• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vandplanter

Resultater for

Vandplanter - Import eksport

 1. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli er en planteskole. Vores mål er at betjene kunderne med professionalisme, effektivitet og punktlighed. Kvalitetscertificering af vores produkter er vigtigt for os. Vi er specialiseret i planter til professionelle (frugtplantager og vingårde) og prydplanter.

 2. GEOTEST, A.S.

  Tjekkiet

  GEOTEST, a.s. er en af ​​de største og vigtigste tjekkiske virksomheder, der beskæftiger sig med beskyttelse af miljøet gennem geologi og udbedring af miljøskader samt geoteknisk og hydrogeologisk forskning. Virksomheden har 40 års erfaring inden for disse områder og et etableret og erfarent team af eksperter, og mange har praktisk international erfaring.

 3. AQUAPLANTA PT

  Portugal

  Virksomheden AQUAPLANTA PT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i Valongo, Portugal.

 4. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Potteplantningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Tørrede blomster, planter og frugter, blomkålsplanter, vandplante, og Tørrede blomster, planter og frugter brancherne. Den er baseret i Adana (adana, Turkey), Tyrkiet.

 5. RAVEX D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden RAVEX D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for vandfiltre, og sier brancherne. Den er baseret i Vrbas, Serbien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLANTASCORUNNA

  Spanien

  Virksomheden PLANTASCORUNNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 2. AQUAFISHSTORE

  Frankrig

  Virksomheden AQUAFISHSTORE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i Voreppe, Frankrig.

 3. EFEKT ROMAN BARTNICKI

  Polen

  Virksomheden EFEKT ROMAN BARTNICKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i Mińsk Mazowiecki, Polen.

 4. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Italien

  Virksomheden COOPERATIVA P. G. FRASSATI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for prydplanter, montering af overrislingsanlæg, fældning af træer, og græsslåning brancherne. Den er baseret i Canneto Sull'oglio, Italien.

 5. PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for industrielle blødgøringsmidler, udtagning af vandprøver fra forsyning og affald, udstyr omvendt osmose, og Apparater til behandling af vand brancherne. Den er baseret i Tonbridge, Det Forenede Kongerige.

 1. GARNELEN-GUEMMER

  Tyskland

  Virksomheden GARNELEN-GUEMMER, er en Detailsalg, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i Berlin-Steglitz, Tyskland.

 2. WITTERS

  Belgien

  Virksomheden WITTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, Vandplanter, og Karse brancherne. Den er baseret i Rumst, Belgien.

 1. AQUA PRODUCTION

  Belgien

  Virksomheden AQUA PRODUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Akvakultur og fiskeavl, og Avl af vandplanter brancherne. Den er baseret i Limal, Belgien.

 2. WEB ACUARIOS

  Spanien

  Virksomheden WEB ACUARIOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for akvariumsplanter, Avl af vandplanter, og tilbehør til akvarium brancherne. Den er baseret i Cuenca, Spanien.

 3. AQUA KOI

  Belgien

  Virksomheden AQUA KOI, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Fisk til fiskedamme, Vandplanter, Fisk til fiskedamme, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Balen, Belgien.

 4. AQUA GREEN CONSULT

  Belgien

  Virksomheden AQUA GREEN CONSULT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for Diverse vandprodukter, Akvakultur og fiskeavl, Diverse vandprodukter, og Akvakultur og fiskeavl brancherne. Den er baseret i Limal, Belgien.

 5. PLANTEDBOX

  Belgien

  Virksomheden PLANTEDBOX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for tilbehør til akvarium, og akvarier brancherne. Den er baseret i Velm, Belgien.

 6. DE STEXHE

  Belgien

  Virksomheden DE STEXHE, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for Diverse vandprodukter, Diverse vandprodukter, og havebassin-folie brancherne. Den er baseret i Omal, Belgien.

 7. C&G IBÉRICA

  Spanien

  Virksomheden C&G IBÉRICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 8. WATERPLANT.EU

  Holland

  Virksomheden WATERPLANT.EU, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den er baseret i handel, Holland.

 1. UAE-HYDROPONICS FARM

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden UAE-HYDROPONICS FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for salat brancherne. Den er baseret i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater.

 2. ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandplanter branchen. Den opererer også inden for vand- og sumpplanter, og planteudryddelse brancherne. Den er baseret i Istrana, Italien.

 3. D&E BROAD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden D&E BROAD, er en Engrossalg, der opererer inden for Skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, Frugttræer, Vandplanter, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Launceston, Det Forenede Kongerige.

 4. FIRST HYDRO COMPANY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FIRST HYDRO COMPANY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Virksomheden AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Maasland, Holland.

 6. HYDRO HUISMAN B.V.

  Holland

  Virksomheden HYDRO HUISMAN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Bemmel, Holland.

 7. STOFFELS INTERNATIONAL B.V.

  Holland

  Virksomheden STOFFELS INTERNATIONAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Belfeld, Holland.

 8. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

  Holland

  Virksomheden AQUAFLORA AQUARIUM B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Vinkeveen, Holland.

 9. ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V.

  Holland

  Virksomheden ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Ede Gld, Holland.

 10. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

  Holland

  Virksomheden AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Vandplanter, og Vandplanter brancherne. Den er baseret i Pijnacker, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis