• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vejbygning - maskiner og udstyr

Resultater for

Vejbygning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oppenau, Tyskland.

 2. JADANECCO

  Kroatien

  Verified by europages badge

  Virksomheden JADANECCO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køretøjer, offentlig transport, Industriel rengøring - maskiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Laserudskrivning, Træprodukter, opførelse af bygninger, Maskiner, specialbygget, Køretøjer, offentlig transport, og Industriel rengøring - maskiner brancherne. Den er baseret i Đurđevac, Kroatien.

 3. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  I 50 år har firmaet Weisin Maschenenbau GmbH i Alred udviklet, fremstillet og solgt køretøjer til byggepladser, beboelses- eller kontorcontainere samt pulveriseringsmaskiner til vejbyggeri under mærket Weiro ®. Takket være vores konstante opmærksom på produkterne samt vores innovationsånd, er Weiro ® produkterne i dag efterspurgt i hele verden. Gennem et bredt distributionsnet af forhandlerpartnere er Weiro ® produkter tilgængelige overalt i verden. Weisig Maschinenbau GmbH er en international familievirksomhed i tredje generation. På produktionslokationen Alfeld fremstiller vi skræddersyede produkter under varemærket "Weiro®", som sælges internationalt.

 4. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse er en del af en alsidig industriel gruppe af virksomheder, Tradicia. Technopark Impulse fremstiller beslag til specialudstyr til virksomheder inden for vejkonstruktion, kommnunel drift, mineindustrien og landbruget: hydraulisk udstyr, konstruktionsmaskiner, vejlægning - maskiner og udstyr, udvindingsmaskiner og udstyr - mineraler og årer, maskiner til vejrensning, skovle og grab, kranredskaber. Virksomheden anvender et stort udvalg af løsninger – fra udvikling og produktion af redskaber til deres levering, service og teknisk support. Fabrikken udfører en fuld produktionscyklus. Alle fremstillede produkter udvikles på et specifikt designkontor, og produktionen af alle komponenter og den endelige montering af de færdige produkter, udføres på virksomhedens produktionsfaciliteter.

 5. KOLBERG GMBH

  Tyskland

  Fremstilling, salg, formidling og reparation af alle slags vejmaskiner; Oplagring og salg af reserverdele, samt teknisk rådgivning. Vores produkter og serviceydelser: Asfaltmaskiner, asfaltkogere, dumpere, enkeltproduktion til maskinindustrien, støbeasfalt, støbeasfaltbjælker, specialmaskiner, stenudlæggere til veje, maskinkonstruktion

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS, er en Underleverandør, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 2. HAMEVAC VACUUMTECHNIEK

  Holland

  Virksomheden HAMEVAC VACUUMTECHNIEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Haarlem, Holland.

 3. BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Warburg, Tyskland.

 4. B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kreuzau, Tyskland.

 5. MISOM OP JSC

  Belarus

  Virksomheden MISOM OP JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træpudsningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, dele til maskiner til byggeindustri, vejbelægningsmaskiner, Vejbygning - maskiner og udstyr, og blandingstrin brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 1. DORELECTROMAH LTD

  Belarus

  Virksomheden DORELECTROMAH LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Muddermaskiner, Sneplove og saltspredere, varebiler, Muddermaskiner, gravemaskiner, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Smolevichi, Belarus.

 2. MISTA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MISTA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vejhøvle brancherne. Den er baseret i Stalowa Wola, Polen.

 1. PORTAL DE MAQUINARIA

  Spanien

  Virksomheden PORTAL DE MAQUINARIA, er en Distributør, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 2. MAROPSA

  Spanien

  Virksomheden MAROPSA, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, vejbelægninger, tjæring af veje og motorveje, og maskiner og udstyr til konstruktion af veje og motorveje brancherne. Den er baseret i Móstoles - Madrid, Spanien.

 3. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  Belgien

  Virksomheden BOBCAT CENTER ANTWERPEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, gravemaskiner, teleskoplæsser, og udlejning af bobcats brancherne. Den er baseret i Kontich, Belgien.

 4. AVACO

  Belgien

  Virksomheden AVACO, er en Engrossalg, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, og værktøj brancherne. Den er baseret i Melle, Belgien.

 5. MEGABEL

  Belgien

  Virksomheden MEGABEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, hydraulikslanger, udlejning minigravkoer, og dumper brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 6. BONNE TRADING

  Belgien

  Virksomheden BONNE TRADING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, og industristiger brancherne. Den er baseret i Destelbergen, Belgien.

 7. ASPHALTCO

  Belgien

  Virksomheden ASPHALTCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Civilingeniører - entreprenører, Vejbygning - maskiner og udstyr, konstruktion af byveje, Civilingeniører - entreprenører, udførelse af veje og asfalt, og Vejbygning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 8. VAN HOOF W

  Belgien

  Virksomheden VAN HOOF W, er en Distributør, der opererer inden for Tjære og asfalt - byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Vedligeholdelse af veje - maskiner og udstyr, asfaltskærere, Vejbygning - maskiner og udstyr, Vedligeholdelse af veje - maskiner og udstyr, og maskiner og udstyr til konstruktion af veje og motorveje brancherne. Den er baseret i Hove, Belgien.

 1. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, Betonblandere, Knuse- og formalingsmaskiner, Betonblandere, maskiner til fremstilling af belægningssten, og anlæg til knusning af mineraler brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. HST

  Belgien

  Virksomheden HST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Betonblandere, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, gravemaskiner, motorbørster, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 3. MEGA-MAT

  Belgien

  Virksomheden MEGA-MAT, er en Distributør, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, beskyttelsesstøvler, arbejdstøj, og beskyttelsessæt brancherne. Den er baseret i Heusden-Zolder, Belgien.

 4. MARCHANDISE

  Belgien

  Virksomheden MARCHANDISE, er en Distributør, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Offroader, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Køretøjer, special - bygning og udstyr, og Offroader brancherne. Den er baseret i Clermont-Sous-Huy, Belgien.

 5. INTERPARTS

  Belgien

  Virksomheden INTERPARTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for dele til maskiner til byggeindustri, hydraulisk udstyr, Hamre, hydrauliske - nedrivning, og reparationer af gravemaskiner brancherne. Den er baseret i Evergem, Belgien.

 6. HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gravemaskiner, pålæssere til skinner, og Stampemaskiner brancherne. Den er baseret i Paal-Beringen, Belgien.

 7. ACQUISITIE BELIË

  Belgien

  Virksomheden ACQUISITIE BELIË, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, køretøjer til byggesektoren, og maskiner til byggearbejde brancherne. Den er baseret i Maasmechelen, Belgien.

 8. DIGBITS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DIGBITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rugeley, Det Forenede Kongerige.

 9. SE DES ETS DUSCIO

  Frankrig

  Virksomheden SE DES ETS DUSCIO, er en Distributør, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Vejbygning - maskiner og udstyr, udlejning maskiner og udstyr til offentlige arbejder, salg af nye reservedele, og salg af brugte dele brancherne. Den er baseret i Boe, Frankrig.

 10. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgien

  Virksomheden SNIJERS BOUWKRANEN, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggekraner, Jern- og stålindustrien og støberier - maskiner og installationer, Vejbygning - maskiner og udstyr, Byggekraner, og leje af kran brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vejbygning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.002 Virksomheder