• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vatteringsmateriale- vandtæt

Resultater for

Vatteringsmateriale- vandtæt - Import eksport

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Din specialist for højtemperaturtætningslaminater og gummibeklædte plader. Klinger AG Egliswil, der blev grundlagt i 1980, er en virksomhed i den globalt agerende KLINGER Gruppe. Virksomheden er gruppens kompetencecenter for højtemperatur-tætningsplader af fleksibel grafit og glimmer samt for gummibeklædte plader. Testudstyr til måling af deformeringsegenskaber for tætningsmaterialer, tætninger, grafitter, grafit, Mica, Milam, polystrate.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling og salg af celleformede elastomerer i form stansedele, tilskårne emner, selvklæbende ruller osv. Som mellemstor familievirksomhed fremstiller vi samtlige produkter af cellegummi, moosgummi, skummateriale og cellepolyethylen. De mest gængse former er stribevarer, rullevarer, profiler, plader og råblokke. Ligeledes stansedele og laserskårne dele. Vi er også eksperter i selvklæbende folier, som vi anbringer på samtlige produkter. Ring eller send os en mail, hvis du har flere spørgsmål.

 3. SATI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SATI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, mekaniske, o-ringe, vandtætte pakninger i teflon, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, mekaniske, Pakningsringe i metal, vandtætte kontaktringe, og vandtætte forbindelser brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. RALMONT-PTW GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RALMONT-PTW GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den er baseret i Traun, Østrig.

 5. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PTFE SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den er baseret i Maintal, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. D´ANTONI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden D´ANTONI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den er baseret i Gelnhausen, Tyskland.

 2. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, Tekstilstoffer til industriel brug, Stoffer til teknisk brug, industrielle stoffer, Asbestfri snører, emballager, bånd, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, og Tekstilstoffer til industriel brug brancherne. Den er baseret i Hummeltal, Tyskland.

 3. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den opererer også inden for Stempelringe, vandtætte kontaktringe, skrabere, Stempelringe, tætningsringe til drejeaksler, motorophæng til motorkøretøjer, transmissionspakninger i gummi, vandtætte pakninger i teflon, og vandtætte forbindelser brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. SICIL CARBONGRAFITE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICIL CARBONGRAFITE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den opererer også inden for Tætninger og pakkemateriale, Tætninger, mekaniske, vandtætte kontaktringe, ringe i grafit, Tætninger og pakkemateriale, ringe i kulstof, og Tætninger, mekaniske brancherne. Den er baseret i San Michele Di Ganzaria, Italien.

 5. AKS COATINGS GMBH

  Tyskland

  AKS Coatings GmbH. Vi fremstiller byggekemiske specialprodukter og har specialiseret os i forskning, udvikling, produktion og salg af overfladebeskyttelsessystemer på basis af polymersilikat. Vores hjemsted i Altlußheim, Tyskland er virksomhedens base. Her finder vores forskning, udvikling og produktion i mindre målestok sted. Herfra understøtter vi vores afdelinger i Irland, Finland, Tyrkiet, Slovenien, Kina, Rusland og Iran samt vores kunder i Syd- og Østeuropa. Vores systemer benyttes på stærkt belastede, mineralske og metalliske overflader. De kan benyttes som forebyggende beskyttelse eller til sanering. Vores systemer beskytter mod meget aggressive medier på det organiske og uorganiske område og finder anvendelse mod svær saltbelastning og saltkorrosion. Som led i vores forskning udvikler vi nye, innovative produkter på basis af vores polymersilikat-teknologi.

 1. SORATON SA

  Schweiz

  Kvalitetsprodukter "Made in Switzerland". SORATON SA tilbyder dig udpresningsapparater, som du kan benytte til bearbejdning af dine patroner og slangeposer. Som producentfirma for de kendte HANDYMAX, ECONOMAX og POWERMAX pistoler udvikler vi også din individuelle udpresningspistol. Vi lægger altid stor vægt på KVALITET. Vores produktion er certificeret iht. internationale SQS-standarder, SQS-certifikat ISO 9001 ISO/TS16949 ISO 14001. Vores udpresningsapparater kan sammenstilles individuelt og i moduler. På grundlag af syv forskellige drev og mere end 60 forskellige holdere sammensætter vi dit helt personlige udpresningsapparat. Dine ønsker er vores udfordring. Det topmotiverede SORATON team rådgiver dig gerne. Test os og vores produkter.

 2. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Østrig

  Siethom arbejder på projekter og ordrer verden over sammen med et netværk af partnere og egne filialer. Siethom har altid med succes gjort sig gældende på det meget dynamiske marked, ikke mindst pga. sin fleksibilitet, et meget omfattende produktsortiment, en leveringsgaranti og en meget høj kvalitetsstandard. Vi har udviklet vores egen båndskraber og kan tilbyde alle områder relateret til transportbåndsteknologi. Vi garanterer en sikker, ren og produktiv materialetransport. Et andet produkt er vores luftkanon. På denne måde kan du sikre en smidig og problemfri produktionsproces i siloer, slisker og cementovne. Luftkanonløsninger fjerner aflejringer på containervægge og blokerede aflæsningsområder gennem kontrollerede luftstød. Vi dækker hele produktsortimentet inden for tætningsteknologi. Vi tilbyder hundredvis af forskellige glidepakninger. Vores løsninger er velegnede til dynamiske og statiske pakningsformål.

 1. RISIUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RISIUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, teknikbånd, Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, og stof af glasfiber brancherne. Den er baseret i Pulheim, Tyskland.

 2. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den er baseret i Obersülzen, Tyskland.

 3. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Led, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Tætninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, luftfiltre, o-ringe, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Kriftel, Tyskland.

 4. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den opererer også inden for sikkerhed i virksomheder, sikkerhedssystemer, polstring, og pakninger brancherne. Den er baseret i Groß-Zimmern, Tyskland.

 5. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAYER VITROTECHNIC GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den opererer også inden for tilslutningssystemer brancherne. Den er baseret i Hanstedt, Tyskland.

 6. SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 7. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLIETSCH TECHNIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlinger, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Led, hydrauliske, Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, Båndtransportører, Led, hydrauliske, Tætninger og pakkemateriale, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Barsbüttel, Tyskland.

 8. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Gummipakninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, og Gummipakninger brancherne. Den er baseret i Schechen, Tyskland.

 1. JAMES WALKER BENELUX

  Belgien

  Virksomheden JAMES WALKER BENELUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, konstruktion af maskiner, Vatteringsmateriale, vandtæt, tandremme, og isoleringssystemer brancherne. Den er baseret i Wilrijk, Belgien.

 2. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Polen

  Virksomheden POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vatteringsmateriale, vandtæt branchen. Den opererer også inden for specialrør, slanger til hydraulik, og tekniske industripakninger brancherne. Den er baseret i Częstochowa, Polen.

 3. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Italien

  Virksomheden VIESSE DI VICINI GIULIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - tekniske elementer til industrien branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Gummipakninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, Gummipakninger, og neopren brancherne. Den er baseret i Adrara S. Martino, Italien.

 4. ALTUG IZOLASYON

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTUG IZOLASYON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlinger, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Led, hydrauliske, Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, Gummipakninger, Led, hydrauliske, Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, og Gummipakninger brancherne. Den er baseret i Quickborn, Tyskland.

 6. BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Gear, Motorer med reduktionsgear, Tætninger og pakkemateriale, Vatteringsmateriale, vandtæt, Gear, Motorer med reduktionsgear, Tætninger og pakkemateriale, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 7. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Tyskland

  Virksomheden VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætningsringe, Gummi og derivater, Gummi - tekniske elementer til industrien, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætningsringe, Gummi og derivater, og Gummi - tekniske elementer til industrien brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 8. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Silikoner, Gummi og derivater, Luftslanger, Vatteringsmateriale, vandtæt, Silikoner, Gummi og derivater, og Luftslanger brancherne. Den er baseret i Marxen, Tyskland.

 9. IPP PUMP PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IPP PUMP PRODUCTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Pumper, Centrifugalpumper, Vatteringsmateriale, vandtæt, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Pumper, Centrifugalpumper, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Bersenbrück, Tyskland.

 10. UNITED SEALS GMBH

  Schweiz

  Virksomheden UNITED SEALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Tætninger og pakkemateriale, Tætninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, Gummiprodukter, Tætninger og pakkemateriale, Tætninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, og Gummiprodukter brancherne. Den er baseret i Dietlikon, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis