• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vandgenbehandling - udstyr og installationer

Resultater for

Vandgenbehandling - udstyr og installationer - Import eksport

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KMU LOFT Cleanwater GmbH er en professionel og pålidelig partner for spildevandsbehandlingsindustrien - og det på globalt plan. Fra analyse over planlægning til installation og ibrugtagning yder virksomhedens brancheeksperter, ingeniører og kemikere pålidelig bistand for at sikre en vellykket implementering. Siden 1989 har KMU LOFT projekteret og produceret vakuumfordamperanlæg som økonomiske løsninger til spildevandsbehandlingen. I dag udføres spildevandsbehandlingen af 2.400 vakuumfordampere på globalt plan 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Med op til 98 % genanvendeligt destillat af reneste kvalitet kan kunder fra mange forskellige brancher behandle deres spildevand effektivt og sikkert. Anvendelsen af vakuumfordampere hjælper dig ikke kun med at genanvende det behandlede spildevand som ressource og minimere omkostninger. Værdifulde biprodukter fra spildevandet kan ligeledes genvindes og benyttes igen.

 2. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.C. Collareda di Schio (VI) er en virksomhed med speciale i innovative løsninger til miljøsektoren. O.M.C. Collareda er førende på det internationale marked for design, konstruktion, installation, igangsætning og salg af udstyr til behandling af industrielt og privat spildevand. Vores anlæg sælges i mange lande verden over takket være et bredt og velorganiseret salgsnetværk.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Pumper, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Afvandingssystemer og -udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Filteranlæg, Vanddistribution, drikkevandsanlæg, og Pumper brancherne. Den er baseret i Kempenich, Tyskland.

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  BELKI teknik blev grundlagt i 1888 som selvstændig landsbylåsesmed. Den gamle smedje er stadig fuldt funktionsdygtig og fungerer i dag som museum. Virksomheden blev overtaget af K. Skjellerup senior, der er far til den nuværende indehaver, i 1945. I 1960'erne byggede man et helt nyt værksted for at kunne tilbyde bedre produktudvikling samt øge virksomhedens produktionskapacitet. I 1979 overtog sønnen, Ivan Skjellerup, virksomheden. I 1980'erne udviklede man det første BELKI papirbåndsfilter, hvilket samtidig markerede grundlæggelsen af BELKI teknik. I 1984 flyttede BELKI teknik til Rødkærsbro pga. pladsmangel, hvor man i dag har mere end 2.000 m2 produktions- og kontorfaciliteter. I 1990'erne blev ny- og videreudviklingen af filteranlæg, olieudskillere og centralanlægsbyggeri udvidet yderligere. Samtidig begyndte man også at udføre service- og underleverandørarbejde for andre lokale virksomheder.

 5. ABN APPARATEBAU NITTENAU GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af kompressorer, oliefri membrankompressorer op til 1440 l/m samt støjsvage kompressorer mit maks. 50 dB (A) og vakuumpumper. Firmaet ABN Apparatebau Nittenau GmbH blev grundlagt i 1982. ABN overtog produktionen af kompressorer og vakuumpumper fra firmaet AOA Gauting, som indtil da drev en filialfabrik på arealet. Firma AOA er stadig aktiv inden for brændstofpumper til luft- og rumfart. Dette knowhow indgik også i udviklingen af den oliefri membranteknologi til kompressorer og vakuumpumper. I 1988 begyndte den aktive markedsføring af den miljøvenlige og holdbare membranteknik hos ABN under den nuværende direktør Karl Heigl. Ikke uden stolthed kan ABN i dag hævde, at denne teknik er på fremmarch globalt, og at den på grund af den oliefri teknologi yder et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelsen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TIVOLI JET S.R.L.

  Italien

  TIVOLI JET tilbyder følgende arbejder med præcision: rengøring, desinficering, vedligeholdelse og tømning af dræningsanlæg. Vi foretager eftersyn med hjælp af kameraer og kan, hvis nødvendigt, rense og reparere de ødelagte og ætsede rør uden gravearbejde. Vi tilbyder ligeledes komplet rengøring af fontæner og højtryksrensning af rør.

 2. UMBERTO SCHIAVONI

  Italien

  Virksomheden Umberto Schiavoni ligger i Grottaferrata og arbejder inden for miljø, økologi samt rensning og behandling af spildevand. Vi konstruerer spildevandsanlæg til byer og industrier, hæveanlæg og kloaksystemer. Vi udfører services og arbejder i forbindelse med rensning og behandling af spildevand til drikkevand via kvalitetsprodukter, der lever op til den gældende lovgivning. Brøndboring, vandrensningsanlæg og vandledninger til distribution.

 3. ECOTERM SNC

  Italien

  Fremstilling af maskiner og udstyr til korrektion af hårdhed, filtrering, fjernelse af jern, rensning af drikkevand, demineralisering, decarbonisering, afsaltning med omvendt osmose, UV-sterilisering, vandrensning med dampgenerator, termiske kraftværker og køletårne. Genbrugsudstyr til galvanisering og maling. Doseringsudstyr, kemiske produkter.

 4. ENTECH SRL

  Italien

  Entech er en ung virksomhed, der består af ganske erfarne folk. Vores lille størrelse giver os mulighed for at arbejde inden for alle områder og behandle kundernes problemer både hurtigt og nemt. Se vores produktsortiment og de produkter, vi forhandler. Kontakt os gerne for at få mere information og modtage et pristilbud.

 5. ESB ROZVADECE A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden ESB ROZVADECE A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - apparatur branchen. Den opererer også inden for Lakering - stål og metaller, Kontrolpaneler - elektricitet, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Lakering - stål og metaller, Kontrolpaneler - elektricitet, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Afvandingssystemer og -udstyr, Gasudvikling - bioenergisystemer, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Afvandingssystemer og -udstyr, og Gasudvikling - bioenergisystemer brancherne. Den er baseret i Wolfurt, Østrig.

 2. PRIMO TEKNIK A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden PRIMO TEKNIK A.S, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. UWO-WATER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UWO-WATER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vanddistribution branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 2. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for filtre og filtreringssystemer, udstyr omvendt osmose, og ultrafiltrering af vand brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. IAEE SRL

  Italien

  Virksomheden IAEE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, luftrensere til hjemmet, desinficering med bakteriedræbende midler af bygninger, miljøer og installationer, teknologi til vandrensningsanlæg, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Bondeno, Italien.

 4. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE FILTER PRESS COMPANY LTD, er en Distributør, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for centrifuger til industrien, afløbsrender til miner og stenbrud, og Spildevandsrensning brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 5. COLD&PURE

  Spanien

  Virksomheden COLD&PURE, er en Distributør, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 6. ITAL SITI

  Italien

  Virksomheden ITAL SITI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blødgøring af vand- anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, byggeri - restaurering, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Marano Di Napoli, Italien.

 7. AQUAFIDES GMBH

  Østrig

  Virksomheden AQUAFIDES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for ultraviolette lamper brancherne. Den er baseret i Schörfling Am Attersee, Østrig.

 8. SYNTECH INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden SYNTECH INTERNATIONAL SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknisk design-konsulenter branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, rådgivning inden for sprængstoffer og pyrotekniske artikler, Salpetersyreanlæg, udstyr distillation, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 1. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Tyskland

  Virksomheden SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for drikkevandrensningsanlæg, vandrensning, og spray brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 2. Kähmann

  Tyskland

  Virksomheden Kähmann, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Herne, Tyskland.

 3. MONTS

  Tjekkiet

  Virksomheden MONTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald - genindvinding og genbrug, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Slagteriaffald - genindvinding og genbrug, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Hradec Králové, Tjekkiet.

 4. KD WASSERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KD WASSERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Behandling mod kalk, og Kontrol af legionella brancherne. Den er baseret i Aschheim, Tyskland.

 5. DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE

  Italien

  Virksomheden DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE, er en Detailsalg, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for vandrensning, fabrikation af udstyr til vandrensning, vandrensning, og udstyr til behandling af spildevand brancherne. Den er baseret i Arezzo, Italien.

 6. H2O PRODUCTION

  Frankrig

  Virksomheden H2O PRODUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den er baseret i Pithiviers, Frankrig.

 7. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, Genbrug af spildevand, filtrering af spildevand, og udstyr til behandling af spildevand brancherne. Den er baseret i Pescantina, Italien.

 8. ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ORM OMNIA RESINA MAZZOTTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, beholdere i glasfiber, og ønologiske beholdere brancherne. Den er baseret i Bagnara Di Romagna, Italien.

 9. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgien

  Virksomheden ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensningstjenester branchen. Den opererer også inden for Vandkraftværker, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Vandkraftværker, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Sint-Truiden, Belgien.

 10. TD GROUP

  Italien

  Virksomheden TD GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, industriel branchen. Den opererer også inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer, insektudryddelse i boligejendomme, lokaler og installationer, fabrikation af udstyr til vandrensning, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, og assistance og vedligeholdelse af anlæg brancherne. Den er baseret i Galliate Lombardo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vandgenbehandling - udstyr og installationer - Import eksport

Antal resultater

17.077 Virksomheder