• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vanding og overrisling

Resultater for

Vanding og overrisling - Import eksport

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden Maher Electrónica har mere end 15 års erfaring i fremstilling af programmeringsenheder til gødningsvanding med kontrol af CE og pH, kunstvandingsprogrammeringsenheder, konventionel fertilisering og klimastyringsenheder. Vi fremstiller udstyr, der sparer vand og arbejdskraft, tilfører næringsstoffer til stationerne på en afbalanceret og organiseret måde og kontrollerer de miljømæssige forhold, så vores udstyr i sidste ende sikrer den bedste rentabilitet for afgrøderne.

 2. RICOTREBOL

  Spanien

  Beskæring og fældning af træer, salg af jord og gødning, salg og nedlægning af syntetisk græs, montering af porte og hegn og opførelse af haver, installation og reparation af vandingssystemer, vedligeholdelse af haver og fællesarealer.

 3. AQUAGRI

  Portugal

  Virksomheden AQUAGRI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Oeiras, Portugal.

 4. PYR CONTINENTAL

  Argentina

  Virksomheden PYR CONTINENTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i 47444801, Argentina.

 5. ENERFORE

  Spanien

  Virksomheden ENERFORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, rådgivning i solenergi, Landbrugsmaskiner, teknisk rådgivning, og arbejde med skovbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Almeria, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IRRIFILTERS

  Spanien

  Virksomheden IRRIFILTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Vanding og overrisling, tilbehør til vandingsanlæg, og udvikling af vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Alfaro (la Rioja), Spanien.

 2. L'ARC EN CIEL

  Frankrig

  Virksomheden L'ARC EN CIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Vanding og overrisling, automatisk vanding, automatiske irrigatorer, og spændingsmålere brancherne. Den er baseret i Arudy, Frankrig.

 3. GIVAL FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden GIVAL FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i BOUC BEL AIR, Frankrig.

 4. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanien

  Virksomheden RIEGOS DEL DUERO SA, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sprinkleranlæg, montering af overrislingsanlæg, automatik til vandingssnlæg, Vanding og overrisling, og Sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Olmedo-Valladolid, Spanien.

 5. OTECH 40

  Frankrig

  Virksomheden OTECH 40, er en Distributør, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Vanding og overrisling, slangeopruller til overrisling, vogne til vanding, og automatisk vanding brancherne. Den er baseret i Mont De Marsan, Frankrig.

 1. OTECH SAS

  Frankrig

  Virksomheden OTECH SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Vanding og overrisling, slangeopruller til overrisling, og ramper brancherne. Den er baseret i Puyoo, Frankrig.

 2. SAS ACN-CHEMICALS

  Frankrig

  Virksomheden SAS ACN-CHEMICALS, er en Detailsalg, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. PLASTIC-PUGLIA

  Italien

  Virksomheden PLASTIC-PUGLIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger i polyethylen brancherne. Den er baseret i Monopoli, Italien.

 2. MOTOTECHA, UAB

  Litauen

  Virksomheden MOTOTECHA, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Malkning - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, Vanding og overrisling, Malkning - maskiner og udstyr, og Landbrug - installation og udstyr brancherne. Den er baseret i BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litauen.

 3. PAKEL

  Tyrkiet

  Virksomheden PAKEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for vanding af haver, og kooste brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. GRUPO CHAMARTIN

  Spanien

  Virksomheden GRUPO CHAMARTIN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Ciempozuelos, Spanien.

 5. TRAXCO S.A.

  Spanien

  Virksomheden TRAXCO S.A., der opererer inden for Sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, Vanding og overrisling, og Kunstvandings- og sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 6. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL DE RIEGOS, er en Distributør, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for havevandere, Hydraulikledningsforbindelser, og vinduesviskere brancherne. Den er baseret i Agramunt, Spanien.

 7. AQUA'TEC

  Frankrig

  Virksomheden AQUA'TEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for hydraulikventiler, og pumper med doseringsenhed brancherne. Den er baseret i Vonnas, Frankrig.

 8. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Ponte Buggianese, Italien.

 1. FILTROMATIC, S.L.

  Spanien

  Virksomheden FILTROMATIC, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Alfaro, Spanien.

 2. STDRUPPEL

  Holland

  Virksomheden STDRUPPEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Dordrecht, Holland.

 3. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Italien

  Virksomheden ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Vercelli, Italien.

 4. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Chiusi, Italien.

 5. DEEPDROP

  Spanien

  Virksomheden DEEPDROP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den er baseret i Málaga, Spanien.

 6. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Sassari, Italien.

 7. RIEGOS COSTASOL,S.L.

  Spanien

  Virksomheden RIEGOS COSTASOL,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for havevandere brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 8. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Varese, Italien.

 9. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, der opererer inden for Vanding og overrisling branchen. Den opererer også inden for Sundhedskontrol, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Monteverde, Italien.

 10. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Italien

  Virksomheden CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, der opererer inden for Jordrensning branchen. Den opererer også inden for Vanding og overrisling, Sundhedskontrol, Vanding og overrisling, og Sundhedskontrol brancherne. Den er baseret i Cremona, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis