• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vand - produktion og distribution

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 2. AKATJA GMBH

  Tyskland

 3. LPW SERVICES GMBH

  Tyskland

 4. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "vand - produktion og distribution"

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Tyskland

  Perfekte systemer og individuelle løsninger | Städtler + Beck er en mellemstor handelsvirksomhed med mange års erfaring i udvikling og fremstilling af prøve- og afspærringsteknik til kanal- og gasledninger. Som traditionsrig familievirksomhed er vi stolte af at kunne fremstille vores produkter her i Speyer, hvor vi også fortsat perfektionerer dem yderligere. Med disse certificerede produkter og serviceydelser overbeviser vi kunder i Tyskland og andre steder i verden.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

 3. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Tyskland

 4. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 5. BEVY EXPRESS

  Italien

 1. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

 2. VIVAQUA

  Belgien

 1. ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Tyskland

 2. ZORKO GMBH

  Tyskland

 3. AIR AMBIANCE

  Belgien

 4. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgien

 5. AQUALOGIC

  Polen

 6. KLIMAPROFI24.DE

  Tyskland

 7. HÖLSCHER WASSERBAU GMBH

  Tyskland

 8. FUNKE FRANCE

  Frankrig

 1. AWG INNOVATIVE WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrig

 3. PIDPA

  Belgien

 4. ORDAL

  Belgien

 5. HOOYBERGHS

  Belgien

 6. RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L.

  Spanien

 7. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrig

 8. DANISH BOTTLING COMPANY A/S

  Danmark

 9. GROUPA SAUR

  Frankrig

 10. ERITEC

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

Antal resultater

36.391 virksomheder