• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • valsning - stål og metaller

Resultater for

Valsning - stål og metaller - Import eksport

 1. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Siden 1937 har Aeschlimann fremstillet præcisionsdrejedel i Lüsslingen, Solothurn. Her finder du mere end 160 medarbejdere, som er hundrede procent engageret i at opfylde dine ønsker. Kernekompetencerne inkluderer drejning, traditionelt eller CNC-styret for små, mellemstore og især store serier. Ved den afsluttende finish kan vi tilbyde alle de traditionelle efterbehandlingsmetoder. Med hjælp fra udvalgte leverandører til overflade- og varmebehandlingsprocesser, kan vi levere præcisionsdrejedele som er klar til installation. Vi finder den del du mangler til din drejedel!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Uanset om der er tale om anlæg til kryogen afgratning og afcoating, højtryksvask, strålemiddelklargøring eller stålbyggeri, svejseteknik, mekanisk bearbejdning, pladebearbejdning og 3D-tryk – den ejerdrevne familievirksomhed Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. står for førsteklasses kvalitet inden for udvikling og produktion! Med mere end 40 års erfaring har vi et bredt knowhow-spektrum: ■ kryogen afgratning og kryogen afcoating, specialvask, strålemiddelgenvinding, belægning, ovne >elastomer og plastindustrien ■ 3D trykning silicone & platic, mikroskopi analyse ■ stålkonstruktioner, støjbeskyttelseskabiner, beklædning og afdækninger, maskinstel, moduler og meget andet ■ offshore-teknik ■ svejseprocesser (MIG, MAG, WIG, modstandspunktsvejsning, boltsvejsning, E-svejsning, svejserobotanlæg), CNC-fræsemaskiner med 3, 4 og 5 akser og en fræselængde på op til 7 m, CNC-drejemaskiner op til 3 m, CNC-brændemaskiner, plasma og autogen, CNC-kantpresser, hulstanser, rundvalser og meget andet ■ overfladeforædling (lakering, brandforzinkning, kromatering, sand- og glasperlestråler, bejdsning og brunering) og meget andet Vores brede udvalg af produkter og tjenester er tilgængelige for dig! Vi leverer til hele verden!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi producerer mekaniske forbindelseselementer, maskindele og CNC-fremstillede tegningsdele. Vores produktprogram omfatter blandt andet: - CNC-fræsede emner efter kundens tegning - Pasfeder i henhold til DIN 6885 - Indlægskiler i henhold til DIN 6886 - Tangentialkiler i henhold til DIN 271 - T-notmøtrikker i henhold til DIN 508 og Rombe-notmøtrikker- Hagekiler i henhold til DIN 6887 - Kærvsøm i henhold til ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - Rørnitter i henhold til DIN 7340, DIN 7339 på anmodning - Skivefeder i henhold til DIN 6888. Næsten alle DIN-emner kan også i ændret udformning fremstilles som tegningsdel. Følgende bearbejdningsmetoder er mulige: Savning, fræsning, boring, sænkning, gevindskæring (også tommegevind og amerikanske gevind), fladslibing, trovalisering. Vores emner anvendes inden for meget forskellige brancher, f.eks. maskinbygning, elektrisk industri, elektronikindustri, gearkonstruktion, byggeindustri m.m.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by Europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by Europages badge

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumænien

  Verified by Europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution tilbyder metalbearbejdningsydelser inden for prototyper, mindre og serieproduktioner af maskindele med meget små tolerancer og kompleks form. Vores specialitet er CNC-fræsning og drejning: 3 akse, 4 akse, 5 akse inden for industrier som luftfart, olie og gas, farmaceutisk og formel 1. Type af bearbejdede dele: Komponenter til luftfartsstrukturer, ventiler og komponenter, undervandsstik, hydrauliske komponenter. Materialer: Aluminiumslegering, stål, rustfrit stål, inconel, titanium. Særlige processer: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, varmebehandling, brunebehandling. Produktionstype: små serier (10-100 stk.), mellem (100-5.000 stk.), masse (5.000-30.000 stk.). Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italien

  Verified by Europages badge

  Asticher Srl er certificeret i henhold til standarden ISO 9001-2008 og ISO/TS 16949 og garanterer høje kvalitetsstandarder takket være omhyggelige laboratorietest udført af virksomhedens højt kvalificerede personale. Virksomheden har kvalificerede operatører på 2. niveau. Asticher Srl har også state-of-the-art udstyr såsom: 3D-målemaskine, menneskelignende arm til tredjeparts 3D-målinger. Vores virksomhed er i stand til at udføre topometriske optiske scanninger direkte på stedet uden at flytte den del, der skal kontrolleres. Vi udfører også mekaniske konstruktioner til følgende sektorer: energi, olie og gas, specielle specialmaskiner, modernisering af tjenester, jern- og stålindustrien, biler, prototyper, ekstern bearbejdning, kontrol på vegne af tredjepart.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Italien

  Verified by Europages badge

  Asticher Srl er certificeret i henhold til standarden ISO 9001-2008 og ISO/TS 16949 og garanterer høje kvalitetsstandarder takket være omhyggelige laboratorietest udført af virksomhedens højt kvalificerede personale. Virksomheden har kvalificerede operatører på 2. niveau. Asticher Srl har også state-of-the-art udstyr såsom: 3D-målemaskine, menneskelignende arm til tredjeparts 3D-målinger. Vores virksomhed er i stand til at udføre topometriske optiske scanninger direkte på stedet uden at flytte den del, der skal kontrolleres. Vi udfører også mekaniske konstruktioner til følgende sektorer: energi, olie og gas, specielle specialmaskiner, modernisering af tjenester, jern- og stålindustrien, biler, prototyper, ekstern bearbejdning, kontrol på vegne af tredjepart.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. RAPTOREX CNC

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Raptorex mærket er ejet af Geontek Technology Production Company, et datterselskab til Gena Construction Company. Vores virksomhed blev etableret i 2020 i samarbejde med vores CTO Cagatay Tezsezen, som har udviklet og lanceret software, udført forskning og udvikling af visuel maskinindlæring, og som tidligere har designet og konstrueret Kayseri Science Museum med hans privatejet virksomhed. Vores første Raptorex-produkter "Raptorex Mini Desktop CNC-fræsemaskine" og "Raptorex Pro Desktop CNC-fræsemaskine" blev lanceret i henholdsvis 2021 og 2022, og anvendes af mange mindre industrier, erhvervsskoler og hobbyfolk. Med mottoet "forskning og udvikling stopper aldrig", arbejder Raptorex-teamet kontinuerligt på at gøre produkterne bedre for kunderne. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. KRATZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Navnet Kratzer er synonymt med præcise tolerancer, høj fremstillingskvalitet og komplekse komponentstrukturer. Hos os får du præcis den høje kvalitet, som dine kunder forventer af dine produkter. Hos os er alle medarbejdere en del af vores udvidede familie. Vi trækker således alle på samme hammel, så vi ikke kun kan levere fejlfri dele til kunderne, men også yde en personlig service. Du behøver blot at nævne, hvad du har brug for, så rådgiver vi om, hvad der kan lade sig gøre inden for en realistisk tidsramme. Vi lover nemlig ikke mere, end vi kan holde. Det giver dig mulighed for at lægge konkrete planer – du kan nemlig stole på os. Ud over kvalificerede og motiverede medarbejdere satser vi på moderne maskiner, teknologier og produktionsmetoder. På denne måde opnår du den bedst mulige kvalitet med et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  EDIS Anlagenbau GmbH blev grundlagt i 1995 og har omfattende erfaring med fremstilling af anlæg, maskiner og systemer som prototyper og i små serier. Hovedkompetencerne ligger i produktion af komplette moduler til forskellige hightech-brancher som f.eks. solarteknik, vakuumteknik eller coatingteknik. Mere end 100 højt motiverede medarbejdere producerer kundespecifikke maskiner, anlæg og moduler i højeste kvalitet på over 10.000 m2 produktionsareal. Vi følger dine projekter fra udvikling med prototypefremstilling over serieklar konstruktion frem til modulfremstilling og montering. Herunder står vi for højeste kvalitet, pålidelighed og rentabilitet. For vores kunder inden for den internationale maskinkonstruktion er outsourcing en vigtig konkurrencefaktor. Du kan kontinuerligt overdrage dele af dine produktionsopgaver til os eller omgå midlertidige kapacitetsflaskehalse ved at gøre brug af vores ydelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  XuFeng Tool Tech blev grundlagt i 2003. I mere end 15 år har vi været fokuseret på at levere fremragende services inden for CNC maskinforarbejdning, hurtig værktøjsudrustning, indsprøjtningsforme i plast. Vores internationale team af ingeniører og teknikere er dedikeret til at tilbyde dig specialdesignede dele af høj kvalitet. Delene kontrolleres og overvåges fra første færd fra produktion til pakning, montering samt forsendelse for at sikre, at du får den gode kvalitet på produktet.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by Europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

  Hjemmeside Open In New icon
 7. VECA SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  En præcis og højteknologisk forarbejdning gør VECA GROUP i stand til at producere mekaniske komponenter med høj præcision til motorsport, sejlsport, luftfart, helikoptere, hæren, fødevareindustrien og til forskning inden for lægevidenskab og sundhed. VECA besidder den mest avancerede knowhow på markedet verden over inden for præcisionsmekanik. VECA besidder tre fulde metrologiske rum med robotter, der kontrollerer hvert produkt med stor nøjagtighed.

  Hjemmeside Open In New icon
 8. LUNGARI GIUSEPPE S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden, der startede i 1967, er i stand til at imødekomme en bred vifte af kundebehov på området for mekanisk behandling for tredjemand. Den er specialiseret i fræsning og afretning af store dele til værktøjsmaskiner (sokler, borde, arme mm.), afretning af materialer monteret på industriventiler og anvendt på gasledninger. Den henvender sig til virksomheder, som har brug for mekaniske arbejder og præcisionsarbejder.

  Hjemmeside Open In New icon
 9. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by Europages badge
 10. UTP UNITED-TURNED-PARTS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. LINDENBERG TECHNICS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. C.F.K. CNC-FERTIGUNGSTECHNIK KRIFTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. TS TECHNO SPAN GMBH MASCHINENBAU MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MARCO HILLEBRAND MODELLBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. MOBIL-MARK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. HERSCHEIDER MODELLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. VORLAUFER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. KOHLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. ALPHA MODELLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Valsning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

34.048 virksomheder