• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøj- tryklufts-

Resultater for

Værktøj- tryklufts- - Import eksport

 1. MOVOMECH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Foruden implementeringen af ​​komplette håndteringssystemer, tilbyder vi også producentuafhængige tjenester, der hjælper dig med at løse problemer inden for ergonomisk arbejdspladsdesign og effektiv materialehåndtering. Projektydelser: Arbejdspladsanalyser, arbejdspladsevalueringer. Oprettelse af layout og processimuleringer. Oprettelse af pneumatiske og elektriske styringer. Projektledelse med deadlineovervågning. 2- og 3D udstyrskonstruktion i CATIA V5, Inventor, Microstation osv. Serviceydelser: Montering, vedligeholdelse og idriftsættelse af håndteringssystemer og specialsystemer. 24 timers support inden for Tysklands grænser. Implementering af uddannelsesprogrammer med dit drifts- og vedligeholdelsespersonale. Support under produktionsstart. Optimering af materialestrømmene i din produktion inkl. Tilpasnings- og ombygningsarbejde. TÜV-godkendelser og UVV-ekspertundersøgelse i henhold til de juridiske retningslinjer.

 2. VACO FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vaco propose tilbyder gennem sit netværk af sælgere over hele Frankrig et udvalg af skæreredskaber (bor, fræsere, skruebor, gevindskærere...) HSS, kulstof og CBN. Vi udstyrer også jeres værktøjsmaskiner med fastspændingsapparater, vertikal og horisontal fastgørelsesblok samt fastspændingsanordninger. Vi har desuden distribueret VALCUT trepaner i mere end fyrre år. Produktudvalg fordel på 4 produktserier: værktøj til metal, værktøj til rustrfrit stål, værktøj til metrologi og værktøj til byggesektoren. VACO France tilbyder et stort udvalg af innovative redskaber af høj kvalitet til bearbejdning af metaller samt udstyr til værktøjsmaskiner.

 3. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ronix blev grundlagt i Tyskland i 2004. Da virksomhedens forretningsaktiviteter ekspanderede yderligere, åbnede vi to nye afdelinger i to populære forretningscentrer: I U.A.E (Dubai) og Kina. Vi forpligter os til at levere værktøj i "topkvalitet". Vores forsknings- og udviklingsteam varetager alle faser i kundebehovsanalysen, fastlæggelsen af kvalitetsstandarder og produktprøvningen i det virkelige liv. Vi elsker at stå ved din side ved alle bygge- og vedligeholdelsesarbejder, og med over 2000 forskellige slags værktøj og 34000 typer reservedele er vi der for dig til at klare næsten enhver opgave. Hos Ronix handler det om tilbyde et bredt sortiment af værktøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet, mangfoldighed, rimelige priser, kundeservice og ansvar over for vores teammedlemmer og kunder; det er de fem grundlæggende værdier, som alle Ronix-medlemmer altid føler sig helt og holdent forpligtet over for. Vi stræber efter perfektion, vi stræber ufortrøden efter det. Vi har kun et mål: At være den første, du kommer i tanker om, når det handler om ydelse og innovation.

 4. BIAX - SCHMID & WEZEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familievirksomheden Schmid & Wezel GmbH, som blev grundlagt i 1919 i Schwaben i Tyskland, fremstiller under navnet BIAX yderst præcise tryklufts- og el-værktøjer af høj kvalitet til metalbearbejdningsindustrien. BIAX er specialist for afgratningsløsninger.

 5. TEMIS ITALY

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEMIS ITALY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for pneumatisk værktøj, til industriel brug brancherne. Den er baseret i Vicenza, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer, Stopventiler, dele tilskruekompressorer, og Luftkompressorer brancherne. Den er baseret i Altendiez, Tyskland.

 2. MWT GMBH

  Tyskland

  1989–1999 Dr. Deyan Guan grundlægger MWT GmbH i Hamborg. Under labelet MicroWaveTechnologie driver grundlæggeren teknologisk forskning og udvikling. Allerede et år efter går han ind i handelen med printplader. Handelsrelationerne med Kina udvides gennem im- og eksport af skrueværktøjer og -maskiner til bilindustrien. 2000–2009 De vigtigste samarbejdspartnere til MWT GmbH grundlægges – MWT International Trading Co. Ltd. i Shanghai og MWT Tools & Equipment Co Ldt. i Chang-Chun. Med udviklingen af batteriladesystemer styrker MWT GmbH sin position i bilindustrien. 2010–2019 MWT GmbH har etableret sig inden for handel og konstruktion af anlæg, værktøjer og maskiner til bilproduktion samt inden for handel med printplader. MWTs forsknings- og udviklingsteam opstiller et nyt fokusområde, der nu gælder fremstilling af behovsorienterede egenprodukter – fra markedsobservation til lanceringsklart produkt.

 3. KYOCERA UNIMERCO FASTENING A/S

  Danmark

  TJEP er navnet på Danmarks største produktprogram til befæstelse. Et komplet program med sømpistoler, dykkerpistoler og klammepistoler til den professionelle håndværker.Søm, dykker, klammer til ethvert behov...Alle typer søm, dykker og klammer - også til Paslode og Duo-Fast - findes nu i TJEP-mærket. Kvaliteten er helt i top, tilpasset danske krav og normer, men priserne er meget konkurrencedygtige.Mere end 45 års erfaring...Lad os slå det fast med det samme. TJEP er ikke et nyt navn. Tværtimod! Gennem 45 år har navnet TJEP været garant for kvalitet og god service. Den høje kvalitet og gode service holder vi naturligvis fast i.

 4. BARBARA BOSSOLINI B.B.

  Italien

  B.B. bidrager med hæfte- og emballageløsninger til møbelfabrikanter, tapetopsætttere, snedkere, skofabrikanter, skabsværfter, bygge- og emballagefirmaer. Vi kan ligeledes rådgive inden for køb af de materialer og redskaber, som er bedst egnede til jeres produktion. Reparation- og assistanceservice af specialiserede teknikere til faste priser og med særlig garanti på reservedele.

 5. KUKAMET TOGGLE CLAMPS

  Tyrkiet

  Virksomheden KUKAMET TOGGLE CLAMPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. ALEX FABER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALEX FABER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den er baseret i Auerbach, Tyskland.

 2. EURO INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden EURO INDUSTRIE, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Tømrerarbejde - håndbåret maskinværktøj, sikkerhedssko, isenkram, og bånd til save brancherne. Den er baseret i Creutzwald, Frankrig.

 1. VAUPEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VAUPEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for spraypistoler brancherne. Den er baseret i Biedenkopf-Wallau, Tyskland.

 2. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Frankrig

  Virksomheden OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Værktøj, tryklufts-, Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner, Pneumatiske gevindskærearme, og vogne til pneumatiske skruemaskiner brancherne. Den er baseret i La Garenne Colombes, Frankrig.

 3. AR SRL

  Italien

  Virksomheden AR SRL, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Fastgørelsesmateriel, metalkabler, reb i galvaniseret stål, og stenkasser brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. SAPHORE EQUIPEMENTS

  Frankrig

  Virksomheden SAPHORE EQUIPEMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dæk og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Dæk, Værktøj, tryklufts-, Dæk, Værktøj, tryklufts-, pneumatik, og dæk brancherne. Den er baseret i Mazeres, Frankrig.

 5. DEPRAG SCHULZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DEPRAG SCHULZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, og Værktøj, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Amberg, Tyskland.

 6. PARTECH

  Luxembourg

  Virksomheden PARTECH, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, industriudstyr, industrileveringer, pneumatisk værktøj, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Ehlange, Luxembourg.

 7. BLACK ET DECKER (BELGIUM)

  Belgien

  Virksomheden BLACK ET DECKER (BELGIUM), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Batterier, Værktøj, tryklufts-, Oprømmere - værktøjsmaskiner, Batterier, Værktøj, tryklufts-, haveredskaber, og Oprømmere - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Mechelen, Belgien.

 8. COMINGERSOLL - COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE EQUIPAMENTOS S.A

  Portugal

  Virksomheden COMINGERSOLL - COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE EQUIPAMENTOS S.A, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Værktøj, tryklufts-, industriudstyr, Kompressorer, og Værktøj, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Carnaxide, Portugal.

 1. PHU SZCZEPAN. WYPOSAŻENIE WULKANIZACJI I WARSZTATÓW

  Polen

  Virksomheden PHU SZCZEPAN. WYPOSAŻENIE WULKANIZACJI I WARSZTATÓW, er en Detailsalg, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den er baseret i Jabłonna, Polen.

 2. EURO HERRAMIENTAS SA

  Spanien

  Virksomheden EURO HERRAMIENTAS SA, er en Distributør, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, Værktøj, tryklufts-, automatiske skruer, spændanordninger, og værktøj til fastspænding brancherne. Den er baseret i Alcobendas, Spanien.

 3. MAPPTOOLS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAPPTOOLS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løftning - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, spændanordninger, Værktøj, tryklufts-, pneumatisk værktøj, og pneumatisk værktøj, til industriel brug brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 4. KDT GMBH KOMPRESSOREN- UND DRUCKLUFTTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden KDT GMBH KOMPRESSOREN- UND DRUCKLUFTTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer, Værktøj, tryklufts-, Luftkompressorer, trykluftsanlæg og -udstyr, og Værktøj, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 5. VIRTON ELECTRO DIESEL & HYDRAULIQUE

  Belgien

  Virksomheden VIRTON ELECTRO DIESEL & HYDRAULIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, elektroniske reservedele til køretøjer, hydraulisk og pneumatiske komponenter, Værktøj, tryklufts-, og hydraulikkomponenter brancherne. Den er baseret i St-Mard, Belgien.

 6. WEIL DRUCKLUFTSYSTEME VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEIL DRUCKLUFTSYSTEME VERTRIEBS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, og Værktøj, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Braunfels, Tyskland.

 7. VILI DRILLING

  Tyrkiet

  Virksomheden VILI DRILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, boring i klipper, mineprodukter, reservedele, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. DINO-POWER INDUSTRY & TRADE CO.,LTD

  Italien

  Virksomheden DINO-POWER INDUSTRY & TRADE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for spraypistoler brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 9. ALBERT SCHMID

  Tyskland

  Virksomheden ALBERT SCHMID, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Værktøj, tryklufts-, Tekstilstoffer til teknisk brug, Reparationer - industrielt udstyr, Medicinske og kirurgiske instrumenter, Værktøj, tryklufts-, Tekstilstoffer til teknisk brug, Reparationer - industrielt udstyr, og Medicinske og kirurgiske instrumenter brancherne. Den er baseret i Dorfen, Tyskland.

 10. HANS WIDMER MASCHINEN & WERKZEUGE

  Schweiz

  Virksomheden HANS WIDMER MASCHINEN & WERKZEUGE, er en Distributør, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Trykluftsystemer og redskaber, Værktøj, tryklufts-, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Befæstelsesindretninger, Trykluftsystemer og redskaber, Værktøj, tryklufts-, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis