• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsmaskiner- metalbearbejdning - dele og tilbehør

Resultater for

Værktøjsmaskiner- metalbearbejdning - dele og tilbehør - Import eksport

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 2. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK er teknologifører på området roterende og stationær fastspændingsteknik for emner. Virksomheden er aktiv på globalt plan og råder over to topmoderne produktionsafdelinger i Meckenbeuren/Tyskland og Caprie/Italien. SMW-AUTOBLOK driver et globalt salgs- og servicenetværk i mere end 50 lande. Kunden profiterer af en professionel, løsningsorienteret rådgivning og en førsteklasses after-sales-support direkte på anvendelsesstedet. En optimal distributionslogistik garanterer desuden den globale reservedelslevering inden for meget kort tid. SMW-AUTOBLOK går som teknologipartner ind på kundekrav overalt i verden. Det store antal patentanmeldelser tydeliggør virksomhedens innovationsevne. De nyudviklede højteknologiske produkter er vedligeholdelsesvenlige, optimeret mht. klargøringstid og for størstedelens vedkommende Industrie 4.0-kompatible eller egnet til automatisering af bearbejdningsprocesser.

 3. VWH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Værktøjs- og formfremstilling er et andet område. Her fokuserer vi på plastsprøjtestøbeforme til avancerede tekniske komponenter. Over 30 års erfaring på dette område udgør vores grundlag for innovative idéer, professionel produktion og et problemfrit projektforløb. In- og outsert-sprøjtestøbeteknik samt prøvning af sprøjtestøbeforme hører til vores standard, og vores firmainterne sprøjtestøbeanlæg giver mulighed for at reagere spontant, også på dine ønsker. 0-serier, prototyper og forserier kan realiseres inden for særdeles kort tid. VWH tilbyder en alsidig portefølje af kompetencer, der spænder fra udviklingen af de første idéer og udkast over produktionsprocessen til emballagestyringen. Således kan vi garantere en omfattende projektservice lige fra første minut. Dette gavner ikke bare kunden, men også det endelige slutprodukt.

 4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 5. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bearbejdning og coating af maskiner og maskindele, især fabrikation og regenerering samt formidling af sådanne opgaver. Vores produkter: Sandblæsning, underleverance Vakuumvarmebehandling Turbineskovle Vandstråleskæring, underleverance WIG-svejsning Ultralydprøvning Hvirvelstrømsprøvninger Laser-ordresvejsning Aflakning af metaldele; overfladecoating, oxidkeramisk

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES er en privatejet virksomhed som specialiserer sig i at udleve CNC-maskinbearbejdningstjenester til produktion af førsteklasses drejede og fræsede komponenter. Over tiden har vi etableret os selv som en førsteklasses underkontraktleverandører af maskinforarbejdede komponenter til forskellige industrisektorer. Vores omfattende færdigheder giver os mulighed for at fremstille komponenter i enhver mængde, fra prototyper til ordrer af høj volumen. Med en glidende kapacitet fra hovedbommen fra 1 mm til 32 mm i diameter, kan vi imødekomme et omfattende udvalg af krav. Hos MR Industries har vi opnået et omfattende omdømme for at levere præcisionsforarbejdede komponenter og dele, med fokus på omkostningseffektivitet og effektivitet. Vores anvendelse af avanceret Citizen-teknologi giver os mulighed for at håndtere alt, fra prototyper og mindre projekter til store produktioner af præcisionsforarbejdede komponenter og dele. Udstyret med de seneste CNC-maskincentre, betjener vi fuldt ud automatiske indføringsbomme, hvilket garanterer en kontinuerlig produktion. Denne færdighed giver os mulighed for at levere de mest effektive leveringstider, og en enestående service af førsteklasses præcisionsforarbejdede komponenter. Vi ser frem til muligheden for at have dig som vores værdsatte forretningspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller spørgsmål.

 2. RPWORLD

  Kina

  Verified by europages badge

  RPWORLD er en førende producent og leverandør af mekaniske dele til automobildele, medicinske enheder, videnskabelige instrumenter og andre industrier. Vi fremstiller dele til lav til mellem volumen, samt slutbrugsproduktionsdele inden for blot 3 dage med CNC-maskinbearbejdning, indsprøjtningsformning, vakuumstøbning, plademetalfabrikation og mere. Vores produktionstjenester efter behov hjælper med at accelere produkterne til markedet, reducere udviklings- og produktionsomkostninger og minimere risici gennem produktets livscyklus. Vi er forpligtet til at levere en enestående rapid-prototype og produktionstjenester efter behov. Hvad enten du har brug for hurtige prototyper og verifikation, produktion med lav volumen til NPI eller øge kommercialiseringen, så vil vores produktionsløsninger indeholde alt hvad du har brug for. Hvorfor samarbejde med os? - Korte leveringstider: Særdeles automatiserede og avancerede maskiner som arbejder 24/7, hvilket garanterer korte leveringstider på blot 3 dage. - Konstant høj kvalitet: Kombinationen af kvalitetskontrol med avanceret inspektionsudstyr garanterer at dine skræddersyede dele stemmer overens med dine 3D-filer. - Høj præcision: Vores udstyr giver mulighed for en streng tolerance DIN ISO 2768 M (F), for at overholde dine nøjagtige specifikationer. - Et sted med alle løsninger: CNC-maskinbearbejdning, indsprøjtningsformning og mere for at strømline dine produktionsressourcer og reducere produktionsrisici. - Produktion efter behov: Fleksibiliteten giver mulighed for en hurtig og effektiv produktion af skræddersyede dele, hvormed markedets ændrede behov kan imødeses.

 3. GRIFFING D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Griffing's primære aktiviteter har i mere end 45 år væres CNC-metalbearbejdning, samt mere end 20 år inden for produktion af monteringsdele til frontdøre (trækhåndtag, dørhåndtag, dørgreb, fastgørelsesdele, skilte, spindler, springlåse, laserindgravering). Monteringsdele til frontdør: De førende produkter er moderne dørhåndtag kombineres i 3 sortimenter fra basis til premium. Kunderne modtager et håndtag i god kvalitet til den bedst mulige pris, et bredt udvalg af stilarter samt premium dørhåndtag med indsats, personlig dekoration og ekstratilbehør såsom fingeraftrykscanner og lysdioder. Griffing er en førsteklasses specialist inden for CNC-metalbearbejdning, og arbejder hovedsageligt inden for automobil, farmaceutisk og robotindustrien hvor en høj kvalitet er påkrævet. Foruden fræsning og drejning, kan en ekstra metalbehandling (polering, kværning, svejsning osv.) og skræddersyet fremstilling garanteres. Deres bedste kvalitet leveres med ISO 9001-certifikat, mens Griffing kun bruger 3.1 certificeret materiale.

 4. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

  Alle produkter for "værktøjsmaskiner- metalbearbejdning - dele og tilbehør"

 5. CHOQUENET SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Siden 1925 har virksomhed CHOQUENET været specialiseret i design og produktion af filterpresser og industrifiltre til sættebassin. Vi designer filterpresser og pladefiltre, filtre til sættebassiner eller tændrørsfiltre baseret på kundernes behov, for at optimere filtrering eller dehydrering af produkter, der skal behandles i henhold til deres volumen og tæthed. Vi fremstiller en lang række filtreringsenheder, så de passer til jeres anlæg med en kapacitet fra 50-1.7000 l, og tryk på 2 til 50 bar. Vores aktivitetsområder er sukkerindustrien, landbrugsfødevarer, den kemiske sektor, metallurgi, lægemidler, behandling af kommunalt og industrielt spildevand, minedrift og papirindustrien. Vores kunder er SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux og andre.

  Alle produkter for "værktøjsmaskiner- metalbearbejdning - dele og tilbehør"

 1. HEINRICH KIPP WERK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 65000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 480 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

 2. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 1. BALTIQUE PRECISION

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALTIQUE PRECISION, er en Underleverandør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Plastik - produkter til mekanik, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Kobylnica, Polen.

 2. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORCAMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Boring, Stål, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Messing, Rivning og drejning af gummi og plast, Drejning - stål og metaller, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC aluminiumsforarbejdning, og CNC-fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Espinhel Águeda, Portugal.

 3. HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HSD SCHULZE-DREHTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Finnentrop, Tyskland.

 4. BACA MAKINE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden BACA MAKINE LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Robotik branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Civilingeniører - entreprenører, fabrikation i underentreprise, CNC-fræsearbejde, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, CNC 4-akset fræsearbejde, hvælving cnc, og CNC Drejning brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. DVK SYSTEM

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DVK SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Systemer til numerisk styring - minicomputere og mainframes branchen. Den opererer også inden for Numerisk styring - små systemer, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, transfermaskiner og bearbejdningscentre, DVK SYSTEM, vedligeholdelse af maskiner til overførelse og mekaniske arbejdscentraler, Numerisk styring - små systemer, skinner til maskinværktøj metalarbejde, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og maskiner til gasproduktion brancherne. Den er baseret i Fontaneto D'agogna, Italien.

 6. EMS99

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMS99, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for værktøjsmaskiner til udstansning af metal, presning af metal, værktøj til træarbejde, og drejebænke til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 7. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUOVA PROFILATRICI ARTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejhøvle branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, profileringsmaskiner til formning af plader, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Albairate, Italien.

 8. HERMAS MECANITZATS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMAS MECANITZATS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, CNC overfræser, mekaniske dele, c.n.c. fræsning, Stål og metaller - bearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, bearbejdning af dele, og Forarbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Banyoles-Girona, Spanien.

 1. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ORBITALUM TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Blade, cirkulære, Metalsavemaskiner, Plastikfittings til rør og slanger, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Singen, Tyskland.

 3. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Jernbanemateriel og -udstyr, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 4. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL IN LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Valsning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, underleverandør af plader, Underleverandørtjenester til bilindustrien, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 5. SATIMACO INDUSTRIES CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Vores kvalitetsløfte: • Inspektionsrapport inkluderet med hver ordre. • Alle dele inspiceres med avanceret Q.C.-udstyr, inklusive CMM •FAS, i-proces, inspektion af færdige dele •Alle produktionspartnere er testet og styret • ISO9001-kvalitetsstyringscertifikation • Kvalitet garanteret. Alle dele fremstilles så de overholder tegningerne •Materialecertifikation er tilgængelig. Vi arbejder altid på at sikre, at hver enkelt OEM-maskinbearbejdet metaldel overholder kundernes specifikation. Vi accepterer udfordrende projekter, løser de vanskeligheder vi møder med vores hårde arbejde og ihærdighed. Ærlig og enkel kommunikation med vores kunder udføres af vores erfarne og professionelle personale. Bredt produktsortiment at vælge blandt: Vores produktsortiment inkluderer aluminiumsstøbte dele, inklusive permanent form- og tyngdestøbte dele, ekstruderingsprofiler i aluminium, maskinbearbejdede metaldele, stemplede præcisionsdele og kontraktmonteringer. Vores principper er: • En proaktiv tankegang og fokus i enhver fase af produktionen • Ingen forsendelser medmindre alle QA-test er bestået • I tilfælde hvor produkterne ikke overholder QA-standarderne, tager vi ansvaret 100 %. Vores primære konkurrencemæssige fordele er som følger: • PPAP-kapabilitet • Aluminiumskilde med et trin • OEM-kapabilitet • Værktøjsdesign kapabilitet • Produktionsteknik kapabilitet.

 6. ANDRITZ KAISER GMBH

  Tyskland

  Engineering og fremstillingsvirksomhed til stanse- og omformerautomater inklusive perifere anlæg samt servicevirksomhed til stanse- og omformerautomater. Vores navn står for den højeste kvalitet inden for omformerteknik. Ud over standard-maskiner leverer vi skræddersyede løsninger til enhver opgave - fra almindelige presser til komplette produktionslinjer med båndanlæg og automatisering. Den modulopbyggede konstruktion sikrer, at hovedkomponenterne kan anvendes universelt ved udvidet standardisering. Vores engineeringteam tilpasset desuden hvert anlæg optimalt til forholdene på stedet. Vores produkter: komplette produktionslinjer til stanse- og omformerdele, rondel- og printpladeskælreanlæg, konventionelle KAISER-stanse- og omformerautomater fra 630 til 25.000 kN, KAISER-servopresser fra 1000 til 25.000 kN, hurtigpresser fra 630 til 4000 kN, 2D- og 3D-overførselssystemer med lineære drev, KWV-valsefremføringsudstyr, fuldautomatiske værktøjsskiftesystemer.

 7. BÖNI AG

  Schweiz

  Böni AG er en familievirksomhed, der nu ledes af 3. generation. Siden grundlæggelsen i 1933 har firmaet udviklet og produceret præcisionsværktøj til metalbearbejdningsindustrien. Firmaet har udnyttet sin store erfaring med præcisionsværktøjer til at specialisere sig i produktion af prægeværktøj (mærkningsværktøjer til CNC-maskiner) og fingerhjul. Større krav til kvalitet og levetid betyder konstant høj belastning af maskiner og værktøj. Et stort udvalg af standardværktøj opfylder disse krav og giver vores kunder vigtige konkurrencefordele. Værktøj til rifling eller mærkning af drejedele er blandt vores kernekompetencer. Vores omfattende produktudvalg giver dig mulighed for at bearbejde emner effektivt og uden store omkostninger.

 8. CLÖSSNER GMBH

  Tyskland

  Vi er partner på området specialmaskiner, værktøjskonstruktion, anordninger, moduler, montering, konstruktiv understøttelse, CNC-programmeringsteknik/-problemløsninger. På over 50 CNC-bearbejdningscentre udarbejder vi prototyper, special- og serieprodukter af stort set alle materialer. Ved hjælp af moderne CAD/CAM-software danne 3D-friformsflader, hvorpå programmerne til produktionen udarbejdes. Produktionsprocesserne styres med den nyeste ERP-software og planlægges og overvåges fra kontrolrum. Hele vores produktion er fuldt klimatiseret.

 9. TEDYMAG

  Spanien

  Design og fremstilling af kundetilpassede maskiner og tilbehør i metal: dele i metal, reservedele, salgsautomater, kedelarbejde, rækværk, gitre. Prototyper og serieproduktion. Vi bearbejder: blødt stål, rustfri 304, 316, 321, antislid, Corten, titanium, aluminium, Monel 400.

 10. DIDELON MACHINES OUTILS

  Frankrig

  DIDELON MACHINES OUTILS tilbyder nye og brugte værktøjsmaskiner, mekanisk og til metalpladearbejde. Mere end 1000 maskiner af følgende mærker: HURON, MICROCUT, ZAYER, SAFAN, GEKA, IBARMIA, ADFORM, MSA, COSEN, PERFECT, PEDRAZZOLI, FMB, DANOBAT og mange andre kan ses i virksomhedens showroom på mere end 11.000 M2. DMO er godkendt til uddannelse og sørger for idriftsættelse, uddannelse og service af solgte maskiner med egne teknikere.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøjsmaskiner- metalbearbejdning - dele og tilbehør - Import eksport

Antal resultater

4.280 Virksomheder