• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vand - produktion og distribution

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. AKATJA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LPW SERVICES GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Tyskland

  Perfekte systemer og individuelle løsninger | Städtler + Beck er en mellemstor handelsvirksomhed med mange års erfaring i udvikling og fremstilling af prøve- og afspærringsteknik til kanal- og gasledninger. Som traditionsrig familievirksomhed er vi stolte af at kunne fremstille vores produkter her i Speyer, hvor vi også fortsat perfektionerer dem yderligere. Med disse certificerede produkter og serviceydelser overbeviser vi kunder i Tyskland og andre steder i verden.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

 3. GALASA

  Spanien

  Drift af vandværker i Levante Almeriense.

 4. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 5. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Tyskland

 1. BEVY EXPRESS

  Italien

 2. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

 3. KLIMAPROFI24.DE

  Tyskland

 4. ERITEC

  Frankrig

 5. SMART WINS

  Tyskland

 6. TUBEX

  Belgien

 7. HÖLSCHER WASSERBAU GMBH

  Tyskland

 8. NEWTEC WATER SYSTEMS

  Belgien

 9. KRAMMER & MAHL GMBH

  Tyskland

 10. DRIESMANS

  Belgien

 1. VIVAQUA

  Belgien

 2. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrig

 3. FARMAKAS WATER

  Kypern

 4. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrig

 5. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. ZORKO GMBH

  Tyskland

 7. HOOYBERGHS

  Belgien

 8. DISTRIBUTION D'EAU DES ARDENNES

  Luxembourg

 9. IWVA

  Belgien

 10. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgien

Filtre

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

Antal resultater

36.427 virksomheder