• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsstål

Resultater for

Værktøjsstål - Import eksport

 1. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Energietechnik Essen GmbH – et medlem af Georgsmarienhütte Unternehmensgruppe – baserer sine muligheder og evner på kontinuerlig forskning og udvikling samt på erfaringer, der går tilbage til 1811. Energietechnik Essen GmbH udvikler, producerer og leverer sikkerhedsrelevante hightech-produkter, hovedsageligt til producenter af energimaskiner. Da den første turbogenerator blev bygget i starten af det 20. århundrede, leverede virksomheden fra Essen kapperingene. Kapperinge benyttes ved rotorenderne for at fiksere kobberviklingen mod centrifugalkræfter, der forårsages af den høje rotationshastigheder. De ældste dokumenter i firmaets arkiv om ikke-magnetiserbare kapperinge stammer fra 1901. I to omsmeltningsaggregater, et elektroslagge-omsmeltningsanlæg og et trykelektroslagge-omsmeltningsanlæg producerer Energietechnik Essen GmbH materialer til kapperinge.

 2. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reserve- og sliddele til sandblæsningsanlæg. Vi er en af de førende udbydere af sandblæsningsudstyrs-reservedele af højbestandigt rustfrit støbejern og af hærdet værktøjsstål. Ud over de umiddelbare reservedele til centrifugalhjulsturbiner omfatter vores tilbudspalet næsten alle sliddele, der kræves i sandblæsningsanlæg. Stråleophæng af manganstål eller andre holdemidler til sandblæsningsdelene er udsat – betinget af det kontinuerlige bombardement af partikler – for et ekstremt slid, hvilket begrænser brugstiden til nogle få uger eller måneder. Derfor er det nærliggende at fremstille disse produkter af højbestandigt manganstål. Stråleophæng af manganstål har en standtid, der er op til 20 gange længere end ophæng af traditionelt stål. Dette muliggør en væsentligt mere effektiv planlægning af driften.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 4. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det, der for 60 år siden begyndte i Spangenberg i Hessen med produktionen af håndsave, er i dag en globalt efterspurgt teknologipartner. WESPA er en af verdens førende producenter af saveværktøjer. Over 100 medarbejdere på det tyske hovedsæde i Melsungen producerer et enestående bredt produktspektrum, som imødekommer krav fra mange forskellige brancher. WESPA produkter er optimalt tilpasset vores industrikunders krav og nyder overalt i verden tillid hos agenter, forhandlere og industrikunder. Som totaludbyder leverer vi skræddersyede løsninger, der tydeligt forbedrer vores kunders konkurrenceevne. Kendte Global Players fra bl.a. bil-, luftfarts-, stål- og maskinindustrien stoler på saveværktøjerne fra WESPA. Denne tillid, som kunderne viser os ved at vælge vores produkter, gør sig derfor betalt i løbet af meget kort tid.

 5. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metalbe- og -forarbejdende industri. Handel med specialstål, stanseværktøjer, konstruktion af plastanlæg, maskinkonstruktion, gummiindustri, normaler, eroderingsfirmaer, metaltrykkerier, prægestempler, 15 forskellige værktøjsstålkvaliteter. Kold- og varmarbejdsstål. Lagerhold: Over 1.000.000 stk. Over 10.000 forskellige dimensioner af bearbejdet stål og plader i 15 forskellige værktøjsstålkvaliteter, kold- og varmarbejdsstål. Producent af præcisionsfladstål og forbearbejdet værktøjsstål i følgende materialer: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din professionelle partner med hovedsæde i Oberhausen-Rheinhausen, hvor vi fremstiller værktøj til metalbearbejdning. Som fagligt kompetent virksomhed bærer vi et stort ansvar – og det med stolthed. Kvalitet til en fair pris. Vi udfører alle ordrer til en fair pris. Vores ydelser. Et bredt spektrum sikrer, at du kan få alt det, du har brug for, hos os. Vi kan tilbyde dig følgende ydelser: Værktøjsfremstilling efter tegning

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 3. IMS AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMS AUSTRIA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Inzersdorf Im Kremstal, Østrig.

 4. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Værktøjsstål, Handel stål, Nitrerstål, cementstål, Stål til bratkøling og anløbning, Rundstål, Byggestål, og Stavstål brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Byggestål, Værktøjsstål, Blankstål, tråd til fjedre, tråd til snore, automatisk stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 1. PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 2. SAARSCHMIEDE GMBH

  Tyskland

  Grovsmedjen Saarschmiede GmbH fremstiller højt belastede smedeemner i et særlig bredt smedeprogram i et væld af kvaliteter og behandlingstilstande – råemner, halvfabrikata og i vid udstrækning bearbejdede færdigprodukter med kompliceret formgivning er en del af vores portefølje. Som omformningsfirma kan Saarschmiede reagere fleksibelt på alle kundeforespørgsler, også ud over eksisterende produktgrupper. Vi tilbyder skræddersyede løsninger i forskellige fabrikationsdybder efter individuelle kundeønsker, hånd i hånd med kompetent teknisk rådgivning – lige fra forespørgsel til levering. Derudover supplerer vi båndbredden af vores sortiment ved at udføre underleverandørarbejde. Efter kundeønske kan vi fremstille emner i et bredt udvalg af vægt- og størrelsesområder, med en vægt op til 150 t og længer indtil 26 m.

 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 3. BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for rådgivning og design af værktøjsmaskiner, Klemelementer til værktøjsmaskiner, design af specialværktøj efter tegning, og fabrikation af specialværktøj brancherne. Den er baseret i Prato Sesia, Italien.

 4. FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 5. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NAGLER NORMALIEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Rundstål, hårde metaller, kobber, og aluminium brancherne. Den er baseret i Schalksmühle, Tyskland.

 6. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

  Tyskland

  Virksomheden HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 7. MENART D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden MENART D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Slibning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsstål, CAD/CAM Computerstøttet konstruktion og design - software, Slibning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsstål, og CAD/CAM Computerstøttet konstruktion og design - software brancherne. Den er baseret i Slovenske Konjice, Slovenien.

 8. VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM

  Tyskland

  Virksomheden VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

  Virksomheden FERRAGSIL, LDA, er en Distributør, der opererer inden for Hvæsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsstål, Håndværktøj (ikke-automatiske), gør-det-selv, artikler til hobbyarbejde, og Værktøjsstål brancherne. Den er baseret i Cantanhede, Portugal.

 2. ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Virksomheden ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA, er en Detailsalg, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Bygning - beslag brancherne. Den er baseret i Almada, Portugal.

 3. WEINMANN AACH AG

  Tyskland

  Virksomheden WEINMANN AACH AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for aluminiumsplader, Blankstål, Tungmetaller, - ikke jernholdige, og Trådemner brancherne. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 4. HAN SONG M&T

  Sydkorea

  Virksomheden HAN SONG M&T, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Værktøj i hårdmetal, og udvikling af værktøj brancherne. Den er baseret i Gyeonggi-Do, Sydkorea.

 5. A.M.-B. WERKZEUGSTAHL

  Tyskland

  Virksomheden A.M.-B. WERKZEUGSTAHL, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 6. EB.S. ERODIERBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EB.S. ERODIERBEDARF GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Wetter, Tyskland.

 7. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Jern og metalhandel, produktion og engrossalg, og Jern og metalhandel brancherne. Den er baseret i Kolno, Polen.

 8. ACEROSTAR S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden ACEROSTAR S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Værktøjsstål, Rustfrit stål, Spåntagning - stål og metaller, Værktøjsstål, Rustfrit stål, og Spåntagning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Kladno, Tjekkiet.

 9. BOGNER EDELSTAHL SRL

  Rumænien

  Virksomheden BOGNER EDELSTAHL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Værktøjsstål, Stål og metaller, Værktøjsstål, og Stål og metaller brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 10. ESCHMANNSTAHL GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden ESCHMANNSTAHL GMBH&CO.KG, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for stål til forme, varmarbejdsstål, koldarbejdsstål, og stål til plastforme brancherne. Den er baseret i Reichshof-Wehnrath, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis