• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • varmevekslere

Resultater for

Varmevekslere - Import eksport

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering er en virksomhed beliggende i KOCAELİ i Tyrkiet, som specialiserer sig i design og fremstilling af varmevekslere, kraftværks- og trigenerationssystemer samt udstødningsgasteknologisystemer. Vi har et omfattende produktsortiment; •Varmevekslere med etui og rør •Rørkøler med lameller •Trykventil •Forvarmer •Recuperator •Varmeveksler med dobbeltrør •Beholder til kraftværks- og trigenerationssystemer •Mekanisk montering og fremstilling •Skorstens- og udstødningsrør •Brændstoftank •Lyddæmper til udstødningsgas •Udstødningsgasvarmeveksler •3-vejsfordeler dæmperventil. Vi er udstyret med unikke softwareprogrammer til fremstilling af termiske og mekaniske beregninger, hvilket gør os i stand til at design procesudstyr i henhold til nuværende internationale koder og standarder. Vi fortsætter vores omfattende ingeniør- og designarbejde på en alsidig måde, for at opnå de mest effektive design inden for høj ydeevne, lave omkostninger og en minimal miljøeffekt og takket være brugen af CAD-værktøjer, giver vi vores kunder detaljerede fabrikationstegninger i 2D og 3D, i henhold til deres anmodninger. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 3. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovative systemer bestemmer morgendagens marked. Efter dette princip konstruerer Universal Hydraulik, som har mere end 35 års erfaring, hydrauliske anlæg, kølesystemer og varmevekslere, som bruges inden for en lang række anvendelsesområder verden over. Vores varmevekslere fås ikke kun i standardudgave, men kan også konstrueres helt individuelt og skræddersyet til dit formål. Beregningen foretages via et præcist kalkulationsprogram, og tegningen får du i 3-D. Under fremstillingen afprøves varmevekslerne op til 5 gange. Køleeffekten kan afprøves på vores effekttestbænk. Med et hydraulik- eller køleanlæg får du et nøglefærdigt system fra en og samme leverandør. Vi påtager os ikke kun konstruktionen og fremstillingen, men monterer også hele anlægget og tager det i brug. Før udlevering kontrollerer vi, at alle anlæg fungerer og er fejlfri og er forsynet med en omfattende dokumentation.

 4. EBNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed inden for konstruktion af anlæg og apparater med egen, fremtidsorienteret know-how og med firmafilosofien: Just one source – skræddersyede kompletløsninger fra en og samme leverandør. Vi planlægger, fremstiller og sælger i hele verden. Vores marked er miljø- og forædlingsteknologien, især behandling og inddampning af industrispildevand og procesmedier og fremstilling af krystallinske produkter. Vi tilbyder rentable processer, anlæg og apparater, som gavner vores kunder og aflaster miljøet. Vores styrke er hurtig løsning af kundespecifikke problemer. Vi opnår kundetilfredshed gennem høj kvalitet til markedsrigtige priser, og dette sker fleksibelt og pålideligt. Vi udfører: Apparater, standardanlæg, modulopbyggede systemer, individuelle løsninger, engineering-ydelser, serviceydelser.

 5. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermic Energy er en ung, moderne virksomhed med speciale inden for regenerativ energiteknik. Alle trin, fra udvikling og konstruktion til afprøvning og serieproduktion, foretages i virksomheden. På denne måde kan vi også til enhver tid imødekomme individuelle kundeønsker og fremstille specialprodukter. En fleksibel beholderproduktion, erfaring og kompetente kontaktpersoner sikrer en fagligt korrekt og hurtig realisering.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 2. HELLMICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hellmich GmbH & Co. KG blev grundlagt i april 1963 af Friedrich Hellmich og har sit firmasæde i Kirchlengern. Hvad der startede med produktion af pladerørledninger, har over mere end fem årtier udviklet sig en et omfattende produktsortiment inden for områderne støvudskillelsesteknik, røggasrensning og rørlednings- og anlægsbyggeri. Til dato er mere end 600 røgrensningsanlæg og over 1.000 afstøvningsanlæg blevet fremstillet og installeret globalt. Virksomheden har et stort antal internationale afdelinger og licenstagere. Vores selvopstillede mål er og bliver at udvikle effektive og praktiserbare løsninger på alle problemer omkring luftrenholdelse - altid afstemt efter individuelle kundeønsker og -retningslinjer.

 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ har siden 1939 tilbudt førsteklasses og pålidelige løsninger inden for vibrationstransportør- og procesteknik til mange forskellige industrigrene og bistår altid med sin globale service.

 4. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hovedsædet for BORSIG Gruppe, er BORSIG GmbH som er placeret i Berlin. Strategisk lederskab fokuserer på tre områder: Gruppens udvikling: Produkt- og markedsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering og opfølgelse, økonomisk styring og kontrol, personalestyring. BORSIG står for kvalitet, pålidelighed og innovativ styrke fra Tyskland. Vores højt kvalificerede ingeniører og teknikere er forpligtet til kun at udvikle, fremstille og samle de bedste systemer og maskiner på slutlokationen. Vores produkter er effektive, pålidelige og en investering i fremtiden, selv under de mest vanskelige forhold. Hver af vores produktionssteder i Berlin, Gladbeck og Meerane har deres egne fremragende kvaliteter. Hvad de har til fælles er, at de er udstyret med de nyeste teknologier, innovative produktionsprocesser og kvalitetskontrol og -kontrol, der er uafhængig af produktions- og produktlinjer.

 5. BBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH med base i Freiberg am Neckar, kan se tilbage på mere end 75 års erfaring inden for industriel varmeteknologi, termisk efterforbrænding og kedelkonstruktion. BBS GmbH blev grundlagt i 2004 efter fusionen mellem virksomhederne BAY Wärme-technik GmbH og Bay Engineering and Consulting, og kombinerer produktionen af ​​industrielle kedelsystemer med viden inden for konstruktion af moderne energisystemer og miljøteknologi. Foruden produktionen af ​​serieprodukter, udvikler og fremstiller vi kedler og apparater til specielle anvendelser, der anvendes i den kosmetiske, kemiske og petrokemiske industri. Her er vi blandt andet aktive inden for fremstilling damp-, varmvands- og termiske oliekedler. Rendampsgeneratorer og spildvarmekedler til en lang række applikationer, er også en del af vores produktportefølje.

 1. ASCENTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores mange års erfaring inden for design og konstruktion af flere tusinde varmeovne, garanterer sikkerheden og rutinen i vores arbejde. I regionen omkring Baden-distriktsbyen Wiesloch er der gennem de seneste årtier vokset en tradition inden for konstruktion af varmeoverførselsoliesystemer. "Wiesloch"-designet af disse systemer er blevet et verdensomspændende varemærke og kvalitetskoncept. Medarbejderne hos Ascentec GmbH er alle anerkendte eksperter inden for branchen med mange års professionel erfaring. En stor del kommer fra det tidligere "Apparatebau Wiesloch", en traditionel pioner inden for varmeoverførselsoliesystemer. Det er derfor ikke overraskende, at vi, selvom vi er en ung virksomhed, stadig har årtiers erfaring med design, konstruktion og udførelse af termiske systemer. Også valget af hovedkvarter for virksomheden Ascentec i industriområdet St. Leon-Rot, tæt på Wiesloch er ingen tilfældighed, da vi føler os knyttet til den kedelfremstillingstradition, der hersker her. Vores design af varmeoverførselskedler følger det verdensberømte "Wiesloch"-design, værdsat for dets pålidelighed og førsteklasses kvalitet, og kombinerer det med moderne designmetoder og viden. Vores ingeniørekspertise kombineret med et tæt samarbejde med udvalgte leverandører og gennemprøvede produktions- og monteringspartnere, garanterer produkternes ensartede høje kvalitet og pålidelighed.

 2. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Fremragende virksomheder har brug for fremragende samarbejdspartnere inden for udvikling, til det, der er og til det, der endnu vil være. NOVA SWISS arbejder med pionerånd og tilpasningsevne på fremtidsegnede løsninger til jeres produkter. Fremtiden er ny - fremtiden er NOVA. Gå med os på vejen ind i fremtiden. NOVA WERKE AG er en teknologivirksomhed fra Schweiz med hovedsæde i Effretikon og datterselskaber i Frankrig, Tyskland og Hongkong. Virksomheden udvikler og producerer kvalitetsmærket Nova Swiss® på fire produktionslinjer hhv. inden for fire produktionsområder: Højtryksteknik, dieselkomponenter, overfladeteknik og brintkomponenter. Vores omfattede tjenester og innovative hightech-komponenter og -processer er rettet mod krævende opgaver og opfylder strenge krav til kvalitet, pålidelighed, standardisering og sikkerhed. Vores kunder og jeres interesser er i centrum hos os.

 1. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kun det, der er perfekt ned til mindst detalje kan fungere problemfrit i helheden. Denne grundsætning er den kontinuerlige virksomhedsfilosofi siden grundlæggelsen i 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG er en international producent af dybtrækningsemner og rørkomponenter af metal til brug i vidt forskellige industrigrene. Virksomhedsgruppen med lokaliteter i Reichshof (hovedkontor), Florstadt og Dilovasi/Istanbul (Tyrkiet) beskæftiger godt 600 medarbejdere og har specialiseret på koldbearbejdning, sammenføjnings-, gevind- og spåntagningsteknik. Berg er førende i teknologien og på markedet inden for tilslutningsteknikken for varmelegemer, radiatorer og konvektorer. Vigtige områder på markedet er desuden varmeudvikling, klimateknik samt bilindustrien, som Berg, som udviklingspartner for store, specialiserede underleverandører, fremstiller præcisions- og sikkerhedskomponenter for, f.eks. til vibrationsdæmpning og airbag-gasgeneratorer.

 2. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  UNEX Heatexchanger Engineering GmbH er specialiseret i design, byggeri og levering af varmevekslere. Vores knowhow beror på aktuel fagviden kombineret med værdifulde erfaringer fra alle industriområder. Hos os får du tekniks rådgivning på højt niveau, som det lønner sig at implementere. At forstå, hvad du faktisk har brug for, kræver intet højteknologisk krypteret digitalt interface. UNEX leverer varmevekslere til enhver anvendelse, fra store industrianlæg til kompakte bygningsinstallationer. Vi taler ganske enkelt med vores kunder og opbygger således forståelse og tillid. Vi fokuserer på detaljer og kvalitet, fra den første kontakt til den efterfølgende servicering. Kunder hos UNEX er mere end blot kunder – vi betragter os som partner over lang tid.

 3. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1966 er United ProArc Corporation en førende fabrikant af CNC professionelle systemer. Vi specialiserer os inden for CNC skæring, boring samt et stort udvalg af automatiserede svejsesystemer. ProArc har indarbejdet de seneste teknologiske fremskridt og udstyr, inden for metalfabrikation i vores CNC branche. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til strømlaser strømforsyning baseret på plasma og fiber. Ved at kombinere vores store erfaring og uforlignelige kundeservice, leverer ProArc en førsteklasses service som en ekstra værdi til vores mange kunder fra hele verden, i stort udvalg af metalomdannende sektorer: stålbranchen, marinekonstruktion, bro- og automobilteknik osv. Vi arbejder konstant med innovation, og nedbryder alle barrierer for at kunne imødeser vores kunders behov! Med mere end 50 års erfaring inden for skære- og svejsebranchen, sikrer vi, at vores kunder altid er tilfredse, ved at hjælpe dem med passion og professionalisme.

 4. PERMASALE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er dine erfarne serviceudbydere, når det kommer til at passe på dit industrianlæg. Hvad enten det drejer sig om flytning eller vedligeholdelse, demontering eller genbrug af dine maskiner eller systemer, så er vi de professionelle med det bedste udstyr og mange års markedserfaring. Til tiden, erfarne og med den nødvendige arbejdskraft sikrer vi en problemfri projektgennemførelse – på verdensplan. Bevarelsen af ​​dine aktiver og værdier samt sikkerhed og sundhed for alle involverede er altid i forgrunden. Vi påtager os ansvaret, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Succesfuld og pålidelig – i mere end 25 år.

 5. BÜCHI AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Büchi AG – Reactor Systems and Pilot Plants. Büchi AG er en af ​​verdens førende schweiziske producenter af reaktorsystemer og styreanlæg til den kemiske og farmaceutiske industri, samt forskningsinstitutioner, fra laboratorium til styring til produktion. Vores virksomhed tilbyder to forskellige produktlinjer: Reaktorsystemer fremstillet af glas, emaljeret stål og andre korrosionsbestandige materialer. Forskellige metal- og glastrykreaktorer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger designet til at opfylde dine specifikke laboratorie-, styre- eller produktionsbehov. Takket være vores proprietære design og brug af højtydende materialer, er vores reaktorsystemer og styreanlæg velegnede til de mest krævende korrosions- og trykkrav. Med mere end 75 års erfaring, er Büchi kendt for den højeste kvalitet og pålidelighed. Vores tilbud dækker hele anlæggenes livscyklus fra rådgivning før salg og ingeniørarbejde, til fremstilling og montage, til eftersalgsservice og anlægsoptimering. Vores tekniske og kundetilpassede løsninger fører til den højeste ydeevne af dine F&U-aktiviteter og produktionsprocesser. Virksomheden har alle de nødvendige certificeringer. Et verdensomspændende salgs- og servicenetværk står til din rådighed. Reaktorsystemer og styreanlæg til kemisk forskning, procesudvikling, opskalering, styreproduktion og kommerciel fremstilling – Buchi er din pålidelige partner!

 6. PROMIX SOLUTIONS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Promix Solutions leverer nøglekomponenter og procestekniske løsninger til BLANDING. SKUM. NEDKØLING. i plastbranchen. Procesteknik og innovation er vores passion. Vi hjælper dig med at sænke dine produktionsomkostninger, optimere din proces og løse kvalitetsproblemer. Derudover reducerer du din virksomheds CO2-aftryk. Produktporteføljen omfatter skumekstruderingssystemer, CO2/N2-gasdoseringssystemer, kernedannende additiver, nøglekomponenter til fremstilling af højekspansionsskum, statiske blandere og blandedyser, smelteblandere, smeltekølere og inline-viskositetsmålesystemer. Tal med os angående: • Mindre råvareforbrug, • Mere linjegennemstrømning. • Lavere CO2-fodaftryk. • Bedre mekaniske egenskaber. • Problemfri kvalitet. • Fincellede homogene skumstrukturer. • Omkostningsbesparelser

 7. RVS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. blev grundlagt i 1981. Virksomheden har siden grundlæggelsen arbejdet inden for hydraulik, automatisering, elektronik / software relateret til hydraulik. De højt kvalificerede medarbejdere arbejder i overensstemmelse med de forskellige specifikationer inden for branchen og tilpasser sig aktivt til kundens specifikationer.

 8. DAV COIL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  DAV COIL blev stiftet i 1969 som håndværkerfirma af Rev. Zancanaro Giovanni, som kan prale af 50 års aktivitet, der har fået firmaet til at producere varmevekslere af høj kvalitet og pålidelighed. En konstant investering i forskning og brugen af banebrydende teknologier har gjort firmaet til en førende virksomhed inden for produktion af: varmevekslere (med lamelrør, lamelpakke), varmegenvindingsenheder (economisere, kondensatorer, forvarmere, overophedere), lamelrør, koaksialvekslere, pladevekslere. Firmaet har TIG-, MIG-, MAG-, Elektrode- og Oxyacetylen-svejsepersonale og -procedurer, certificeret i overensstemmelse med UNI EN ISO 15613/15614-1 og EN ISO 9606-1. Virksomheden er desuden certificeret i henhold til UNI EN ISO 9001 og UNI EN 3834, hvad angår virksomhedsledelse og produktion. De sektorer, virksomheden henvender sig til er: fødevaresektoren, den petrokemiske sektor, den farmaceutiske sektor, tekstilsektoren, papirsektoren, garvningssektoren, varmegenvinding, tørreovne, køling, opvarmning, konditionering.

 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bosch Industrial Boilers er en anerkendt specialist inden for kedelsystemer i alle størrelser og effekttrin. Vi har leveret innovative kedelanlæg i mere end 150 år.

 2. STEFANI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Stefani, der er grundlagt i Veneto, køleindustriens produktive hjerte, forener den typiske italienske kreativitet og en stærk innovationsånd, som giver virksomheden mulighed for at tilbyde stadigt mere effektive luftkølere, blæstkølere/blæstfrysere, kondensatorer og tørkølere. Virksomheden tilbyder en komplet support-service fra projektering til levering og gør sit yderste for at finde den bedste dimensionering af maskinerne efter kundens behov.

 3. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I over fem år har navnet Rübsamen & Herr stået for pålidelighed og kvalitet Made in Germany". Det, der i 1964 begyndte som et firma for fremstilling af elektriske styringer, har i årtiernes løb udviklet sig til en effektiv virksomhed, der i dag ledes af den efterfølgende generation til Ralf Uwe Jungfer og Armin Herr. Der udvikles, fremstilles og sælges førsteklasses og innovative produkter til klimatisering af kontaktskabe. Virksomhedens ydelser omfatter både standardprodukter, der kan leveres fra lager, og kundespecifikke specialløsninger. Kunderne kommer fra brancher som f.eks. maskin- og anlægsbyggeri, telekommunikation, medicinal- og laboratorieteknik samt trafik- og energiteknik, men også fra det mere fremtidsorienterede område Renewable Energy. Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret iht. DIN EN ISO 9001. Firmaet har hjemsted i Neunkirchen, et traditionsrigt erhvervsområde, hvorfra vi leverer produkter til kunder overalt i verden.

 4. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet blev grundlagt i 1995 af civilingeniørerne Frank Groschog Ralph Wolfrum og har fra starten haft som mål at udvikle, konstruere, klargøre og tage anlæg til rensning af forbrændingsgas og energigenanvendelse i brug. Anlæggene, som vi har udviklet, står nu både i Vest- og Østeuropa samt Nordamerika, Asien og Australien.Med henblik på den tekniske udførelse står ingeniører inden for procesteknik, strømningsteknik og elektroteknik samt kemikere, fysikere, konstruktører, teknikere og tekniske tegnere klar med særlige kompetencer, der er påkrævet i forskellige situationer. For at fastholde vores høje kvalitetsniveau udfører vi kontinuerligt kontroller og inspektioner på vores anlæg under produktionen.Det resulterer i stor kapacitet og tilsvarende sikkerhed på vores anlæg.

 5. BARRIQUAND TECHNOLOGIES THERMIQUES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fransk fabrikant af varmevekslere: Svejsede pladevekslere Platulaire®, pakningsforsynede pladevekslere, rørbundtsvekslere, loddede pladevekslere, spiralvarmevekslere, pladevekslere med snoede rør. Vi tilbyder varmevekslere og varmeteknologi til alle industrielle anvendelser (fødevareindustri, kemi, tung industri, olie & gas, petrokemi, energi og miljø, vandbehandling, affald) samt til klimakontrol.

 6. KELVION HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kelvion - eksperter inden for varmevekslere siden 1920 - kompakt varmevekslere med ribberør, pladevarmevekslere, varmevekslere med enkelt rør, varmevekslere med flere rør, transformerkølesystemer og køledøre

 7. CESTARO FONDERIE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Den familiedrevne håndværksvirksomhed, der blev grundlagt i 1963, er i dag et af de største italienske støberier inden for smeltning af aluminium i sand, og et af de første i Europa Virksomheden beskæftiger mere end 150 medarbejdere og har stor erfaring inden for den elektromekaniske industri, varmevekslere og mekaniske dele. Vi er i stand til at vurdere hver eneste detalje, udvikle udstyr til ethvert behov og rådgive vores kunder under udvikling af deres projekter.

 8. RIFTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIFTEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Geesthacht, Tyskland.

 9. JET FLOW TECHNOLOGIES UK LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden JET FLOW TECHNOLOGIES UK LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for dampejektor, luftkondensering, termokompressor, og røgbekæmpelse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 10. NESS WÄRMETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NESS WÄRMETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den er baseret i Remshalden, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Varmevekslere - Import eksport

Antal resultater

3.512 Virksomheder