• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vand - produktion og distribution

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH er en virksomhed, der arbejder inden for apparat- og maskinfremstilling. Aktiviteterne er især koncentreret om genvinding af varme. Omdrejningspunktet for vores udvikling og fremstilling er pladevarmevekslere til varmeudveksling mellem to gasstrømme. Et andet omdrejningspunkt er fremstilling af 3-vejs-procesluftspjæld. Ud over disse hovedområder findes der en lang række andre produkter, som udvikles, konstrueres og fremstilles af os. Fremstillingen sker næsten udelukkende i RUSTFRIT SPECIALSTÅL, herunder især i kvaliteterne 1.4301, 1.4306, 1.4541 og 1.4571, men også i specialstålskvaliteter. Med vores nuværende produktionsareal på 1740 m², der både rummer maskiner med CNC-styringer, pc-arbejdspladser, CAD-tegningspladser og en effektiv kvalitetssikring iht. ISO 9001, er vi altid med helt fremme i konkurrencen.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 3. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Alling, Tyskland.

 4. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Tyskland

  Perfekte systemer og individuelle løsninger | Städtler + Beck er en mellemstor handelsvirksomhed med mange års erfaring i udvikling og fremstilling af prøve- og afspærringsteknik til kanal- og gasledninger. Som traditionsrig familievirksomhed er vi stolte af at kunne fremstille vores produkter her i Speyer, hvor vi også fortsat perfektionerer dem yderligere. Med disse certificerede produkter og serviceydelser overbeviser vi kunder i Tyskland og andre steder i verden.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GALASA

  Spanien

  Drift af vandværker i Levante Almeriense.

 2. BRUMAZUR

  Frankrig

  Virksomheden BRUMAZUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Sprøjteapparater, behandling af lugte, Fjernelse støv tågeformering, og miljøvenlige luftkonditioneringsapparater brancherne. Den er baseret i Bourgoin-Jallieu, Frankrig.

 3. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Tyskland

  Virksomheden NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG, er en Distributør, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 4. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

  Virksomheden CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for mineralvand, kulsyreholdige mineralvand med lavt indhold af mineral salte, og vand med lavt mineralindhold brancherne. Den er baseret i Casamassima, Italien.

 5. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GUSTI D'ITALIA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, tørret pasta, kaffe engros, Vand - produktion og distribution, og vineddike brancherne. Den er baseret i Moncalieri, Italien.

 1. AKATJA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AKATJA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Oberhausen-Kreut, Tyskland.

 2. BEVY EXPRESS

  Italien

  Virksomheden BEVY EXPRESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Alkoholfri læskedrikke, vand med brus, Vand - produktion og distribution, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 1. LPW SERVICES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LPW SERVICES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Erlangen, Tyskland.

 2. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ECOFINCONCEPT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Energikilder, alternative - udstyr og systemer, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, og Energikilder, alternative - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Hückelhoven, Tyskland.

 3. ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

  Polen

  Virksomheden ARSTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, er en Distributør, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for produkt til sportsfolk brancherne. Den er baseret i Lowicz, Polen.

 4. RAMUS INDUSTRIE SA

  Frankrig

  Virksomheden RAMUS INDUSTRIE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Vvs-installationer, industriel, Vanddistribution, armatur, vvs-artikler til byggesektoren, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i La Motte Servolex, Frankrig.

 5. RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L.

  Spanien

  Virksomheden RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Gernika, Spanien.

 6. INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION

  Belgien

  Virksomheden INTERCOMMUNALE D'ETUDE ET DE GESTION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for Management rådgivning, optimering af økonomiske resultater, konstruktion af fritidsanlæg, videnskabeligt laboratorium, og Management rådgivning brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 7. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, og Gas og olie - udvinding brancherne. Den er baseret i Veitsbronn, Tyskland.

 8. ZORKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZORKO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, termosanitært udstyr, og Vedvarende energi brancherne. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 1. ERITEC

  Frankrig

  Virksomheden ERITEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Centralvarmesystemer branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Varmepumper, bolig-, Vand - produktion og distribution, opvarmning og klimaanlæg, Varmepumper, bolig-, og Konstruktion af varmeapperater brancherne. Den er baseret i St Orens De Gameville, Frankrig.

 2. GROUPA SAUR

  Frankrig

  Virksomheden GROUPA SAUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den er baseret i Quint-fonsegrives, Frankrig.

 3. MOBIL IN TIME GMBH

  Østrig

  Virksomheden MOBIL IN TIME GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, Varmevekslere, Vand - produktion og distribution, Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Wals-Siezenheim, Østrig.

 4. DRIESMANS

  Belgien

  Virksomheden DRIESMANS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, sanitært udstyr, og køkkener til hjemmet brancherne. Den er baseret i Kessel-Lo, Belgien.

 5. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GREEN-ECOPOWER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Vand - produktion og distribution, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

 6. DANISH BOTTLING COMPANY A/S

  Danmark

  Virksomheden DANISH BOTTLING COMPANY A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diverse vandprodukter branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vand - produktion og distribution, og distribution af drikkevand brancherne. Den er baseret i Brande, Danmark.

 7. HYDROTEC T.P. FRANCE SAS

  Frankrig

  Virksomheden HYDROTEC T.P. FRANCE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Vand - produktion og distribution, og Vejudstyr brancherne. Den er baseret i Digoin, Frankrig.

 8. ABATI

  Belgien

  Virksomheden ABATI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Opvarmning og aircondition - værker, Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Opvarmning og aircondition - værker, og hygiejneanlæg brancherne. Den er baseret i Wilrijk, Belgien.

 9. SOLER ET PALAU

  Belgien

  Virksomheden SOLER ET PALAU, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, Vand - produktion og distribution, Gas og olie - udvinding, ventilatorer, og udluftning brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 10. IDEA

  Belgien

  Virksomheden IDEA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Økonomi og politik - undersøgelser og forskning branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, overvågningssystemeer til omgivelser og terræn, Vand - produktion og distribution, vandrensning, og rådgivning til vandrensning og -behandling brancherne. Den er baseret i Mons, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vand - produktion og distribution - Import eksport

Antal resultater

32.940 Virksomheder