• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • varetransport

Resultater for

Varetransport - Import eksport

 1. NOORD CONNECT LLC

  Rusland

  NORD CONNECT LLC er en speditør som yder en palette af tjenester inden for opbevaring, behandling, transport og toldbehandling af forskellige kategorier af gods. Nord Connect LLC yder cargo-forsikring, rådgivningstjenester inden for logistik, levering af reservedele til fly og komponenter til fly og helikoptere. Virksomhedens hovedspeciale er lufttransport og modal transport inden for eksport til lande i Asien og Afrika, vejtransport af gods fra lande i Europa til Rusland, Centralasien og Mellemøsten. NORD CONNECT LLC har en omfattende erfaring i transport af regioner, der er svære at nå og upopulære. Til dato har virksomheden transporteret forskellige typer af cargo til 184 destinationer i 84 lande i hele verden. NORD CONNECT LLC samarbejder med et netværk af agenter og dækker næsten 90% af alle store og små lufthavne i verden.

 2. MT TRANSPORTS

  Frankrig

  Virksomheden MT Transports har siden 2019 været eksperter i transport i Frankrig og udlandet og samarbejder med mange firmaer, som betror os deres dokumenter, pakker, paller og varer. Vi står til rådighed hele døgnet, alle ugens dage, for at varetage transport, opfølgning og levering af dokumenter, pakker og paller til tiden. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger om vores ydelser eller for at bede om et pristilbud. Vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt.

 3. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Rusland

  Alberani Logistics er en pålidelig gods- og kurervirksomhed med mere end 15 års erfaring inden for godstransport. Vi udfører følgende slags arbejde: Transport af alle former for gods, med enhver transporttype: Luft, landevej, hav, tog; Toldklarering; Godsforsikring; Fysisk godshåndtering med bevæbnede vagter; Gruppe godslevering; Transport af stor og tung gods; Transport af farligt gods. Pga. den værdifulde akkumulerede erfaring og omfattende kontakter, samt et team af meget erfarne og kvalificerede specialister, vil vi levere den optimale løsning i forbindelse med levering af dit gods, under de relevante forhold. Godstransport gennem os er en garanti for pålidelighed, kvalitet og sikkerhed. Vi ser vores succes i, at en virksomhed der en gang har brugt os, bliver en fremtidig og fast samarbejdspartner.

 4. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Ved at arbejde målrettet mod at blive markedsførende i Tyrkiet, har Oceans Group siden 2016 leveret tjenester inden for fortolding, produktlevering, global lufttransport, havtransport, vejtransport og projekttransport. Siden 2016 har Oceans Group leveret tjenester inden for fortolding, produktlevering, global lufttransport, havtransport, vejtransport og projekttransport. . Vi er en strategisk forretningspartner med regionale og sektorelle løsninger. Hos Oceans Group tilbyder vi et omfattende udvalg af tjenester inden for fortolding og logistik, og har erfaring fra flere brancher inklusive luftfart, FMCG, sundhed og tekstil. Vi er en virksomhed med 100 % tyrkisk kapital, og leverer mere end 2.000 forsendelser for vores kunder hver år. Vi arbejder med Tyrkiets førende mærker og kunder med udvikling og vækstpotentiale, som stoler på en fleksibel, hurtig beslutningtagningsproces og lave omkostninger inden for lastorganisationer. Vores mission er at levere innovative og omkostningsorienterede løsninger med vores erfarne ansatte og professionelle globale forretningspartnere, selv inden for de mest komplekse logistikprocesser. Du kan stole på Oceans Group, for en sikker og effektiv transport af din mest værdifulde last. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 5. TBE -TRANS' BEAU EXPRESS

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRANCE MED EXPRESS

  Frankrig

 2. MS ALLIANCE

  Frankrig

 3. EXACONTACT

  Frankrig

 4. BILOGISTIK, S.A.

  Spanien

 5. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrig

 1. DIRCO EXPRESS CARGO

  Belgien

 2. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenien

 1. STRANZINGER LOGISTIK SERVICE GMBH

  Østrig

 2. PRIMUM

  Belarus

 3. MIMO BY PD.MEDIENLOGISTIK GMBH

  Tyskland

 4. SOMMER KRANVERLEIH GMBH

  Tyskland

 5. THYSSENKRUPP MILLSERVICES & SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 6. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

  Frankrig

 7. TRANSPORT EXPRESS VARIOT

  Frankrig

 8. SGT TRANSPORTS

  Frankrig

 1. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrig

 2. C.D. TRANSPORT S.R.L.

  Italien

 3. MOVE EXPRESS FRANCE

  Frankrig

 4. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrig

 5. VALDAMBRINI TRASPORTI

  Italien

 6. LASTK

  Frankrig

 7. EMERGENCE SERVICE

  Frankrig

 8. TRANSPORT COLIS X'PRESS

  Frankrig

 9. LA ARCHENERA

  Spanien

 10. TRANSPORT BENEUT

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Varetransport - Import eksport

Antal resultater

9.897 virksomheder