• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • væksthuse

Resultater for

Væksthuse - Import eksport

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Gruppen Salvi er til stede under alle produktionsfaserne i sektoren for frugt og grønt. Den første fase foregår på planteskolen med landbrugsvirksomheden Salvi Vivai S.S., der producerer jordbærplanter, frugttræer og grundstammer, som sælges til gruppens virksomheder og til andre markeder. Som en del af C.I.V. (Den italienske sammenslutning af planteskoler) har virksomheden altid været engageret i forskning med det mål at udvikle og sprede nye plantearter og innovative dyrkningsteknikker. Vi består af omkring 1000 landbrugsproducenter fordelt over hele Italien, der dyrker frugt. Salvi indgår desuden direkte i produktionen sammen med landbrugsvirksomhederne Giotto e Gaia og Gio' e Gik. Det færdige produkt sælges af UNACOA S.p.A. hovedsageligt til italienske og udenlandske supermarkedskæder under varemærket "Salvi". For Rusland, kontakt tlf. +39 338 6447075.

 2. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, hegn, inden- og udendørsplanter, Ung planter i potter, oleander, væksthuse, planter engros, granatæbler, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Grottammare, Italien.

 3. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for væksthuse, frugtbærende planter, planter og blomster fra haven, og stiklinger indendørs og drivhusplanter brancherne. Den er baseret i Ferrara, Italien.

 4. SOCIETA' AGRICOLA VIVAI F.LLI DAINESE S.S.

  Italien

  En lidenskab og et engagement gennem tre generationer: Vivai Fratelli Dainese dyrker planter til markederne i både ind- og udland. Virksomheden, der ligger i Saonara, producerer virusfri planter efter CAC med bare rødder, på potte, i jord, i grupper. Vi dyrker desuden et bredt udvalg af rosenbuske, klatreplanter, bredbladede planter, grantræer, hækkeplanter, skovbær og vinplanter. Et mødested for planteelskere.

 5. VIVAI BENETAZZO FABIO

  Italien

  Hvis du har grønne fingre og drømmer om en terrasse med blomster, der altid er pæn så vælg Vivai di Fabio Benetazzo i Saonara (Padova-provinsen). Hele året tilbyder vore planteskoler et bredt udvalg af planter og blomster til alle, der ønsker at forskønne deres altaner, terrasser, lejligheder, private haver eller ejerforeninger. Det er en sand reference for alle, der ønsker at overdrage design og vedligeholdelse af deres grønne områder til sande fagfolk.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BILLIGGRO

  Danmark

  Hos billiggro.dk | Har vi de største udvalg af Plantelys - Til utrolig billige priser.

 2. VIVAI ARONICA

  Italien

  Virksomheden VIVAI ARONICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for væksthuse, subtropiske planter, planter engros, og cycas circinnalis brancherne. Den er baseret i Aci Castello, Italien.

 3. VIVAI PIANTE FORLIN

  Italien

  Virksomheden VIVAI PIANTE FORLIN, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for væksthuse brancherne. Den er baseret i Saccolongo, Italien.

 4. FLOREFFE

  Italien

  Virksomheden FLOREFFE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blomster og drivhusplanter branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, væksthuse, blomster- og havedyrkning, Planteskoler og skovbrug, og planter og blomster fra haven brancherne. Den er baseret i Fossalta Di Piave, Italien.

 5. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, Ung planter til udplantning, væksthuse, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 1. G.E.A. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden G.E.A. S.N.C., der opererer inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, væksthuse, gardnere, Redskaber - have-, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Sona, Italien.

 2. VERMAKO

  Belgien

  Virksomheden VERMAKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Væksthuse, Drivhuse og koldbænke, Væksthuse, Drivhuse og koldbænke, og drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 1. BETTELLI IVANO

  Italien

  Virksomheden BETTELLI IVANO, er en Detailsalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for havebrug, væksthuse, planter og blomster fra haven, og blomsterkrukker brancherne. Den er baseret i Vignola, Italien.

 2. AZIENDA AGRICOLA F.LLI BUZZELLA

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA F.LLI BUZZELLA, er en Detailsalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Planter, væksthuse, Planter, salg af haveplanter, og inden- og udendørsplanter brancherne. Den er baseret i Bellano, Italien.

 3. CULTIVA TU HUERTO

  Spanien

  Virksomheden CULTIVA TU HUERTO, er en Detailsalg, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for væksthuse, aroma- og medicinalplanter, buketter og blomsterarrangementer, og frø til blomster og frugtplanter brancherne. Den er baseret i Mataro, Spanien.

 4. SOCIETÁ PESCIATINA d'ORTICOLTURA ss

  Italien

  Virksomheden SOCIETÁ PESCIATINA d'ORTICOLTURA ss, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for væksthuse brancherne. Den er baseret i Pescia Pistoua, Italien.

 5. CASA DELL' ACERO

  Italien

  Virksomheden CASA DELL' ACERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Villa Poma, Italien.

 6. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanien

  Virksomheden ACM GREENHOUSE CO LTD, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Væksthuse, Havebrug, Opvarmning - drivhuse, Drivhuse - installationer, Væksthuse, Havebrug, Opvarmning - drivhuse, og Drivhuse - installationer brancherne. Den er baseret i San Javier, Spanien.

 7. PAZOS GARDEN

  Spanien

  Virksomheden PAZOS GARDEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Væksthuse branchen. Den er baseret i Santa Comba, Spanien.

 8. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Grækenland

  Virksomheden FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for væksthuse brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 1. BAUMSCHULE LAPPEN

  Tyskland

  Virksomheden BAUMSCHULE LAPPEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og bom brancherne. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 2. FYTORIA PASXALIS

  Grækenland

  Virksomheden FYTORIA PASXALIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og stiklinger til planteskoler brancherne. Den er baseret i Edessa, Grækenland.

 3. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italien

  Virksomheden VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, er en Engrossalg, der opererer inden for Løvtræer og buske branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Castiglion Fiorentino, Italien.

 4. TERRA PFLANZENHANDEL KG

  Tyskland

  Virksomheden TERRA PFLANZENHANDEL KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Halstenbek, Tyskland.

 5. TINY TOES CHILDRENS DAY NURSERY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TINY TOES CHILDRENS DAY NURSERY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Børnepasning branchen. Den opererer også inden for vuggestuer, og væksthuse brancherne. Den er baseret i Stockport, Det Forenede Kongerige.

 6. JUNIPER INMOCAT

  Spanien

  Virksomheden JUNIPER INMOCAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for eksportører af middelhavsplanter, prydplanter, og væksthuse brancherne. Den er baseret i Cardedeu, Spanien.

 7. M.J. AMARAL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden M.J. AMARAL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle branchen. Den opererer også inden for automatiske svejsemaskiner, og væksthuse brancherne. Den er baseret i Vale De Cambra, Portugal.

 8. PEPINIERA DENDROFLORICOLA COBADIN

  Rumænien

  Virksomheden PEPINIERA DENDROFLORICOLA COBADIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for væksthuse brancherne. Den er baseret i Cobadin, Rumænien.

 9. BICAZUL SRL

  Rumænien

  Virksomheden BICAZUL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rejser og turisme branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Væksthuse, Industribageri, Brød, kager og bagværk, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Væksthuse, Industribageri, og Brød, kager og bagværk brancherne. Den er baseret i Bicaz, Rumænien.

 10. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Grækenland

  Virksomheden FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nåletræer branchen. Den opererer også inden for væksthuse, og grønne planter brancherne. Den er baseret i GIANNITSA, Grækenland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis