• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vaskeudstyr til frugter- grønsager og fisk

Resultater for

Vaskeudstyr til frugter- grønsager og fisk - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. AGRI TRADIZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGRI TRADIZIONE, er en Distributør, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Frugt og grønt - import-eksport, Frugt import eksport, Druer import eksport, Dyreopdræt, grossist af frugt og grønt, Frugt og grønt - import-eksport, frugtimportører, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Vittoria, Italien.

 3. SAMMA SERVICE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMMA SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, maskiner til behandling af frugt og grønsager, anlæg og udstyr til behandling af frugt og grønt, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, maskiner til agroindustrien, og tørreskabe til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 4. DINOX, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DINOX, S.L. er specialiseret i design, fremstilling og handel med industrielt udstyr på området for rensning og hygiejne. Vi besidder en mangeårog erfaring inden for rensning og tørring og tilbyder et stort udvalg af yderst konkurrencedygtige, ergonomiske og sikre maskiner. Vi har vores egen tekniske service og eftersalgsservice. Vores tekniske afdeling dyrker løbende forskning og udvikler konstant nye udstyr og applikationer.

 5. GUIBOR INGENIERIA

  Argentina

  Virksomheden GUIBOR INGENIERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den opererer også inden for Foderudstyr, Fødevarer - pakkemaskiner til industrien, Foderudstyr, hakkeknive, og Fødevarer - pakkemaskiner til industrien brancherne. Den er baseret i Buenos Aires, Argentina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgien

  Virksomheden CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hakkemaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og fleksible produktserier brancherne. Den er baseret i Staden, Belgien.

 2. COSMO SRL

  San Marino

  Virksomheden COSMO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den er baseret i Dogana Rsm, San Marino.

 3. OPREMA-STROJEVI D.D.

  Kroatien

  Virksomheden OPREMA-STROJEVI D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den opererer også inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Blandere og kværne til fødvareindustrien, og Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hrvatska, Kroatien.

 4. KONUS KONEX D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden KONUS KONEX D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Luftrensning - udstyr og systemer, og Godshåndteringssystemer, kontinuerlige brancherne. Den er baseret i Slovenske Konjice, Slovenien.

 5. AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK

  Danmark

  Virksomheden AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Skals, Danmark.

 1. K. M. FISH MACHINERY A/S

  Danmark

  Virksomheden K. M. FISH MACHINERY A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagterier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Dybvad, Danmark.

 2. DANORGANIC A/S

  Danmark

  Virksomheden DANORGANIC A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Soender Felding, Danmark.

 1. METALTECK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden METALTECK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Treglio, Italien.

 2. SOPACOM INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden SOPACOM INDUSTRIE, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Stains, Frankrig.

 3. CONSERVERIES PROVENCALES

  Frankrig

  Virksomheden CONSERVERIES PROVENCALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Salernes, Frankrig.

 4. PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT

  Ungarn

  Virksomheden PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, Frugter, Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Frugter brancherne. Den er baseret i Debrecen, Ungarn.

 5. TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bilvaskesystemer branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk, og Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. ZANEMI SL

  Spanien

 8. BOATECH APS

  Danmark

 1. LAITRAM MACHINERY APS

  Danmark

Find tilbud på