• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vandrør - jernholdigt metal

Resultater for

Vandrør - jernholdigt metal - Import eksport

 1. COPIER MACHINERY

  Holland

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1997 er Copier Machinery kommet langt siden deres begyndelse i Giessen i Holland. Vi er dedikeret til at levere maskiner og komplette løsninger til fremstilling af metalrør, sammen med en hurtig service og support over hele verden. Vi har et stort sortiment af maskiner til rørforarbejdning til skæring, affasning, endearbejde, svejsning og valserifling med fokus på innovation, stabilitet, pålidelighed og en høj kvalitet. Vores ekspertise ligger inden for maskiner til forberedelse af industrielle rør. Vi er specialiseret i roterende værktøjsdrejebænke (RTL). Vores evne til at identificere vores kunders problemer, og derefter tilbyde en løsning, er baggrunden for vores succes. For at gøre dette, kan vores standardmaskiner blive tilpasset i henhold til vores kunders komplekse rørforberedelseskrav. Takket være vores markedsviden, erfaring, kundecentrerede tilgang og ressourcer, har vi med succes skabt, produceret og leveret mere end 400 rørforberedelsesmaskiner til mere end 40 lande.

 2. IVT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  IVT GmbH & Co. KG forbinder som handelspartner industri, grossister og producenter. Kundenærhed, service og overholdelse af deadlines samt langsigtede, vellykkede forretningsforbindelser karakteriserer vores arbejde, og er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi rådgiver inden for industri, maskinteknik, anlægskonstruktion, håndværk og installatør, samt til et stort antal andre virksomheder, hvor de produkter, vi repræsenterer, er i daglig brug. Derudover støtter vi ingeniører og arkitekter som en kompetent partner allerede fra planlægningsfasen, og bidrager således til optimale rammebetingelser og effektivt projektdesign. Fremstilling og salg af gitterrender som repræsentant for firmaet: Siltec A/S Funder Kirkefej 7 DK-8600 Silkeborg Danmark. Vores produkter omfatter: Kabelkanaler i metal, i rustfrit stål, kabelgitterrender, gitterkanaler, kabelkanaler i stål.

 3. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Polen

  Vi leverer energi og varme, proces- og industrirørledninger samt opvarmnings- og procesnoder og -systemer. Vores ydelser omfatter en lan række opgaver i forbindelse med montering, modernisering og reparation af rørledningssystemer. Vores firma er bekendt med prisen, der skal betales for montering af rørsystemer og forsøger at reducere produktionsomkostningerne til et minimum for at sikre, at du får tilbudt de mest konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten.

 4. STEEL GATE

  Rumænien

  Virksomheden STEEL GATE, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Vandrør - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oftering, Østrig.

 2. VHL TECHNICS

  Belgien

  Virksomheden VHL TECHNICS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for jordarbejde, og vandrette boringer brancherne. Den er baseret i Manage, Belgien.

 3. FRANCE CALFEUTRAGE

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE CALFEUTRAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tætninger og pakkemateriale, Vandrør - jernholdigt metal, Tætninger og pakkemateriale, Vandrør - jernholdigt metal, og isolering brancherne. Den er baseret i Fourqueux, Frankrig.

 4. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 5. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Tyrkiet

  Virksomheden BIM CELIK & STEEL PIPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Rør og slanger, stål-, spiralformede rør, og svejsede rør - fittings - fyr brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 1. GUSTAV GRAAF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GUSTAV GRAAF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BARAD KABELKANÄLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Cadolzburg, Tyskland.

 1. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger, stål-, Jern og metalhandel, flanger i rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Polen

  Virksomheden MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for stålbjælker, og industrielle hydrauliske anlæg brancherne. Den er baseret i Pastuchow, Polen.

 3. AD IZOLIR

  Serbien

  Virksomheden AD IZOLIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Zrenjanin, Serbien.

 4. VARESCO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VARESCO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Nedrivning - entreprenører, Vandrør - jernholdigt metal, Nedrivning - entreprenører, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Egna, Italien.

 5. STATS (UK) LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden STATS (UK) LTD., der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 6. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Italien

  Virksomheden PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, er en Underleverandør, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for installering af bærende rør, og luftkanaler til pakningsanlæg brancherne. Den er baseret i Pasiano Di Pordenone, Italien.

 7. NKT FLEXIBLES I/S

  Danmark

  Virksomheden NKT FLEXIBLES I/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Broendby, Danmark.

 8. CENTROMET AD

  Bulgarien

  Virksomheden CENTROMET AD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Vandrør - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Vratsa, Bulgarien.

 1. IDROMET SIDER SRL

  Italien

  Virksomheden IDROMET SIDER SRL, er en Distributør, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for rør til akvædukter, og rør til kloakker brancherne. Den er baseret i Bari, Italien.

 2. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Italien

  Virksomheden CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for installering af bærende rør, og luftkanaler til pakningsanlæg brancherne. Den er baseret i Corridonia, Italien.

 3. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Vandrør - jernholdigt metal, Metalkonstruktion, letvægts-, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Praha 9, Tjekkiet.

 4. TUBOSIDER S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TUBOSIDER S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for installering af belysningssystemer på offentlige gader og veje, og installering af vejbelysning uden for byer brancherne. Den er baseret i Asti, Italien.

 5. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Holland

  Virksomheden MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Papendrecht, Holland.

 6. METALLITYO VAINIO OY

  Finland

  Virksomheden METALLITYO VAINIO OY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Iisalmi, Finland.

 7. WESTAFLEX IBERICA SA

  Spanien

  Virksomheden WESTAFLEX IBERICA SA, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vandrør - jernholdigt metal, og Vandrør - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 8. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Polen

  Virksomheden ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, og Tanke, metal- brancherne. Den er baseret i Plock, Polen.

 9. RODINA BALTIC OÜ

  Estland

  Virksomheden RODINA BALTIC OÜ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 10. BENTELER TRGOVINA, D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden BENTELER TRGOVINA, D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrør - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Sentjanz Pri Dravogradu, Slovenien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vandrør - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.343 Virksomheder