• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • varmevekslere

Resultater for

Varmevekslere - Import eksport

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering er en virksomhed beliggende i KOCAELİ i Tyrkiet, som specialiserer sig i design og fremstilling af varmevekslere, kraftværks- og trigenerationssystemer samt udstødningsgasteknologisystemer. Vi har et omfattende produktsortiment; •Varmevekslere med etui og rør •Rørkøler med lameller •Trykventil •Forvarmer •Recuperator •Varmeveksler med dobbeltrør •Beholder til kraftværks- og trigenerationssystemer •Mekanisk montering og fremstilling •Skorstens- og udstødningsrør •Brændstoftank •Lyddæmper til udstødningsgas •Udstødningsgasvarmeveksler •3-vejsfordeler dæmperventil. Vi er udstyret med unikke softwareprogrammer til fremstilling af termiske og mekaniske beregninger, hvilket gør os i stand til at design procesudstyr i henhold til nuværende internationale koder og standarder. Vi fortsætter vores omfattende ingeniør- og designarbejde på en alsidig måde, for at opnå de mest effektive design inden for høj ydeevne, lave omkostninger og en minimal miljøeffekt og takket være brugen af CAD-værktøjer, giver vi vores kunder detaljerede fabrikationstegninger i 2D og 3D, i henhold til deres anmodninger. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 3. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH med base i Freiberg am Neckar, kan se tilbage på mere end 75 års erfaring inden for industriel varmeteknologi, termisk efterforbrænding og kedelkonstruktion. BBS GmbH blev grundlagt i 2004 efter fusionen mellem virksomhederne BAY Wärme-technik GmbH og Bay Engineering and Consulting, og kombinerer produktionen af ​​industrielle kedelsystemer med viden inden for konstruktion af moderne energisystemer og miljøteknologi. Foruden produktionen af ​​serieprodukter, udvikler og fremstiller vi kedler og apparater til specielle anvendelser, der anvendes i den kosmetiske, kemiske og petrokemiske industri. Her er vi blandt andet aktive inden for fremstilling damp-, varmvands- og termiske oliekedler. Rendampsgeneratorer og spildvarmekedler til en lang række applikationer, er også en del af vores produktportefølje.

 4. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hovedsædet for BORSIG Gruppe, er BORSIG GmbH som er placeret i Berlin. Strategisk lederskab fokuserer på tre områder: Gruppens udvikling: Produkt- og markedsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering og opfølgelse, økonomisk styring og kontrol, personalestyring. BORSIG står for kvalitet, pålidelighed og innovativ styrke fra Tyskland. Vores højt kvalificerede ingeniører og teknikere er forpligtet til kun at udvikle, fremstille og samle de bedste systemer og maskiner på slutlokationen. Vores produkter er effektive, pålidelige og en investering i fremtiden, selv under de mest vanskelige forhold. Hver af vores produktionssteder i Berlin, Gladbeck og Meerane har deres egne fremragende kvaliteter. Hvad de har til fælles er, at de er udstyret med de nyeste teknologier, innovative produktionsprocesser og kvalitetskontrol og -kontrol, der er uafhængig af produktions- og produktlinjer.

 5. ASCENTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores mange års erfaring inden for design og konstruktion af flere tusinde varmeovne, garanterer sikkerheden og rutinen i vores arbejde. I regionen omkring Baden-distriktsbyen Wiesloch er der gennem de seneste årtier vokset en tradition inden for konstruktion af varmeoverførselsoliesystemer. "Wiesloch"-designet af disse systemer er blevet et verdensomspændende varemærke og kvalitetskoncept. Medarbejderne hos Ascentec GmbH er alle anerkendte eksperter inden for branchen med mange års professionel erfaring. En stor del kommer fra det tidligere "Apparatebau Wiesloch", en traditionel pioner inden for varmeoverførselsoliesystemer. Det er derfor ikke overraskende, at vi, selvom vi er en ung virksomhed, stadig har årtiers erfaring med design, konstruktion og udførelse af termiske systemer. Også valget af hovedkvarter for virksomheden Ascentec i industriområdet St. Leon-Rot, tæt på Wiesloch er ingen tilfældighed, da vi føler os knyttet til den kedelfremstillingstradition, der hersker her. Vores design af varmeoverførselskedler følger det verdensberømte "Wiesloch"-design, værdsat for dets pålidelighed og førsteklasses kvalitet, og kombinerer det med moderne designmetoder og viden. Vores ingeniørekspertise kombineret med et tæt samarbejde med udvalgte leverandører og gennemprøvede produktions- og monteringspartnere, garanterer produkternes ensartede høje kvalitet og pålidelighed.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kun det, der er perfekt ned til mindst detalje kan fungere problemfrit i helheden. Denne grundsætning er den kontinuerlige virksomhedsfilosofi siden grundlæggelsen i 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG er en international producent af dybtrækningsemner og rørkomponenter af metal til brug i vidt forskellige industrigrene. Virksomhedsgruppen med lokaliteter i Reichshof (hovedkontor), Florstadt og Dilovasi/Istanbul (Tyrkiet) beskæftiger godt 600 medarbejdere og har specialiseret på koldbearbejdning, sammenføjnings-, gevind- og spåntagningsteknik. Berg er førende i teknologien og på markedet inden for tilslutningsteknikken for varmelegemer, radiatorer og konvektorer. Vigtige områder på markedet er desuden varmeudvikling, klimateknik samt bilindustrien, som Berg, som udviklingspartner for store, specialiserede underleverandører, fremstiller præcisions- og sikkerhedskomponenter for, f.eks. til vibrationsdæmpning og airbag-gasgeneratorer.

 2. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed inden for konstruktion af anlæg og apparater med egen, fremtidsorienteret know-how og med firmafilosofien: Just one source – skræddersyede kompletløsninger fra en og samme leverandør. Vi planlægger, fremstiller og sælger i hele verden. Vores marked er miljø- og forædlingsteknologien, især behandling og inddampning af industrispildevand og procesmedier og fremstilling af krystallinske produkter. Vi tilbyder rentable processer, anlæg og apparater, som gavner vores kunder og aflaster miljøet. Vores styrke er hurtig løsning af kundespecifikke problemer. Vi opnår kundetilfredshed gennem høj kvalitet til markedsrigtige priser, og dette sker fleksibelt og pålideligt. Vi udfører: Apparater, standardanlæg, modulopbyggede systemer, individuelle løsninger, engineering-ydelser, serviceydelser.

 3. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet blev grundlagt i 1995 af civilingeniørerne Frank Groschog Ralph Wolfrum og har fra starten haft som mål at udvikle, konstruere, klargøre og tage anlæg til rensning af forbrændingsgas og energigenanvendelse i brug. Anlæggene, som vi har udviklet, står nu både i Vest- og Østeuropa samt Nordamerika, Asien og Australien.Med henblik på den tekniske udførelse står ingeniører inden for procesteknik, strømningsteknik og elektroteknik samt kemikere, fysikere, konstruktører, teknikere og tekniske tegnere klar med særlige kompetencer, der er påkrævet i forskellige situationer. For at fastholde vores høje kvalitetsniveau udfører vi kontinuerligt kontroller og inspektioner på vores anlæg under produktionen.Det resulterer i stor kapacitet og tilsvarende sikkerhed på vores anlæg.

 4. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovative systemer bestemmer morgendagens marked. Efter dette princip konstruerer Universal Hydraulik, som har mere end 35 års erfaring, hydrauliske anlæg, kølesystemer og varmevekslere, som bruges inden for en lang række anvendelsesområder verden over. Vores varmevekslere fås ikke kun i standardudgave, men kan også konstrueres helt individuelt og skræddersyet til dit formål. Beregningen foretages via et præcist kalkulationsprogram, og tegningen får du i 3-D. Under fremstillingen afprøves varmevekslerne op til 5 gange. Køleeffekten kan afprøves på vores effekttestbænk. Med et hydraulik- eller køleanlæg får du et nøglefærdigt system fra en og samme leverandør. Vi påtager os ikke kun konstruktionen og fremstillingen, men monterer også hele anlægget og tager det i brug. Før udlevering kontrollerer vi, at alle anlæg fungerer og er fejlfri og er forsynet med en omfattende dokumentation.

 5. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I over fem år har navnet Rübsamen & Herr stået for pålidelighed og kvalitet Made in Germany". Det, der i 1964 begyndte som et firma for fremstilling af elektriske styringer, har i årtiernes løb udviklet sig til en effektiv virksomhed, der i dag ledes af den efterfølgende generation til Ralf Uwe Jungfer og Armin Herr. Der udvikles, fremstilles og sælges førsteklasses og innovative produkter til klimatisering af kontaktskabe. Virksomhedens ydelser omfatter både standardprodukter, der kan leveres fra lager, og kundespecifikke specialløsninger. Kunderne kommer fra brancher som f.eks. maskin- og anlægsbyggeri, telekommunikation, medicinal- og laboratorieteknik samt trafik- og energiteknik, men også fra det mere fremtidsorienterede område Renewable Energy. Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret iht. DIN EN ISO 9001. Firmaet har hjemsted i Neunkirchen, et traditionsrigt erhvervsområde, hvorfra vi leverer produkter til kunder overalt i verden.

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 2. PROMIX SOLUTIONS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Promix Solutions leverer nøglekomponenter og procestekniske løsninger til BLANDING. SKUM. NEDKØLING. i plastbranchen. Procesteknik og innovation er vores passion. Vi hjælper dig med at sænke dine produktionsomkostninger, optimere din proces og løse kvalitetsproblemer. Derudover reducerer du din virksomheds CO2-aftryk. Produktporteføljen omfatter skumekstruderingssystemer, CO2/N2-gasdoseringssystemer, kernedannende additiver, nøglekomponenter til fremstilling af højekspansionsskum, statiske blandere og blandedyser, smelteblandere, smeltekølere og inline-viskositetsmålesystemer. Tal med os angående: • Mindre råvareforbrug, • Mere linjegennemstrømning. • Lavere CO2-fodaftryk. • Bedre mekaniske egenskaber. • Problemfri kvalitet. • Fincellede homogene skumstrukturer. • Omkostningsbesparelser

 1. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  UNEX Heatexchanger Engineering GmbH er specialiseret i design, byggeri og levering af varmevekslere. Vores knowhow beror på aktuel fagviden kombineret med værdifulde erfaringer fra alle industriområder. Hos os får du tekniks rådgivning på højt niveau, som det lønner sig at implementere. At forstå, hvad du faktisk har brug for, kræver intet højteknologisk krypteret digitalt interface. UNEX leverer varmevekslere til enhver anvendelse, fra store industrianlæg til kompakte bygningsinstallationer. Vi taler ganske enkelt med vores kunder og opbygger således forståelse og tillid. Vi fokuserer på detaljer og kvalitet, fra den første kontakt til den efterfølgende servicering. Kunder hos UNEX er mere end blot kunder – vi betragter os som partner over lang tid.

 2. HELLMICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hellmich GmbH & Co. KG blev grundlagt i april 1963 af Friedrich Hellmich og har sit firmasæde i Kirchlengern. Hvad der startede med produktion af pladerørledninger, har over mere end fem årtier udviklet sig en et omfattende produktsortiment inden for områderne støvudskillelsesteknik, røggasrensning og rørlednings- og anlægsbyggeri. Til dato er mere end 600 røgrensningsanlæg og over 1.000 afstøvningsanlæg blevet fremstillet og installeret globalt. Virksomheden har et stort antal internationale afdelinger og licenstagere. Vores selvopstillede mål er og bliver at udvikle effektive og praktiserbare løsninger på alle problemer omkring luftrenholdelse - altid afstemt efter individuelle kundeønsker og -retningslinjer.

 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ har siden 1939 tilbudt førsteklasses og pålidelige løsninger inden for vibrationstransportør- og procesteknik til mange forskellige industrigrene og bistår altid med sin globale service.

 4. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. er en virksomhed som blev grundlagt i 1994 i Tirana i Albanien. Firmaet er aktivt inden for byggebranchen og tilbyder varmforzinkning og tilpassede stålkonstruktioner samt standard HDG og rustfri stål vand- og brændstoftanke. Fabrikken har galvaniserede kedler med dimensioner på 6500 x 1700 x 2600 mm. Virksomheden specialiserer sig i produktion af HVAC-kedler, varmeenheder, sanitære vandtanke og brændstoftankhegn, tremmegitter, gulv, gittertårne til elektrisk strømoverførsel og GSM, polygonale master til lys og overførsel, trådløse faciliteter, varmforzinkede drivhusstrukturer, stålarbejde til kreaturer, vejskilte, sikkerhedsstålarbejde osv. På grund af vores effektive arbejdsflow, er vi i stand til at tilbyde førsteklasses stålarbejde til vores europæiske samarbejdspartnere, samtidig med vi reducerer deres omkostninger. Med kvalificerede, erfarne og serviceorienterede professionelle medarbejdere, garanterer SELMANI shpk høje servicestandarder.

 5. STEFANI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Stefani, der er grundlagt i Veneto, køleindustriens produktive hjerte, forener den typiske italienske kreativitet og en stærk innovationsånd, som giver virksomheden mulighed for at tilbyde stadigt mere effektive luftkølere, blæstkølere/blæstfrysere, kondensatorer og tørkølere. Virksomheden tilbyder en komplet support-service fra projektering til levering og gør sit yderste for at finde den bedste dimensionering af maskinerne efter kundens behov.

 6. RVS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. blev grundlagt i 1981. Virksomheden har siden grundlæggelsen arbejdet inden for hydraulik, automatisering, elektronik / software relateret til hydraulik. De højt kvalificerede medarbejdere arbejder i overensstemmelse med de forskellige specifikationer inden for branchen og tilpasser sig aktivt til kundens specifikationer.

 7. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bosch Industrial Boilers er en anerkendt specialist inden for kedelsystemer i alle størrelser og effekttrin. Vi har leveret innovative kedelanlæg i mere end 150 år.

 8. BARRIQUAND HEAT EXCHANGERS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fransk fabrikant af varmevekslere: Svejsede pladevekslere Platulaire®, pakningsforsynede pladevekslere, rørbundtsvekslere, loddede pladevekslere, spiralvarmevekslere, pladevekslere med snoede rør. Vi tilbyder varmevekslere og varmeteknologi til alle industrielle anvendelser (fødevareindustri, kemi, tung industri, olie & gas, petrokemi, energi og miljø, vandbehandling, affald) samt til klimakontrol.

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kelvion - eksperter inden for varmevekslere siden 1920 - kompakt varmevekslere med ribberør, pladevarmevekslere, varmevekslere med enkelt rør, varmevekslere med flere rør, transformerkølesystemer og køledøre

 2. DAV COIL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  LØSNINGER - TEKNOLOGI - VISION Siden 1969 har vi skabt nye genvindings- og varmeudvekslingsløsninger til gasformige væsker, væsker eller granulerede faste stoffer. Rør med ribber, lamelformede spoler, forvarmere, spoler, kondensatorer, forvarmere, overophedere, koaksiale eller krydsede gasstrømvekslere, Pillow Plate. I rustfrit stål, duplex, legeringer, titanium, kulstofstål og med anti-korrosionsbehandlinger. Hver løsning er specifik for hver anvendelsessektor.

 3. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Kedelfremstilling, tung, Trykbeholdere, tank under tryk, jetmotorer, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Kedelfremstilling, tung brancherne. Den er baseret i Lieboch, Østrig.

 4. JET FLOW TECHNOLOGIES UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden JET FLOW TECHNOLOGIES UK LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for dampejektor, luftkondensering, termokompressor, og røgbekæmpelse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVAPTON HEAT EXCHANGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Varmegenvindingsanlæg, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, varmevekslere til private og industrien, varmevekslere med dobbelt rør til private og industrien, varmevekslere rustfrit stål, fordampningsapparater, varmevekslere til kemisk brug, Udvekslere til genvinding af varmeenergi, og Varmegenvindingsanlæg brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Pilotanlæg, Rensning af industriel udstødningsluft, NOx, Dioxiner og furaner, Forbrændingsanlæg, Luftrensningsanlæg, Luftrensningsanlæg, katalytiske, Absorptionsanlæg, og Anlæg til selektiv katalytisk reduktion (SCR) brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 7. NESS WÄRMETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NESS WÄRMETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Remshalden, Tyskland.

 8. SCHULZ + PARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHULZ + PARTNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Teningen, Tyskland.

 9. DASSLER GMBH VENTILATOREN UND GEBLÄSE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DASSLER GMBH VENTILATOREN UND GEBLÄSE, er en Distributør, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Bad Gandersheim, Tyskland.

 10. MARCO POLO ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARCO POLO ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Varmevekslere - Import eksport

Antal resultater

3.462 Virksomheder