• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsstål

Resultater for

Værktøjsstål - Import eksport

 1. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Tyskland

  Siden 1977 har CARBO-WELD svejseadditiver af høj kvalitet. Vores portefølje omfatter stavelektroder, fillertove og massive tove: Støbejern | Hårdsvejsning | Værktøjsstål | Nikkelbasislegeringer | Kobaltbasislegeringer | Højlegeret stål | Slitagebeskyttelse | Wolframkarbidadditiver. Vores styrke er vores viden og fleksibilitet - for vores kunder betyder dette: Individuelle løsninger, direkte kommunikation, korte leveringstider og konkurrencedygtige priser. Vi opfylder gerne næsten alle dine ønsker - kontakt os venligst direkte. Vi venter på dig! Carsten van Sambeck – direktør 02161 56483-14 eller c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations. 0049 2161 56483-21 eller schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – Teknisk leder 0049 2161 56483-15 eller bursy@carboweld.de.

 2. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Energietechnik Essen GmbH – et medlem af Georgsmarienhütte Unternehmensgruppe – baserer sine muligheder og evner på kontinuerlig forskning og udvikling samt på erfaringer, der går tilbage til 1811. Energietechnik Essen GmbH udvikler, producerer og leverer sikkerhedsrelevante hightech-produkter, hovedsageligt til producenter af energimaskiner. Da den første turbogenerator blev bygget i starten af det 20. århundrede, leverede virksomheden fra Essen kapperingene. Kapperinge benyttes ved rotorenderne for at fiksere kobberviklingen mod centrifugalkræfter, der forårsages af den høje rotationshastigheder. De ældste dokumenter i firmaets arkiv om ikke-magnetiserbare kapperinge stammer fra 1901. I to omsmeltningsaggregater, et elektroslagge-omsmeltningsanlæg og et trykelektroslagge-omsmeltningsanlæg producerer Energietechnik Essen GmbH materialer til kapperinge.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem grunde til at BASEDO STEEL ved, hvad det drejer sig om: Vi kender de specifikke forhold i de stålbearbejdende virksomheder. Også når kravene er nok så høje; og når der er stor forskel på materialer og mål: Vi skal nok klare opgaven. Især eksotiske materialer er intet problem for os. Serviceydelser: På vores moderne lager i Düsseldorf har vi masser af materialer lige ved hånden. På vores højtydende automatiske båndsave saver vi stål i henhold til den ønskede længde. Netværk: Hvis et materiale ikke er på lager, har vi et stort, internationalt netværk af forhandlere, producenter, smede og bearbejdningsvirksomheder. Dermed går din forespørgsel ikke tabt.Logistik: Vi ved, hvordan gods skal transporteres uanset om det drejer sig om kurertjenester, speditører, søfragt eller luftfragt. Hurtig, pålidelig og til en god pris.

 4. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Tyskland

  Vi er din professionelle partner med hovedsæde i Oberhausen-Rheinhausen, hvor vi fremstiller værktøj til metalbearbejdning. Som fagligt kompetent virksomhed bærer vi et stort ansvar – og det med stolthed. Kvalitet til en fair pris. Vi udfører alle ordrer til en fair pris. Vores ydelser. Et bredt spektrum sikrer, at du kan få alt det, du har brug for, hos os. Vi kan tilbyde dig følgende ydelser: Værktøjsfremstilling efter tegning

 5. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Metalbe- og -forarbejdende industri. Handel med specialstål, stanseværktøjer, konstruktion af plastanlæg, maskinkonstruktion, gummiindustri, normaler, eroderingsfirmaer, metaltrykkerier, prægestempler, 15 forskellige værktøjsstålkvaliteter. Kold- og varmarbejdsstål. Lagerhold: Over 1.000.000 stk. Over 10.000 forskellige dimensioner af bearbejdet stål og plader i 15 forskellige værktøjsstålkvaliteter, kold- og varmarbejdsstål. Producent af præcisionsfladstål og forbearbejdet værktøjsstål i følgende materialer: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate fabrikerer et stort udvalg af stærke metalplader og barrer. Fabrikkens produktionskapacitet er 1, 75 millioner ton stål om året, og dens portefølje af stålrelaterede produkter inkluderer produkter med høj merværdi, såsom hærdet og hærdet stål, værktøjsstål og offshore kvaliteter. NLMK Plate er specialiseret i VALSET OG FORSTÆRKET STÅL: Byggestål, stål til skibsbyggeri, stål til offshoreindustri, stål til vindmøller, stål til kedler og trykbeholdere, rørstål, stål med højt kulstofindhold, stål med høj elastisk styrke, slidstærkt stål QUARD® (korrosionsbestandigt stål), QUEND® (stål med meget høj elasticitet), værktøjsstål, stænger og støbeblokke, firkantede stænger og støbte stænger.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det, der for 60 år siden begyndte i Spangenberg i Hessen med produktionen af håndsave, er i dag en globalt efterspurgt teknologipartner. WESPA er en af verdens førende producenter af saveværktøjer. Over 100 medarbejdere på det tyske hovedsæde i Melsungen producerer et enestående bredt produktspektrum, som imødekommer krav fra mange forskellige brancher. WESPA produkter er optimalt tilpasset vores industrikunders krav og nyder overalt i verden tillid hos agenter, forhandlere og industrikunder. Som totaludbyder leverer vi skræddersyede løsninger, der tydeligt forbedrer vores kunders konkurrenceevne. Kendte Global Players fra bl.a. bil-, luftfarts-, stål- og maskinindustrien stoler på saveværktøjerne fra WESPA. Denne tillid, som kunderne viser os ved at vælge vores produkter, gør sig derfor betalt i løbet af meget kort tid.

 3. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Reserve- og sliddele til sandblæsningsanlæg. Vi er en af de førende udbydere af sandblæsningsudstyrs-reservedele af højbestandigt rustfrit støbejern og af hærdet værktøjsstål. Ud over de umiddelbare reservedele til centrifugalhjulsturbiner omfatter vores tilbudspalet næsten alle sliddele, der kræves i sandblæsningsanlæg. Stråleophæng af manganstål eller andre holdemidler til sandblæsningsdelene er udsat – betinget af det kontinuerlige bombardement af partikler – for et ekstremt slid, hvilket begrænser brugstiden til nogle få uger eller måneder. Derfor er det nærliggende at fremstille disse produkter af højbestandigt manganstål. Stråleophæng af manganstål har en standtid, der er op til 20 gange længere end ophæng af traditionelt stål. Dette muliggør en væsentligt mere effektiv planlægning af driften.

 4. IMS AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden IMS AUSTRIA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Inzersdorf Im Kremstal, Østrig.

 5. HAN SONG M&T

  Sydkorea

  Virksomheden HAN SONG M&T, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for Værktøj i hårdmetal, og udvikling af værktøj brancherne. Den er baseret i Gyeonggi-Do, Sydkorea.

 1. PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 2. WEINMANN AACH AG

  Tyskland

  Virksomheden WEINMANN AACH AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsstål branchen. Den opererer også inden for aluminiumsplader, Blankstål, Tungmetaller, - ikke jernholdige, Trådemner, rustfrit stål, plader i rustfrit stål, Rustfri stålrør, Stavstål, og aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Dornstetten, Tyskland.

 1. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Virksomheden H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Værktøjsstål, Handel stål, Nitrerstål, cementstål, Stål til bratkøling og anløbning, Rundstål, Byggestål, og Stavstål brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 2. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vort firma er en af de vigtigste uafhængige grossister for præcisionsfladstål og stål til værktøj i Europa. Siden år 2000 har disse produkter kendt en kommerciel succes. Siden 2015 har Steel Service Krefeld GmbH været certifideret med ISO 9001: 2008. Flere informationer kan ses på vore hjemmeside. Dels i Krefeld (Tyskland) og i Sheffield (Storbritannien) råder SSK over store lagre af af præcisionsfladstål og stål til værktøj på over 1 500 tons. Desuden tillader vi P plader i standardkvaliteterne 1.1730 og 1.2312. Produkterne kan bestilles online til omgående brug eller til videresalg efter at have registreret sig på vor hjemmeside www.stahl-shop.com. Samtidig har vi et stort lager af værktøjsstål i kvaliteterne 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men også plader i 1.2312 og blokke i rustfrit stål i materialerne 1.4112.

 3. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 4. BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L.

  Italien

 5. FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER

  Tyskland

 6. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

 7. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

  Tyskland

 8. HUBEI RISING TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 1. VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM

  Tyskland

 2. MENART D.O.O.

  Slovenien

 3. GUANGDONG XIONGFENG SPECIAL STEEL CO., LTD.

  Kina

 4. SHENZHEN SEETOPTECHNOLOGY CO.,LIMITED.

  Forenede Stater

 5. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

 6. ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

 7. JHWERKZEUG GMBH

  Tyskland

 8. OTAI SPECIAL STEEL CO LTD

  Tyskland

 9. A.M.-B. WERKZEUGSTAHL

  Tyskland

 10. EB.S. ERODIERBEDARF GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis