SHENZHOU WIND-DRIVEN GENERATOR CO., LTD

  Kina

 9. SOCER

  Tunisien

 10. GWOOD S.R.O.

  Slovakiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis