• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vandrensning

Resultater for

Vandrensning - Import eksport

 1. JACOBI GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Jacobi Group blev grundlagt i 1916 af Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. I dag består det af tre kerneforretningsområder, der sikrer en bred vifte af kundebehov. I 2014 blev gruppen overtaget af den japanske virksomhed Osaka Gas Chemicals Co. Ltd. Som verdens største leverandør af kokosnøddeskaller med aktiv kul, er gruppen på vej til at blive den mest bæredygtige leverandør i branchen. Jacobi kulstoffer: Med produktionsfaciliteter i Asien og 2 genaktiveringsanlæg i Europa, sælger vi en række aktiverede kul, hovedsageligt fra råstofferne i kokosnøddeskaller, men også fra træ og kul. Jacobi tjenester: Vi har udviklet vores egne skræddersyede filterenheder, for at imødekomme en lang række luft- og væskefiltreringsbehov. Foruden filtre tilbyder vi også en komplet servicepakke, fra start til slut. Jacobi harpiks: Med Jacobi Resinex tilbyder vi førsteklasses udskiftelige ionharpikser.

 2. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROCARB PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Behandling af industrispildevand, aktivt kul, behandling af vand, biogas, patroner, Vandrensning, Aktivkulfiltre, og Behandling af industrispildevand brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 3. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Siden 2004 har CONAX kontinuerligt vokset, og etableret dem selv som en fremtrædende virksomhed inden for produktion og salg af førsteklasses vandrensningsenheder til hjemmet og arbejdspladsen. Med ni år på det indenlandske marked, er CONAX steget til at ligge blandt de tre bedste mærker inden for deres branche, og deres mål er at blive landets mest anerkendte mærke inden for vandbehandlingsindustrien. Dedikeret til kontinuerlig forbedring arbejder CONAX på at udvikle bedre, mere komfortable og økonomiske produkter, samtidig med de garanterer førsteklasses produkter og ydelser til deres kunder. Miljømæssig bæredygtighed er i fokus i produktionsfilosofien hos CONAX. Virksomheden anvender en miljøvenlig tilgang på tværs af alle produktionsprocesser, og opdaterer kontinuerligt deres administrative infrastruktur, personalestruktur, produktionslinjer, maskiner og udstyr for at tilpasse det med miljøvenlige praksisser. Dette afspejler CONAX’s forpligtelse til både kundetilfredshed og miljøbevarelse.

 4. GLOBALE RESEAUX

  Frankrig

  Virksomheden GLOBALE RESEAUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for Dræn og afløbsarbejder, tømning kanalanlæg, Rensning, Dræn og afløbsarbejder, og Analyse af jord og sanering brancherne. Den er baseret i Montreuil, Frankrig.

 5. RM ASSAINISSEMENT

  Frankrig

  Virksomheden RM ASSAINISSEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for tømning af septiktank, tømning kanalanlæg, rensning af kanalisation- industri, privat, og sanering brancherne. Den er baseret i Houilles, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DELHO

  Frankrig

  Virksomheden DELHO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, apparater til rensning af rist af vandledning, maskiner til agroindustrien, og Vandrensning brancherne. Den er baseret i Lège-Cap-Ferret, Frankrig.

 2. A SU ARITMA

  Tyrkiet

  Virksomheden A SU ARITMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensningstjenester branchen. Den opererer også inden for Vandrensning - produkter, vandrensning, produkter og udstyr til rensning og behandling af vand, og renseapparater af vand brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. DOSITA SRL

  Italien

  Virksomheden DOSITA SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Doseringspumper branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, pumper med doseringsenhed, doseringssystemer, vandrensning, og Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr brancherne. Den er baseret i Contigliano, Italien.

 4. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Italien

  Virksomheden FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for vandrensningscentraler, teknologi til vandrensningsanlæg, demineraliseret vand, og behandling af vand brancherne. Den er baseret i Brugherio, Italien.

 5. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Virksomheden PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, kvæg, Vandrensning, desinficering af vand, og drikkevand - funktion brancherne. Den er baseret i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

 1. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Tyskland

  Virksomheden SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for drikkevandrensningsanlæg, vandrensning, og spray brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 2. LIVAM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIVAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning - apparater og udstyr, destillatører, vandrensning, Vandrensning - apparater og udstyr, og udstyr distillation brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI

  Italien

  Virksomheden OMEOPATA BAGNACAVALLO DR.SSA SARA LEONCINI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Alternativ medicin branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Miljøet - tjenester, Husdyr - serviceydelser, Afgrødeservice, Miljøet - tjenester, Husdyr - serviceydelser, og vandrensning brancherne. Den er baseret i Bagnacavallo, Italien.

 2. ALCHEWAT BY LORENZ PUFF

  Italien

  Virksomheden ALCHEWAT BY LORENZ PUFF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reguleringsudstyr til hydraulisk tryk branchen. Den opererer også inden for Behandling mod kalk, varmt brugsvand, kildevand, og vandrensning brancherne. Den er baseret i Bozen, Italien.

 3. SUSTAINWATER

  Luxembourg

  Virksomheden SUSTAINWATER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den er baseret i Foetz, Luxembourg.

 4. RM ASSAINSSEMENT

  Frankrig

  Virksomheden RM ASSAINSSEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for tømning af septiktank brancherne. Den er baseret i Houilles, Frankrig.

 5. APRIME FLUIDES

  Frankrig

  Virksomheden APRIME FLUIDES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for rensning af kanalisation- industri, privat, kloakrensning, rensning af rør, og hydrauliske rørrensere brancherne. Den er baseret i Bezons, Frankrig.

 6. CELTIC WATER SOLUTIONS

  Irland

  Virksomheden CELTIC WATER SOLUTIONS, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den er baseret i Tuam, Irland.

 7. SEPRA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SEPRA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for Tilbageholdelsesmembraner, ozon, steriliseringsanlæg med uv stråler til vand, og filtre og filtreringssystemer brancherne. Den er baseret i Cesano Maderno, Italien.

 8. URGENCE ÉGOUTS

  Frankrig

  Virksomheden URGENCE ÉGOUTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for kloakrensning brancherne. Den er baseret i Valros, Frankrig.

 1. DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE

  Italien

  Virksomheden DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for vandrensning, fabrikation af udstyr til vandrensning, vandrensning, og udstyr til behandling af spildevand brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 2. INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON

  Belgien

  Virksomheden INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sammenslutninger og organisationer branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Affaldsspande, skrald, foreninger og organisationer af offentlig interesse, Vandrensning, rådgivning i genbrug af affald, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Nivelles, Belgien.

 3. VIVAQUA

  Belgien

  Virksomheden VIVAQUA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Vandrensning, analyser af drikkevand, distribution af drikkevand, og drikkevandsforsyning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden DRAGER MEDICAL BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Vandrensning, farmaceutiske komponenter, medicinsk udstyr, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Wemmel, Belgien.

 5. YONIX S.R.L

  Italien

  Virksomheden YONIX S.R.L, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, helsebringende mineralvand, og Vandrensning brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 6. BR3D

  Frankrig

  Virksomheden BR3D, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for sanering, og rotteudryddelse brancherne. Den er baseret i Fresnes, Frankrig.

 7. LATOUR BERNARD

  Belgien

  Virksomheden LATOUR BERNARD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Grundgravningsarbejde, Nedrivning - entreprenører, Grundgravningsarbejde, Nedrivning - entreprenører, dræning, og vandrensning brancherne. Den er baseret i Bertogne, Belgien.

 8. HYTEC INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden HYTEC INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning branchen. Den opererer også inden for Vandrensningsprodukter, Behandling af industrispildevand, konstruktion af maskiner til vandbehandling, Vandrensningsprodukter, og Behandling af industrispildevand brancherne. Den er baseret i Cergy Pontoise, Frankrig.

 9. HINCK E.

  Belgien

  Virksomheden HINCK E., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - entreprenører, Vejbygning - entreprenører, tømning af grøfter og afløbsrender, vandrensning, og kanaliseringssystemer brancherne. Den er baseret i Fléron, Belgien.

 10. APATEQ

  Luxembourg

  Virksomheden APATEQ, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Behandling af industrispildevand, Vandrensning, behandling af spildevand fra byer, Behandling af industrispildevand, og Vandrensning brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vandrensning - Import eksport

Antal resultater

6.018 Virksomheder