• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • varmebehandling af stål og metaller

Resultater for

Varmebehandling af stål og metaller - Import eksport

 1. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ITG Induktionsanlagen GmbH er medlem af SYSTEC-koncernen, og er en af ​​de førende producenter inden for induktive varmesystemer. Foruden at implementere en kundespecifik opgave inden for klassiske og nye anvendelsesområder for induktionsteknologi, tilbyder vi en kompetent service af vores systemer over hele verden. Kvalificerede specialister er tilgængelige for dig til din specifikke applikation, og udvikler sammen med dig, et systemkoncept der opfylder dine krav. Typiske anvendelsesområder er hærdning, glødning, opvarmning, smeltning, temperering, smedning og belægning. Vi udvikler og producerer selv energiforsyningen. Vores spektrum af invertere i mellem- og højfrekvensområdet spænder fra 50 Hz til 1.000 kHz med output fra 2 kW til flere megawatt. Energieffektivitet, energibesparelse og globale krav i forhold til den ”grønne økonomi” er fokus for vores konverteringsteknologi.

 2. LEIFERT INDUCTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leifert Induction GmbH udvikler og producerer innovative systemer til induktiv opvarmning ved samling og løsnelse af krympeforbindelser samt til forvarmning af emner.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 4. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen til 6 årtiers induktionskompetence! Inductoheat Europe - din kontaktperson vedrørende alle spørgsmål inden for induktiv opvarmning og varmebehandling! Som en del af den globale Inductotherm-gruppe er vi Europas førende inden for induktiv opvarmning. Vi udvikler, producerer og sælger induktionsopvarmningsanlæg til mange forskellige anvendelser fra vores hovedsæde i Reichenbach. Vi fremstiller både standard- og specialhærdningsanlæg samt omformere i stor båndbredde. Desuden driver Inductoheat Europe to hærderier i Reichenbach og Darmstadt, hvor vores kunder får hærdet deres produkter i små og store serier. Vores induktorfremstillingsvirksomhed fremstiller disse anvendelsesspecifikke sliddele i originalkvalitet - og efter ønske også med "ekspresfart"!

 5. SURCOTEC SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SURCOTEC SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Plan-Les-Ouates Ge, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WILHELM ALTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM ALTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 2. PLASMANITRIERTECHNIK DR. BÖHM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLASMANITRIERTECHNIK DR. BÖHM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 3. VACUHEAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VACUHEAT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Limbach-Oberfrohna, Tyskland.

 4. SIEGENER WERKZEUG- UND HÄRTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIEGENER WERKZEUG- UND HÄRTETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 5. GLÜHEREI GMBH MAGDEBURG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLÜHEREI GMBH MAGDEBURG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 1. HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Fellbach, Tyskland.

 2. TECMA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECMA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, hærdning af metal, bainithærdning, Varmebehandling af stål og metaller, Forbedring af metal, karbonitridering metaller, opkulning, nitrering metaller, og blid nitrérhærdning brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 1. TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 2. CEWOTEC GGMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CEWOTEC GGMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 3. RUDOLF RIEKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUDOLF RIEKER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Leingarten, Tyskland.

 4. AFD ENGINEERING ANLAGEN UND MASCHINEN FÜR LACKIER-, TROCKNUNGS-, UMWELTTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFD ENGINEERING ANLAGEN UND MASCHINEN FÜR LACKIER-, TROCKNUNGS-, UMWELTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Brunn Am Gebirge, Østrig.

 5. HELMUT ROHDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELMUT ROHDE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Prutting, Tyskland.

 6. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNO PERF - LAMIERE FORATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Industripladearbejde, falsning af metal, stansning, Strækmetal - plader, gennemborede plader til miner og stenbrud, Industripladearbejde, og plader brancherne. Den er baseret i Rivalta Di Torino, Italien.

 7. EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, induktionshærdning, hærdning af metal, Retning - stål og metaller, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 8. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Besigheim, Tyskland.

 1. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Aldingen, Tyskland.

 2. BALLESTRACCI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALLESTRACCI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Varmebehandling af stål og metaller, sandblæsning af metal, behandling af metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, poleringaf metal, Varmebehandling af stål og metaller, maling, og overfladiske behandlinger af metaller brancherne. Den er baseret i Biassono, Italien.

 3. DURFERRIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DURFERRIT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 4. GEBR. LÖCHER GLÜHEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. LÖCHER GLÜHEREI GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Hilchenbach, Tyskland.

 5. IVA SCHMETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IVA SCHMETZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Menden, Tyskland.

 6. HQM HÄRTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HQM HÄRTETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 7. HÄRTEREI WEBER UND WALLNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄRTEREI WEBER UND WALLNER GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Starnberg, Tyskland.

 8. HTU HÄRTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HTU HÄRTETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Uhldingen-Mühlhofen, Tyskland.

 9. SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 10. FERROTHERM AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERROTHERM AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varmebehandling af stål og metaller branchen. Den er baseret i Flurlingen, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Varmebehandling af stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

31.186 Virksomheder