• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • valsemaskiner

Resultater for

Valsemaskiner - Import eksport

 1. GFU MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Engineering the Future - Gesellschaft für Umformung und Maschinenbau GmbH. Allerede siden 1989 har GFU - Maschinenbau GmbH udviklet og implementeret skræddersyede koncepter i henhold til kundernes behov. Forskellige GFU-formningsprocesser kombineres med hinanden med velbegrundet viden, innovativ teknologi og gennemprøvet kvalitet. GFU har fremragende koncepter klar til både varm- og koldformning. Kunder fra bilindustrien, luftfart, olie hhv. udforskning af naturgas, byggebranchen og andre industrier, er afhængige af de robuste anlæg som fremstilles af GFU.

 2. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som virksomhed i Grimme gruppen producerer vi førsteklasses plastprodukter på vores fabrik: Ruller og valsebelægninger af polyurethan-kunststoffer, formdele og sprøjtestøbte produkter. Franz Grimme grundlagde virksomheden i 1987 i Damme (Südoldenburg). Med moderne og effektive produkter har vi udviklet os fra lille firma til mellemstor virksomhed. I dag tilbyder vi omfattende kundespecifikke løsninger til det internationale marked. Her er vi aktive på mange forskellige områder.

 3. JACK&FILS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JACK&FILS, er en Distributør, der opererer inden for Køretøjer, special - bygning og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Valsemaskiner, Fejemaskiner, industrielle, Byggemaskiner, Valsemaskiner, Tipvogne, trailere, ramper, og sakseelevatorer brancherne. Den er baseret i Sarre-Union, Frankrig.

 4. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan R.O.C.

  Vi, Unify Thread Rolling, er producent med 43 års erfaring i fremstilling af befæstelser/ skruemaskiner. Vi fremstiller gevindvalser, hydrauliske gevindvalsemaskiner, kam-gevindvalsemaskiner, gevindvalsemaskiner med 3 rørformværktøjer, tandhjulsvalsemaskiner, gevindvalsemaskiner med sætskrue, gevindvalse med automatisk vibratorfremføringsskål eller med fremføringssystem med lang stang, formværktøj til gevindvalsemaskiner og formværktøj til rifling/valsning. Garanteret kvalitet. Vi sender gerne et pristilbud.

 5. MOCSA

  Spanien

  Vi har været specialiseret i køb og salg af brugte maskiner til fremstilling af keramik i 24 år. Vi laver tegninger og udfører komplette støbeserier. Vi henvender os til udviklingslande i hele verden samt til den spanske halvø. Vi samarbejder hovedsageligt med mærket Verdés. Virksomhedens formål er at forhandle industrimaskiner til keramik men vi samarbejder også gerne med andre små håndværkere.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Østrig

  Virksomheden GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Gföhl, Østrig.

 2. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Laser - skære- og svejsemaskiner, omviklingsmaskiner, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Laser - skære- og svejsemaskiner, og Pladehuller brancherne. Den er baseret i Nanjing, Kina.

 3. EGBERTS RUBBER

  Holland

  Virksomheden EGBERTS RUBBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for Skum, gummi og plast, Valsemaskiner, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, special-, Skum, gummi og plast, Valsemaskiner, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, special- brancherne. Den er baseret i Almelo, Holland.

 4. BONTE ATELIERS

  Belgien

  Virksomheden BONTE ATELIERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Valsemaskiner, og Valsemaskiner brancherne. Den er baseret i Leuven, Belgien.

 5. ERVOR

  Frankrig

  Virksomheden ERVOR, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for Trykluftsredskaber og systemer, Stempelkompressorer, Centrifugalkompressorer, Membrankompressorer, Trykluftsredskaber og systemer, Stempelkompressorer, Centrifugalkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Argenteuil, Frankrig.

 1. AMMANN SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Virksomheden AMMANN SCHWEIZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Langenthal, Schweiz.

 2. BOMAG FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BOMAG FRANCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Valsemaskiner, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Valsemaskiner, og komprimatorer brancherne. Den er baseret i Viry Chatillon, Frankrig.

 1. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  Kina

  Virksomheden XINAN WOOD DRYING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Nanjing, Kina.

 2. CO.S.M.EL. DI TESTA FELICE

  Italien

  Virksomheden CO.S.M.EL. DI TESTA FELICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for valsemaskiner, måleapparater til tykkelse, og kontrolmåleværktøj brancherne. Den er baseret i Limito, Italien.

 3. METHU BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden METHU BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, og Knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Evergem, Belgien.

 4. CTS MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden CTS MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for oprullere, og fræsere brancherne. Den er baseret i Ulukent, Izmir, Tyrkiet.

 5. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  Kina

  Virksomheden ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Ningguo, Kina.

 6. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 7. OMEX TECH CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden OMEX TECH CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 8. DE FELMA SA

  Spanien

  Virksomheden DE FELMA SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, Valsemaskiner, Vejbygning - maskiner og udstyr, og Valsemaskiner brancherne. Den er baseret i Oviedo, Spanien.

 1. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for litiumbatteri, og kalandring brancherne. Den er baseret i Xingtai, Kina.

 2. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Jinshan, Kina.

 3. MAATS B.V.

  Holland

  Virksomheden MAATS B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Muddermaskiner branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, Valsemaskiner, Byggemaskiner, og Valsemaskiner brancherne. Den er baseret i Goor, Holland.

 4. GIKEN EUROPE B.V.

  Holland

  Virksomheden GIKEN EUROPE B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Muddermaskiner branchen. Den opererer også inden for Valsemaskiner, Byggemaskiner, Valsemaskiner, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Almere, Holland.

 5. GRECIA BRITO

  Peru

  Virksomheden GRECIA BRITO, er en Distributør, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Yungay, Peru.

 6. REPARO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden REPARO SP. Z O.O., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 7. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Valsemaskiner, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, og Valsemaskiner brancherne. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 8. LISTINTO OÜ

  Estland

  Virksomheden LISTINTO OÜ, er en Engrossalg, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vejbygning - maskiner og udstyr, og Vejbygning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 9. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Valsemaskiner, og Valsemaskiner brancherne. Den er baseret i Isle Of Man, Det Forenede Kongerige.

 10. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis